Η Stratis φέρνει το Blockchain ως υπηρεσία σε όλες τις επιχειρήσεις μέσω της πλατφόρμας C # Native

διαφήμιση Phemex

7 Ιανουαρίου 2021, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο – Στράτης δημιουργήθηκε για έναν απλό σκοπό – για να παρέχει στις επιχειρήσεις λύσεις blockchain ως υπηρεσία (BaaS), σχεδιασμένες να εφαρμόζουν σύνθετη αρχιτεκτονική blockchain σε βασικές γλώσσες κωδικοποίησης, που χρησιμοποιούνται από καθημερινές εταιρείες μακριά από την κρυπτογράφηση. 

Αυτό το κάνει μέσω λύσεων cloud, υποστήριξης για δημιουργία εφαρμογών C # και.NET, παράλληλα με την προσαρμογή εργαλείων μέσω του πρωτοκόλλου ανοιχτού κώδικα. Το αποτέλεσμα αυτού; Η Stratis ξεκλειδώνει τη δύναμη της τεχνολογίας blockchain για τις κύριες επιχειρήσεις και ξεκλειδώνει την κύρια αγορά για τη βιομηχανία blockchain – Δύο ισχυροί συνδυασμοί.

Οι επιχειρήσεις που βασίζονται στο σύνολο εργαλείων Stratis θα έχουν πρόσβαση σε ένα λιγότερο ακριβό και λιγότερο περίπλοκο πλαίσιο κατασκευής blockchain. Οι εταιρείες δεν χρειάζεται πλέον να αγοράζουν και να διαχειρίζονται τους δικούς τους πλήρεις κόμβους, ούτε χρειάζεται να χτίσουν μια υποδομή blockchain από το μηδέν – Κάτι που είναι εξειδικευμένο και αντιπροσωπεύει ένα τεράστιο εμπόδιο στην είσοδο με κόστος εγκατάστασης σε όλες εκτός από τις μεγαλύτερες εταιρείες. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις που χρειάζονται έξυπνη υποστήριξη συμβολαίων θα χαρούν να διαπιστώσουν ότι το Stratis υποστηρίζει εικονικές μηχανές μέσω της πλατφόρμας cloud της Microsoft Azure.

Στρατής – Προσαρμοσμένη με Τελειότητα

Στράτης Διαθέτει πολλές βασικές τιμές που την καθιστούν ιδανική επιλογή για λειτουργίες blockchain – αποκέντρωση, προστασία της ιδιωτικής ζωής, επεκτασιμότητα, πρακτικότητα, προσβασιμότητα, αξιοπιστία, ασφάλεια και απόδοση. Για να το καταλάβετε καλύτερα, οι μπλοκ Stratis εκτελούν έναν αριθμό πλήρων κόμβων που βασίζονται σε σύννεφο, οπότε εξασφαλίζεται η αποκέντρωση. Το απόρρητο είναι εγγυημένο – μέσω κρυπτογραφικής κρυπτογράφησης, όλες οι συναλλαγές και οι επικοινωνίες παραμένουν ιδιωτικές. Ο Stratis επιθυμεί επίσης να παρέχει έναν προσαρμόσιμο βαθμό κλιμακοποίησης, που επιτυγχάνεται μέσω της διαισθητικής χρήσης sidechain. 

Οι εταιρείες που θέλουν να αξιοποιήσουν τη δύναμη των έξυπνων συμβολαίων πρέπει να το γνωρίζουν Το Stratis είναι η μόνη πλατφόρμα που παρέχει υποστήριξη για εκτέλεση C #, έτσι οι προγραμματιστές μπορούν να κωδικοποιούν αποτελεσματικά προγράμματα αυτο-επιβολής χρησιμοποιώντας τα υπάρχοντα εργαλεία ανάπτυξης και τις υπάρχουσες γνώσεις για μια πλούσια και ευέλικτη γλώσσα προγραμματισμού. Η Stratis εργάζεται επίσης για τη διευκόλυνση της διασταυρούμενης επικοινωνίας μεταξύ συμβάσεων που εκτελούνται στο οικοσύστημα του Stratis και εκείνων που αναπτύσσονται στο blockchain Ethereum, αυξάνοντας έτσι την καταλληλότητά τους για τον σημερινό διασυνδεδεμένο κόσμο.

Ανταλλαγή STRAX στο Binance

Σε Σεπτέμβριος 2020, η ομάδα παρουσίασε το STRAX, ένα πιο ισχυρό πρωτόκολλο που έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώνεται άψογα στο υπάρχον επιχειρηματικό μοντέλο της πλατφόρμας. Τα προηγούμενα διακριτικά STRAT έχουν αντικατασταθεί σε διακριτικά STRAX στο α 1: 1 βάση μέσω Binance. Μετά τη μετατόπιση, η Stratis θα παρουσιάσει μια σειρά άλλων προηγμένων δυνατοτήτων, όπως το STRAX SideChain, το Stratis InterFlux, το SegWit support, το κρύο, η βιβλιοθήκη εφαρμογών DeFi, τα εργαλεία ανάπτυξης IoT και πολλά άλλα. 

Δεδομένου ότι το STRAX βασίζεται στον μηχανισμό συναίνεσης της απόδειξης του στοιχήματος, οι συμμετέχοντες στο δίκτυο μπορούν να λάβουν ανταμοιβές βάσει διακριτικών με αντάλλαγμα το στοίχημα των διακριτικών STRAX. Η Stratis γνωρίζει καλά τους κινδύνους ασφαλείας που δημιουργεί η αποθήκευση ζεστών πορτοφολιών, οπότε η ομάδα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το κρύο-staking για ιδανική ασφάλεια token.  

2021 – Η χρονιά για τον Στρατή & BaaS 

Το πρώτο τρίμηνο του 2021, Στράτης θα ξεκινήσει το Κιτ ανάπτυξης Unity (επιτρέποντας την ενσωμάτωση NFT και αποκεντρωμένων ταυτοτήτων στο οικοσύστημα τυχερών παιχνιδιών), Βιβλιοθήκη λογισμικού DeFi (κατάλογος τυποποιημένων έξυπνων συμβάσεων C #), το Στρατής DAO (μέσο χρηματοδότησης των εξελίξεων της επόμενης γενιάς μέσω ψηφοφορίας), Συμβάσεις συστήματος Stratis (καθιέρωση λογικής on-chain και απλοποίηση διαδικασιών βάσει χρήστη), και κινητό πορτοφόλι με υποστήριξη διακριτικών (υποστηρίζουν μάρκες που εκδίδονται στο Cirrus Sidechain). 

Στο 2ο τρίμηνο του 2021, ο Στρατής θα ξεκινήσει το Κιτ ανάπτυξης Python (επιτρέποντας στους κωδικοποιητές Python να βασίζονται στο Stratis), το Κιτ ανάπτυξης IoT (προορίζεται να εισαγάγει λύσεις Stratis στο υλικό IoT), α νέα έκδοση του Proof-of-Stake (με βελτιωμένη ασφάλεια και πρόσθετα χαρακτηριστικά), Στρατής Οράκλες (κατανεμημένα μέσα πρόσβασης σε δεδομένα εκτός αλυσίδας), και Υποστήριξη Dex Mobile (επιτρέποντας την εμπορία μάρκας SRC20 μέσω κινητού). 


Το 4ο τρίμηνο του 2020, η Stratis παρουσίασε το Ethereum Interoperability (γνωστό ως InterFlux, το οποίο επέτρεψε τη χρήση τυλιγμένων STRAX tokens στην αλυσίδα Ethereum), παράλληλα με το STO & Ψηφιακή πλατφόρμα περιουσιακών στοιχείων (παρέχοντας τα απαραίτητα εργαλεία για τη διαχείριση προσφορών διακριτικών).

Με τόσα πολλά να συμβαίνουν πέρυσι και πολλά στον ορίζοντα, το 2021 μοιάζει με πολλά υποσχόμενη χρονιά για τον Στρατή. Κάντε κλικ εδώ για να Μάθετε περισσότερα για το πώς ο Στράτης αλλάζει τον κόσμο ένα blockchain κάθε φορά.

Ακολουθήστε τον Stratis στο Twitter – https://twitter.com/stratisplatform

Εγγραφείτε στο Stratis Developer Academy – https://academy.stratisplatform.com/

Δείτε το Stratis στο GitHub – https://github.com/stratisproject

Διαβάστε τα τελευταία νέα του Stratis – https://www.stratisplatform.com/news/

Στοιχεία επικοινωνίας πολυμέσων

Ονομα επαφής: Bitcoin PR Buzz Press Team

Email επικοινωνίας: [προστασία μέσω email]

Η Stratis Group LTD είναι η πηγή αυτού του περιεχομένου. Αυτό το Δελτίο Τύπου είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι πληροφορίες δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές ή προσφορά για επένδυση. Το εικονικό νόμισμα δεν είναι νόμιμο χρήμα, δεν υποστηρίζεται από την κυβέρνηση και οι λογαριασμοί και τα υπόλοιπα αξίας δεν υπόκεινται σε προστασία των καταναλωτών.

Σχετικά με το Bitcoin PR Buzz: Το Bitcoin PR Buzz εξυπηρετεί με υπερηφάνεια τις ανάγκες διανομής δελτίων τύπου crypto για νεοσύστατες εταιρείες blockchain άνω των 8 ετών. Πάρε το δικό σου Διανομή Δελτίου Τύπου Bitcoin σήμερα.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map