Εκδοτική: Ποιος θα κερδίσει SEC ή Ripple, μια εις βάθος ανασκόπηση της αγωγής SECs Ripple

διαφήμιση Phemex

Η Επιτροπή Ασφάλειας και Ανταλλαγής (SEC) υπέβαλε επίσημα αγωγή εναντίον του Ripple στις 23 Δεκεμβρίου για πωλήσεις 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων μιας μη εγγεγραμμένης ασφάλειας. Αυτό που διαχωρίζει αυτήν την αγωγή ασφαλείας από παρόμοια άλλα όπως το Block. Ένα και το Telegram στον χώρο κρυπτογράφησης είναι το γεγονός ότι η SEC έχει ορίσει επίσημα τον ιδρυτή Chris Larsen και τον CEO Brad Garlinghouse υπό την ιδιότητά τους.

Ο πρωταρχικός λόγος πίσω από αυτό αποδίδεται στη δημόσια πώληση 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων XRP, από τα οποία περίπου 700 εκατομμύρια δολάρια επέστρεψαν στα ιδιωτικά χέρια του ιδρυτή και του COO, ενός άλλου παράξενου και δεν έχει ξαναδεί ποτέ φαινόμενο σε κάποια από τις εκδηλώσεις συγκέντρωσης χρημάτων.

Η αγωγή έχει ήδη αρχίσει να επηρεάζει την έκθεση της Ripple στην αγορά και την τιμή του διακριτικού XRP που βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση από την ανακοίνωση, από 0,50 $ σε 0,25 $. Με ένα αβέβαιο μέλλον μπροστά, η Ripple φοβάται να χάσει την αγορά εμβασμάτων που ιδρύθηκε με τα χρόνια με εκατοντάδες εθνικές καθώς και ιδιωτικές τράπεζες και βασικούς στρατηγικούς εταίρους.

Μέχρι τώρα, η Fidelity υποστήριξε το OSL, το Beaxy exchange που εδρεύει στο Σικάγο και ένα από τα παλαιότερα κρυπτονομίσματα Bitstamp έχει αναστείλει όλες τις υπηρεσίες διαπραγμάτευσης XRP, ενώ η Bitwise έχει εκκαθαρίσει τα κεφάλαιά της XRP και η 21Shares αφαίρεσε επίσης το XRP από το ETP λόγω προβλημάτων ασφαλείας. Εκτός από αυτές τις πλατφόρμες Jump Trading, ο μυστικός έμπορος υψηλής συχνότητας με έδρα το Σικάγο και ο Galaxy Digital του Mike Novogratz έχουν επίσης ενημερώσει τους πελάτες τους ότι δεν θα κάνουν πλέον αγορές XRP.

SEC Αγωγή: Βασικές επιλογές και γεγονότα

Η αγωγή SEC έχει διάρκεια 71 σελίδων με λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το γιατί το XRP χαρακτηρίζεται ως ασφάλεια και πώς τόσο η Larsen όσο και η Garlinhouse γνώριζαν καλά το γεγονός ήδη από το 2012, αλλά απέτυχαν να το πράξουν και προχώρησαν στην προσφορά χωρίς να το εγγράψουν στο ενδιαφερόμενες αρχές. Η αγωγή SEC θεωρεί ότι και τα δύο στελέχη του Ripple ευθύνονται για την παραβίαση των ομοσπονδιακών νόμων ασφαλείας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούν να ισχυριστούν άγνοια ή να κατηγορήσουν κανέναν άλλο.

διαβάζοντας ανάμεσα στις γραμμές εδώ (όπως πρέπει να κάνετε με αυτά τα πράγματα) και ωχ, αγόρι, αυτό είναι ένα άγριο παράπονο RIP ⚰️ https://t.co/yRBfqTZx2s

– Κάθριν Γου (@katherineykwu) 22 Δεκεμβρίου 2020

Η αγωγή κατηγορεί τη Λάρσεν και τον Γκάρλινγκεν για βοήθεια & συνέπραξε και ισχυρίστηκε ότι τα άτομα που δημιούργησαν το XRP ήταν τα ίδια άτομα που δημιούργησαν το Ripple, επικαλούμενο τη δήλωση ενός εκπροσώπου τους. Μια σημαντική δήλωση σχετικά με τον Ripple έχει ξοδέψει αρκετά χρήματα σε αστικές αγωγές εναντίον εκείνων που έχουν ισχυριστεί το ίδιο.

Όπως δήλωσε ο Cryptographer-1 – ένας σεβαστός και γνωστός εκπρόσωπος του Ripple σε ένα πρόσφατο tweet (στο Twitter): «Οι άνθρωποι που δημιούργησαν το XRP είναι σχεδόν ίδιοι με τους ανθρώπους που δημιούργησαν το Ripple και δημιούργησαν το Ripple αρχικά, μεταξύ άλλων πράγματα, διανείμετε το XRP. “

Επιπλέον, η αγωγή απέδειξε ότι το XRP είναι πράγματι μη εγγεγραμμένη ασφάλεια που ήταν ένα γνωστό γεγονός στους δημιουργούς του διακριτικού πριν από το ντεμπούτο του στην αγορά. Η αγωγή διαβάστηκε,

Τα νομικά σημειώματα προειδοποίησαν ότι υπήρχε κάποιος κίνδυνος το XRP να θεωρηθεί «επενδυτικό συμβόλαιο» (και επομένως ασφάλεια) σύμφωνα με τους ομοσπονδιακούς νόμους περί κινητών αξιών, ανάλογα με διάφορους παράγοντες. Σε αυτά περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, ο τρόπος με τον οποίο η Ripple προώθησε και προώθησε το XRP σε πιθανούς αγοραστές, το κίνητρο τέτοιων αγοραστών και άλλες δραστηριότητες της Ripple σχετικά με το XRP.


Η SEC Claims Ripple διαχειρίστηκε την τιμή και τη ρευστότητα στην αγορά XRP

Μια παραδοσιακή κατηγορία περιουσιακών στοιχείων καθοδηγείται από την ιεραρχία προσφοράς-ζήτησης, ωστόσο, το XRP χωρίς δική του περίπτωση χρήσης αντλήθηκε σε μεγάλο βαθμό και απορρίφθηκε στην αγορά από τη Ripple για να διατηρήσει την τιμή του. Η αγωγή ισχυρίστηκε ότι τόσο η Larsen όσο και η Garlinghouse συμμετείχαν σε δραστηριότητες προώθησης του διακριτικού μέσω εικασιών και θετικής προσέγγισης των μέσων ενημέρωσης.

Αυτή η ενότητα για το Ripple είναι αποτελεσματική "λειτουργίες ανοικτής αγοράς" μέσω "πρωταρχικοί αντιπρόσωποι" Ο έλεγχος και η υποστήριξη της τιμής της XRP για την προστασία των επενδυτών είναι απλώς καταπληκτική. Είναι κυριολεκτικά ισοδύναμο με μια λειτουργία προστασίας / εμπιστοσύνης cbank plunge. pic.twitter.com/zvAYno3TDO

– Izabella Kaminska (@izakaminska) 23 Δεκεμβρίου 2020

Η αγωγή σημείωσε,

  • Καθ ‘όλη τη διάρκεια της Προσφοράς, η Ripple – όπως κατευθύνθηκαν οι Garlinghouse και Larsen σε διάφορες χρονικές στιγμές – κατέβαλε σημαντικές προσπάθειες για την παρακολούθηση, τη διαχείριση και τον αντίκτυπο στις αγορές συναλλαγών XRP, συμπεριλαμβανομένης της τιμής διαπραγμάτευσης και του όγκου του XRP.

  • Όπως περιγράφεται στο Τμήμα II, αυτές οι προσπάθειες περιελάμβαναν: (1) τη χρήση αλγορίθμων για τον καθορισμό του ποσού και της τιμής των πωλήσεων XRP των εναγομένων στην αγορά. (2) καταβολή κινήτρων σε ορισμένους κατασκευαστές της αγοράς – μερικά από τα οποία η Ripple δεσμεύτηκε να επηρεάσει τις πωλήσεις της αγοράς – εάν οι πωλήσεις έφθασαν σε ορισμένα επίπεδα όγκου συναλλαγών στο XRP · και (3) πληρωμή ψηφιακών πλατφορμών συναλλαγών περιουσιακών στοιχείων για να επιτρέπεται η διαπραγμάτευση XRP.

Ο Chris Larsen και ο Brad Garlinghouse αγνόησαν τις κόκκινες σημαίες?

Η λεπτομερής αγωγή αποδεικνύει περαιτέρω τις προθέσεις των δύο στελεχών της Ripple να επωφεληθούν από τις αγορές XRP παρά τις πολυάριθμες κόκκινες σημαίες που έθεσαν οι υπάλληλοι πριν και μετά τη δημόσια προσφορά του XRP. Η αγωγή ανέφερε ένα περιστατικό του 2015 όπου ο Ripple προειδοποίησε τον εκδότη κεφαλαίων για το XRP ότι θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ασφάλεια. Η αγωγή σημείωσε περαιτέρω

Οι κατηγορούμενοι υποσχέθηκαν να αναλάβουν σημαντικές προσπάθειες για τη δημιουργία αξίας για το XRP και υποσχέθηκαν να αναλάβουν σημαντικές προσπάθειες για την ανάπτυξη και τη διατήρηση μιας δημόσιας αγοράς για τους επενδυτές XRP να μεταπωλήσουν το XRP

Οι Ripple και Garlinghouse εξασφάλισαν τους επενδυτές Ripple θα προστατεύουν τις εμπορικές αγορές για XRP

Οι Ripple και Garlinghouse ενθάρρυναν επίσης λογικούς επενδυτές να δουν την αγορά

του XRP ως κάτι από το οποίο θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την επίμονη αύξηση των τιμών της XRP.

Η αγωγή κατατέθηκε χθες, αλλά η SEC ετοιμάζεται για αυτό από τις αρχές του 2019

Η αγωγή της SEC εναντίον του Ripple φαίνεται αρκετά ισχυρή με βασικά γεγονότα και δηλώσεις που επιβεβαιώνουν ότι το XRP δεν είναι μόνο ασφάλεια, αλλά και οι δύο κατηγορούμενοι γνώριζαν καλά το γεγονός καθ ‘όλη τη διάρκεια της πώλησης του διακριτικού και ακόμη και πριν ξεκινήσει η δημόσια πώληση. Αποκάλυψε επίσης ένα ενδιαφέρον γεγονός ότι η SEC υπέγραψε συμφωνία διοδίων με τη Ripple από την 1η Απριλίου 2019, η οποία ανανεώθηκε έως τις 24 Δεκεμβρίου 2020.

Μια συμφωνία διοδίων είναι σύμφωνο μεταξύ δύο μερών SEC & Ripple, σε αυτήν την περίπτωση, συμφωνώντας με το καταστατικό των περιορισμών. Αυτό το γεγονός καθιστά σαφές ότι, παρόλο που η SEC υπέβαλε την αγωγή μόνο χθες, εργάστηκαν για την υπόθεση τουλάχιστον ήδη από τον Απρίλιο του 2019. Η συμφωνία διοδίων που ακολούθησε η αγωγή σημαίνει επίσης ότι όλες οι διαπραγματεύσεις και οι συμφωνίες διευθέτησης απέτυχαν.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί εδώ είναι ότι η αγωγή αφορά μόνο την μη εγγεγραμμένη πώληση της ασφάλειας και χωρίς ποινικές κατηγορίες, πράγμα που σημαίνει ότι και τα δύο στελέχη του Ripple δεν θα αντιμετωπίσουν ποινή φυλάκισης. Ωστόσο, ως τιμωρία, μπορεί να αναγκαστούν

  • αποσυνδέονται οριστικά από το να προσφέρουν XRP
  • εγκαταλείψουν όλα τα κέρδη και τα κέρδη τους (περίπου 600 εκατομμύρια δολάρια σε συνδυασμό)
  • μόνιμη απαγόρευση οποιουδήποτε είδους προσφοράς ψηφιακών στοιχείων
  • αστικές κυρώσεις

συμπέρασμα

Η αγωγή αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση που η SEC δημιουργεί από τις αρχές του 2019 και εξετάζοντας τις αποδείξεις που παρέχονται από την SEC, φαίνεται πολύ απίθανο ότι ο Ripple έχει οποιαδήποτε πιθανότητα να κερδίσει την αγωγή. Το πιο σημαντικό, τα δύο στελέχη ενδέχεται να αντιμετωπίσουν αστικές αγωγές, καθώς η υπόθεση εκτυλίσσεται περαιτέρω στο δικαστήριο.

Ωστόσο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι το XRP είναι ασφάλεια και και τα δύο στελέχη που ήταν κυρίως υπεύθυνα για την επίβλεψη του λειτουργού του Ripple το γνώριζαν και συνέχισαν να απορρίπτουν το XRP για προσωπικά κέρδη.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map