Βασικές μετρήσεις προτείνουν Ethereum Next στη γραμμή για Bullish Rally

διαφήμιση Phemex

Το Bitcoin την περασμένη εβδομάδα έσπασε τη βασική αντίσταση των 15.000 $ και επί του παρόντος βρίσκεται σε θέση να ξεπεράσει το υψηλό του 2017 στα 20k $. Ταυτόχρονα, τα altcoins υπέφεραν άσχημα καθώς φαινόταν ότι οι άνθρωποι μετακινούσαν κεφάλαια σε bitcoin κατά τη συνεχιζόμενη ανοδική έκρηξη. Ωστόσο, η δεύτερη μεγαλύτερη κρυπτογράφηση από το ανώτατο όριο αγοράς Ether (ETH) κερδίζει μια παρόμοια δυναμική με αυτήν του Bitcoin και βασικές μετρήσεις στην αλυσίδα υποδηλώνουν ότι το δεύτερο μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα μπορεί να είναι σε θέση να παρακολουθήσει ένα παρόμοιο bullish ράλι μέχρι το τέλος του 2020.

Ο ETH κινήθηκε μεταξύ του εύρους τιμών των 330- $ 350 για τον τελευταίο μήνα και τελικά κατάφερε να αξιοποιήσει τη δυναμική του Bitcoin που εκτιμάται σήμερα στα 458 $. Η ETH κατάφερε να κερδίσει περίπου $ 100 USD την τελευταία εβδομάδα, όπου οι τιμές της αυξήθηκαν από το χαμηλότερο εβδομαδιαίο επίπεδο των 371,31 $ στα 465,68 $.

Ο αριθμός των διευθύνσεων ETH που στέλνουν κεφάλαια προς ανταλλαγή έχει μειωθεί κατά 53% από την 1η Σεπτεμβρίου, κάτι που είναι ένα bullish σημάδι, καθώς οι έμποροι τείνουν να απομακρύνουν χρήματα από τα χρηματιστήρια όταν αναμένουν μια ανοδική κίνηση. Ας δούμε μερικές από τις βασικές μετρήσεις στην αλυσίδα που δείχνουν μια πιθανή ραγδαία έκρηξη παρόμοια με το Bitcoin στο εγγύς μέλλον.

Ανάπτυξη χρηστών

Το δίκτυο Ethereum σημειώνει μια άνοδο όσον αφορά τις ενεργές διευθύνσεις που υποδηλώνουν ότι περισσότεροι έμποροι συμμετέχουν στο blockchain με την ελπίδα για την επόμενη bull bull για την ETH. Ο όγκος των διευθύνσεων που αυξάνονται τον μήνα Νοέμβριο είναι σύμφωνος με την αυξανόμενη τιμή.

Διάγραμμα BitcoinΠηγή: Glassnode

Ο αριθμός των πορτοφολιών ETH που κατέχουν τουλάχιστον 0,01 διακριτικό ETH έφτασε στο νέο υψηλό όλων των εποχών το 2020 φθάνοντας τα 10.116.076.

Γράφημα EthereumΠηγή: Glassnode

Εκτός από αυτό, η συνολική σύγκριση του όγκου μεταφοράς μεταξύ bitcoin και αιθέρα τον τελευταίο μήνα δείχνει παρόμοιο μοτίβο, υποδηλώνοντας ότι οι συναλλαγές στην αλυσίδα και στα δύο blockchain είναι αρκετά παρόμοιες.

Διάγραμμα EthereumΠηγή: Glassnode

Χαμηλή συμφόρηση δικτύου και μειωμένη χρέωση συναλλαγής / ανθρακωρύχος


Η Ethereum εδώ και αρκετό καιρό υπέφερε από την αυξανόμενη αμοιβή αερίου για συναλλαγές καθώς και για ανθρακωρύχους. Το πρόβλημα έπληξε το δίκτυο λόγω της αυξανόμενης διαφημιστικής εκστρατείας που δημιουργεί συμφόρηση που οδηγεί σε αύξηση των εξόδων εξόρυξης και συναλλαγών. Ωστόσο, τα τέλη άρχισαν να μειώνονται μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου και έκτοτε το κόστος ήταν σημαντικά χαμηλότερο.

Η αύξηση των χρεώσεων συναλλαγών και ανθρακωρύχων μπορεί συχνά να οδηγήσει σε χαμηλές δραστηριότητες στην αλυσίδα και να κάνει το δίκτυο άχρηστο σε ορισμένες περιπτώσεις. Έτσι, είναι αρκετά ανακούφιση που το δίκτυο Ethereum κατάφερε να το θέσει υπό έλεγχο.

Διάγραμμα EtehreumΠηγή: Glassnode

Το ζεύγος συναλλαγών ETH / BTC φθάνει στο βασικό επίπεδο υποστήριξης σε έτη

Το Bitcoin είναι το βασικό νόμισμα που είναι γνωστό ότι κυριαρχεί στο ράλι τιμών στις περισσότερες περιπτώσεις και άλλα altcoins το ακολουθούν, συμπεριλαμβανομένου του ETH και το τρέχον ράλι πιστεύεται ότι εμπνέεται από την ώθηση των τιμών του Bitcoin. Ένας άλλος πολύ ανοδικός παράγοντας υπέρ του ETH είναι το γεγονός ότι το ζεύγος ETH / BTC έχει φτάσει σε μια σημαντική περιοχή στήριξης 0,029 μετά από ηλικίες.

BitcoinΔιάγραμμα από TradingView

Παρακάτω παρατίθενται ορισμένες άλλες βασικές μετρήσεις στην αλυσίδα για το ETH, οι οποίες φαίνονται ανοδικές αυτήν τη στιγμή,

Το Ethereum on chan metricsΠηγή: Coinmarketcap

Ανακοίνωση ETH 2.0

Το ETH 2.0 θεωρείται ως η πιο σημαντική αναβάθμιση για το δίκτυο Ethereum, καθώς θα περιλαμβάνει τη μετάβαση του Ethereum από την τρέχουσα συναίνεση εξόρυξης με βάση την απόδειξη της εργασίας σε μια συναίνεση εξόρυξης με βάση την απόδειξη της συμμετοχής. Ο Vitalik Buterin, ο συνιδρυτής της Ethereum έχει προτείνει ότι το νέο δίκτυο θα επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στην κλιμάκωση και θα επεκτείνει την ικανότητα επεξεργασίας συναλλαγών του δικτύου με σημαντικό περιθώριο.

Το νέο δίκτυο φέρνει επίσης υπηρεσίες στοιχήματος στο mainent όπου οι χρήστες μπορούν να κλειδώσουν 32 ETH στο δίκτυο και να αναμένουν ποσοστά απόδοσης έως και 15%. Πολλοί αναλυτές πιστεύουν ότι η νέα υπηρεσία στοιχήματος θα εξασθενήσει την πλευρά της πώλησης του ETH, καθώς περισσότεροι έμποροι θα προτιμούσαν να στοιχηματίσουν από τις πωλήσεις οδηγώντας σε έλλειψη προσφοράς ETH.

Η ανακοίνωση της κυκλοφορίας του ETH 2.0 θα μπορούσε να παίξει υπέρ της τιμής της ETH και να ενισχύσει περαιτέρω την ανοδική της δυναμική. Η ημερομηνία έναρξης του δικτύου ETH 2.0 έχει προγραμματιστεί έως την 1η Δεκεμβρίου και θα απαιτούσε συνολικά 16.384 καταθέσεις 32 ETH η καθεμία συνολικά 524.288 ETH αξίας περίπου 200 εκατομμυρίων. Ο Buterin έχει ήδη στείλει 3.200 ETH αξίας άνω των 1,4 εκατομμυρίων δολαρίων σε διεύθυνση ETH 2.0 και αναμένεται ότι το δίκτυο θα φτάσει στον επιθυμητό αριθμό συναλλαγών έως την ημερομηνία έναρξης.

συμπέρασμα

Οι βασικές μετρήσεις στην αλυσίδα μαζί με την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του δικτύου ETH 2.0, το Ethereum είναι τόσο έτοιμο όσο το Bitcoin για να ξεπεράσει την υψηλότερη τιμή του του 2017. Εάν το Bitcoin καταφέρει να συνεχίσει να σταθεροποιεί τα κέρδη του, υπάρχουν λίγα καμία αντίσταση για το βασιλιά νόμισμα στο δρόμο της για ένα ATH, και το ETH δεν θα επωφεληθεί όχι μόνο από τις μετρήσεις της αλυσίδας αλλά και από το ράλι τιμών του βασιλιά νομίσματος.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map