Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Το SaTT, η διαφημιστική λύση στο Blockchain φτάνει το Softcap των 3.360.000 $ σε λιγότερο από μία εβδομάδα!

Μια διαφημιστική λύση που βασίζεται σε blockchain, ΣΑΤΤ έχει ανακοινώσει σε μεγάλο στυλ την ολοκλήρωση των πωλήσεων του token, καθώς το έργο έθεσε ένα ακόμη εντυπωσιακό ρεκόρ στο έδαφος συγκέντρωσης χρημάτων blockchain. Το SaTT έχει χτυπήσει το μαλακό του καπάκι αφού ανέβασε ένα συγκλονιστικό 1 εκατομμύριο δολάρια εντός 48 ωρών στον τελευταίο γύρο του ICO.

Η ψηφιακή διαφημιστική βιομηχανία θα αποκτήσει μια πλήρη γεύση των δυνατοτήτων blockchain καθώς το SaTT έρχεται στη σκηνή με το καινοτόμο διαφημιστικό προϊόν βασισμένο σε blockchain, τη διαφημιστική λύση SaTT. Όπως κάθε άλλη βιομηχανία που έχει απολαύσει αυξημένη υιοθέτηση της τεχνολογίας blockchain, η διαφημιστική βιομηχανία δεν θα μείνει πίσω στον αγώνα για αποκέντρωση.

Πριν από αυτήν την ώρα, η επιτυχία του ICO θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερα από την πραγματοποίηση

ΣΑΤΤ Η ICO δίνει μια τέλεια αφήγηση ότι η επιτυχία θα μπορούσε να επιτευχθεί ανεξάρτητα από τις γύρω συνθήκες. Το SaTT ICO κυκλοφόρησε στη μέση ενός έντονη αγορά αρκούδων το 2018, τη στιγμή που η συγκέντρωση χρημάτων blockchain πήγε νότια. Ωστόσο, η επιδεξιότητα του SaTT ήταν εμφανής σε όλους αυτούς τους δυσμενείς παράγοντες.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το ICOBench, ένας δημοφιλής αθροιστής δεδομένων εκκίνησης blockchain, κατέγραψε το SaTT ICO ως έργο κορυφαίου επιπέδου από περισσότερα από 5000 έργα εκείνη την εποχή. Από την έναρξη των πωλήσεων διακριτικών, η συνδρομή παρέμεινε ανοιχτή, επιτρέποντας στους επενδυτές να συμμετάσχουν στην προσφορά.

Το τελευταίο στάδιο της συγκέντρωσης χρημάτων που άνοιξε ξανά πριν από λίγες μέρες καλωσόρισε από ένα συντριπτικό ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια σε μόλις 48 ώρες. Προφανώς, η διαθέσιμη υποδοχή υπεγράφη. Θα ήταν αναμφισβήτητα κάτι περισσότερο από ένα blockbuster εάν η περίοδος πωλήσεων παρατάθηκε.

Ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής του SaTT είχε εκφράσει τον ενθουσιασμό του σχετικά με το μόλις ολοκληρωμένο ορόσημο:

«Είμαστε περήφανοι για την υποστήριξη της κοινότητάς μας, η οποία, παρά τις δυσκολίες της αγοράς, είδε στην ομάδα τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει την πρώτη κρυπτογραφική λύση για λειτουργική διαφήμιση»,

Καθώς οι πωλήσεις διακριτικών του SaTT τελειώνουν σε μια αξιοσημείωτη σημείωση, η εταιρεία ανακοίνωσε την πρόθεσή της να εισαγάγει το εγγενές διακριτικό της, το cryptocurrency SaTT σε εξωτερικά χρηματιστήρια στις 24 Σεπτεμβρίου, η οποία απέχει λίγες μόνο ώρες από τον Τύπο. Οι σχεδόν ολοκληρωμένες πωλήσεις διακριτικών είναι ένα μεγάλο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Από το 2017 ICO βιαστικά, τα έργα blockchain συγκέντρωσης χρημάτων ήταν ένας συνολικός εφιάλτης για τις περισσότερες νεοσύστατες επιχειρήσεις, καθώς εκείνοι που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά μια προσφορά αρχικής ανταλλαγής (IEO) έχουν μείνει στο σκοτάδι προσπαθώντας να συγκεντρώσουν μερικές χιλιάδες δολάρια μετά από μερικούς μήνες πωλήσεων διακριτικών.

Η ιστορία του SaTT δείχνει ξεκάθαρα ότι το μοντέλο συγκέντρωσης χρημάτων του ICO δεν είναι νεκρό, αλλά οι επενδυτές γίνονται όλο και πιο απαιτητικοί στην επένδυση κεφαλαίων σε έργα με πρωτοποριακή τεχνολογία αιχμής, πολλά υποσχόμενα μελλοντικά και βιώσιμες περιπτώσεις χρήσης. Αυτή η αφήγηση περιγράφει καλύτερα τα προϊόντα που προσφέρει το SaTT στη διαφημιστική αγορά. Χάρη στην ποιότητα της ομάδας που χειρίζεται το έργο.

Μάθετε περισσότερα για το SaTT

Το έργο υποστηρίχθηκε από τον διάσημο επενδυτή Richard Wang, συνεργάτη της Ψηφιακό ταμείο Draper Dragon για την επενδυτική πλευρά · Το νέο αλλά ήδη διάσημο πρακτορείο μάρκετινγκ Markchain και ο ιδρυτής του Quentin Herbrecht ως σύμβουλος του PR & Μάρκετινγκ και Eric Alexandre, ιδρυτής της Jetcoin για τη στρατηγική.

Το SaTT είναι μια διαφημιστική λύση βασισμένη σε blockchain που αναπτύχθηκε από την Atayen inc. Η αμερικανική εταιρεία που ιδρύθηκε από τους Gauthier Bros και Stephanie Clement ειδικεύεται στην ανάπτυξη εταιρικών εφαρμογών για επιχειρηματικές σελίδες στο Facebook και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα από το 2008. Με τις πολυάριθμες εφαρμογές τους στο Facebook, έχουν ήδη μετρήσει πολλούς κύρους πελάτες όπως η Coca-Cola, η Netflix , Skype ή Starbucks.

Η διαφημιστική λύση που αναπτύχθηκε από την Η Atayen inc. είναι σε θέση να ανανεώσει πλήρως τη διαφημιστική βιομηχανία. ο ΣΑΤΤ Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να επηρεάσουν τις εμπορικές επωνυμίες και με τη σειρά τους να μπορούν να δημιουργούν έσοδα από τις δημοσιεύσεις τους μέσω YouTube, Facebook, Twitter και Instagram.

Οι παράγοντες επιρροής στην πλατφόρμα SaTT κάνουν συστάσεις ή μια δημοσίευση που έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία εσόδων και επιβράβευσης με βάση το επίπεδο αφοσίωσης που δημιουργεί (αριθμός προβολών, κοινοποιήσεων, επισημάνσεων “μου αρέσει”, σχόλια της έκδοσης). Κατά κανόνα, το SaTT υιοθετεί ένα δίκαιο σύστημα αποζημίωσης που επιβραβεύει τους διαφημιζόμενους (επηρεαστές) βάσει της απόδοσης της δημοσίευσης ή της αφοσίωσής τους.

Υιοθετώντας τη διαφημιστική προσέγγιση του influencer, το SaTT αποσυνδέει το μεγαλύτερο διαφημιστικό εμπόδιο καθώς αφορά την έλλειψη εμπιστοσύνης για τις μάρκες. Το SaTT αξιοποιεί την ιδέα ότι οι άνθρωποι είναι πιθανό να εμπιστεύονται συστάσεις από στενούς φίλους και επιρροές που ακολουθούν. Η προσέγγιση SaTT είναι αναμφισβήτητα μια win-win προσέγγιση τόσο για διαφημιστές όσο και για εκδότες.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me