Η λίστα ελέγχου του Ανδρέα Ανωτονόπουλου για να εντοπίσει ένα πραγματικό κρυπτονομίσμα

Η αγορά κρυπτογράφησης φιλοξενεί χιλιάδες νέα νομίσματα, ωστόσο, η νομιμότητα αυτών παραμένει αβέβαιη. Ο διακεκριμένος συνήγορος του Bitcoin, Ανδρέας Μ. Αντωνόπουλος μοιράστηκε ένα βίντεο με λεπτομέρειες σχετικά με την αναγνώριση κρυπτονομισμάτων.

«Το Cryptocurrency είναι ένας όρος μάρκετινγκ»

Ανδρέας ΑντωνόπουλοςΠηγή

Η βιομηχανία κρυπτονομισμάτων γνώρισε τη γέννηση πολλών νέων νομισμάτων. Bitcoin, το πρώτο κρυπτογράφηση που έπεσε στην αγορά. Σχεδόν 12 χρόνια στον χρηματοοικονομικό κόσμο, το Bitcoin παραμένει στην κορυφή. Ωστόσο, τα περισσότερα από τα άλλα κρυπτονομίσματα εισέρχονται στην αγορά ισχυριζόμενοι ότι πληρούν τις αδυναμίες του Bitcoin. Ενώ ορισμένοι ισχυρίζονται ότι προσφέρουν ταχύτερες συναλλαγές και μερικοί άλλοι όπως το Monero προσφέρει καλύτερο απόρρητο. Η λίστα συνεχίζεται καθώς σχεδόν όλοι στο πεδίο παρακολουθούν τη δημιουργία ενός καλύτερου Bitcoin.

Bitcoin ευαγγελιστής, Ανδρέας Αντωνόπουλος δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι του στο YouTube Bitcoin Q&Α, με τίτλο «Τι κάνει ένα νόμισμα ένα Cryptocurrency;» Σε αυτό το βίντεο, ο Αντωνόπουλος επεσήμανε ότι δεν υπάρχει νόμιμος ορισμός της ερώτησης «Τι είναι το cryptocurrency;»

Το Cryptocurrency έχει εξελιχθεί σε έναν όρο μάρκετινγκ που υποδηλώνει ότι οποιοδήποτε νόμισμα που βασίζεται στην κρυπτογραφία μπορεί να ονομάζεται κρυπτογράφηση από συγκεκριμένα άτομα. Ωστόσο, αυτό μόλις δίνει πληροφορίες σχετικά με τον τόπο κρυπτογράφησης και ακόμη και δεν αναγνωρίζει εάν η κρυπτογράφηση είναι ενδιαφέρουσα.

Λίστα ελέγχου του Ανδρέα Αντωνόπουλου για αναγνώριση κρυπτονομισμάτων

Για να ξεπεράσει την ταλαιπωρία του εντοπισμού του «ενδιαφέροντος παράγοντα» ενός κρυπτονομίσματος, ο Αντωνόπουλος έχει διαμορφώσει μια λίστα ελέγχου. Αυτή η λίστα ελέγχου είναι μια λίστα την οποία ο εκπαιδευτής του Bitcoin προσπάθησε επίσης να διαδώσει.

1. Τα κρυπτονομίσματα είναι αποκεντρωμένα

Τα κρυπτονομίσματα είναι αποκεντρωμέναΤα κρυπτονομίσματα είναι αποκεντρωμένα

Η αποκέντρωση είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους όρους που θα συναντήσατε εάν είστε μέλος της κοινότητας κρυπτογράφησης. Ο λόγος πίσω από τη δημιουργία του πρώτου κρυπτονομίσματος ήταν να ξεφύγουμε από κεντρικούς αποκλεισμούς. Ο Αντωνόπουλος στη λίστα του επεσήμανε ότι η κρυπτογράφηση θα πρέπει να είναι προσβάσιμη σε οποιονδήποτε χωρίς την ανάγκη εξουσιοδότησης ή ελέγχου.

Ο Αντωνόπουλος πρόσθεσε,

«Μπορεί οποιοσδήποτε υπολογιστής στο ανοιχτό Διαδίκτυο απλώς να συνδεθεί στο δίκτυο και να είναι μέρος αυτού και να συμμετάσχει στο δίκτυο;»

Βασικά, οποιοσδήποτε, οπουδήποτε μπορεί να κατέχει κρυπτονομίσματα και να τα στέλνει σε οποιονδήποτε χωρίς τρίτους ή μεσάζοντες. 

2. Είναι χωρίς σύνορα

Τα κρυπτονομίσματα είναι χωρίς περιθώριαΤα κρυπτονομίσματα είναι χωρίς περιθώρια


Το να είναι χωρίς σύνορα υπήρξε ένας από τους παράγοντες που πρέπει να υπερηφανεύεται για κάθε κρυπτογράφηση. Από μικρής κλίμακας έως μεγάλης κλίμακας διασυνοριακές πληρωμές κοστίζουν υπερβολικά χρηματικά ποσά, λόγω συναλλαγματικών ισοτιμιών και συναλλαγματικών διαμεσολαβητών.

Ένα σύστημα που θα μπορούσε να έχει πρόσβαση από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου από οποιονδήποτε σε οποιαδήποτε δεδομένη χρονική στιγμή είναι αυτό που καθιστά ένα κρυπτογράφηση πραγματικά αόριστο, προτείνει ο Αντωνόπουλος.

3. Είναι ουδέτερα – Χωρίς προκατάληψη!

Τα κρυπτονομίσματα είναι ουδέτεραΤα κρυπτονομίσματα είναι ουδέτερα

Ένα σύστημα που δεν κάνει διακρίσεις για συναλλαγές με βάση την πηγή-προορισμό, την αξία ή ακόμη και τον σκοπό του θεωρείται ουδέτερο. Κάθε σύστημα που θα πραγματοποιεί μια συναλλαγή χωρίς να λαμβάνει υπόψη τις πληροφορίες που σχετίζονται με την πηγή ταξινομείται ως κρυπτογράφηση.

Για την κατοχή κρυπτογράφησης δεν χρειάζεστε συγκεκριμένη προέλευση, χρώμα, κάστα κλπ. Η πηγή είναι πάντα δημόσιο κλειδί!

4. Είναι αμετάβλητα – επικρατεί η αλήθεια!

Τα κρυπτονομίσματα είναι αμετάβληταΤα κρυπτονομίσματα είναι αμετάβλητα

Το μέγεθος του αμετάβλητου του νομίσματος είναι επίσης μέρος της λίστας ελέγχου του δικηγόρου Bitcoin. Χρησιμοποιώντας το Bitcoin ως παράδειγμα, ο Αντωνόπουλος πρότεινε ότι το αμετάβλητο του Bitcoin ήταν αρκετά υψηλό. Επικαλούμενος το γεγονός ότι τα δεδομένα στο blockchain του Bitcoin καθίστανται αμετάβλητα μετά από έξι επιβεβαιώσεις. Καθώς ο αριθμός επιβεβαίωσης συνεχίζει να αυξάνεται, θα ήταν πιο δύσκολο να αντιστραφεί μια συναλλαγή, πρόσθεσε.

Μόλις επιβεβαιωθεί, δεν είναι δυνατή η τροποποίηση δεδομένων σε δημόσιο blockchain.

5. Δημόσια επαληθεύσιμη

Τα κρυπτονομίσματα έχουν δημόσιο νόημαΤα κρυπτονομίσματα έχουν δημόσιο καθολικό

Το τελευταίο κριτήριο στη λίστα είναι εάν το νόμισμα είναι δημόσια επαληθεύσιμο; Αυτό θα επικεντρωθεί στον έλεγχο μιας συναλλαγής ή στη διαφάνεια του δικτύου. Το δημόσιο προσβάσιμο καθολικό βρίσκεται στον πυρήνα κάθε κρυπτονομίσματος παρέχοντας την απαραίτητη διαφάνεια και επιτρέπει την παρακολούθηση των συναλλαγών.

Σε ένα δημόσιο blockchain όπως το Bitcoin, μπορεί κανείς να διαβάσει / να γράψει, αλλά κανείς δεν μπορεί να τροποποιήσει τίποτα σε αυτό το καθολικό και ως εκ τούτου ενεργεί ως μία μοναδική πηγή αλήθειας για όλα τα μέρη που βρίσκονται σε συναλλαγή.

Το Bitcoin είναι το βασικό σημείο αναφοράς

Το Bitcoin θεωρείται αναμφίβολα το πρότυπο για όλα τα κρυπτονομίσματα και ο Αντωνόπουλος αποκάλυψε την κλίση του προς το νόμισμα καθώς το θεωρεί διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Ωστόσο, ο Αντωνόπουλος πρότεινε ότι νομίσματα που δεν σημειώνουν κάθε κατηγορία σε αυτήν τη λίστα δεν πρέπει να αφαιρεθούν από την ετικέτα της ως κρυπτογράφηση, καθώς μερικοί άλλοι μπορεί να τα θεωρούν ενδιαφέροντα. Παρ ‘όλα αυτά, ο συνήγορος του Bitcoin πρότεινε ότι τα κέρματα που δεν πληρούν αυτά τα κριτήρια είναι περισσότερο μια «σταδιακή καινοτομία».

Η επεξεργασία ενός κλειστού και ελεγχόμενου συστήματος είπε,

“Για μένα, μοιάζει περισσότερο με μια βάση δεδομένων και όχι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα στην τεχνολογία της και σίγουρα δεν είναι πολύ ενδιαφέρουσα στις πολιτικές και κοινωνικές της επιπτώσεις.”

Κάθε κλάδος έχει το δικό της μερίδιο εκμεταλλευτών και η βιομηχανία κρυπτονομισμάτων τους έχει αφθονία. Η κρυπτογράφηση αποτελείται από 5.000 altcoin και τα περισσότερα από αυτά είναι ψεύτικα. Η λίστα ελέγχου του Αντωνόπουλου θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως δική σας για να αποφύγετε τα ψεύτικα και απατηλά κρυπτονομίσματα.

Πείτε μας τι πιστεύετε ότι κάνει ένα κρυπτογράφηση?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map