Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Το Crypterium ξεκινά το πρόγραμμα επιβράβευσης CRPT για τον εορτασμό της 3ης επετείου

Το Crypterium αυξάνει το ετήσιο επιτόκιο για λογαριασμούς εξοικονόμησης CRPT σε 21% σε μια προσπάθεια επιβράβευσης νέων χρηστών. Η εκκίνηση σηματοδοτεί την τρίτη επέτειο του έργου σε μεγάλο στυλ με περιορισμένη προσφορά σχεδιασμένη για να προσφέρει ευημερία σε όλους τους νέους πελάτες. Όλοι οι νέοι πελάτες μπορούν πλέον να κερδίσουν 21% APY σε καταθέσεις CRPT

Κρυπτόριο, Μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες λύσεις κρυπτογράφησης, ανακοίνωσε την έναρξη ενός προγράμματος επιβράβευσης CRPT διάρκειας ενός μηνός, το οποίο γιορτάζει την τρίτη επέτειο του έργου. Από τις 29 Δεκεμβρίου 2020, το Crypterium προσφέρει τώρα στους νέους χρήστες ετήσια απόδοση 21% για όλα τα χρήματα που κατατίθενται στον λογαριασμό ταμιευτηρίου της πλατφόρμας. Η Crypterim πιστεύει ότι αυτό το πρόγραμμα δίνει στους χρήστες την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να απολαύσουν την υψηλή απόδοση της κρυπτογράφησης, αν και με ελάχιστη ή καθόλου ανάγκη να αναλάβουν περιττούς κινδύνους. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, οι ενδιαφερόμενοι χρήστες πρέπει μόνο να ανοίξουν έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου και να καταθέσουν CRPT για να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν υψηλό APY, το οποίο, σύμφωνα με το Crypterium, είναι διπλάσιο από την τυπική τιμή αγοράς. Πιο συγκεκριμένα, αυτή η προσφορά εκθέτει τους επενδυτές σε προηγμένες υπηρεσίες ασφαλείας, καθώς ο λογαριασμός ταμιευτηρίου της πλατφόρμας διαθέτει αρχιτεκτονική ασφάλειας 3 επιπέδων, ασφάλεια που υποστηρίζεται από το BitGo και προστασία κατά της απάτης. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Διατηρήστε τα διακριτικά CRPT στον λογαριασμό ταμιευτηρίου σας και κερδίστε 21% ετησίως, το οποίο είναι δύο φορές υψηλότερο από το μέσο επιτόκιο της αγοράς. Μια στρατηγική χαμηλού κινδύνου που βοηθά στην ενίσχυση των κερδών από τόκους ανοίγοντας έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου CRPT, ο οποίος προστατεύεται με ασφάλεια 3 επιπέδων, πρωτόκολλο κατά της απάτης και ασφαλίζεται από το BitGo. “

Όλες οι καταθέσεις CRPT θα περιοριστούν σε 2000 CRPT ανά χρήστη. Αυτή η δραστηριότητα ισχύει έως τις 11 Ιανουαρίου 2021 ή έως ότου επιτευχθεί το συνολικό ποσό κατάθεσης των 8.400.000 CRPT. Ωστόσο, αυτό συνεπάγεται τους ενδιαφερόμενους συμμετέχοντες να χρηματοδοτήσουν τους λογαριασμούς τους με το CRPT πριν από τη λήξη της προσφοράς και να διατηρήσουν τα χρήματα στην πλατφόρμα για ένα χρόνο.

Το Crypterium ανατρέχει στο επιτυχημένο CRPT ICO

Έχουν περάσει ήδη 3 χρόνια από τότε που η Crypterium ξεκίνησε ένα ICO crowdsale για να χρηματοδοτήσει την αποστολή της να αναπτύξει βιώσιμα μέσα δημιουργίας ψηφιακών στοιχείων για καθημερινή χρήση. Σύμφωνα με τον στόχο του, η Crypterium σχεδίασε το CRPT ως βοηθητικό διακριτικό συμβατό με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων B2B και B2C. Είναι σημαντικό ότι το CRPT παίζει ζωτικό ρόλο στην οικονομική σύνθεση του οικοσυστήματος Crypterium, ακόμη και καθώς η λειτουργικότητά του συνεχίζει να επεκτείνεται. Ενώ αξιοποιείτε τη μανία ICO του 2017, το Crypterium εκδόθηκε Το CRPT μέσω μιας καμπάνιας πλήθους πωλήσεων προγραμματίστηκε να εκτελεστεί από τις 31 Οκτωβρίου 2017 έως τις 6 Ιανουαρίου 2018 και κατάφερε να συγκεντρώσει 51,6 εκατομμύρια δολάρια – παρόλο που το σκληρό όριο ήταν 47 εκατομμύρια δολάρια.

Μετά την ολοκλήρωση του CRPT ICO, η Crypterium ανέλαβε μια εταιρεία μεσεγγύησης για να εξασφαλίσει τη διαφάνεια της διαδικασίας χρηματοδότησης. Παρομοίως, προμήθευσε τις υπηρεσίες της Blockchain Law Group, μιας νομικής εταιρείας με έδρα την Αμερική, για να βεβαιωθεί ότι η εκστρατεία ICO συμμορφώθηκε με τις νομοθετικές απαιτήσεις. Όπως υποσχέθηκε κατά τη διάρκεια της εκστρατείας ICO, η Crypterium έχει αναπτύξει μια σειρά προϊόντων κρυπτογραφικών τραπεζών που είναι τώρα διαθέσιμη σε 45 εκατομμύρια εμπόρους παγκοσμίως, χάρη στις συνεργασίες με καθιερωμένα παραδοσιακά δίκτυα πληρωμών όπως η Visa.

Το Crypterium ανθίζει το 2020 παρά την κακή τιμή του CRPT

Σύμφωνα με πληροφορίες, το οικοσύστημα Crypterium διαθέτει περισσότερους από 350.000 εγγεγραμμένους χρήστες. Αν και αυτό από μόνο του υποδηλώνει ότι το Crypterium είναι ένα υγιές επιχειρηματικό εγχείρημα, δεν αντικατοπτρίζει την απόδοση των τιμών του CRPT, η οποία θα πρέπει να αγκυρώσει την οικονομία της πλατφόρμας εκκίνησης. Σύμφωνα με στοιχεία του Coingecko, παρόλο που η αγορά κρυπτογράφησης ευδοκίμησε το 2020, η CRPT σημείωσε πτώση κατά 30% τους τελευταίους 12 μήνες.

Σημειώνοντας αυτήν την ανωμαλία, η Crypterium εξήγησε ότι παρά την κακή λειτουργία του CRPT, το οικοσύστημα είχε μια πολύ γεμάτη και θετική χρονιά. Η εταιρεία παρουσίασε 15 νέα προϊόντα. Μεταξύ αυτών είναι το Κάρτα εικονικής βίζας Crypterium, που είναι συμβατό με το Apple Pay. Επίσης, αναβάθμισε τις υπηρεσίες του πορτοφολιού μειώνοντας τα όρια, προσθέτοντας υποστήριξη για περισσότερα ψηφιακά στοιχεία και εισάγοντας ένα εργαλείο πρόβλεψης AI. Χάρη στην επιτυχία αυτών των προϊόντων, η πλατφόρμα έχει επεξεργαστεί συναλλαγές αξίας άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ μόνο το 2020. Όπως αναμενόταν, η Crypterium ελπίζει να αξιοποιήσει αυτές τις εξελίξεις για να επιταχύνει την ανάπτυξη το 2021:

«Σήμερα, το Crypterium χρησιμοποιείται σε περισσότερες από 170 χώρες, οδηγώντας τις πιο παγκόσμιες εκδόσεις κρυπτογράφησης στον κόσμο. Από την κυκλοφορία το 2018, περισσότεροι από 350.000 πελάτες έχουν εγγραφεί στο οικοσύστημα Crypterium. Τα επόμενα χρόνια σχεδιάζουμε να προσελκύσουμε περισσότερους από 5 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Ακολουθώντας με συνέπεια τη στρατηγική κατεύθυνση ως λύση all-in-one fintech για την ομαλή διαχείριση των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, αυξήσαμε τα έσοδά μας και ολοκληρώσαμε πλήρως μια βασική ανάπτυξη προϊόντων το 2020 και προχωρούμε προς την κλιμάκωση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και φτάσαμε σε λειτουργικά κέρδη το 2021. “

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me