Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Κορυφαίοι έμποροι Crypto για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι συναλλαγών σας

Η βιομηχανία κρυπτογράφησης είναι τεράστια. Με τον αριθμό των κερμάτων να αυξάνεται στον κλάδο, ο αριθμός των εμπόρων και των αναλυτών έχει επίσης αυξηθεί. Ωστόσο, έχουμε καταρτίσει μια λίστα που αποκαλύπτει τους κορυφαίους εμπόρους κρυπτογράφησης της βιομηχανίας που μπορεί κανείς να ακολουθήσει για να συνεχίσει το παιχνίδι συναλλαγών τους. 

Πριν από μια δεκαετία, η γέννηση της βιομηχανίας κρυπτογράφησης ξεκίνησε από τον Satoshi Nakamoto που εισήγαγε τον κόσμο στο Bitcoin. Με την πάροδο του χρόνου, εκατοντάδες άλλα νομίσματα μπήκαν στην αγορά μαζί με πολλά διαφορετικά άτομα. Η βιομηχανία κρυπτογράφησης, σήμερα, διαθέτει πολλά νομίσματα καθώς και λάτρεις. Οι περισσότεροι από αυτούς τους λάτρεις της κρυπτογράφησης είναι έμποροι, καθώς η βιομηχανία κρυπτογράφησης έχει συγκεντρώσει εμπόρους που μαίνονται από την πιο επιρροή διασημότητα έως τον μέσο Joe.

Παρόλο που το εμπόριο δεν είναι φλιτζάνι τσαγιού για όλους, ορισμένοι έμποροι / αναλυτές στην αγαπημένη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων της crypto, το Twitter καθοδηγεί τους ανθρώπους προς τον σωστό τρόπο διαπραγμάτευσης κρυπτογραφικών στοιχείων. Το Bitcoin αγωνίζεται να παραβιάσει τα 10K, ενώ τα altcoins ξεπερνούν το ίδιο το βασιλικό νόμισμα. Η έγκριση Dogecoin των TikTok και Elon Musk όχι μόνο αύξησε τη δημοτικότητα του νομίσματος αλλά και την τιμή του.

Ακολουθεί μια λίστα με τους κορυφαίους εμπόρους κρυπτογράφησης στο Twitter για να ακολουθήσετε όσους θέλουν να κάνουν χρήση της εποχής alt ή ακόμα και της σταθερής κίνησης των τιμών του Bitcoin.

Το Crypto Dog [@TheCryptoDog]

Το Crypto Dog έχει περισσότερους από 198.4Κ οπαδούς στο Twitter και είναι ενεργός θεατής καθώς και συμμετέχων στην κρυπτογράφηση. Αυτός ο έμπορος έχει συμμετάσχει στον κλάδο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα καθώς ξεκίνησε την εξόρυξη Bitcoin το 2011. Ενώ η κύρια εστίασή του ήταν στο Bitcoin κατά τα πρώτα χρόνια, αυτός ο μακροπρόθεσμος έμπορος έχει τις επενδύσεις του στο DeFi καθώς και στην τεχνολογία blockchain. Σύμφωνα με το τελευταίο του γράφημα, ο ETH φέρεται να φτάσει τα $ 241.

$ ETH επόμενη στάση 241 $ imo pic.twitter.com/lKiG2tZElX

– Το Crypto Dog; (@TheCryptoDog) 20 Ιουλίου 2020

The Crypto Monk [@thecryptomonk]

Ο Κρυπτός Μοναχός έχει μόλις 69.7K ακόλουθους, ωστόσο, τα γραφήματά του δεν περιορίζονται στο BTC, τα γραφήματα τεχνικής ανάλυσης περιλαμβάνουν επίσης altcoins. Επιπλέον, έχει τον δικό του ιστότοπο αφιερωμένο στην τεχνική ανάλυση, τα νέα και τις κριτικές, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τις συναλλαγές. Κατά καιρούς αυτός ο έμπορος επισημαίνει τις απόψεις του για πολύτιμα μέταλλα και εμπορεύματα. Ένα από τα διαγράμματά του αποκαλύπτει ότι το Chainlink [LINK] στοχεύει σε ένα ATH.

ΣΥΝΔΕΣΗ $ με στόχο αυτό το ATH στο ζεύγος BTC. pic.twitter.com/17htvx4WoU

– The Crypto Monk @ (@thecryptomonk) 23 Ιουνίου 2020

Το LINK ήταν ένα από τα altcoins με την καλύτερη απόδοση και μάλιστα έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών των 8,74 $ κατά την πρόσφατη alt εποχή.

Angelo ฿ TC [@AngeloBTC]

Με αριθμό ακολούθων 152,6 χιλ. Στο Twitter, AngeloBTC είναι αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους εμπόρους του κλάδου. Προηγουμένως, κατατάχθηκε στον νούμερο ένα έμπορο με πλασματικό κέρδος στο περίφημο χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων, Bitmex. Μοιράζεται επίσης τα διαγράμματα τεχνικής ανάλυσης στο Trading View. Τον Μάιο, είχε προβλέψει ότι το Bitcoin θα μπορούσε να αυξηθεί έως και 16.000 $ μέχρι τον Οκτώβριο.

"16.000 $ μέχρι τον Οκτώβριο. Τα διαγράμματα δεν ψεύδονται ποτέ." $ BTC pic.twitter.com/fu9a8prU7T

– Angelo ฿ TC (@AngeloBTC) 21 Μαΐου 2020

Να μην ξεχνάμε τα μιμίδια. Ο AngeloBTC δεν αποτυγχάνει ποτέ να κάνει τους οπαδούς του να γελαστούν. Εκτός από το TA του, αυτός ο έμπορος είναι ένας υπάλληλος μερικής απασχόλησης.

Πηγή – Κελάδημα

UB [@CryptoUB]

Αυτό έμπορος Η υπηρεσία Discord θεωρείται από τις καλύτερες. Το εκπαιδευτικό υλικό που βρίσκεται εδώ είναι κατάλληλο για άτομα που μόλις μπήκαν στο εμπόριο. Έχει συνολικά 24.6K ακόλουθους στο Twitter. Τα διαγράμματά του κυμαίνονται κυρίως από Bitcoin έως εξέχοντα altcoins. Είναι επίσης μέλος του εμπορικού ομίλου κρυπτογράφησης, The Haven. Το τελευταίο του tweet αποκαλύπτει τη στάση του για το μέλλον της αγοράς κρυπτογράφησης. Το tweet διάβασε,

Το Imo Bitcoin διασπάται σκληρά, αλκοόλ καπνίζουν, γεννιούνται μέλη της κοινότητας ή πανικοβάλλονται παντού.

Μόνο για οτιδήποτε, συμπεριλαμβανομένου του Bitcoin, για να επανέλθει σε λίγες μέρες αργότερα.

– UB (@CryptoUB) 19 Ιουλίου 2020

Nicola Duke [@NicTrades]

Αυτή η λίστα δεν θα ήταν πλήρης χωρίς γυναίκα. Ενώ οι περισσότεροι από τους εμπόρους στο crypto-ayat είναι κυρίως άνδρες, Νίκολα Δούκα είναι ένας έμπορος από το Λονδίνο που έχει περίπου 94,9K followers στο Twitter. Εκτός από το Twitter, ο Duke είναι επίσης ενεργός τόσο στο Facebook όσο και στο YouTube. Με 10 χρόνια εμπειρίας στην τεχνική ανάλυση, τα διαγράμματα του Duke διαφέρουν από Bitcoins σε διαφορετικά altcoins.

Πηγή

Κάθε Δευτέρα το βράδυ μεταδίδεται ζωντανά στο κανάλι της στο YouTube συζητώντας τις κινήσεις των τιμών μαζί με την ανάλυση διαγραμμάτων διαφορετικών κρυπτονομισμάτων.

Jacob Canfield [@JacobCanfield]

Jacob Canfield είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς εμπόρους της κρυπτογράφησης. Ο οπαδός του βασίζεται τόσο στο Twitter όσο και στο YouTube δεν έχει τόσο μεγάλη ανισότητα. Έχει συνολικά 61,2K συνδρομητές στο YouTube και 60K followers στο Twitter. Αυτός ο αναλυτής Bitcoin διαθέτει ένα ενεργό κανάλι YouTube όπου δίνει συμβουλές στο κοινό του σχετικά με την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Ο Canfield εμφανίστηκε ακόμη και στο Forbes και στο CNBC. Μαζί με τα γραφήματα, έγραψε επίσης tweets για τα νέα της κρυπτογράφησης. Το τελευταίο του tweet ήταν ένα σκάψιμο στο πρόσφατο Twitter hack. Το tweet διάβασε,

Φανταστείτε τι θα μπορούσαν να κάνουν οι χάκερ αν έκαναν tweet "Το Bitcoin ETF εγκρίθηκε"

– Jacob Canfield (@JacobCanfield) 15 Ιουλίου 2020

CryptOrca [@CryptOrca]

Με 100.000 οπαδούς στο Twitter, CryptOcra Βρίσκεται στη σκηνή της κρυπτογράφησης από το 2013. Αν και παραμένει ανώνυμος, οι TA του ευδοκιμούνται ευρέως από πολλούς σε όλη την κρυπτο-στίχο. Όχι μόνο δραστηριοποιείται στο Twitter, αλλά συνεχίζει επίσης να δημοσιεύει την τεχνική του ανάλυση στο Trading View. Ένα από τα πρώτα του tweets, υπογραμμίζει τις ομοιότητες μεταξύ Bitcoin και Gold.

Αν $ BTC είναι πραγματικά σαν ΧΡΥΣΟ $ … .. με περιμένουμε. pic.twitter.com/TKB9M7R8mA

– CryptOrca (@CryptOrca) 25 Φεβρουαρίου 2015

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας έμπορος κρυπτογράφησης; Ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me