Αγορά, Παίξτε, Ποντάρισμα NFT και Ανταγωνιστείτε στο Μέλλον του Defi Based Gaming – m $ ports ™

διαφήμιση Phemex

Το AnRKeY X ™ φέρνει τη νέα ιδέα των m $ ports, μια νέα βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών που ονομάζεται money sports. Αυτό γίνεται εφικτό χάρη στον συνδυασμό DeFi Yield Farming, NFTs και eSports, με όλα όσα υποστηρίζονται από την πλατφόρμα πρωτοκόλλου gDEX (Αποκεντρωμένη Χρηματοοικονομική Πλατφόρμα Ανταλλαγής Παιχνιδιών) που έχει δημιουργηθεί στο Ethereum.

Η πλατφόρμα gDEX είναι το κέντρο του σύμπαντος AnRKeY X ™, όπου οι χρήστες θα μπορούν να παίξουν, να ποντάρουν, να αγοράσουν και να πουλήσουν, χρησιμοποιώντας το νόμισμα arcade $ ANRX.

Το πρώτο διαδραστικό παιχνίδι, το Battle Wave 2323 ™ θα κυκλοφορήσει αυτό το τρίμηνο, Q4 2020. Αυτό το παιχνίδι βλέπει εννέα διαφορετικές ομάδες μάχης μπιλιάρδου να ανταγωνίζονται για το εβδομαδιαίο υψηλότερο APY και υψηλές ανταμοιβές. Αυτές οι ανταμοιβές χωρίζονται σε δύο μέρη: νομίσματα ANRX $ που διανέμονται σε πισίνες ως απόδοση από τη γεωργία, ενώ εννέα τυχερά μέλη της νικητής ομάδας μάχης κερδίζουν ένα φόβο. Αυτά τα NFT μπορούν να στοιχηματιστούν στην επόμενη μάχη για να ενισχύσουν το APY των ομάδων και τις πιθανότητες νίκης.

Τα NFT μπορούν να αναβαθμιστούν με Golden Chalices και εξοπλισμό για περαιτέρω βελτιώσεις στην απόδοση (παρόμοια με τα RPGs πολύτιμοι λίθοι για την ενίσχυση της ταχύτητάς σας), που αγοράζονται από τυχερά μέλη που κερδίζουν ή πωλούνται.

Οι τρέχουσες ομάδες μάχης μπιλιάρδου είναι: 

Για να συμμετάσχετε στην ομάδα μάχης, μεταβείτε στη διεύθυνση: https://discord.gg/anrkeyx

Επερχόμενα παιχνίδια και εξελίξεις

Τα νέα παιχνίδια m $ ports θα κυκλοφορούν κάθε τρίμηνο, μέσω του συνεργαζόμενου στούντιο WayR AnRKeY X ™. Μια εταιρεία γνωστή για την εργασία σε έργα όπως το Pokemon, το Final Fantasy, το Terminator και πολλά άλλα. Μπορούν επίσης να κυκλοφορήσουν μέσω τρίτων κατασκευαστών χρησιμοποιώντας το ιδιόκτητο SDK AnRKeY X ™. Αυτοί οι προγραμματιστές θα λάβουν επιχορηγήσεις που αντισταθμίζουν αρκετά τη συμβολή τους στο οικοσύστημα.

Χρήστες και συνεργάτες

Οι πρωταρχικοί χρήστες του AnRKeY X ™ είναι έμποροι DeFi και παίκτες ενθουσιώδους κρυπτογράφησης, με γνώμονα το ήθος του cyberpunk και τη νοσταλγία του retrowave. Μερικοί από τους πιο αναγνωρισμένους επηρεαστές DeFi υποστηρίζουν ήδη το έργο, περιμένοντας ανυπόμονα να συμμετάσχουν στο πρώτο διαδραστικό παιχνίδι, το Battle Wave 2323. Κορυφαίες εταιρείες blockchain όπως το Plasma Pay είναι συνεργάτες που θα παρέχουν μια πύλη πληρωμής FIAT στο gDEX.

Μοντέλο επιχειρήσεων και εσόδων

Βασική προτεραιότητα του AnRKeY X ™ είναι η οικοδόμηση μιας βιώσιμης & κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο εξόρυξης ρευστότητας. Στον πυρήνα αυτού του επιχειρηματικού μοντέλου θα είναι η πλατφόρμα gDEX με διαφορετικά διαδραστικά παιχνίδια, όπου όλοι έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν σπάνια NFT και να επωφεληθούν από τη συμμετοχή τους στο οικοσύστημα. Οι χρήστες θα προστατεύονται από απάτη, χαλιά και συμπεριφορά φαλαινών που συχνά οδηγούν στην αποτυχία πολλών έργων DeFi.


Οι ροές εσόδων έργου θα προέρχονται από συναλλαγές gDEX (0,4% ανά συναλλαγή) και από πωλήσεις Marketplace (0,6% από NFT). Τα στοιχήματα ANRX $ θα κερδίσουν επίσης, κερδίζοντας το 25% κάθε συναλλαγής που πραγματοποιείται στο gDEX. Επιπλέον, οι φορείς θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να προσθέσουν νέες ομάδες και παιχνίδια στο οικοσύστημα μέσω προτάσεων ψηφοφορίας με απαρτία τουλάχιστον 20%.

Ομάδα AnRKeY

Το τελευταίο αλλά πιο σημαντικό στοιχείο είναι η ομάδα, που αποτελείται από ένα σύνολο ηγετών blockchain με επικεφαλής τον J.D. Salbego, μια πολύ καλά αναγνωρισμένη προσωπικότητα blockchain με τεράστια εμπειρία στη διαχείριση και την παροχή συμβουλών για startup blockchain. Έχει εμφανιστεί σε κορυφαία τηλεοπτικά κανάλια χρηματοοικονομικών μέσων και εξέχοντα κέντρα κρυπτογράφησης.

Πιο αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το έργο και το AnRKeY X SHO είναι ενεργοποιημένο https://daomaker.com/sho/anrkey_x 

SHR με δυνατότητα επιστροφής χρημάτων AnRKeY X

Το AnRKeY X είναι η πρώτη επιστρεπτέα προσφορά ισχυρού κατόχου (SHO) της Δημιουργός DAO, μια αξιόπιστη πλατφόρμα συγκέντρωσης χρημάτων και πρωτοπόρος στο Social Mining. Αυτή η νέα ιδέα δημόσιας πώλησης εξασφαλίζει αρχικά το 80% των χρημάτων των συμμετεχόντων στην πώληση υπό κράτηση. Εάν η τιμή του έργου πέσει κάτω από το -20% της τιμής SHO εντός 6 μηνών, όλοι οι συμμετέχοντες δικαιούνται να διεκδικήσουν το 80% της συνεισφοράς τους. Ωστόσο, η πολιτική επιστροφής χρημάτων θα ακυρωθεί εάν το επίπεδο τιμών καταφέρει να παραμείνει πάνω από το όριο 400% για περίοδο 4 μηνών.

Σε περίπτωση επιτυχούς σεναρίου, το AnRKeY X θα λάβει το 75% του υπόλοιπου χρηματικού ποσού και το 25% θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά κουπονιών ANRX $ από τη δευτερογενή αγορά και για τη διανομή τους μεταξύ κατόχων διακριτικών DAO.

Διαφορετικά, οι συμμετέχοντες έχουν ένα χρονικό διάστημα μιας εβδομάδας για να διεκδικήσουν επιστροφές χρημάτων, στέλνοντας το 100% των διακριτικών που αγοράστηκαν στο TGE και λαμβάνουν το 80% της συνεισφοράς τους. Σε αυτήν την περίπτωση, όλα τα επιστρεφόμενα κουπόνια θα επιστραφούν στο AnRKeY X για ανακύκλωση, με όλα τα μελλοντικά επιστρεφόμενα κουπόνια να καίγονται.

Η τιμή δημόσιας πώλησης AnRKeY X είναι 0,025 $ ανά διακριτικό και πραγματοποιείται μέσω δύο γύρων: Ένας στρατηγικός γύρος για αξιοσημείωτους επενδυτές και επιρροές με κατανομή 25.000 $ (1.000.000 $ ANRX) και έναν δημόσιο γύρο 100.000 $ (4.000.000 $ ANRX). Το DAO Maker διεξάγει μια αλυσιδωτή ανάλυση σε όλους τους συμμετέχοντες σε δημόσιους γύρους και επιλέγει τους καλύτερους αποδεδειγμένους μακροχρόνιους κατόχους. Ένα προσωπικό όριο ορίζεται στα 500 USDC για τους 200 κορυφαίους συμμετέχοντες που θα λάβουν μια κατανομή στο πρώτο επιστρέψιμο SHO. Ελέγξτε με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το AnRKeY X SHO και τη συμμετοχή εδώ: AnRKeY X SHO

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map