Το Ontology Token Swap ξεκινά καθώς το έργο μετακινείται στο MainNet

διαφήμιση Phemex

Οι 30 Ιουνίου 2018 σηματοδότησαν μια μεγάλη μέρα για τους ενδιαφερόμενους φορείς της οντολογίας καθώς το έργο μετακίνησε το MainNet που ονομάζεται Ontology 1.0. Η εταιρεία πήρε το twitter για να ανακοινώσει την κυκλοφορία του. Έδωσε επίσης ολοκληρωμένα πακέτα των εργαλείων και των πηγών του στο Github

Το Ontology 1.0 είναι πλέον ζωντανό. Καλώς ήλθατε στον νέο κόσμο: https://t.co/YPor3Yyj8K $ ΟΝΤ

– Οντολογία (@OntologyNetwork) 30 Ιουνίου 2018

Με αυτό το λανσάρισμα, η Ontology έγινε το 6ο έργο που κυκλοφόρησε στο MainNet τους τελευταίους δύο μήνες. Άλλα περιλαμβάνουν τα Oyster Pearls, Tron, NULS, EOS και VeChain

Τι κρατά το Ontology MainNet

Η απελευθέρωση του mainnet είναι μέρος της εποχής Socrates της Ontology, μια φάση κατά την οποία η ομάδα Ontology δημιουργεί τα θεμέλια για το οικοσύστημα blockchain. Η Εταιρεία είχε μια εκδήλωση πριν από την έναρξη σε συνεργασία με τους συνεργάτες της, η οποία έδωσε μια δίκαιη ιδέα για το πώς θα ήταν τα πράγματα στο MainNet.

Οντολογία 1.0 θα παρέχει νέα υψηλής απόδοσης δημόσια blockchain που περιλαμβάνουν μια σειρά από ολοκληρωμένα κατανεμημένα καθολικά και έξυπνα συστήματα συμβάσεων και ταυτόχρονα υποστηρίζει την προσαρμογή της δημόσιας αλυσίδας και τη συνεργασία δικτύου αλυσίδων, παρέχοντας συνεχώς κοινές ενότητες σε διάφορες κατανεμημένες εφαρμογές. Οι βασικές υπηρεσίες δημόσιας αλυσίδας, ένα υψηλής απόδοσης προσαρμόσιμο πλαίσιο blockchain και οι ομάδες πρωτοκόλλων είναι τα τρία βασικά στοιχεία της υποδομής της Ontology. Η οντολογία 1.0 θα περιλαμβάνει ένα αποκεντρωμένο πρωτόκολλο ελέγχου ταυτότητας ταυτότητας, κατανεμημένο πρωτόκολλο διαχείρισης δεδομένων και πρωτόκολλο πιστωτικής βαθμολογίας. Σε επίπεδο εφαρμογής, το ενσωματωμένο προϊόν πελάτη (ONTO), η μηχανή αναζήτησης εμπιστοσύνης και το κατανεμημένο πλαίσιο ανταλλαγής δεδομένων θα παρέχουν ισχυρή τεχνική υποστήριξη.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης συνεργάτες της οντολογίας που συζήτησαν λύσεις τεχνολογίας blockchain σε πραγματικά επιχειρηματικά σενάρια. Οι συνεργάτες που παρευρέθηκαν περιελάμβαναν: Contentos, οι οποίοι έχουν δεσμευτεί να δημιουργήσουν την πιο εκτεταμένη δημόσια αλυσίδα ψηφιακού περιεχομένου στον κόσμο για να αναμορφώσουν το οικοσύστημα περιεχομένου. DAD (Αποκεντρωμένη διαφήμιση), μια πλατφόρμα ψηφιακών διαφημίσεων blockchain. COT (Chains of Things), μια έξυπνη πλατφόρμα λύσης υποδομής υλικού. και CarBlock, η πρώτη αποκεντρωμένη αγορά αυτοκινήτων στον κόσμο με βάση τα δεδομένα των οχημάτων.

Ιδρυτής της οντολογίας Ιουν Λι είπε στην εκδήλωση:

«Η οντολογία ακολουθούσε πάντα μια στρατηγική« πραγματικής οικονομίας », μέσω του αποτελεσματικού συνδυασμού της οντολογίας και διαφόρων συνεργατών της βιομηχανίας, για να φέρει πιο αληθινά σενάρια επιχειρηματικών εφαρμογών και να δημιουργήσει πιο καινοτόμες λύσεις. Το Ontology 1.0 δεν θα μπορούσε να δημιουργηθεί χωρίς τον υψηλό βαθμό συνεργασίας και υποστήριξης όλων των τεχνικών ομάδων, συνεργατών, συνεργατών και εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με περισσότερους συνεργάτες της βιομηχανίας για να δημιουργήσουμε ένα λαμπρό μέλλον μαζί! “


Επίσης, διαβάστε: Ontology [ONT] Ανακοινώνει συνεργασία με το [DAD] «Digital Advertising Platform»

Λεπτομέρειες ανταλλαγής διακριτικών

Στις 11 Ιουνίου, η Ontology δημοσίευσε ένα άρθρο στο Medium Channel που ανέφερε το MainNet token Swap. Η οντολογία παρέχει δύο μεθόδους ανταλλαγής ONT. Η πρώτη μέθοδος είναι να αυτοματοποιηθεί η ανταλλαγή διατηρώντας τα ONT tokens στα υποστηρικτικά χρηματιστήρια. Η αντίστοιχη ανταλλαγή θα ολοκληρώσει εύκολα τη διαδικασία χαρτογράφησης για τον πελάτη. Οι Binance, Huobi, OKEx, Upbit, KuCoin, Gate.io και CoinEgg ανακοίνωσαν επίσημα την υποστήριξή τους για την ανταλλαγή διακριτικών ONT MainNet (Όπως στις 13 Ιουνίου, όταν δημοσιεύθηκε το άρθρο).

Η δεύτερη μέθοδος είναι η χειροκίνητη ανταλλαγή. Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει την αποστολή των διακριτικών ONT από το πορτοφόλι NEO στη διεύθυνση χαρτογράφησης MainNet κάποιου. Τα χρήματα θα μεταφερθούν στον ΟΝΤΟ [ο ολοκληρωμένος αποκεντρωμένος πελάτης της Ontology που περιλαμβάνει ένα πορτοφόλι], αλλά θα εμφανιστεί στο πορτοφόλι μόνο μετά την κυκλοφορία του τον Ιούλιο.

Μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη – το MainNet ONT είναι αδιαίρετο (η μικρότερη μονάδα είναι 1 ONT). Εάν το ποσό των κατόχων NEP-5 ONT δεν είναι ακέραιος αριθμός, μπορείτε να αγοράσετε (ή να πουλήσετε) μερικά για να στρογγυλοποιήσετε τον αριθμό προς τα πάνω (ή προς τα κάτω) πριν πραγματοποιήσετε την ανταλλαγή διακριτικών ONT MainNet. Η προθεσμία για την ανταλλαγή είναι η 1η Οκτωβρίου 2018. Εάν το ONT δεν αλλάξει πριν από την προθεσμία ανταλλαγής token, θα παραμείνει στο blockchain NEO και δεν θα μπορεί να μεταφερθεί στο Ontology MainNet.

Το MainNet θα μπορούσε να είναι ένα παιχνίδι αλλαγής για την οντολογία και το καθιστά προκλητικά νόμισμα του μέλλοντος. Παρακολουθήστε το

Θα αλλάξει η τύχη της οντολογίας με τη μετάβασή της στο MainNet; Θα είναι το νόμισμα με την καλύτερη απόδοση του 2018; Ενημερώστε μας για τις απόψεις σας σχετικά.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map