Σύμφωνα με τον Serial Entrepreneur Marvin Steinberg, οι STOs είναι το μέλλον

Η συγκέντρωση χρημάτων ήταν ανέκαθεν μια δύσκολη εργασία για νεοσύστατες εταιρείες, ακόμη και για καθιερωμένες εταιρείες. Ωστόσο, προχωρούμε τώρα σε μια εποχή όπου η πρόσβαση στο κεφάλαιο δεν περιορίζεται πλέον στην ελίτ. 

Η βιομηχανία blockchain έχει καθοριστική μεταβολή στον τρόπο με τον οποίο οι νεοσύστατες εταιρείες μπορούν να συγκεντρώσουν κεφάλαια χωρίς τη γραφειοκρατία που σχετίζεται με την παραδοσιακή χρηματοδότηση, η οποία συχνά περιόριζε την ανάπτυξη των επιχειρήσεων σε αρχικό στάδιο. Η δημιουργία πωλήσεων διακριτικών έδωσε πρόσβαση σε επενδύσεις σε ιδιώτες επενδυτές σε μια κλίμακα που ήταν αδύνατη στο παρελθόν.

Αρχικές προσφορές νομισμάτων, κλιμακωτές σε ολόκληρο τον ιστό καλύτερη λίστα ICO, έχουν αυξηθεί. Ωστόσο, πιο πρόσφατα έχουν μετατραπεί σε αρχικές προσφορές ανταλλαγής. Ενώ οι IEO και οι ICO επιτρέπουν στις νεοσύστατες εταιρείες να αντλούν κεφάλαια με ελάχιστους ή καθόλου κανονιστικούς περιορισμούς, ενεργούν ως δίκοπο σπαθί με κίνδυνο των επενδυτών. Επιτρέπει στις νεοσύστατες επιχειρήσεις να αντλούν κεφάλαια χωρίς εμπιστευτική ευθύνη έναντι των επενδυτών.  

Οι ICO έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 15 δισεκατομμύρια δολάρια συνολικά από το 2017, αλλά η νομιμότητα των ICO δεν είναι σίγουρη, ειδικά επειδή το μεγάλο μέρος αυτών είναι απλές απάτες. Ο κίνδυνος που σχετίζεται με τους ICO είναι τεράστιος, και όχι μόνο λόγω των νομικών πτυχών, αλλά και λόγω της μεγάλης πιθανότητας απάτης και απάτης. Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι η πλειονότητα των ICO (και ακόμη και των IEO) είτε απέτυχαν είτε ήταν κατάφωρες απάτες. 

Αλλά δεν χρειάζεται να απογοητευόμαστε ως αξία τεχνολογία blockchain παρέχει είναι πραγματικό και πρέπει απλώς να υπάρχει ένας πιο ρυθμισμένος τρόπος εκτέλεσης των πωλήσεων μαρκών. Αυτό είναι το STO in. STOs (Προσφορές διακριτικών ασφαλείας) είναι η λύση σε όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι ICO. 

Μάρβιν Στάινμπεργκ, Ένας ειδικός στα STO και ο ιδρυτής της CPI Technologies, μιας εταιρείας που προσφέρει λύσεις STO λευκής ετικέτας, λέει ότι η τεχνολογία blockchain έχει γίνει γρήγορα η λύση στις περισσότερες από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η παραδοσιακή χρηματοοικονομική βιομηχανία και οι STO είναι ο βέλτιστος τρόπος συγκέντρωσης κεφαλαίων. 

Πώς λειτουργεί η προσφορά διακριτικών ασφαλείας?

Οι STO είναι θεμελιωδώς διαφορετικοί από τους ICO επειδή είναι πλήρως ρυθμισμένοι. Είναι πολύ πιο ασφαλείς και πιο αξιόπιστοι για τους επενδυτές, το οποίο σε αντάλλαγμα παρέχει στις επιχειρήσεις έναν ασφαλέστερο δρόμο για χρηματοδότηση, ενώ εκδίδει ένα διακριτικό που είναι ελκυστικό ακόμη και για θεσμικούς επενδυτές. 

Τα διακριτικά ασφαλείας υποστηρίζονται από πραγματικά περιουσιακά στοιχεία όπως ιδιωτικά κεφάλαια, μετοχές, ακίνητα κ.λπ. Τα διακριτικά ασφαλείας παρέχουν στους επενδυτές τη δυνατότητα να επωφεληθούν από μερίσματα και μετοχές. Στην ουσία, ένα STO είναι παρόμοιο με ένα IPO, αλλά μια πιο προσιτή προσφορά στο κοινό καθώς τα tokens μπορούν να αποκτηθούν με μεγαλύτερη ευκολία και απλότητα.  

Μάρβιν Στάινμπεργκ εξηγεί πώς τα STOs δεν είναι μόνο ασφαλέστερα, αλλά και πολύ πιο ευέλικτα και βολικά από τα IPO. Ωστόσο, καθώς το οικοσύστημα STO βρίσκεται ακόμη στα σπάργανα, Λίστες STO δεν είναι τόσο δημοφιλή και Νέα STO δεν έχει φτάσει ακόμη στα κύρια μέσα.

Πλεονεκτήματα έναντι άλλων μορφών συγκέντρωσης χρημάτων

Τα διακριτικά ασφαλείας που προσφέρονται από τους STO έχουν εγγενή και πραγματική αξία που υποστηρίζονται από τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας. Ενώ οι ICO υπήρξαν εξαιρετικά επιτυχημένοι κατά τη διάρκεια του 2017 και του 2018, οι πρόσφατες τάσεις δείχνουν ότι οι επενδυτές συνειδητοποίησαν γρήγορα ότι η κανονιστική αβεβαιότητα ήταν πολύ επικίνδυνη. 

Οι STO είναι η πιο αξιόπιστη μορφή συγκέντρωσης χρημάτων στον κλάδο blockchain, ακόμη και πάνω από τους IEO (Initial Exchange Offerings). Επιπλέον, οι STO είναι σε θέση να συγκεντρώσουν περισσότερα κεφάλαια με γρηγορότερο ρυθμό, χωρίς να ταλαιπωρείται με άλλες παραδοσιακές μεθόδους συγκέντρωσης χρημάτων, συμπεριλαμβανομένων των IPO. 

Η βασική προστιθέμενη αξία είναι ότι σε αντίθεση με μια IPO, οι STO είναι πολύ λιγότερο δαπανηροί για εκτέλεση, καθώς δεν υπάρχει ανάγκη αντιμετώπισης της γραφειοκρατίας και των επενδυτών που είναι απαραίτητο για μια IPO. Οι STO κάνουν επίσης την έκδοση κινητών αξιών πολύ πιο προσιτή στις μάζες, επιτρέποντας σε μια επιχείρηση να συγκεντρωθεί στο κεκτημένο συμφέρον μεγάλου αριθμού ατόμων. Αυτός ο παράγοντας μπορεί από μόνος του να επιτρέψει σε μια επιχείρηση να προωθήσει την επέκτασή της, η οποία είναι ένα μεγάλο μπόνους πάνω από ένα τεράστιο ποσό χρημάτων που μπορούν να βοηθήσουν οι STO να συγκεντρώσουν, και αυτό επίσης με χαμηλό κόστος. 


Ταυτόχρονα, η προστασία των επενδυτών είναι πολύ υψηλότερη με τους STO σε σύγκριση με τους ICO. Μάρβιν Στάινμπεργκ, του οποίου Τεχνική CPI ηγείται ενός STO ύψους 700 εκατομμυρίων δολαρίων για ένα μέρος της Times Square, εξηγεί ότι οι STO παίρνουν το καλύτερο τόσο των IPO όσο και των ICO και το παραδίδουν σε μια καλύτερη τακτική συγκέντρωσης χρημάτων. Μάρβιν Στάινμπεργκ πιστεύει ότι οι STO είναι το μέλλον καθώς επιτρέπουν στους καθημερινούς ανθρώπους να επωφελούνται από επενδύσεις που δεν θα μπορούσαν ποτέ να έχουν φτάσει στο παρελθόν. 

Μάρβιν Στάινμπεργκ ισχυρίζεται ότι οι STO με δυνατότητα προσβασιμότητας επιτρέπουν στους διακριτικούς ασφαλείας να συγκεντρώνουν περισσότερα κεφάλαια χωρίς να αμαυρώνουν οποιονδήποτε από τους νομικά συμμορφωμένους επενδυτές ασφαλείας που θα λάβουν από μια IPO.

Πώς οι τεχνολογίες CPI βοηθούν τις επιχειρήσεις να πετύχουν μέσω των STO

Ενώ οι STO μπορούν να είναι εξαιρετικά ισχυροί για τη συγκέντρωση χρημάτων, είναι ζωτικής σημασίας να χρησιμοποιήσετε τη βοήθεια βετεράνων της βιομηχανίας για να αποφύγετε παράνομα βήματα. 

Ενώ το μεγαλύτερο μέρος του τομέα blockchain επικεντρώνεται σε ICOs και χρησιμότητα, Μάρβιν Στάινμπεργκ κοιτάζει προς το μέλλον, και αυτό είναι σαφώς ένα σύνορο που κυριαρχείται από τους STO. Έτσι, αφού έκανε μια έξοδο πολλών εκατομμυρίων δολαρίων από την προσωπική του επιχείρηση στον γερμανικό ενεργειακό τομέα, Μάρβιν κυκλοφόρησε τις κορυφαίες λύσεις λευκής ετικέτας STO στο χώρο του blockchain. 

Η CPI Tech προσφέρει όλους τους πόρους STO που θα χρειαζόταν μια προσφορά διακριτικών ασφαλείας. Μάρβιν Στάινμπεργκ έχει επιλέξει μια τέτοια σειρά προϊόντων, καθώς επιτρέπει σε μεγαλύτερο αριθμό νεοσύστατων επιχειρήσεων και επιχειρήσεων να επωφεληθούν από την τεχνολογία blockchain στην αναζήτηση άντλησης κεφαλαίων. Η CPI Technologies είχε μεγάλη επιτυχία και έχει βοηθήσει περισσότερα από 40 έργα να επιτύχουν. Στην πραγματικότητα, το CPI έχει επεξεργαστεί πάνω από 32.000 bitcoin στο λογισμικό τους. 

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της επιτυχίας της CPI Tech είναι η πλατφόρμα ανταλλαγής της, που δίνει σε οποιονδήποτε τη δυνατότητα να ξεκινήσει τη δική του ανταλλαγή, παρέχοντας παράλληλα τις στρατηγικές μάρκετινγκ που απαιτούνται για να γίνει επιτυχημένη και κερδοφόρα το συντομότερο δυνατόν. 

Ο κύριος λόγος Μάρβιν Στάινμπεργκ και η εταιρεία του έχει γίνει τόσο επιτυχημένη είναι το γεγονός ότι Μάρβιν συνεργάζεται μόνο με εταιρείες που διαθέτουν πραγματικό προϊόν ή υπηρεσία και επιδιώκουν να αλλάξουν τον κόσμο. Αυτός είναι επίσης ο λόγος για την εστίαση μόνο σε STO που είναι πολύ πιο ασφαλείς για τους επενδυτές.

Να προωθήσει την υιοθέτηση των STO και να προσελκύσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην τεχνολογία blockchain, Μάρβιν Στάινμπεργκ δημιούργησε ένα εύκολο κουίζ 2 ​​λεπτών που μπορεί να βοηθήσει οποιονδήποτε να εξοικειωθεί με τις βασικές αρχές της έκδοσης διακριτικών ασφαλείας. Προσπαθήστε ΜάρβινΚουίζ 2 ​​λεπτών εδώ

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map