Σήμερα στο Crypto: Ο Elad Roisman θα είναι νέος πρόεδρος της SEC | Οι Ripple Partners ανταποκρίνονται στην αγωγή SEC | Η Binance Korea τερματίζεται | Το Bitcoin παραμένει πάνω από 23.000 $

διαφήμιση Phemex

Η αγωγή SEC εναντίον της Ripple χθες κυριάρχησε στα πρωτοσέλιδα σήμερα με αρκετούς από τους βασικούς στρατηγικούς εταίρους της να αντιμετωπίζουν επίσημα το ζήτημα και να προσφέρουν τη θέση τους όσον αφορά τη σύνδεσή τους με την εταιρεία κρυπτογράφησης. Μια άλλη σημαντική είδηση ​​που έκανε τα πρωτοσέλιδα ήταν η ανακοίνωση του νέου προέδρου της SEC μετά την έξοδο του πρώτου. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις βασικές ιστορίες της ημέρας,

  • Ο Elad Roisman αντικαθιστά τον Jay Clayton ως νέο πρόεδρο της SEC
  • Οι βασικοί συνεργάτες του Ripple SBI Holdings και MoneyGram ανταποκρίνονται στην αγωγή SEC.
  • Η Binance Korea κλείνει εντός ενός έτους από το άνοιγμα λόγω του χαμηλού όγκου συναλλαγών.
  • Το Bitcoin παραμένει πάνω από 23.000 $, ενώ το XRP πέφτει κάτω από 0,25 $.

Ο Pro-Crypto Elad Roisman αναλαμβάνει τον νέο πρόεδρο της SEC

Ο Elad Roisman είναι ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Ασφάλειας και Ανταλλαγής (SEC) που αντικαθιστά τον Jay Clayton, διορισμένο Τραμπ. Το ραντεβού του Roisman έγινε δεκτό από την κοινότητα κρυπτογράφησης δεδομένου ότι είναι γνωστό ότι είναι pro-bitcoin και κρυπτονομίσματα γενικά. Τα νέα έσπασαν ο Επίτροπος της SEC Hester Pierce.

Συγχαρητήρια, Πρόεδρος Roisman! Ανυπομονώ για την ηγεσία σας της SEC.

– Hester Peirce (@HesterPeirce) 24 Δεκεμβρίου 2020

Ο Τζέι Κλέιτον είχε προγραμματιστεί να παραιτηθεί έως τον Ιούνιο του 2021, ωστόσο, λόγω των αποτελεσμάτων των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ, ο Κλέιτον ολοκλήρωσε τη θητεία του 6 μήνες νωρίτερα. Η θητεία του Clayton θεωρήθηκε λίγο οπισθοδρομική και η κοινότητα κρυπτογράφησης εναντίον του κυρίως επειδή απέρριψε αρκετές προτάσεις Bitcoin Exchange Traded Fund (BTC ETF). Ο νέος πρόεδρος από την άλλη πλευρά θεωρείται υπέρ-κρυπτογράφηση και πολλοί πιστεύουν ότι θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για θετικούς κανονισμούς στη θητεία του.

Οι Ripple Key Partners SBI Holdings και MoneyGram ανταποκρίνονται σε SEC

Η αγωγή SEC εναντίον του Ripple και δύο από τα στελέχη της είναι επί του παρόντος το πιο καυτό θέμα στον χώρο της κρυπτογράφησης. Χθες, πολλές ανταλλαγές ανακοίνωσαν τη διαγραφή του διακριτικού XRP, ενώ σήμερα δύο από τους βασικούς στρατηγικούς εταίρους της SBI Holdings και MoneyGram αντιμετώπισαν επίσης επίσημα το ζήτημα, αλλά έδωσαν αντιφατικές απαντήσεις.

Η SBI Holdings επέκτεινε την άνευ όρων υποστήριξή της στη Ripple και διαβεβαίωσε ότι ακόμη και αν η αγωγή εναντιωθεί σε αυτούς, πραγματικά δεν χρειάζεται να ανησυχούν, καθώς το 90% των πελατών της είναι εκτός ΗΠΑ, ενώ το 80% του όγκου εμβασμάτων που παράγει προέρχεται επίσης από χώρες εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών . Από την άλλη πλευρά, η MoneyGram ακολουθεί μια προσεκτική προσέγγιση και πρότεινε ότι θα περίμεναν την αγωγή να ξεδιπλωθεί και μέχρι τότε δεν θα χρησιμοποιούν τους διαδρόμους εμβασμάτων. Συνέχισαν να ισχυρίζονται ότι παρόλο που ο Ripple είναι ένας από τους βασικούς συνεργάτες εμβασμάτων, δεν χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες ODL.

Η Binance Korea τερματίζει τη λειτουργία της εντός ενός έτους από την κυκλοφορία της

Binance σήμερα ανακοίνωσε το κλείσιμο της κορεατικής θυγατρικής της, γνωστής και ως Binance KR, λόγω του χαμηλού όγκου συναλλαγών και της ρευστότητας εντός ενός έτους από την έναρξή της. Η επίσημη ανακοίνωση διαβάστηκε,

Το Binance KR θα τερματίσει τις πράξεις τοπικής ανταλλαγής λόγω χαμηλής χρήσης και όγκου με περιορισμένα ζεύγη συναλλαγών BKRW, με αποτέλεσμα περιορισμένη ρευστότητα για τους χρήστες του.


Η Binance ανακοίνωσε επίσης μια ανάρτηση χρονοδιαγράμματος κλεισίματος στην οποία οι πελάτες δεν θα έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους στο χρηματιστήριο Το πρόγραμμα κλεισίματος έχει ως εξής:

  • Κλείσιμο της χρέωσης BKRW και νέες εγγραφές στο Binance KR: 24 Δεκεμβρίου 2020 στις 13:00 KST
  • Κλείσιμο όλων των υπηρεσιών διαπραγμάτευσης στο Binance KR: 10 Ιανουαρίου 2021 στις 13:00 KST
  • Hard Shutdown (αναμένεται): 29 Ιανουαρίου 2021 στις 13:00 KST
  • Κατάργηση ζευγών συναλλαγών BKRW / BUSD Liquid Swap και BKRW: 29 Ιανουαρίου 2021 στις 13:00 KST

Το Bitcoin παραμένει πάνω από 23.000 $, ενώ οι θύρες XRP κάτω από 0,25 $

Η αγορά κρυπτογράφησης βρισκόταν σε κατάσταση ανάκαμψης σήμερα μετά από μια σημαντική πτώση χθες λόγω της αγωγής Ripple που είδε την τρίτη μεγαλύτερη κρυπτογράφηση να χάσει τη θέση της από τον Tether λόγω της πτώσης των τιμών του 40%. Το XRP πριν από την αγωγή SEC έγινε ενοποίηση άνω των 0,50 $ αλλά έπεσε στα 0,25 $ και επί του παρόντος διαπραγματεύεται στα 0,26 $.

Το Bitcoin από την άλλη πλευρά συνεχίζει να διατηρεί τη θέση του πάνω από $ 23.000, παρά το γεγονός ότι τα περισσότερα altcoins σημείωσαν χρέωση με θέσεις αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων εκκαθαρίστηκαν χθες.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map