Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Ethereum Readies Πυρομαχικά για να πάρει την τιμή του στα Νέα Υψηλά

διαφήμιση Phemex

Το Ethereum, το δεύτερο μεγαλύτερο νόμισμα της κρυπτογράφησης, μπορεί να αγωνίζεται για να το διατηρήσει σε τιμή και να λύσει τα προβλήματα συμφόρησης και ταχύτητας, αλλά σίγουρα έχει ειδήσεις που θα μπορούσαν να είναι δομικά θετικές για το νόμισμα μακροπρόθεσμα.

Το Ethereum θα καλωσορίσει την Κωνσταντινούπολη ενώ η Bitmain εγκαινιάζει πισίνα εξόρυξης Ethereum

Τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους, η Ethereum προετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη αναβάθμισή της, η οποία θα μπορούσε να είναι η μεγαλύτερη δοκιμή Blockchain των 29 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτή η αναβάθμιση, που ονομάζεται Κωνσταντινούπολη, έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει την αποτελεσματικότητα στο δίκτυο Ethereum και να μειώσει το κόστος συναλλαγής. Η Κωνσταντινούπολη είναι επίσης ένα σκαλοπάτι προς τους μεγαλύτερους στόχους του Ethereum. μια σειρά αλλαγών που βελτιώνουν την ταχύτητα και την κλίμακα συναλλαγών. Επί του παρόντος, το δίκτυο της Ethereum, όπως το Bitcoin, πάσχει από μερικά μεγάλα προβλήματα: υψηλή κατανάλωση ενέργειας (μέσω εξόρυξης), κεντρική συγκέντρωση δεξαμενών εξόρυξης και έλλειψη πρόσβασης σε εξοπλισμό εξόρυξης.

Το μακροπρόθεσμο έργο της Ethereum, Casper, στοχεύει στην αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων. Η Κωνσταντινούπολη θέτει τα θεμέλια για το Casper, το οποίο στοχεύει να μετατοπίσει το Ethereum από ένα σύστημα απόδειξης εργασίας (POW) σε ένα σύστημα απόδειξης πονταρίσματος (POS). Αυτή η αναβάθμιση θα μπορούσε να είναι ένα όνειρο για το Ethereum, αλλά δεν θα γίνει εύκολο. Οι αναβαθμίσεις σε όλο το σύστημα απαιτούν κάθε λογισμικό που χρησιμοποιείται για την αναβάθμιση σε νέους κανόνες σχεδόν ταυτόχρονα, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν δυσκολίες συντονισμού που πρέπει να ξεπεραστούν για να διασφαλιστεί ότι ο κώδικας θα συνεχίσει να λειτουργεί όπως έχει σχεδιαστεί. Το Ethereum αντιμετωπίζει επίσης μια «βόμβα δυσκολίας».

Το “Difficulty Bomb” του Ethereum αναφέρεται στο αυξανόμενο επίπεδο δυσκολίας των παζλ στον αλγόριθμο εξόρυξης που χρησιμοποιείται για την επιβράβευση των ανθρακωρύχων. ”

Το 2019, η βόμβα δυσκολίας θα καταστήσει πολύ πιο δύσκολη την εξόρυξη αιθέρα (και επομένως την επεξεργασία συναλλαγών). Η μεγαλύτερη πρόκληση του Ethereum είναι εάν πρέπει να καθυστερήσει η βόμβα ή να επιταχυνθούν οι αναβαθμίσεις πριν φτάσει. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, το Ethereum είναι έτοιμο για μια βόλτα στο προβάδισμα μέχρι τον Οκτώβριο.

Αν και αυτή είναι η θετική ενημέρωση της Ethereum, η BTC.com που υποστηρίζεται από την Bitmain επεκτείνει τις προσφορές της ώστε να περιλαμβάνει Ethereum και Ethereum classic, ανακοίνωσε η εταιρεία την Πέμπτη. Η κίνηση είναι μέρος μιας προσπάθειας «να βοηθήσει το Ethereum να κλιμακώσει τις εξορυκτικές του υποδομές», ανέφερε η ανακοίνωση. Ο διευθυντής έργου της Bitmain Zhong Zhuang είπε ότι η εταιρεία ελπίζει

“Για να επεκτείνουμε το δίκτυο της Ethereum μεταδίδοντας… ανταμοιβές μέσω του συστήματος [Πλήρης Πληρωμή ανά Μετοχή]”, το οποίο επιβραβεύει τους ανθρακωρύχους για τη συμμετοχή τους στην ομάδα. “

Συγκεκριμένα, τα νέα σύνολα θα περιλαμβάνουν επιλογές εξόρυξης GPU και CPU, σύμφωνα με την κυκλοφορία, παρά το γεγονός ότι η Bitmain κυκλοφόρησε το πρώτο ολοκληρωμένο κύκλωμα για συγκεκριμένη εφαρμογή (ASIC) για Ethereum νωρίτερα φέτος.

Επίσης, διαβάστε: NASDAQ Έτοιμο για λίστα & Ανταλλάξτε Bitcoin, Ethereum & άλλα Cryptos έως το 2019

Η CBOE θα λανσάρει τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Ethereum έως το τέλος του 2018

Ενώ όλοι αναζητούν το BTC ETF και την έγκρισή του, σε ένα αξιοσημείωτο άλμα προς τα εμπρός για την κοινότητα Ethereum και η συνολική κρυπτογράφηση, η CBOE, οι μεγαλύτερες επιλογές και η ανταλλαγή μελλοντικών συμβολαίων στις ΗΠΑ, δήλωσε στους κατασκευαστές της αγοράς ότι το ντεμπούτο του Ether futures γίνεται Κλείσε. Ωστόσο, η ανταλλαγή περιμένει πρόσθετη σαφήνεια από το CFTC.

Αυτή η νέα εξέλιξη με δυνητικά εκτεταμένες συνέπειες θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί έως το τέλος του 2018,

Για να βοηθήσει στην εκκίνηση αυτής της διαδικασίας, σύμφωνα με πληροφορίες, το CBOE βασίζει τα επερχόμενα αιθέρια συμβόλαια στην υποκείμενη αγορά της πλατφόρμας κρυπτογράφησης Gemini, που ιδρύθηκε και διευθύνεται από τους Tyler και Cameron Winklevoss.

Η CBOE διερευνά ήδη το κρυπτονομίσμα Ethereum με αγοραία αξία 29 δισεκατομμυρίων δολαρίων με διάφορους τρόπους. Έχει επίσης δημιουργήσει σχετικά προϊόντα στο παρασκήνιο, ενώ περιμένει επιπλέον σαφήνεια.

Θα είναι θετική η ροή των Ειδήσεων για το Ethereum, πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να περιμένουν και να δουν πώς προχωρά η Ethereum αναβάθμιση της Κωνσταντινούπολης; Εάν πάει ομαλά, μπορούμε να δούμε μια ισχυρή ανοδική πορεία στο νόμισμα. Και πάλι μια κατάσταση αναμονής και παρακολούθησης για την κοινότητα και τους επενδυτές του Ethereum

Θα είναι σε θέση η Ethereum να παραδώσει με επιτυχία αυτές τις ανακοινώσεις και να νικήσει το Bitcoin να είναι το νούμερο 1 cryptocurrency; Ενημερώστε μας για τις απόψεις σας σχετικά.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me