Η Λευκορωσία νομιμοποιεί την κρυπτογράφηση και το ICO ως βήμα για να προσελκύσει ξένες επενδύσεις

διαφήμιση Phemex

Το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο ξεκινά μαθήματα διπλώματος κρυπτογράφησης

Γιατί μαθήματα κρυπτογράφησης και Blockchain?

Ο ακαδημαϊκός ακολουθεί την αγορά. Τα μαθήματα μηχανικής στα ηλεκτρονικά και στους υπολογιστές ήρθαν καθώς οι υπολογιστές ήρθαν στην αγορά και συνειδητοποιήθηκε ότι οι επαγγελματίες των υπολογιστών θα χρειαστούν στην αγορά. Οι κυβερνήσεις και οι ιδιωτικοί παίκτες βλέπουν μια ευκαιρία και προσπαθούν να καλύψουν το κενό της αγοράς εισάγοντας μαθήματα στα σχολεία, ακριβώς για το πώς οι τεχνολογικές εξελίξεις σε συνδυασμό με ζητήματα που σχετίζονται με κυβερνητικά νομίσματα προκάλεσαν κρυπτογράφηση και Blockchain.

Έναρξη μαθημάτων Crypto στο Πανεπιστήμιο της Λευκορωσίας

Πρόσφατα, ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο της Λευκορωσίας στην Ανατολική Ευρώπη έκανε το ντεμπούτο του σε ένα μάθημα διπλώματος σε θέματα κρυπτογράφησης που ακολουθεί τη νομιμοποίηση του crypto στη Λευκορωσία Αυτό δημιούργησε μια φήμη καθώς ξεκινούν έρευνες από ολόκληρη την περιοχή. Η Λευκορωσία συμφώνησε στη χρήση κρυπτονομισμάτων και εξαίρεσε τα έσοδα που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση από τη φορολογία για τα επόμενα δέκα χρόνια. Προφανώς, αυτό έχει προωθηθεί για το μέλλον της κοινότητας Bitcoin στη χώρα και οι θέσεις εργασίας στον τομέα είναι σίγουρο ότι θα πολλαπλασιαστούν.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο περιεχόμενο του μαθήματος και να δούμε πώς είναι διαφορετικό από αυτά που περιλαμβάνονται στο blockchain και τα κρυπτονομίσματα.

Τι καλύπτει το μάθημα?

Το μάθημα καλύπτει «λειτουργίες κρυπτογράφησης», «μέλλον λειτουργιών κρυπτογράφησης», «χρήση τεχνολογίας Blockchain» και «ICO ως οι νέες IPO». Η διάρκεια του μαθήματος είναι ένα έτος και οκτώ μήνες, και τα τέλη είναι 966 USD ετησίως, κάτι που ορισμένοι λένε ότι είναι ήσυχα υψηλά. Αλλά μια τεχνολογία τόσο μοντέρνα θα απαιτεί υποδομή και εκπαιδευτικούς που θα κοστίζουν πολύ.

Εκτός από τα θέματα κρυπτογράφησης?

Το μάθημα απευθύνεται σε άλλους τομείς που σχετίζονται με επενδύσεις και διαχείριση, μαζί με τις γνώσεις crypto και Blockchain. Περιλαμβάνει τη διδασκαλία των χρηματιστηριακών μέσων όπως τα αποθέματα, τα ομόλογα κ.λπ. καθιστώντας το ένα μάθημα που θα σας κάνει έναν πλήρη επαγγελματία της αγοράς.

Μην ανησυχείτε εάν δεν είστε στη Λευκορωσία, ακολουθούν μερικά μαθήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στο blockchain.

Διαδικτυακά μαθήματα κρυπτογράφησης

Εάν γνωρίζετε ήδη για υπολογιστές και επενδύσεις, μπορείτε να συνεχίσετε τη δουλειά σας και να κάνετε ένα γρήγορο διαδικτυακό μάθημα στο Blockchain σε ιστότοπους e-tutorial όπως coursera και Ακαδημία Χαν. Αυτό θα σας δώσει ένα γρήγορο μάθημα σφαλμάτων για το Blockchain και το cryptocurrency και μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα όποτε θέλετε.

Πτυχία κολλεγίου σε κρυπτογράφηση


Εάν δεν χρειάζεστε μόνο ένα διαδικτυακό σεμινάριο, αλλά ένα καλά δομημένο και σχεδιασμένο μεταπτυχιακό μάθημα, υπάρχουν και πανεπιστημιακά μαθήματα για αυτό. Πανεπιστήμια αρέσουν πανεπιστημιο του Στανφορντ έχουν ξεκινήσει μαθήματα Bitcoin και crypto πριν από δύο χρόνια. Ενώ UC- Μπέρκλεϊ, και ΜΙΤ προσφέρουν επίσης τα ίδια μαθήματα για Blockchains.

Αύξηση της ζήτησης για μαθήματα που σχετίζονται με blockchain και crypto στην αγορά

Η τεχνολογία Blockchain σήμερα είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και αναπτυσσόμενη βιομηχανία στον κόσμο. Ο στόχος αυτής της τεχνολογίας είναι να αυξήσει την αποτελεσματικότητα κάθε άλλης βιομηχανίας, από τραπεζικές συναλλαγές, μετοχές, μουσική, ενέργεια, τήρηση αρχείων και τι όχι. Στοχεύει επίσης στη μείωση του κόστους που προκύπτει σε αυτούς τους τομείς.

Πηγή- www.twitter.com//UCLA_Blockchain

Ακριβώς όπως αυξάνεται η ζήτηση στην τεχνολογία Blockchain, ακολουθείται από τη ζήτηση από μαθητές για εκπαιδευτικές ευκαιρίες, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ικανοποιήσουν τη ζήτηση και να κάνουν την καριέρα τους στο μέλλον του κόσμου για τις επόμενες δεκαετίες. Οι εταιρείες πρόκειται να πληρώσουν τεράστια χρήματα στους καλά εκπαιδευμένους και εξειδικευμένους επαγγελματίες και ειδικούς blockchain, γεγονός που το καθιστά τώρα μία από τις καλύτερες επιλογές για να μπουν οι βιομηχανίες και τα κολέγια καθώς και οι φοιτητές το γνωρίζουν καλά, το πανεπιστήμιο της Λευκορωσίας είναι ένα τέτοιο παράδειγμα.

Η δουλειά Blockchain βρίσκεται σε άνοδο και το ίδιο ισχύει και για τις αιτήσεις εργασίας!

Ο διευθυντής της συνδεδεμένης χώρας του Ηνωμένου Βασιλείου Josh λέει ότι οι διαφημίσεις για θέσεις εργασίας που σχετίζονται με το Blockchain έχουν ανεβεί στο LinkedIn και αυξάνονται στο 40% ανά τρίμηνο και προσθέτει περαιτέρω-

«Οι επαγγελματίες σε σχετικούς τομείς όπως η κρυπτογραφία και η μηχανική μάθηση μπορεί να θέλουν να δουν τους διαθέσιμους ρόλους και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να αναπτύξουν, καθώς υπάρχει σίγουρα μια αυξανόμενη ζήτηση στους κλάδους τεχνολογίας, χρηματοδότησης και ασφάλισης για τεχνογνωσία Blockchain».

Υπάρχουν διάφορα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο που προσφέρουν μαθήματα που σχετίζονται με το Blockchain και την κρυπτογράφηση που παρακολουθούν την τρέχουσα αγορά και σας κάνουν ένα τέλειο πανεπιστήμιο για να χτυπήσετε την αγορά. Επίσης, ένας καλός μαθητής θα είναι πολύ εύκολο να προσγειωθεί μια αξιοπρεπής ευκαιρία πρακτικής άσκησης ακόμη και πριν αποφοιτήσει – επειδή η ζήτηση των επαγγελματιών είναι κάτι παραπάνω από την προσφορά, καθιστώντας τέτοια μαθήματα ένα από τα πιο καυτά στην αγορά.  πανεπιστήμιο Πρίνσετον και Πανεπιστήμιο Duke στην Αμερική προσφέρουν επίσης εξαιρετικά μαθήματα Blockchain που προσφέρουν μια πολλά υποσχόμενη καριέρα. Συνολικά, ένας βαθμός Blockchain είναι κάτι του οποίου η αξία αναμένεται να αυξηθεί εκθετικά με το χρόνο για δεκαετίες!

Πείτε μας τις σκέψεις σας σχετικά με τα μαθήματα blockchain και την κρυπτογράφηση στα παρακάτω σχόλια ή γράψτε μας στο [προστασία μέσω email]

Το περιεχόμενο που παρουσιάζεται μπορεί να περιλαμβάνει την προσωπική γνώμη του συγγραφέα και υπόκειται σε συνθήκες αγοράς. Κάντε την έρευνα αγοράς σας προτού επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Ο συγγραφέας ή η έκδοση δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσωπική σας οικονομική απώλεια.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map