Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Σήμερα στο Crypto: Coinbase Files for an IPO | Κεντρικές τράπεζες Παρακολουθήστε ζωντανά Μπαχάμες άμμο δολάριο | Ο επικεφαλής της Jefferies Equities κόβει την έκθεση σε χρυσό για να επενδύσει σε BTC

διαφήμιση Phemex

Η αγορά κρυπτονομισμάτων συνεχίζει να είναι ισχυρή μετά το γεμάτο δράση ράλι της Πέμπτης στα Bitcoin (BTC) και Ethereum (ETH). Καθώς αυτοί οι δύο γίγαντες κρυπτογράφησης κάνουν ένα στιγμιαίο διάλειμμα και ενοποιούνται, η XRP ανέλαβε τη χρέωση να αυξάνεται κατά 5,7% διαπραγμάτευση στα 0,59 $ την ώρα του Τύπου.

Εκτός αυτού, υπήρξαν και άλλες ενδιαφέρουσες εξελίξεις καθώς οι θεσμικές δράσεις συνεχίζονται. Εδώ είναι οι τρεις πρώτες ιστορίες σήμερα στο Crypto.

  • Crypto Exchange Coinbase Files for IPO With the U.S. SEC.
  • Οι Κεντρικές Τράπεζες παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις καθώς οι Μπαχάμες ξεκινούν το δικό τους ψηφιακό νόμισμα «Sand Dollar»
  • Ο Christopher Woods, επικεφαλής μετοχών της Jefferies κόβει την έκθεση χρυσού του υπέρ του Bitcoin (BTC)

Coinbase Files για ένα IPO Με το SEC

Νωρίτερα σήμερα, η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων Coinbase υπέβαλε το σχέδιο εγγραφής στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) για μια αρχική δημόσια προσφορά. Η ανακοίνωση έρχεται ακριβώς τη στιγμή που το Bitcoin (BTC) χάνει κάθε μέρα νέα ρεκόρ.

Ξεκίνησε το 2012, η ​​Coinbase έχει πλέον πάνω από 35 εκατομμύρια ανθρώπους σε 100 χώρες που διαπραγματεύονται κρυπτογράφηση. Το χρηματιστήριο έχει πάνω από 300 δισεκατομμύρια δολάρια σε συνολικούς όγκους συναλλαγών με περιουσιακά στοιχεία αξίας άνω των 25 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην πλατφόρμα. Σύμφωνα με τον ερευνητή του Messari Mira Christanto, το Coinbase μπορεί να ζητήσει αποτίμηση οπουδήποτε κοντά στα 28 δισεκατομμύρια δολάρια.

Μετά την ανακοίνωση της IPO της Coinbase, εκτιμούμε την εταιρεία στα 28 δισεκατομμύρια δολάρια. Το Coinbase είναι ένα από τα σημαντικότερα χρηματιστήρια με ημερήσιο όγκο 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων τον Δεκέμβριο 20.

Ρίξτε μια ματιά στο μοντέλο μας και επεξεργαστείτε το στις δικές σας υποθέσεις. https://t.co/BQeSAxUd5j

– Mira Christanto (@asiahodl) 18 Δεκεμβρίου 2020

Η πρόβλεψη της Messari σχετικά με τις αποτιμήσεις Coinbase λαμβάνει υπόψη όλους τους παράγοντες όπως τα τέλη κράτησης, τα τέλη συναλλαγών και άλλα κριτήρια. Λοιπόν, εάν οι αποτιμήσεις αποδειχθούν αληθείς, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα από τα μεγαλύτερα IPO που κερδίζουν τεχνολογικούς και οικονομικούς γίγαντες όπως η Visa και το Facebook.

Οι κεντρικές τράπεζες παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις καθώς το άμμο δολαρίου των Μπαχάμες θα είναι ζωντανό

Το ψηφιακό νόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας Μπαχάμες (CBDC) είναι πλέον ζωντανό καθώς ολόκληρος ο πληθυσμός των 390.000 ατόμων μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να πραγματοποιήσει πληρωμές σε ολόκληρη τη χώρα. Η συναλλαγή για το Sand Dollar πραγματοποιείται μέσω μιας εγγενούς εφαρμογής. Μιλώντας στο Reuters, ο Dawn Sands, ιδιοκτήτης του NRG – ένα καφέ στο Nassau – εξήγησε την από πρώτο χέρι εμπειρία από τη χρήση του Sand Dollar. Άμμος είπε:

“Είναι άμεσο – λαμβάνω ένα μήνυμα και το λαμβάνω. Μόλις οι άνθρωποι γίνουν άνετοι και μορφωμένοι, νομίζω ότι θα είναι μεγάλο. “

Ενώ οι Μπαχάμες είναι μια πολύ μικρή χώρα, η έκθεση του Reuters δείχνει ότι οι κορυφαίες κεντρικές τράπεζες του κόσμου παρακολουθούν στενά αυτές τις εξελίξεις. Αυτό περιλαμβάνει την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, την Τράπεζα της Αγγλίας, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Λαϊκή Τράπεζα της Κίνας (PBoC). Όλες οι κεντρικές τράπεζες έχουν εργαστεί στο CBDC σε διαφορετικές κλίμακες.

Η διάθεση του Sand Dollar από τις Μπαχάμες προσφέρει στις κεντρικές τράπεζες τις απαραίτητες πληροφορίες για το πώς μπορούν οι CBDC να λειτουργούν σε πραγματικό επίπεδο, από την επιβίβαση χρηστών έως τη βοήθεια των επιχειρήσεων να μειώσουν το κόστος συναλλαγής. Ο Philip Middleton, αναπληρωτής πρόεδρος του think tank της κεντρικής τράπεζας OMFIF στο Λονδίνο, δήλωσε:

«Όλοι ενδιαφέρονται για αυτό – νομίζω ότι είναι αναμφισβήτητα το πρώτο βήμα. Αν ψάχνω για μαθήματα που έμαθαν για τα μεγάλα αγόρια, είναι ολόκληρο το εκπαιδευτικό κομμάτι – αν αυτό είναι επιτυχές, πώς πείσατε τον πληθυσμό να το χρησιμοποιήσει; “

Ακολουθεί ένα ενδιαφέρον διάγραμμα για το πώς και σε ποιο στάδιο εργάζονται οι παγκόσμιες κεντρικές τράπεζες στην CBDC.

Ευγενική προσφορά: Reuters

Ο Christopher Woods, επικεφαλής μετοχών της Jefferies κόβει την έκθεση χρυσού του υπέρ του Bitcoin (BTC)

Ο Christopher Wood, παγκόσμιος επικεφαλής στρατηγικής μετοχών στο Jefferies εντάσσεται στην κοινότητα «Bitcoin-over-Gold». Στο μοναδικό παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο συνταξιοδοτικών ταμείων σε δολάρια ΗΠΑ, ο Γουντς μείωσε την έκθεσή του στον Χρυσό αυξάνοντας ταυτόχρονα την έκθεση για Bitcoin. Στην εβδομαδιαία του σημείωση για τους επενδυτές, GREED & φόβος, Γουντς γράφει:

«Το 50% του βάρους σε φυσικό χρυσό χρυσού στο χαρτοφυλάκιο θα μειωθεί για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια κατά πέντε ποσοστιαίες μονάδες με τα χρήματα που επενδύονται σε Bitcoin. Εάν υπάρχει μεγάλη αναγωγή στο bitcoin από το τρέχον επίπεδο, μετά το ιστορικό διάλειμμα πάνω από το επίπεδο των $ 20.000, η ​​πρόθεση θα είναι να προσθέσετε σε αυτήν τη θέση “.

Όλο και περισσότεροι θεσμικοί γίγαντες έχουν θερμανθεί στο BTC τους τελευταίους χρόνους. Προηγουμένως, η JPMorgan είπε ότι ο χρυσός μπορεί να υποφέρει για χρόνια λόγω του Bitcoin. Ωστόσο, αψηφώντας αυτήν την άποψη, ο γίγαντας της Wall Street Goldman Sachs είπε ότι το Bitcoin δεν αποτελεί απειλή για τη Gold.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me