Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Οδηγός αρχαρίων για το νόμισμα NANO

Σε λίγους μήνες το διακριτικό Nano (XRB) έχει δείξει μεγάλη πρόοδο σε σύγκριση με πολλούς άλλους που αναφέρονται στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Δεν θα είναι λάθος να πούμε ότι, είναι η βασική δομή του διακριτικού που απευθύνεται στους χρήστες και οδηγεί σε αύξηση της δημοτικότητας και αυξάνει τα οφέλη.

Κατανόηση του νανο νομίσματος

Το νόμισμα Nano είναι επίσημα γνωστό ως RaiBlocks σύμφωνα με τα περισσότερα Nano είναι ένα Cryptocurrency που είναι γνωστό για το χαμηλό προσδόκιμο και την έλλειψη εμπιστοσύνης. Εξάλλου, το ίδιο εξαρτάται από ένα σχέδιο διατομής κομματιού που είναι διαφορετικό και πρωτότυπο με κάθε δίσκο να έχει το blockchain του. Η συμφωνία προέρχεται από τα καθορισμένα αποδεικτικά στοιχεία της ψήφου πονταρίσματος (PoS).

Η Nano εξυπηρετεί τους πελάτες της με μεγάλη προσαρμοστικότητα, επιπλέον των άμεσων ανταλλαγών, χωρίς καμία επιβάρυνση. Αυτή η απουσία εξόδων είναι πιθανή λόγω των αμελητέων περιουσιακών στοιχείων που απαιτούνται από το σύστημα, συμπεριλαμβανομένης της ανάγκης για εξοπλισμό εξόρυξης υψηλού ελέγχου.

Όπως αναφέρεται από τον ιστότοπο και τα μέλη της ομάδας του, το Nano έχει χειριστεί περισσότερα από 4 εκατομμύρια ανταλλαγές ή συναλλαγές. Σημαντικά πιο αξιοσημείωτο λαμβάνοντας υπόψη ότι η μη καταγεγραμμένη εγγραφή είναι μόνο 1,7 GB.

Διαβάστε επίσης: Κατανόηση της έννοιας της Walton Chain (WTC)

 • Λεπτομέρειες για το Nano Coin

Λίστα ανταλλαγών όπου μπορείτε να αγοράσετε XRB – Bit-Z, Binance, RightBTC, OKEx, CoinFalcon, BitGrail, Kucoin και Mercatox. Το NANO μπορεί να αγοραστεί με μετρητά στο BitFlip exchange.

Το NANO μπορεί να ανταλλαχθεί με σημαντικά κρυπτονομίσματα όπως – Ether, Binance Token, Tether USDT, Doge, Bitcoin και νόμισμα fiat.

Ticker – XRB

Η NANO μετονομάστηκε επίσημα από το RaiBlock στις 21 του 2018 – επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα https://hackernoon.com/nano-rebrand-announcement-9101528a7b76

 •  Τα μεγάλα προβλήματα που προσπαθεί να λύσει ο Νάνο

Το πρόβλημα της επεκτασιμότητας – Οι χρήστες ανησυχούν πάντα για την αύξηση του κόστους συναλλαγής

Κατανάλωση ενέργειας – Η κατανάλωση ενέργειας αυξάνεται με την εξόρυξη Bitcoin

Υπολογιστικά θέματα – Η καθυστέρηση του χρόνου συναλλαγής που είναι 164 λεπτά κατά μέσο όρο.

 • Πρέπει να γνωρίζετε τα γεγονότα Nano token (XRB) 

 1. Nano token (XRB) τότε γνωστό ως RaiBlocks διανεμήθηκαν για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2017.
 2. Με ήδη στη μέγιστη τροφοδοσία του 133.248.290 XRB και το ίδιο δεν μπορεί να εξορυχθεί.
 3. Εάν ένας ιστότοπος ισχυρίζεται ότι ορυχείο XRB, βασικά εξορύσσει κάποιο άλλο Cryptocurrency και στη συνέχεια πληρώνει στον χρήστη χρησιμοποιώντας το XRB.
 4. Ενώ η ομάδα προσπαθεί συνεχώς να προσθέτει περισσότερα ονόματα στη λίστα, αυτή τη στιγμή το XRB μπορεί να ανταλλαχθεί σε Kucoin, Bit-Z, Bitflip, Bitgraill και Mercatox.
 • Nano νομίσματα Consensys

Με βάση τα υπόλοιπα λογαριασμών, η ομάδα του Cryptocurrency πιστεύει ότι το να δοθεί περισσότερο βάρος στην ψήφο όσων έχουν μεγαλύτερο υπόλοιπο έχει νόημα, καθώς με το πιο σημαντικό ποσό χρημάτων στο σύστημα υπάρχουν ήδη καλύτεροι λόγοι για να είμαστε πιο ειλικρινείς: προστασία των περιουσιακών τους στοιχείων.

Επωνυμία NANO 

Στις 21 Ιανουαρίου 2018, η ομάδα της RaiBlocks ανακοίνωσε την αναδιαμόρφωση του προϊόντος της ως NANO, με μια σαφή δήλωση για την εξάλειψη τυχόν σύγχυσης στην προφορά του ονόματος.

Σύμφωνα με την ομάδα, η απόφαση του rebranding δεν ήταν αυτή που έλαβε με τον πιο ελαφρύ τρόπο. Κατά προτίμηση με την αυξημένη προσκόλληση με το όνομα RaiBlock στην κοινότητα και μεταξύ του μέλους της ομάδας, το rebranding ήταν μια σκληρή απόφαση, ήταν ότι ήταν σημαντικό τόσο τα πλεονεκτήματα όσο και τα μειονεκτήματα του ίδιου να θεωρούνται καλά.

Ένας από τους κύριους λόγους, η ομάδα πήγε με το rebranding ήταν επειδή το RaiBlock ήταν λίγο στόμα ενός ονόματος και διαφορετικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν για να το προφέρουν διαφορετικά.

Πλεονεκτήματα του Nano για χρήστες 

Αναμφισβήτητα η δομή block-Lattice του Nano, εξατομικεύεται το ίδιο από άλλα blockchain του κονφορμιστικού που χρησιμοποιείται από άλλο κρυπτονομισματα. Με κάθε λογαριασμό που διαθέτει το blockchain της αλυσίδας λογαριασμών που χρησιμεύει ως ιστορικό συναλλαγών και υπολοίπου, μόνο ο κάτοχος του λογαριασμού μπορεί να κάνει ενημερώσεις στην αλυσίδα λογαριασμών.

Με απλά λόγια, οι ενημερώσεις δεν είναι ταυτόχρονες και γρήγορες, λαμβάνοντας υπόψη τις γρήγορες ανταλλαγές. Δεδομένου ότι τα μπλοκ πρέπει να περιλαμβάνονται από τα πιο καθιερωμένα αρχεία, τα κινούμενα στοιχεία απαιτούν δύο ανταλλαγές αντί για μία. Ο αποστολέας πρέπει να αποτελείται από μια ανταλλαγή αποστολής, ενώ ο συλλέκτης πρέπει να ολοκληρώσει μια ανταλλαγή αποδοχής.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Nano?

 • Έλλειψη τελών – όπως γνωρίζουμε ότι το Nano λειτουργεί με ένα ελαφρύ πρωτόκολλο, από εκεί δεν υπάρχει χρέωση
 • Επεκτασιμότητα – με τη χρήση λογαρίθμων συνόλων δεδομένων χρησιμοποιώντας δομές που μοιάζουν με δέντρα. αναμφίβολα η συναλλαγή είναι εξαιρετικά ευέλικτη
 • Άμεσες αγορές – ενώ οι συναλλαγές γίνονται σε απομιμήσεις, πρέπει να προσθέσουμε στη λίστα ότι όλες οι προσφορές που αναλαμβάνουν το παλάτι διαχειρίζονται ανεξάρτητα, με κάθε προσαρμογή με ένα πακέτο UDP, το οποίο βοηθά στην αποφυγή προβλημάτων που σχετίζονται με το μέγεθος του μπλοκ.

Πώς το Nano είναι μια ενημέρωση για τα υπάρχοντα κρυπτονομίσματα?

Αναμφίβολα το Bitcoin είναι ένα από τα πιο δημοφιλή Cryptocurrency που γνωρίζουμε, ωστόσο, η Nano εξακολουθεί να έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του ίδιου όσον αφορά τον χρόνο συναλλαγής. Όπως γνωρίζουμε, μια απλή συναλλαγή Bitcoin χρειάζεται ώρες επεξεργασίας, αφού ο μέσος χρόνος επεξεργασίας μπλοκ είναι δέκα λεπτά και μια συμφωνία πρέπει να βρίσκεται εντός ενός μπλοκ. Τα μπλοκ πρέπει να εξορύσσονται, και τις περισσότερες φορές συμβαίνει ότι πρέπει να προστεθούν πολλά μπλοκ για να θεωρηθεί τελικά μια συναλλαγή ολοκληρωμένη. Ενώ στο Nano, κάθε λειτουργία είναι ένα μπλοκ, που σημαίνει ότι το δίκτυο μπορεί να επεξεργαστεί άμεσα αυτό το μπλοκ / συναλλαγή.

Επίσης, με τη χρήση PoS, ένας εισβολέας θα χρειαζόταν τουλάχιστον το 50% της δύναμης ψήφου, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαζόταν περισσότερο από το 50% των κωδικών XRB. Αυτό σημαίνει, ότι αυτή η διαδικασία θα καταλήξει να είναι αρκετά ακριβή, και η ίδια θα λογίζεται και ως μια παράλογη απόφαση.

Και να μην ξεχνάμε ότι το κατ ‘εξουσιοδότηση σύστημα PoS επιτρέπει την εργασία με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να εκτελεστούν πλήρεις κόμβοι με χαμηλή ισχύ και χωρίς τη χρήση ακριβού υλικού.

Πώς να αγοράσετε Nano coin (XRB) & πού να αποθηκεύσετε?

Δεν είναι δυνατή η αγορά του XRB χρησιμοποιώντας νόμισμα fiat, από εκεί είναι απαραίτητο να έχετε πρόσβαση σε ένα άλλο νόμισμα όπως το Bitcoin ή το Ethereum χρησιμοποιώντας το Coinbase ή περισσότερα και, στη συνέχεια, να ανταλλάξετε το ίδιο για το XRB, μέσω ενός από τα διαφορετικά χρηματιστήρια όπως το Kucoin.

 • Nano πορτοφόλια 

Τα Nano Wallets είναι εύκολα προσβάσιμα και μπορείτε να τα κατεβάσετε από τον επίσημο ιστότοπο. Έχουν ηλεκτρονικό ηλεκτρονικό πορτοφόλι, επίσημες εφαρμογές iOS και Android και επιπλέον έναν πελάτη περιοχής εργασίας, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ποιο σας ταιριάζει καλύτερα.

 • Πορτοφόλι υλικού καθολικού 

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατοχή κρυπτονομισμάτων NANO.

Τι υπάρχει στο χάρτη πορείας για το Nano Coin?

 • Το 2018, όπως αναφέρεται στη λίστα, η ομάδα σχεδιάζει να αναπτύξει ελαφρύ πορτοφόλι. Επίσης, προσθέστε κλάδεμα αλυσίδας για να μειώσετε το μέγεθος της αλυσίδας.
 • Εισερχόμενα, η ομάδα ηλικίας Nano σκοπεύει να προσεγγίσει έναν μεγαλύτερο πληθυσμό μη τραπεζικών ατόμων και επιθυμεί να τους διαβεβαιώσει ότι οι πληρωμές που θα λάβουν θα ασφαλιστούν στο σημείο ανταλλαγής τους.
 • Να γίνει πρότυπο διαδικτύου το οποίο ελέγχεται από μια διαφορετική ομάδα ατόμων από διάφορες περιοχές αντί για ένα άτομο ή μια μικρή ομάδα.
 • Η ομάδα σχεδιάζει να προσθέσει IPv6 multicast στην εκπομπή συναλλαγών, έτσι ώστε όποιος θέλει να δει την ανακοίνωση για μια συναλλαγή.
 • Η ομάδα επιθυμεί να δει τους XRB αποδεκτούς παρόχους πληρωμών όπως ακριβώς έχουν πάρει νόμισμα.
 • Η προσθήκη περισσότερων ονομάτων στη λίστα ανταλλαγών και η βελτίωση της εμπειρίας του μπλοκ είναι σίγουρα στη λίστα.
 • Τα κινητά πορτοφόλια για συσκευές iPhone και Android βρίσκονται σε δοκιμαστικό στάδιο.

Τάση για τιμή Nano XRB 

Αναπαριστάται ως XRB σε διάφορα χρηματιστήρια, το Nano ήταν σταθερό μάλλον πιο ακριβές στατικό με το χαμηλότερο ποσοστό από την αρχή.

Στην πραγματικότητα, ήταν το δεύτερο εξάμηνο του 2017, όταν μπορούσαμε να παρατηρήσουμε οποιαδήποτε αύξηση στην τιμή. Στις 12 Δεκεμβρίου σημείωσε υψηλό 4,02 $ και από τότε, το ίδιο συνεχίζει να κερδίζει με υψηλό όλων των εποχών στα 33,14 $, επί του παρόντος σε εύρος τιμών 15,08 USD.

Η επωνυμία του προϊόντος από το RaiBlock στο Nano μπορεί να δηλωθεί ως ένας από τους πολλούς λόγους που το ίδιο έφτασε στο προσκήνιο. Στην πραγματικότητα, με την ολοένα και μεγαλύτερη αύξηση του αριθμού των ατόμων που υιοθετούν κρυπτονομίσματα, το τρέχον ανώτατο όριο αγοράς της Nano πλησιάζει τα 2.009.943.844 USD.

Ο Τσάρλι Λι, ιδρυτής του νομίσματος NANO που υποστηρίζει τη Litecoin

Όπως όλοι γνωρίζουμε ότι το κοινόχρηστο Cryptocurrency είναι ακόμα νέο και μικρό σε σύγκριση με όλους τους άλλους τομείς, μπορούμε να βρούμε στον κόσμο της τεχνολογίας και των χρηματοοικονομικών. Από εκεί, με λίγα μόνο ενεργά ονόματα, κάθε λέξη διατηρεί την αξία και την αξιοπιστία της. Το ίδιο συνέβη πρόσφατα. Ο δημιουργός της Litecoin Charlie Lee μπορεί γρήγορα να καταγραφεί ως ένας από τους λίγους που ακούγονται και ακολουθούνται όταν πρόκειται για κατανόηση και αποδοχή νέων και επερχόμενων κρυπτονομισμάτων.

Όπως γνωρίζει ο κόσμος της κρυπτογράφησης, ο Τσάρλι Λι πάντα εξέφραζε ελεύθερα το ενδιαφέρον και την ανησυχία του σχετικά με διάφορες ενημερώσεις και ζητήματα στον κόσμο της κρυπτογράφησης. Και για αυτό το διακριτικό γνωστό ως Nano, ο Charli Lee χρησιμοποίησε το Twitter για να κλονίσει την κρυπτογράφηση με τις πιο απροσδόκητες.

Ήταν στις 28 Φεβρουαρίου. Ο Lee μίλησε για το νόμισμα Nano ενώ εκτιμούσε την τεχνολογία δικτυωτού πλέγματος.

«Κοίταξα πρόσφατα το νόμισμα Nano», έγραψε ο Lee. «Πολύ τακτοποιημένο. Κάθε λογαριασμός έχει το δικό του blockchain. Επικεντρώνεται σε γρήγορες και δωρεάν συναλλαγές για πληρωμές. Χρησιμοποιεί [απόδειξη πονταρίσματος] για προστασία διπλών δαπανών και [απόδειξη εργασίας] για την καταπολέμηση των ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Η πρόκληση είναι να το διατηρήσουμε αποκεντρωμένο. “

Και τότε η τιμή που ήταν τόσο χαμηλή όσο 13,56 $ στις 5:00 μ.μ. ανατολική Πέμπτη, ανέβηκε στο υψηλό ύψος των 17,19 $. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν όλο, αφού πέρασε από τη Λευκή Βίβλο του ίδιου. Ο Charli Lee έθεσε μερικές ερωτήσεις στην ομάδα του προγραμματιστή του Nano σχετικά με τη φύση της λειτουργίας του σε ένα νήμα Reddit, το οποίο απαντήθηκε από τον Colin LeMahieu – κύριο προγραμματιστή του Nano.

Η ανάληψή μας για το έργο 

Αναμφίβολα, σε λίγους μήνες το διακριτικό Nano (XRB) έχει δείξει μεγάλη πρόοδο σε σύγκριση με πολλούς άλλους που αναφέρονται στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Δεν θα είναι λάθος να πούμε ότι, είναι η βασική δομή του διακριτικού που προσελκύει τους χρήστες και οδηγεί σε αύξηση της δημοτικότητας και αυξάνει τα οφέλη. “Όντας μόνο Cryptocurrency χρησιμοποιώντας block-lattice, το ίδιο επιτρέπει στους χρήστες του να πραγματοποιούν συναλλαγές χωρίς να πληρώνουν οποιαδήποτε αμοιβή στους ανθρακωρύχους, αυτό και σε άμεση βάση.

Επίσης, με έναν απλό στόχο να αντικαταστήσει τα συμβατικά δεδομένα κοινόχρηστης μνήμης, το νόμισμα Nano στοχεύει στη ρύθμιση του μοντέλου μετάδοσης μηνυμάτων στο οποίο οι χρήστες έχουν το δικό τους blockchain που συγχρονίζεται μόνο με το πρωτεύον δίκτυό τους. Στο τέλος, με όλες τις διάφορες λύσεις που αντιπροσωπεύει το Nano, το ίδιο θα μπορούσε να γίνει το πρώτο που θα αντικαταστήσει το νόμισμα fiat για καθημερινές χρήσεις.

Ποιες είναι οι απόψεις σας για το νόμισμα NANO; Ενημερώστε μας για τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me