Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Η επιτυχία που γράφτηκε για το Stellar [XLM] ως Coin κάνει κάποια θεμελιώδη πρόοδο

διαφήμιση Phemex

Ενώ η Stellar Lumens ήταν πάντα συγκρίσιμη με το XRP για τη μέτρηση της επιτυχίας, δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί το νεότερο νόμισμα, η XLM έχει παραμείνει ισχυρή και έχει δώσει αποδόσεις στους επενδυτές της πολύ καλύτερα από αρκετά εξέχοντα νομίσματα. Έχοντας δοκιμάσει τα δύσκολα νερά και έχοντας ενοποιήσει τη βάση του, η XLM πρόσφατα προσφέρει μερικές σημαντικές θεμελιώδεις ενημερώσεις που θα μπορούσαν να είναι σημαντικά κεφάλαια στην ιστορία επιτυχίας του νομίσματος.

Η IBM ένωσε τις δυνάμεις της με το Stellar για το παγκόσμιο καλώδιο IBM Blockchain και το stablecoin

Η IBM είναι από καιρό γνωστό ότι είναι ένας σταθερός συνεργάτης του οργανισμού Stellar καθώς χρησιμοποιεί τις δυνατότητες της Stellar σε μια ποικιλία έργων blockchain που αναλαμβάνει. Η IBM έχει συνεργαστεί με τη Stellar για να προσαρμόσει το πρωτόκολλό της για το IBM Blockchain World-Wire, το νέο χρηματοοικονομικό έργο της IBM που βασίζεται σε blockchain που μπορεί ταυτόχρονα να εκκαθαρίσει και να διευθετήσει διασυνοριακές πληρωμές σε σχεδόν πραγματικό χρόνο. Ενσωματώνοντας με τα υπάρχοντα συστήματα πληρωμών, αυτό το έργο μπορεί να αντικαταστήσει την δαπανηρή αδιαφάνεια με την προσιτή διαφάνεια – και αυτό μπορεί να φέρει μεγαλύτερη οικονομική ευκαιρία σε όλους. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία blockchain και το πρωτόκολλο Stellar, το IBM Blockchain World Wire θα επέτρεπε στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να εκκαθαρίσουν και να διευθετήσουν τις διασυνοριακές πληρωμές σε δευτερόλεπτα. Τα ιδρύματα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα υπάρχοντα συστήματα πληρωμών τους – συνδεδεμένα απρόσκοπτα με τα API της World Wire – για να μετατρέψουν το πρώτο νόμισμα fiat σε ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο.

Όχι μόνο αυτό το Stellar έλαβε επίσης σημαντική ώθηση όταν ανακοινώθηκε ότι η IBM θα λανσάρει το Stronghold USD στην πλατφόρμα Stellars. Σε μια συνομιλία με το Reuters, αντιπρόεδρος της IBM για το παγκόσμιο blockchain, δήλωσε ο Jesse Lund,

«Η IBM θα διερευνήσει περιπτώσεις χρήσης με επιχειρηματικά δίκτυα που έχουμε αναπτύξει, ως χρήστης του διακριτικού. Το βλέπουμε αυτό ως έναν τρόπο να φέρουμε οικονομικό διακανονισμό στο επιχειρηματικό δίκτυο συναλλαγών που χτίζουμε ».

Επίσης, διαβάστε: Stellar [XLM] η κορυφαία επιλογή αυτού του μήνα, ο λόγος για τον οποίο θα συνεχίσει να πωλείται σαν Hotcakes

Η Stellar [XLM] επιτυγχάνει 1 εκατομμύριο ενεργούς ορόσημους λογαριασμών, 25 εκατομμύρια πληρωμές

Λίγες μέρες πριν, η Stellar ανακοίνωσε ότι έχει επιτύχει τους 1 ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ενεργούς λογαριασμούς MILESTONE που περίμεναν οι λάτρεις της. Επίσης, πέτυχε πάνω από 3.300 περιουσιακά στοιχεία, 25 εκατομμύρια πληρωμές και 8 εκατομμύρια συναλλαγές μαζί του.

Νέος #Αστρικός πέρασε ορόσημο: 1.000.000 λογαριασμοί στο καθολικό Συγχαρητήρια σε @StellarOrg και φοβερή αστρική κοινότητα! https://t.co/ws3Cx3uUzU pic.twitter.com/GbKPkwBONH

– OrbitLens (@orbitlens) 27 Αυγούστου 2018

Είναι επίσημο.

Η Stellar πέτυχε τους 1 ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ενεργούς λογαριασμούς MILESTONE.

EPIC σήμα για $ XLM:

– 3.300+ αστρικά στοιχεία

– 25 εκατομμύρια πληρωμές

– 8 εκατομμύρια συναλλαγές

Ο ΚΟΣΜΟΣ είναι ΕΤΟΙΜΟΣ για το ταχύτερα αναπτυσσόμενο, ανθρώπινο, εύχρηστο BLOCKCHAIN ​​ΣΗΜΕΡΑ!

ΤΩΡΑ είναι η ώρα να # ΧρήσηLumens pic.twitter.com/2pebFjWEL0

– Stellar Lumens (@StellarLumens) 28 Αυγούστου 2018

Τα tweets συνέχισαν να λένε “Αυτό είναι πάνω από 350.000 νέοι (ενεργοί) λογαριασμοί μόλις αυτόν τον μήνα > 50% ΑΝΑΠΤΥΞΗ από τον Ιούλιο του 2018! »Φανταστείτε αν μια τράπεζα 3 ετών έχει προσθέσει 350.000 πελάτες σε μόλις ένα μήνα. Ένα επιβλητικό περιουσιακό στοιχείο αξίας 48,75 δισεκατομμυρίων XLM ~ 11,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ (28/8/18) έχει διαπραγματευτεί ON-CHAIN ​​μόνο αυτόν τον μήνα, από μόλις πάνω από 50 εκατομμύρια XLM μόλις πριν από ένα χρόνο τον Αύγουστο του 2017. σχεδόν 1.000 φορές αύξηση για αποκεντρωμένο όγκο συναλλαγών στο blockchain!

Η πιστοποίηση συμμόρφωσης με τη Shariah τοποθετεί το Stellar μπροστά από οποιοδήποτε άλλο κρυπτογράφηση στη Μέση Ανατολή και στον μουσουλμανικό κόσμο. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την Stellar να αυξήσει περαιτέρω τη βάση χρηστών της σε ένα μονοπωλιακό σενάριο στην ισλαμική τραπεζική. Η Stellar συνδέεται επίσης με το πρόγραμμα πίστωσης άνθρακα, όπου η Veridium συνεργάζεται με την IBM και τη Stellar για να ενσωματώσει το VERDE Token τους για να απλοποιήσει την παρακολούθηση και τον έλεγχο των πιστώσεων άνθρακα και το εμπόριο αγοράς άνθρακα που ακολουθεί.

Η Stellar, με τόσες πολλές θετικές ενημερώσεις, δεν ολοκληρώνει απλώς βασικά ορόσημα στον μελλοντικό της χάρτη πορείας, αλλά επίσης προετοιμάζει το οπλοστάσιό της για να αναλάβει ανταγωνιστές όπως το XRP. Εάν η Stellar συνεχίσει να προχωρά με τον ίδιο τρόπο, σίγουρα θα ήταν ένα νόμισμα που θα άλλαζε το μέλλον του χρηματοπιστωτικού κλάδου.

Οι Stellar Lumens έχουν τη δυνατότητα να είναι ένα επιτυχημένο νόμισμα στο μέλλον; Ενημερώστε μας για τις απόψεις σας σχετικά.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me