Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Ανάλυση τιμών 4 Οκτωβρίου: Bitcoin, Ripple [XRP], Litecoin, Credits και EOS

διαφήμιση Phemex

Οι Ripple, Litecoin, EOS και Credits απομακρύνονται από τη γενική πτωτική τάση και καταγράφουν σχετικά εντυπωσιακά κέρδη την Παρασκευή.

Το EOS είναι πιθανό να πέσει πίσω στα 2,6 $ σε περίπτωση που το μοτίβο της σημαίας συνέχισης βρίσκεται στο επίκεντρο.

Η αγορά κρυπτονομισμάτων αναμιγνύεται κόκκινη και πράσινη την Παρασκευή μετά από έναν λήθαργο της εβδομάδας διαπραγμάτευσης. Τα περισσότερα κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του Bitcoin, προωθήθηκαν έντονα για ανάκαμψη, ωστόσο, τα βασικά εμπόδια διατήρησαν σημαντικά κέρδη. Τα τρία κορυφαία ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία θα μπορούσαν να υπερβούν συγκεκριμένες ζώνες συμφόρησης πωλητή. Για παράδειγμα, το Bitcoin έφτασε πάνω από τα 8.500 $ αλλά απέτυχε να διαπεράσει το εμπόδιο των 8.600 $. Το Ethereum κέρδισε πάνω από 180 $ αλλά 185 $ ήταν ένα σκληρό καρύδι για να σπάσει. Ο Ripple, από την άλλη πλευρά, προχώρησε σε βασικές περιοχές υποστήριξης, αλλά απέτυχε να σπάσει την αντίσταση 0,26 $.

Σε άλλο σημείο της αγοράς, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, κατέστησε σαφές ότι ο γίγαντας της τεχνολογίας δεν έχει σχέδια έκδοσης κρυπτογράφησης. Οι εκτιμήσεις Cook που έχουν σημασία να είναι νόμισμα είναι καλύτερα να αφήνονται για το κράτος.

Τα σχόλιά του έρχονται εν μέσω του συνεχιζόμενου λόμπι για την κυκλοφορία του ψηφιακού νομίσματος Libra της Facebook Inc. Επιπλέον, οι ρυθμιστικές αρχές στις Ηνωμένες Πολιτείες απαιτούν να συναντηθούν με τον CEO του Facebook Mark Zuckerberg μέχρι τον Ιανουάριο του 2020.

Ενώ η ρυθμιστική αναταραχή συνεχίζεται, αναφορές στην επιφάνεια αναφέρουν ότι μερικά από τα 28 μέλη της Ένωσης Ζυγών σκέφτονται να αποχωρήσουν από το έργο. Η MasterCard, η Visa και ακόμη και το PayPal λέγεται ότι έχουν κρύα πόδια από τη συμμετοχή τους. Ένας πιθανός λόγος για τα κρύα πόδια είναι να διασφαλιστεί ότι δεν βλάπτουν τη φήμη που έχουν ήδη οικοδομήσει με τους ρυθμιστές τα τελευταία χρόνια. Στην πραγματικότητα, το PayPal δεν παρευρέθηκε σε συνάντηση της Libra Association στην Ουάσιγκτον που πραγματοποιήθηκε στις 3 Οκτωβρίου.

Ανάλυση τιμών Bitcoin – Διάγραμμα 1 ώρας XBT / USD

Το Bitcoin δημιουργεί ένα βραχυπρόθεσμο ανοδικό τρίγωνο ανοδικό μοτίβο που πλησιάζει σταδιακά ένα breakout. Μετά την επιβεβαίωση του breakout, το bullish σκέλος του Bitcoin θα στοχεύσει το εμπόδιο στα 8.500 $. Το πιο δύσκολο καθήκον των Bitcoin bulls είναι να διατηρήσει την τιμή πάνω από την ανερχόμενη τάση. Αυτό θα τους επιτρέψει να αυξήσουν τις καταχωρήσεις που σε συνδυασμό με μια ισχυρότερη τεχνική εικόνα και ο υψηλός όγκος θα ωθήσουν το κρυπτογράφηση σε υψηλά προς 9.000 $.

Ωριαίο γράφημα XBT / USDΩριαίο διάγραμμα XBT / USD κατά Tradingview

Εν τω μεταξύ, η βραχυπρόθεσμη εικόνα δείχνει ότι οι πωλητές έχουν τον έλεγχο. Η απόκλιση της κινητής μέσης σύγκλισης (MACD) έχει κολλήσει στην αρνητική περιοχή. Εκτός αυτού, η αυξανόμενη αρνητική απόκλιση σηματοδοτεί ότι η bearish δράση θα συνεχίσει να επικρατεί έως ότου τεθεί σε εφαρμογή η ανοδική ρύθμιση που συζητήθηκε παραπάνω.. Κρτομπέν, ένας αναλυτής με το Tradingview μοιράζεται παρόμοια απόψεις:

«Το BTC Forming Ascending triangle textbook bullish πρέπει να σπάσει την αντίσταση στα 8481 για να επιβεβαιώσει αυτό το bullish μοτίβο και να κρατήσει αυτήν την κεκλιμένη γραμμή τάσης στήριξης. Ας δούμε αν οι ταύροι btc μπορούν να ωθήσουν τις ανοδικές κινήσεις βραχυπρόθεσμα. “

Ανάλυση τιμών Ripple (XRP)

Το Ripple καλλιεργεί μια ανοδική τάση την Παρασκευή και φαίνεται να απομακρύνεται από τα άλλα μεγάλα κρυπτονομίσματα. Αυτό ακολουθεί μια αναπτυσσόμενη κίνηση που συμβαίνει από τις αρχές Οκτωβρίου. Το 38,2% Fib retracement level μεταξύ του τελευταίου swing high των 2636 $ σε swing low των 0,2324 $ μετριάζει τις πτώσεις που διαμόρφωσαν το χαμηλό στα 0,24 $.

Η ανοδική διόρθωση τις τελευταίες δύο ημέρες έχει δει το XRP να ξεπερνά τα βασικά επίπεδα, συμπεριλαμβανομένων των κινητών μέσων όρων (τόσο τα 50 MA όσο και τα 100 MA στο ωριαίο διάγραμμα). Εκτός από αυτό, η τιμή επιστρέφει στο ανοδικό κανάλι. Η κινητή μέση απόκλιση σύγκλισης (MACD) δείχνει επίσης ότι οι αγοραστές αναλαμβάνουν τον έλεγχο.

CoingapeΠηγή: TradingView

Ανάλυση τιμών Litecoin (LTC)

Το Litecoin έχει κολλήσει σε εύρος τιμών μεταξύ 52 $ (υποστήριξη) και 57,50 $ (αντίσταση) για περισσότερο από μια εβδομάδα τώρα. Όλες οι προσπάθειες υπέρβασης του ορίου εύρους έχουν αποτραπεί από την υπάρχουσα πίεση πώλησης. Για παράδειγμα, το μικρό bullish σκέλος την Παρασκευή κατάφερε να σπάσει πάνω από το 50 MA στο γράφημα των 4 ωρών, αλλά έπεσε στα 57,50 $. Η Litecoin διαπραγματεύεται επί του παρόντος στα 57 $ εν μέσω μιας δυναμικής ανοχής κτηρίου.

TradingviewΠηγή: TradingView

Η απόκλιση της κινητής μέσης σύγκλισης υποδηλώνει ότι η τρέχουσα τάση θα παραμείνει στο πλάι. Η ανάκτηση του δείκτη το έκανε πάνω από τη μέση γραμμή αλλά απέτυχε να διατηρήσει την ανοδική τάση. Προς το παρόν, μπορούμε να περιμένουμε ότι το LTC θα παραμείνει στην εμβέλεια έως ότου επιτευχθεί μια έξοδος προς τα 60 $.

Ανάλυση τιμών πιστώσεων – Διάγραμμα CS / BTC 4Η

Στο πλαίσιο της γενικής παρακμής της αγοράς, η CS / BTC το ζεύγος συναλλαγών παρουσιάζει μια θετική τάση όσον αφορά την αύξηση των όγκων και των τιμών. Στο γράφημα, μπορούμε να δούμε ότι η τιμή για άλλη μια φορά ανέκαμψε από τη γραμμή στήριξης στη ζώνη των 0,0000105-0,0000110 BTC και ετοιμάζεται για επανεξέταση της ζώνης αντίστασης περίπου 0,0000127-0,0000130 BTC. Η διακοπή αυτής της ζώνης θα επιτρέψει στην τιμή να φτάσει στη ζώνη των 0,000015-0,000016 BTC. Η υπερπώληση των τεχνικών δεικτών μπορεί να αποτελέσει ένα επιπλέον κίνητρο για τους επενδυτές όταν αποφασίζουν να εισέλθουν σε μια θέση, καθώς και θεμελιώδεις ειδήσεις.

ΠιστώσειςΠηγή γραφήματος από TradingView

Ανάλυση τιμών EOS

Η EOS αναπτύσσει επίσης τη δική της πορεία προς την ανάκαμψη, παρά το γεγονός ότι η γενική εικόνα στην κρυπτογράφηση είναι αρνητική. Η συντριπτική έξοδος την περασμένη εβδομάδα σταμάτησε στα 2,6 $ (σημαντική υποστήριξη) δίνοντας τη θέση για τη συνεχιζόμενη ανοδική δράση μέσα σε ένα μοτίβο σημαίας.

TradingViewΠηγή: TradingView

Η τιμή είναι 2% την ημέρα και διαπραγματεύεται το 50 MA στο γράφημα των τεσσάρων ωρών. Επίσης, η τάση προς τα πάνω είναι ο δείκτης σχετικής ισχύος (RSI). Τα χαμηλά επίπεδα του κατηγορουμένου κάνουν ένα υψηλότερο υψηλό μοτίβο. Τη στιγμή του Τύπου, το RSI στα 50 εξακολουθεί να δείχνει προς τα πάνω σε σχέση με τη συνεχιζόμενη διόρθωση που ενδέχεται να σπάσει πάνω από 0,30 $

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me