Crypto Weekly: Η Bakkt επεκτείνει το Crypto Custody, το Blockchain.com εγκαινιάζει υπηρεσίες Crypto Lending και άλλα

διαφήμιση Phemex

Βασικά χαρακτηριστικά 

  1. Η Bakkt επεκτείνει τη λύση Crypto Custody σε επίπεδο επιχείρησης σε όλα τα ιδρύματα
  2. Η Τράπεζα της Τανζανίας προειδοποιεί το κοινό για τη χρήση κρυπτονομισμάτων
  3. Οι αναλυτές προωθούν το Bullish Timlines του Bitcoin [BTC] πέρα ​​από το 2021
  4. Η Κίνα θα ενισχύσει την καινοτομία Blockchain επενδύοντας 2 δισ. Δολάρια έως το 2023 – Αναφορά IDC
  5. Το SBI Ripple Asia ανακοινώνει την πρώτη υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων Ιαπωνίας-Βιετνάμ χρησιμοποιώντας το RippleNet
  6. Το Blockchain.com εγκαινιάζει υπηρεσίες Crypto Lending. Εκταμιεύτηκε 120 εκατομμύρια δολάρια τον Νοέμβριο
  7. Κεντρική Τράπεζα της Σιγκαπούρης, JP Morgan για την ανάπτυξη συστήματος διασυνοριακών πληρωμών που βασίζεται σε Blockchain

Η Bakkt επεκτείνει το Crypto Custody σε όλα τα ιδρύματα

Η Bakkt προσφέρει τώρα την προστασία του Bitcoin σε όλα τα ιδρύματα. Οι πελάτες σε όλο τον κόσμο μπορούν πλέον να προστατεύσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία χρησιμοποιώντας την προσφορά της Bakkt για επιχειρήσεις. Επιπλέον, ο τελευταίος έλαβε επίσης άδεια από το Υπουργείο Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Νέας Υόρκης (NYDFS) για να προσφέρει την προστασία του bitcoin σε όλα τα ιδρύματα. Ο κατάλογος των εταιρειών που έχουν εγγραφεί ως αρχικοί πελάτες περιλαμβάνει τα Pantera Capital, Galaxy Digital και Tagomi. Άλλες εταιρείες αναμένεται να ενταχθούν σε διάστημα μερικών εβδομάδων. Προηγουμένως, η Bakkt παρείχε υπηρεσίες φύλαξης μόνο σε πελάτες που διαπραγματεύονται συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin. 

Η Bank of Tanzania κυκλοφορεί ανακοίνωση κατά της χρήσης κρυπτονομισμάτων

Η Τράπεζα της Τανζανίας σε δημόσια ανακοίνωση προειδοποίησε το κοινό να μην χρησιμοποιεί κρυπτονομίσματα. Επιπλέον, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι τα κρυπτονομίσματα δεν επιτρέπονται νόμιμα στην Τανζανία. Η ανακοίνωση αναφέρει περαιτέρω ότι σημείωσε μια αυξανόμενη τάση μεταξύ του κοινού που ασχολείται με δραστηριότητες που βασίζονται σε κρυπτονομίσματα. Επίσης, το τελευταίο υπογραμμίζει το γεγονός ότι ορισμένες οντότητες στην Τανζανία προωθούν την αντίληψη ότι τα κρυπτονομίσματα είναι νόμιμα χρήματα στη χώρα. 

Ο Thomas Lee και ο Tone Vays προβλέπουν 50.000 $ Bitcoin [BTC] Τιμή για το 2022

Κορυφαίοι αναλυτές Thomas Lee και Tone Vays έχουν επεκτείνει τους bullish στόχους τους πέρα ​​από τα 50.000 $ μέχρι το 2022. Η αγορά κρυπτογράφησης είναι θετική για μια ανοδική έξοδο πριν από το μισό του Μαΐου 2020. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Vays και τον Lee, η εκδήλωση θα μπορούσε να αποτύχει ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των επενδυτών. Οι ταύροι δεν κάνουν λάθος για την υστερία που θα μπορούσε να προσφέρει το Bitcoin. Ο Tone Vays είπε

Εάν το Bitcoin αρχίσει να πλησιάζει τα 20.000. Θα ανεβεί πολύ γρήγορα »

Ωστόσο, το χρονοδιάγραμμά του για το ξέσπασμα είναι κατά το δεύτερο μισό του 2021 έως τις αρχές του 2022. Συμπτωματικά, η πρόβλεψη του Tone πλησιάζει στην ανάλυση του Tom Lee για την τιμή του Bitcoin. Σύμφωνα με τον ίδιο, η τιμή του Bitcoin διέπεται από το εφέ δικτύου. Έχει εκθετική σχέση με την τιμή. Επομένως, προχωρώντας περαιτέρω, θα χρειαζόταν σχεδόν 1 εκατομμύριο χρήστες για να φτάσει η τιμή στα 25.000 $.

Η Κίνα θα δαπανήσει 2 δισεκατομμύρια δολάρια για την καινοτομία Blockchain

Μια νέα έκθεση από την εταιρεία ανάλυσης δεδομένων που εδρεύει στις ΗΠΑ, η International Data Corporation (IDC) προβλέπει 67% CAGR στη βιομηχανία τεχνολογίας blockchain της Κίνας από το 2018 έως το 2023. Τον Αύγουστο, η IDC κυκλοφόρησε την παγκόσμια έκθεση ανάπτυξης blockchain επικαλούμενη μια ετήσια αύξηση 60% ποσοστό (CAGR) των δαπανών στην παγκόσμια βιομηχανία blockchain, φτάνοντας τα 16 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2023. Η κινεζική αγορά πρόκειται να συμβάλει στο ένα όγδοο του παγκόσμιου ρυθμού ανάπτυξης με τα πρόσφατα θετικά νέα να αναδύονται από τη χώρα.

Το SBI Ripple Asia ανακοινώνει την πρώτη υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων χρησιμοποιώντας το RippleNet

Η SBI Ripple Asia και η SBI Remit, θυγατρικές της SBI FinTech Solutions συνεργάστηκαν με την Tien Phong Commercial Joint Bank Bank, μια εμπορική τράπεζα του Βιετνάμ που ιδρύθηκε τον Μάιο του 2008 για να εισαγάγει την πρώτη υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων Ιαπωνίας-Βιετνάμ σε πραγματικό νόμισμα χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Distributed Ledger Technology (DLT) . Η υιοθέτηση του RippleNet θα επιτρέψει τη μεταφορά χρημάτων σε πραγματικό χρόνο και χαμηλού κόστους μεταξύ της SBI Remit και της Tien Phong Bank. Στην πραγματικότητα, ο πληθυσμός των κατοίκων του Βιετνάμ στην Ιαπωνία έχει αυξηθεί 4,57 φορές τα τελευταία πέντε χρόνια σε 330.835. Το σύστημα θα επιτρέπει απρόσκοπτη μεταφορά και θα βοηθήσει στην οικοδόμηση πιστής πελατειακής βάσης και για τις δύο εταιρείες.

Το Blockchain.com εγκαινιάζει υπηρεσίες Crypto Lending 


 Το Blockchain.com ανακοίνωσε πρόσφατα τα σχέδιά του για την έναρξη της υπηρεσίας δανεισμού κρυπτογράφησης που εκχώρησε 120 εκατομμύρια δολάρια σε ιδρύματα μόνο τον Νοέμβριο. Από την κυκλοφορία του τον Αύγουστο (ως beta για συγκεκριμένους θεσμικούς πελάτες), η εταιρεία έχει δει τεράστιο ενδιαφέρον για την υπηρεσία με την υπηρεσία δανεισμού και δανεισμού ιδρυμάτων να διασχίζει 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια στην πλατφόρμα. Μέχρι στιγμής τον Νοέμβριο, η αξία έχει αγγίξει το σήμα των 120 εκατομμυρίων δολαρίων, σηματοδοτώντας τεράστιο θεσμικό ενδιαφέρον για το προϊόν που προσφέρει το Blockchain.com.

Κεντρική Τράπεζα της Σιγκαπούρης JP Morgan Synergy για την ανάπτυξη διασυνοριακού συστήματος βασισμένο σε Blockchain

Η Κεντρική Τράπεζα της Σιγκαπούρης, η Νομισματική Αρχή της Σιγκαπούρης (MAS) συνεργάστηκε με τον γίγαντα επενδυτικής τραπεζικής JP Morgan και ανέπτυξε ένα πρωτότυπο blockchain για διασυνοριακές πληρωμές. Το πρωτότυπο θα επιτρέψει διακανονισμούς πληρωμής χρησιμοποιώντας διαφορετικά νομίσματα στο ίδιο δίκτυο. Για το ίδιο, η Temasek, μια εταιρεία επενδύσεων που ανήκει στην κυβέρνηση της Σιγκαπούρης θα υποστηρίξει την πρωτοβουλία της MAS και της JPMorgan. 

Το πρωτότυπο έρχεται ως μέρος της πέμπτης φάσης του Project Ubin. Το τελευταίο ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2016 από τη MAS σε συνεργασία με τη βιομηχανία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της Σιγκαπούρης για την εξερεύνηση διακανονισμών πληρωμών και τίτλων που βασίζονται σε blockchain. 

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map