Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Crypto Weekly: Libra Association Υπογράφει Χάρτη, η KuCoin ανακοινώνει μηνιαία Bitcoin Futures και πολλά άλλα

διαφήμιση Phemex

Βασικά κυριότερα σημεία 

  1. Η Libra Association υπογράφει Χάρτη, ανακοινώνει το Διοικητικό Συμβούλιο
  2. Τα Stablecoins θέτουν περισσότερα ζητήματα από τα οφέλη – G7 Task Force Report
  3. Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι καλωσορίζει το πρώτο ATM του Bitcoin
  4. Η Kucoin ανακοινώνει την έναρξη μηνιαίων συμβολαίων μελλοντικών συμβολαίων Bitcoin στο παράγωγό της, KuMEX
  5. Τα νησιά Μάρσαλ για να δημιουργήσουν το δικό τους ψηφιακό νόμισμα 
  6. Το Media Lab αποκτά το Kik, βλέπει μακροπρόθεσμα στο Native Token του Kik 

Η Libra’s έχει 21 ιδρυτικά μέλη 

Το Facebook, στη συνάντησή του στη Γενεύη, ανακοίνωσε τα 21 ιδρυτικά μέλη του. Η ένωση ανακοίνωσε περαιτέρω το διοικητικό συμβούλιο. Μετά την έξοδο από κορυφαίες εταιρείες πληρωμών, το Facebook ανακοίνωσε επιτέλους την ομάδα ιδρυτικών μελών του. Μερικά από τα μέλη περιλαμβάνουν Uber, Lyft και Spotify. Η ομάδα συναντήθηκε στη Γενεύη για να υπογράψει τον χάρτη του Libra Association που θα διέπει το Libra. Επίσης, το διοικητικό συμβούλιο θα αποτελείται από τον David Marcus, επικεφαλής του Facebook για το έργο, και εκπροσώπους από τους Andreessen Horowitz, PayU, Kiva Micro fund και Xapo Holdings.

Η αναφορά G7 παραθέτει τα μειονεκτήματα των Stablecoins

Η ειδική ομάδα G7 κυκλοφόρησε τελικά την έκθεσή της. Το τελευταίο υπογραμμίζει τις αδυναμίες στα ισχύοντα διασυνοριακά συστήματα πληρωμών. Ωστόσο, η δύναμη εξακολουθεί να είναι επιφυλακτική εάν τα stablecoins θα είναι σε θέση να επιλύσουν το ίδιο λόγω των επιχειρησιακών τους προκλήσεων. Η έκθεση ισχυρίζεται ότι η υιοθέτηση παγκόσμιων σταθερών νομισμάτων είναι αβέβαιη και το ίδιο θα προκαλέσει τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα και το διεθνές νομισματικό σύστημα. Επίσης, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους, θα θέσουν κινδύνους στις προσπάθειες καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες σε όλα τα κράτη και θα εμποδίσουν τη φορολογική συμμόρφωση και την προστασία των δεδομένων των καταναλωτών.

Επιπλέον, η ειδική ομάδα ισχυρίζεται ότι τα έθνη της G7 δεν θα επιτρέψουν την έναρξη ενός stablecoin χωρίς πρώτα να διασφαλίσουν τις προκλήσεις και τους κινδύνους. Η έκθεση περιφρόνησε αρχικά τα κρυπτονομίσματα και είπε ότι δεν κατάφεραν να παράσχουν ένα ελκυστικό μέσο πληρωμής ή αποθήκευση αξίας. Ενώ η ομάδα εργασίας θεωρούσε τα σταθερά νομίσματα ως μέσο πληρωμής ή αποθήκευση αξίας, η πρώτη θεωρεί ότι τα μειονεκτήματα υπερτερούν των επαγγελματιών. Σύμφωνα με την έκθεση, ότι η έναρξη του ίδιου θα αποτελέσει απειλή για την παγκόσμια χρηματοπιστωτική σταθερότητα και το νομισματικό σύστημα.

Τώρα κάντε συναλλαγές Bitcoin στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι 

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι (MIA) αυτή την εβδομάδα καλωσόρισε το πρώτο του Bitcoin Automated Teller Machine (ATM). Η ανακοίνωση έγινε από την Bitstop, η οποία είναι εταιρεία λογισμικού τεχνολογίας bitcoin με έδρα το Μαϊάμι. Η εγκατάσταση ενός ATM bitcoin στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι θα βοηθήσει στην ευκολότερη ανταλλαγή μετρητών σε bitcoin για τους ταξιδιώτες. Το αεροδρόμιο έχει το Bitcoin ATM εγκατεστημένο στην κεντρική αίθουσα G δίπλα στην πύλη 16. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία για το Coin ATM Radar, οι Ηνωμένες Πολιτείες σήμερα φιλοξενούν περισσότερα από 3700 ATM bitcoin από τα 5.756 συνολικά που βρίσκονται σε 75 χώρες σε 5 ηπείρους.

Η KuCoin ανακοινώνει συμβόλαια μελλοντικών συμβολαίων Bitcoin

Η πλατφόρμα futures, KuMEX της δημοφιλούς ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, η Kucoin ανακοίνωσε την πρόθεσή της να ξεκινήσει τη λειτουργία μηνιαίων συμβολαίων bitcoin σε λίγες εβδομάδες. Σύμφωνα με μια ενημέρωση που έχει ανεβεί στον επίσημο λογαριασμό τους στο twitter, η πλατφόρμα futures αποκάλυψε ότι ο ιδρυτής τους, Michael Gan, μιλώντας στην εκδήλωση blockchain life 2019 στη Μόσχα, αποκάλυψε τις πληροφορίες ότι η KuMEX θα λανσάρει σύντομα μηνιαία συμβόλαια bitcoin. Τα νέα έρχονται μετά από επίσημη ανακοίνωση της Kucoin ότι η ανταλλαγή έχει αναθεωρήσει το κέντρο ανταλλαγών της. Η αναθεώρηση, σύμφωνα με την ανακοίνωση, έκανε σημαντικές αλλαγές στην πλατφόρμα σε βασικές γραμμές όπως αγορές, οθόνη πλατφόρμας και λειτουργίες συναλλαγών όπως παραγγελίες και βιβλία παραγγελιών.

Νησί του Μάρσαλ για να κυκλοφορήσει το δικό του ψηφιακό νόμισμα 

Οι Νήσοι Μάρσαλ σε μια προσπάθεια να απομακρυνθούν από τα παραδοσιακά κανάλια πληρωμών και να αποκτήσουν αυτονομία φέρεται να εργάζονται στο δικό τους ψηφιακό νόμισμα. Η τελευταία συμμετοχή στην πρωτοβουλία είναι η Ουαλία. Το τελευταίο έχει την πεποίθηση ότι το να έχει το δικό του ψηφιακό νόμισμα θα είναι μεγάλη βοήθεια και θα είναι τεράστιο όφελος για τις τοπικές επιχειρήσεις. Επιπλέον, το ψηφιακό νόμισμα θα μπορούσε να του προσφέρει μια πιο ξεχωριστή ταυτότητα, ειδικά ενόψει του επικείμενου Brexit.

Το Media Lab αποκτά το Kik, θα συνεχίσει να εργάζεται στο Kin Token 

Η MediaLab, μια εταιρεία χαρτοφυλακίου με έδρα τη Σάντα Μόνικα, ολοκλήρωσε μια συμφωνία με την Kik Interactive για την απόκτηση της πλατφόρμας ανταλλαγής μηνυμάτων Kik. Επιπλέον, ο πρώτος δήλωσε ότι βλέπει μακροπρόθεσμες δυνατότητες στο έργο token και θα συνεχίσει να εργάζεται για τον Kin με τον ιδρυτή και CEO της Kik Ted Livingston. Η MediaLabs τόνισε επίσης τα σχέδιά της για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων μηνυμάτων και των ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Αυτό, με τη σειρά του, θα κάνει την εφαρμογή πιο γρήγορη και πιο αξιόπιστη και θα μειώσει τον αριθμό των σφαλμάτων.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me