Εβδομάδα σε αναθεώρηση: Ανάλυση τιμών κρυπτονομισμάτων για την εβδομάδα 17 Δεκεμβρίου έως 23 Δεκεμβρίου

διαφήμιση Phemex

Ο Κογκρέσος Ντάρεν Σότο εισάγει το Νόμο περί Ταξινόμησης Token

Αυτήν την εβδομάδα και πάλι ο Δημοκρατικός Ντάρεν Σότο, μαζί με τον συνάδελφο του Κογκρέσου Γουόρεν Ντέιβιντσον, εισήγαγαν τον Νόμο περί Ταξινόμησης Token. Το νέο σχέδιο λογαριασμών ξεκαθαρίζει τη σύγχυση σχετικά με την ταξινόμηση του κρυπτονομίσματος. Το πιο σημαντικό, δηλώνει ότι ένα ψηφιακό στοιχείο δεν είναι πλέον ασφάλεια μόλις γίνει ένα πλήρως λειτουργικό δίκτυο. Μερικές εβδομάδες πίσω, ο Sato είχε συνεργαστεί με τον Ted Budd για να τερματίσει τη χειραγώγηση των τιμών κρυπτογράφησης. Οι δύο άνδρες είχαν εισαγάγει δύο λογαριασμούς που «κατευθύνουν την CFTC και άλλες χρηματοοικονομικές ρυθμιστικές αρχές για να κάνουν κρίσιμες συστάσεις για το πώς να βελτιωθεί το ρυθμιστικό περιβάλλον τόσο για την πλευρά των καταναλωτών όσο και για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων».

Επιστροφή στο Facebook με τίτλους κρυπτογράφησης

Σύμφωνα με μια έκθεση του Bloomberg αυτήν την εβδομάδα, «άτομα εξοικειωμένα με αυτό το θέμα» έχουν δηλώσει ότι το Facebook εργάζεται για τη δημιουργία ενός stablecoin για μεταφορές χρημάτων WhatsApp. Η εταιρεία προφανώς σχεδιάζει να ξεκινήσει στην Ινδία όπου η χώρα έχει πάνω από 200 εκατομμύρια χρήστες WhatsApp και 69 δισεκατομμύρια δολάρια σε ετήσιες πληρωμές εμβασμάτων. Όπως πάντα, θα πρέπει να πάρουμε αυτές τις ειδήσεις με λίγο αλάτι, καθώς η ανακοίνωση δεν προέρχεται από το ίδιο το Facebook. Το Facebook δημιουργεί κρυπτογράφηση – μια ιστορία όσο παλιά. Το Facebook ενισχύει την ομάδα του blockchain, ωστόσο, διαθέτει περίπου 40 μέλη σύμφωνα με το LinkedIn. Ο πρώην πρόεδρος του PayPal David Marcus χρησιμοποιεί την εφαρμογή Facebook Messenger από το 2014 και είναι σήμερα επικεφαλής του τμήματος blockchain.

Η Vitalik προσφέρει κεφάλαια στο Ethereum Startups

Συγκεντρώνοντας μερικές ειδήσεις από το Twitter, ο τρίτος κορυφαίος δημιουργός κρυπτονομισμάτων Ethereum, Vitalik Buterin, έχει δώσει 300.000 $ σε κρυπτογράφηση σε νεοσύστατες εταιρείες του Ethereum. Ο Buterin έδωσε τα $ 300K σε τρεις νεοσύστατες εταιρείες Etherum: Prysmatic Labs, ChainSafe Systems και Sigma Prime. Κάθε μία από τις νεοσύστατες εταιρείες έχει λάβει 1K Ethereum από τον Buterin, το οποίο αργότερα αποκαλύφθηκε σε ένα νήμα Twitter. Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι τρεις νεοσύστατες επιχειρήσεις εργάζονται για τη βελτίωση του δικτύου Ethereum και τη μεταφορά τους στο Ethereum 2.0. Το ChainSafe δημιουργεί έναν συμβατό με Ethereum 2.0 πελάτη. Η Prysmatic Labs εργάζεται για τη βελτίωση της επεκτασιμότητας και η Sigma Prime εργάζεται επίσης σε έναν πελάτη 2.0 που ονομάζεται Lighthouse.

Χονγκ Κονγκ για την ενίσχυση των νόμων περί κρυπτογράφησης

Ενώ η ηπειρωτική Κίνα έχει σχεδόν κλείσει τις πόρτες της για συναλλαγές κρυπτονομισμάτων στη χώρα. Οι συναλλαγές ICO και κρυπτονομισμάτων εξακολουθούν να επιτρέπονται στο Χονγκ Κονγκ. Τώρα, έχουν αναφερθεί αναφορές, είτε πρόκειται για ανταλλαγές κρυπτογράφησης, εμπόρους, επενδυτές, εταιρείες ή ιδρύματα με βάση την κρυπτογράφηση. όλα θα τεθούν υπό αυστηρότερη εποπτεία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (SFC) στο Χονγκ Κονγκ. Σύμφωνα με τις τελευταίες κατευθυντήριες γραμμές SFC, τώρα και στο εξής, απαιτείται άδεια για τυχόν επενδυτικά κεφάλαια που αποτελούνται από περισσότερο από το 10% του bitcoin ή οποιουδήποτε άλλου νομίσματος ή μαρκών κρυπτογράφησης. Τα κεφάλαια μπορούν να πωληθούν μόνο σε επαγγελματίες επενδυτές.

Binance για έναρξη DEX και 10 ακόμη ανταλλαγές fiat το 2019

Αυτή την εβδομάδα για ανταλλαγές, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Binance Changpeng «CZ» Zhao πήρε συνέντευξη πρόσφατα σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο BTC και τον Binance και τις προοπτικές του για την αγορά. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο CZ ρωτήθηκε για τις αλλαγές στη στρατηγική επέκτασης της Binance λόγω της τήξης των αγορών στις οποίες απάντησε λέγοντας «Η στρατηγική μας δεν έχει αλλάξει καθόλου. Έχουμε ξεκινήσει ένα ανταλλακτικό fiat μέχρι τώρα και πρόκειται να ξεκινήσουμε 2-3 ακόμη τον επόμενο μήνα. Την επόμενη χρονιά θέλουμε ακόμα να χτίσουμε 10 ακόμη ανταλλαγές fiat και θα ξεκινήσουμε επίσης την αποκεντρωμένη ανταλλαγή μας (DEX), η οποία είναι βασική ανταλλαγή βασισμένη σε τεχνολογία blockchain

Διάγραμμα τιμώνΠηγή: Coin260.com

Bitcoin (BTC)

Εδώ έρχονται τα Χριστούγεννα και το ράλι του Άγιου Βασίλη που φέρνει όλα τα πράσινα στις αγορές κρυπτογράφησης. Ήταν η πρώτη φορά τις τελευταίες 2 εβδομάδες που το Bitcoin έχει μεταφέρει πάνω από 4000 USD συνεχίζοντας το ανοδικό ταξίδι. Οι τιμές έφτασαν στο υψηλό σημείο των 4.198,43 USD και το χαμηλότερο σημείο των 3.253,12 USD κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Οι ανταλλαγές που ήταν πιο ενεργές, σε όγκους, με BTC σε διάφορα ζεύγη αυτή την εβδομάδα ήταν, BitMex (21,94%), CoinBene (3,72%) και DOBI Trade (2,93%)


Μεταξύ σημαντικών ειδήσεων σχετικά με το Bitcoin, ο Michael Novogratz προέβλεψε ότι το Bitcoin θα φτάσει τα 3.000 έως 6.000 $ βραχυπρόθεσμα

Κυματισμός (XRP)

Το XRP βρίσκεται ακόμη στη δεύτερη θέση καθώς το Ethereum συνεχίζει να κερδίζει. Στην κορυφή, αυτή την εβδομάδα οι τιμές του XRP ήταν στα 0,393330 USD και προς τα κάτω, ανέφερε 0,286942 USD. Οι ανταλλαγές που ήταν πιο ενεργές, σε όγκους, με XRP σε διάφορα ζεύγη αυτή την εβδομάδα ήταν ZB.COM (13,07%) Bitbank (11,00%) και ZBG (7,62%)

Για το XRP αυτήν την εβδομάδα, το XRP ψήφισε ως το καλύτερο χριστουγεννιάτικο «Crypto Gift» στο Twitter

Ethereum (ETH)

Ο Ether, όπως το BTC βρίσκεται σε άνοδο και τώρα βρίσκεται σταθερά πάνω από τα επίπεδα των 100 USD. Το Ethereum στην κορυφή, αυτή την εβδομάδα ήταν 119,09 USD και ήταν στα χαμηλά των 85,38 USD. Οι αγορές που ήταν πιο δραστήριες, σε όγκους, με ETH σε διάφορα ζεύγη αυτή την εβδομάδα ήταν οι συναλλαγές DOBI (6,46%), OEX (4,77%) και OKEx (4,74%)

Μεταξύ των ειδήσεων σχετικά με το Ethereum αυτήν την εβδομάδα, ο Joseph Lubin, συνιδρυτής του Ethereum και ιδρυτής του ConsenSys, έκρισε τους κριτικούς του (ειδικά κρυπτογράφους «δημοσιογράφοι και μπλόγκερ») και είπε ότι θα μπορούσε να δει ένα «πολύ φωτεινό» μέλλον για το Ethereum και το οικοσύστημα του.

Οι άλλοι μετακινούμενοι και δονητές

Τα Άλλα νομίσματα που έφτασαν στην κορυφή και το κατώτατο σημείο αυτήν την εβδομάδα σύμφωνα με το Coin Market Cap (πρόσβαση στις 23 Δεκεμβρίου στις 3:35 μ.μ. IST) ήταν

Μετακινούμενοι

  • Νόμισμα – Αύξηση 211,20%
  • NKN – Εμφάνιση αύξησης 152,07%
  • Spendcoin – Εμφάνιση αύξησης 149,16%

Δονητές

  • Veros – Εμφάνιση πτώσης 95,95%
  • empowr coin – Εμφάνιση πτώσης 94,79%
  • True Deck – Εμφάνιση πτώσης 82,20%

Τι πιστεύετε ότι θα ήταν το συναίσθημα των αγορών κρυπτογράφησης την επόμενη εβδομάδα; Ενημερώστε μας για τις απόψεις σας σχετικά.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map