Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Το Facebook πηγαίνει «All-in On Crypto», το Libra εφαρμόζει τις δυνατότητες Ethereum, XRP και Stablecoins

διαφήμιση Phemex

Το Facebook αποκάλυψε ότι είναι η Λευκή Βίβλος και οι σχετικές αποστολές για τη νέα κρυπτογράφηση, Libra. Το Libra σχεδιάζεται όχι μόνο ως μέσο πληρωμής αλλά και ως μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα Blockchain. Ran Neuner, ένας κρυπτογράφος, tweeted,

Απλώς διαβάστε τα πράγματα Libra. Το Facebook μόλις μπήκε στο Crypto.

Η ομάδα Blockchain, υπό τον David Marcus, έχει επικεντρωθεί σε όλες σχεδόν τις εφαρμογές και τα σημεία συμφόρησης των υπαρχόντων έργων blockchain. Στο τέλος, έχουν δημιουργήσει μια μικτή τσάντα κρυπτονομισμάτων. που προκαλεί τη χρησιμότητα και τη λειτουργικότητα πολλών υπαρχόντων κρυπτονομισμάτων. Mark Zuckerberg, Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής του Facebook διάσημος,

Το Facebook έρχεται μαζί με 27 οργανισμούς σε όλο τον κόσμο για να ξεκινήσει το μη κερδοσκοπικό Libra Association και να δημιουργήσει ένα νέο νόμισμα που ονομάζεται Libra.

Libra εναντίον Ethereum και έξυπνες πλατφόρμες συμβάσεων

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός, η Libra Association, μοιάζει με πολλές ομάδες ανάπτυξης πίσω από τα υπάρχοντα κρυπτονομίσματα, όπως το Ίδρυμα Ethereum, το Ίδρυμα Litecoin και ο Οργανισμός Stellar. Ο Σύλλογος θα είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή και την κυκλοφορία ενημερώσεων ή αλλαγών στο blockchain. Ο David Marcus, ο ηγέτης της ομάδας Blockchain στο Facebook, tweeted,

Αυτό που παρουσιάζουμε είναι μόνο η αρχή και πολλά πρέπει να βελτιωθούν. Θέλαμε να μοιραστούμε νωρίς και να συνεργαστούμε μαζί σας, αντί να περιμένουμε την «τελειότητα».

Το WhitePaper αποκάλυψε επίσης ότι η πλατφόρμα blockchain θα εκτελούσε προγράμματα που έχουν συνταχθεί σε μια νέα γλώσσα προγραμματισμού, Move. Αυτό είναι εξαιρετικά παρόμοιο με το Ethereum και τη σταθερότητα της γλώσσας προγραμματισμού του. Τα προγράμματα που εκτελούνται πάνω από αυτά τα blockchain είναι ουσιαστικά ονομάζονται έξυπνες συμβάσεις. Ως εκ τούτου, το όραμα φαίνεται να περιλαμβάνει το βοηθητικό πρόγραμμα που παρέχεται από τους Ethereum, Tron και EOS σε ένα επεκτάσιμο blockchain.

Libra εναντίον XRP

Υπάρχουν δύο τύποι καθολικών με βάση το blockchain βάσει των καθηκόντων επικύρωσης. Οι κόμβοι επικύρωσης σε Bitcoin ή Ethereum είναι άδειοι, ενώ σε νομίσματα XRP και JPM «επιτρέπονται». Στο πρώτο, το blockchain είναι ανοιχτό στο κοινό για επιθεώρηση, εξόρυξη ή ανάθεση και ανάπτυξη έξυπνων συμβάσεων σε αυτό. Ενώ, αργότερα, απαιτείται άδεια για να συνδεθείτε στο δίκτυο.

Υπάρχουν επιχειρήματα υπέρ και κατά των δύο πρωτοκόλλων. Το Facebook έχει υιοθετήσει την προσέγγιση «άδεια». Επιπλέον, αυτό επέτρεψε επίσης σε άλλους ηγέτες Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών όπως η VISA, η MasterCard και το PayPal να συμμετάσχουν στο κίνημα. Ο Ανδρέας Αντωνόπολης σημείωσε στο α τιτίβισμα,

Παρόλο που το Libra του Facebook δεν ανταγωνίζεται κανένα ανοιχτό, δημόσιο, χωρίς άδεια, χωρίς περίγραμμα, ουδέτερο, ανθεκτικό στη λογοκρισία, θα * ανταγωνίζεται τόσο τις λιανικές τράπεζες όσο και τις κεντρικές τράπεζες. Αυτό θα είναι διασκεδαστικό να το παρακολουθήσετε.

Libra εναντίον Σταθεροί

Η μεταβλητότητα υπήρξε η πιο σημαντική ανησυχία για το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα από την έναρξή του. Οι παγκόσμιοι ηγέτες και οι οικονομολόγοι τους χαρακτήρισαν συχνά ως όργανο κερδοσκοπίας και τίποτα άλλο. Η Libra πήρε και αυτό το δρόμο, εφαρμόζοντας ένα stablecoin που υποστηρίζεται από μια μικτή τσάντα περιουσιακών στοιχείων.

Μέχρι τώρα, η αγορά γνώρισε κυρίως σταθερά νομίσματα σε δολάρια ΗΠΑ με ιδρύματα που εργάζονται σε άλλα σταθερά νομίσματα με βάση το FIAT. Ωστόσο, όπως σημείωσε ο Peter Schiff, όλα τα νομίσματα FIAT είναι τελικά καταδικασμένα, η ομάδα το έχει υποστηρίξει από ένα καλάθι περιουσιακών στοιχείων (Σταθερά νομίσματα και κρατικά ομόλογα). Ο David Marcus στοχεύει να κάνει το νόμισμα βιώσιμο για τουλάχιστον εκατό χρόνια.

Libra εναντίον Bitcoin

Αυτή η σύγκριση θα έπρεπε να ήταν στην κορυφή της λίστας. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά που έχει εφαρμόσει το Facebook στο Libra στοχεύει στη μετατροπή της βιομηχανίας χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Ο Zuckerberg σημείωσε επίσης,

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε παραδοσιακές τράπεζες ή χρηματοοικονομικές υπηρεσίες… Φιλοδοξούμε να διευκολύνουμε την αποστολή και λήψη χρημάτων από όλους, όπως χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές μας για να μοιράζεστε άμεσα μηνύματα και φωτογραφίες.

Το Libra μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο πληρωμής και επίσης ως αποθήκη αξίας λόγω της σταθερότητάς του. Επιπλέον, είναι ανεξάρτητο από τον κεντρικό έλεγχο, στην περίπτωση αυτή, τον κατανεμημένο κεντρικό έλεγχο. Ως εκ τούτου, επαναλαμβάνει την ιδέα πίσω από το Bitcoin και έχει προσπαθήσει να κυκλοφορήσει μια αυτοσχέδια έκδοση του.

Libra “airdrop” ή εκτόξευση θα πραγματοποιηθεί κάπου το 2020. Επιπλέον, μέχρι τότε, μπορούμε διάφοροι οργανισμοί που εργάζονται στο Move και το Libra να ενσωματώσουν το blockchain σύμφωνα με τη χρήση τους.

Πιστεύετε ότι η «απόλυτη έκδοση blockchain» από το Facebook θα εκθρονίσει τα Bitcoin και Ethereum; Μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας. 

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me