Ο αυξανόμενος «εξτρεμισμός» στο Crypto, είναι ο Craig Wright το πιο ανεπιθύμητο άτομο στο Crypto;

Ο Κρεγκ Ράιτ δεν είναι το πιο αγαπητό άτομο στο σύμπαν της κρυπτογράφησης από τότε που είχε «ψευδώς ισχυριστεί» ότι ήταν Satoshi Nakamoto. Η διαμάχη που τον περιβάλλει συνέχισε να μεγαλώνει, όπως διαπιστώνεται τακτικά με κάποια εμφανή ονόματα στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Και το τελευταίο δράμα του BCH fork μόλις επιδείνωσε τα πράγματα καθώς πολλά εξέχοντα παιδιά έδωσαν αρνητικά σχόλια πάνω του.

Είναι ο Craig Wright στην πραγματικότητα κακοποιός στον κόσμο της κρυπτογράφησης?

Ο Craig Wright δεν βρίσκεται σε πολύ γλυκό σημείο αυτήν τη στιγμή. Έχει δεχτεί κριτική από όλες τις γωνιές και από πολλές εξέχουσες προσωπικότητες του κόσμου της κρυπτογράφησης τον επιτίθενται για τους ισχυρισμούς και τις απειλές που εξέδωσε σχετικά με το τελευταίο σκληρό πιρούνι BCH. Η πολύ πρόσφατη απειλή, όπου πήρε τον κόσμο της κρυπτογράφησης για λύτρα, απειλώντας να στείλει την τιμή Bitcoin στα 1000 $ καθώς η BCH ετοιμάζεται να χωρίσει.

Tweeting πριν από τη διάσπαση του πρωτοκόλλου Bitcoin Cash, το οποίο από μόνο του είναι ένα πιρούνι του «πυρήνα» Bitcoin blockchain από τον Αύγουστο του 2017, ο Wright προειδοποίησε τους ανθρακωρύχους Bitcoin ότι, εάν δείξουν υποστήριξη για τα Bitcoin Cash που υποστηρίζονται από τον Roger Ver / Jihan Wu (Bitmain) Ο ABC (BCH) για το έργο του Bitcoin Satoshi’s Vision (BSV), θα προσπαθούσε να χρηματοδοτήσει την πλευρά του οποιασδήποτε επακόλουθης μάχης «hash war», πωλώντας bitcoin και ανεβάζοντας την τιμή στα 1000 USD.

Σε όλους τους ανθρακωρύχους BTC…

Εάν μεταβείτε στο δικό μου BCH, ίσως χρειαστεί να το χρηματοδοτήσετε με BTC, αν το κάνουμε, πουλάμε για USD και, λοιπόν… πιστεύουμε ότι η αγορά BTC δεν έχει χώρο….

Σκέψου το. Θα πουλήσουμε πολλά!

Σκεφτείτε ότι….

Και να έχεις μια καλή μέρα

(Το BTC έως το 1000 δεν με σταδιακά) pic.twitter.com/oUScEahtWc

– Δρ Craig S Wright (@ProfFaustus) 14 Νοεμβρίου 2018

Αυτή η δήλωση έχει συγκεντρώσει πολλές κριτικές. Ο Joseph Young, ο γνωστός δημοσιογράφος έχει συνεχίσει να λέει ότι «ο Craig Steven Wright ήταν κακός και τώρα είναι απλώς καρκινικός. Επηρεάζει τόσο το Bitcoin όσο και το Bitcoin Cash με αρνητικό τρόπο, ξεκινώντας έναν κατακερματισμό »

Στην αρχή, ο Craig Steven Wright ήταν κακός.

Αλλά τώρα, είναι απλώς καρκινικός. Επηρεάζει αρνητικά τόσο το Bitcoin όσο και το Bitcoin Cash, ξεκινώντας έναν πόλεμο κατακερματισμού που σπαταλά πόρους και στις δύο αλυσίδες.


Είναι όλα προσωπικά για αυτόν, είναι μανιακός. Μην υποστηρίζετε αυτόν τον ανόητο.

– Joseph Young (@iamjosephyoung) 15 Νοεμβρίου 2018

Ο Κρεγκ, μερικές μέρες πριν, απείλησε τον Ρότζερ Βερ να διαταράξει το εμπόριο κρυπτονομισμάτων παγκοσμίως σε αντίποινα για το επερχόμενο Bitcoin Cash Hardfork. Έτσι αντέδρασε ο Craig Wright στις δηλώσεις υποστήριξης του Ver για το σκληρό πιρούνι που ανακοίνωσε το BitcoinABC

«Αν θέλεις πόλεμο… θα κάνω 2 χρόνια χωρίς εμπόριο. Τίποτα. Στον πόλεμο, κανένα νόμισμα δεν μπορεί να ανταλλάσσεται. Αν θέλετε ABC, θέλετε shitcoins, καλώς ήλθατε στην πτώχευση <…> Θα δω το εμπόριο BCH στο 0 για μερικά χρόνια <…> Δίπλα στο ABC, μισείς το bitcoin, είσαι εχθρός μου. Εχεις <…> δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό. Εσύ θα. Είμαι Satoshi <…> Επιλογή σου.”

Είχε επίσης λάβει αρνητικά σχόλια από τον Vitalik Buterin όταν ο Tim Copeland μοιράστηκε μια είδηση ​​σχετικά με τα σχόλια του Craig στο Fork, και ανέφερε ότι «Ο Vitalik Buterin πιστεύει ότι ο Craig Wright δεν πρέπει να έχει φωνή»

Ο Vitalik Buterin πιστεύει ότι ο Craig Wright δεν πρέπει να έχει φωνή. Ενώ πολλοί διαφωνούν με τις πεποιθήσεις, την τακτική και τη συμπεριφορά του – πιστεύω ότι έχει το δικαίωμα, όπως όλοι, να ακουστούν. Λοιπόν, εδώ είναι η πλευρά του. @VitalikButerin @JihanWu @CobraBitcoin # bitcoincash # κρυπτο https://t.co/W4AcMkT5Fi

– Tim Copeland (@Timccopeland) 12 Νοεμβρίου 2018

στην οποία ο Vitalik απάντησε: “Ο Κρεγκ Ράιτ πρέπει να έχει απολύτως φωνή. Όμως, κάνουμε όλους μας.

Ο Vitalik Buterin πιστεύει ότι ο Craig Wright δεν πρέπει να έχει φωνή. Ενώ πολλοί διαφωνούν με τις πεποιθήσεις, την τακτική και τη συμπεριφορά του – πιστεύω ότι έχει το δικαίωμα, όπως όλοι, να ακουστούν. Λοιπόν, εδώ είναι η πλευρά του. @VitalikButerin @JihanWu @CobraBitcoin # bitcoincash # κρυπτο https://t.co/W4AcMkT5Fi

– Tim Copeland (@Timccopeland) 12 Νοεμβρίου 2018

Τον Αύγουστο, ο Vitalik είχε ζητήσει από την κοινότητα της BCH να μην ακολουθήσει τον Craig Wright.

Η κοινότητα του BCH ΔΕΝ πρέπει να συμβιβαστεί με τον Κρεγκ Ράιτ για να «αποφύγει τη διάσπαση» και θα πρέπει να την αγκαλιάσει ως μια ευκαιρία να τον εξοντώσει και να τον απορρίψει. Το Bitcoin Craig (BCC) μπορεί να πάρει το σύμβολο ticker από το πλέον ανενεργό κρυπτογράφηση που αποτελεί τον κατάλληλο διάδοχο.

– Vitalik Non-pemberτής του Ether (@VitalikButerin) 22 Αυγούστου 2018

Είτε είναι σωστό είτε λάθος, ο Craig Wright χάνει σίγουρα κάποιο πρόσωπο εδώ, αλλά μπαίνει σε μια μάχη με όλους στον κλάδο. Ας δούμε πώς αντιδρά όταν ξεκινήσει το πιρούνι.

Είναι ο Κρεγκ Ράιτ πραγματικά κακός ή μήπως άλλοι έχουν μαζέψει εναντίον του; Ενημερώστε μας για τις απόψεις σας σχετικά.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map