Binance Launchpad “Mismanages” BitTorrent [BTT] Token Sale, Δυστυχισμένη κοινότητα

διαφήμιση Phemex

Με όλο τον ενθουσιασμό που δημιουργείται γύρω από την πώληση token BitTorrent, Binance Launchpad είχε ένα καταπληκτικό να αποδειχθεί ως η καλύτερη πλατφόρμα εκκίνησης token. Δυστυχώς, όμως, η πλατφόρμα αναστάτωσε σε μια κρίσιμη στιγμή αφήνοντας την κοινότητα δυστυχισμένη.

Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούσαν να εγγραφούν στο ICO

Καθώς η πώληση token ήταν μια από τις δημοφιλείς, δημιουργήθηκε πολύ ενθουσιασμός γύρω από αυτό και πολλοί επενδυτές ήθελαν ένα κομμάτι από τα συνολικά 54 δισεκατομμύρια μάρκες που επρόκειτο να πωληθούν. Ενώ το Binance Launchpad φάνηκε να έχει όλα τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη διεξαγωγή των εργασιών του BitTorrent ICO, τα πράγματα δεν φάνηκαν να πήγαιναν όπως θα ήθελε ο Justin Sun ή η CZ να πάνε.

Παρόλο που το ICO πέρασε, η πλατφόρμα Binance Launchpad αντιμετώπισε μια εμπειρία υπερφόρτωσης. Η πλατφόρμα ήταν περιορισμένη ακόμη και με υποτιμημένη ζήτηση και το ίδιο αναφέρθηκε από τον CZ χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό του στο Twitter

Γαμώτο, ανεξάρτητα από το πόσο ετοιμάζετε, εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα συμφόρησης. Ακόμη και η προσωρινή αποθήκευση της προσωρινής αποθήκευσης ήταν υπερφορτωμένη. Ακόμα υπό εκτιμώμενη ζήτηση.

– CZ Binance (@cz_binance) 28 Ιανουαρίου 2019

Συγγνώμη για την υπερφορτωμένη εμπειρία. Και σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας! Μερικά ζητήματα, θα διορθωθούν για το επόμενο.

– CZ Binance (@cz_binance) 28 Ιανουαρίου 2019

Στη συνέχεια, ο CZ ανέφερε ότι χρειάστηκε 18 λεπτά για να ολοκληρώσει το ICO λόγω κάποιου προβλήματος του συστήματος το οποίο διαφορετικά θα είχε μόλις 18 δευτερόλεπτα, αναγνωρίζοντας σαφώς ότι

Και οι δύο συνεδρίες ολοκληρώθηκαν. Χρειάστηκαν περίπου 18 λεπτά, λόγω ενός προβλήματος συστήματος, θα χρειαστούν 18 δευτερόλεπτα διαφορετικά. Η ζήτηση ήταν αστρονομική.

– CZ Binance (@cz_binance) 28 Ιανουαρίου 2019

Το ζήτημα που αντιμετώπισαν οι περισσότεροι χρήστες προκλήθηκε από την αποθήκευση / κλείδωμα του κουμπιού “επιβεβαίωση συμφωνίας χρήστη”. Η CZ ανέφερε επίσης ότι τα περισσότερα από τα τεστ άγχους από την ομάδα πριν από το ICO επικεντρώθηκε στη διαδικασία αγοράς και αυτό το ζήτημα κουμπιών δεν καλύφθηκε αρκετά καλά.


το κουμπί δεν λειτούργησε για 10 λεπτά, αλλά από τα πρώτα λεπτά αποδείχθηκε ότι το 28% πουλήθηκε, εάν το κουμπί δεν λειτουργούσε για όλους, πώς είναι δυνατόν αυτό?

– Алексей (@ he090279kap) 28 Ιανουαρίου 2019

Πλήρης διαφάνεια. Το ζήτημα που αντιμετωπίστηκε σήμερα προκλήθηκε από το "επιβεβαίωση συμφωνίας χρήστη" προσωρινή αποθήκευση / κλείδωμα κουμπιών. Τα περισσότερα από τα τεστ άγχους επικεντρώθηκαν στη διαδικασία αγοράς, αυτό το μέρος δεν καλύφθηκε αρκετά καλά. Η σειρά των αιτημάτων που ελήφθησαν διατηρήθηκε.

– CZ Binance (@cz_binance) 28 Ιανουαρίου 2019

Ενώ αυτό ήταν ένα καθαρά τεχνικό ζήτημα, δεν πήγε καλά με τους επενδυτές να περιμένουν ανυπόμονα το BitTorrent ICO. Αυτοί οι επενδυτές μοιράστηκαν τη δυσαρέσκειά τους με την CZ

Ήταν πολύ κακή εμπειρία στο BTT ICO.

Δεν ήταν δυνατή η λήψη ενός μεμονωμένου BTT.

– Sikandar Bakhit (@sikandarmks) 28 Ιανουαρίου 2019

Πρέπει να μας αφήσετε να συμφωνήσουμε όρους και να εισαγάγετε το catchpa κατά τη διάρκεια της συνεδρίας πριν από την αντίστροφη μέτρηση 0. Επειδή αυτό που βασικά λέτε είναι όλα τα διακριτικά που πωλήθηκαν κανείς δεν διάβασε πραγματικά το T&Cs όπως θα ήταν αδύνατο. Γι ‘αυτό κανείς δεν συμμορφώθηκε!!

– Τούκα (@sphud) 28 Ιανουαρίου 2019

Ορισμένοι συνδρομητές είχαν κολλήσει στην κενή οθόνη

Συγγνώμη, αλλά μου άρεσε, αυτό έβλεπα όλα αυτά τα λεπτά pic.twitter.com/OzFXCejFgN

– Είμαι απλώς ένας αριθμός (@ iamjustanumber8) 28 Ιανουαρίου 2019

Σύμφωνα με άλλους χρήστες του twitter, ήταν μόνο 339 επενδυτές που αγόρασαν ολόκληρο το ICO

@cz_binance αυτό το ico ήταν χάος. Η Captcha δεν λειτουργεί, 339 επενδυτές αγοράζουν τα πάντα

– Mehdi Abou (@Mehdi__Abou) 28 Ιανουαρίου 2019

Tron θα έχει airdrops για όσους έχασε

Με την κοινότητα να ανταποκρίνεται στην κακοδιαχείριση του ICO, η ομάδα Tron αποφάσισε να κάνει ένα μικρό Airdrop για άτομα που προσπάθησαν να κάνουν παραγγελίες αλλά δεν κατάφεραν να αγοράσουν. Ο συνολικός αριθμός και άλλες λεπτομέρειες δεν αποκαλύφθηκαν από τώρα

Λόγω των συντριπτικών απαιτήσεων, η ομάδα της Tron συμφώνησε γενναιόδωρα να κάνει ένα μικρό αεροσκάφος για άτομα που προσπάθησαν να κάνουν παραγγελίες, αλλά δεν κατάφερε να αγοράσει. Οι ακριβείς αριθμοί θα δημοσιευθούν σύντομα.

– CZ Binance (@cz_binance) 28 Ιανουαρίου 2019

Φαίνεται ότι ο Justin Sun γεμίζει τα κενά που δημιουργήθηκαν από τα τεχνικά ζητήματα της Binance, δίνοντας μερικά airdrops, αλλά η Binance πρέπει να διορθώσει την πλατφόρμα της εάν χρειάζεται να συνεχίσει να λειτουργεί το launchpad και να λανσάρει περισσότερα token σε αυτό..

Το Binance θα διορθώσει τις δυσλειτουργίες του στην πλατφόρμα εκκίνησης; Ενημερώστε μας για τις απόψεις σας σχετικά

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map