Με τα έξυπνα σχέδια επέκτασης της CZ, το Binance είναι έτοιμο να είναι Amazon Of Crypto

διαφήμιση Phemex

Πώς είναι οι Binance και Amazon; Η Amazon είναι μια από τις πιο ευέλικτες εταιρείες στον κόσμο με τη γκάμα των προσφορών προϊόντων της – από την πώληση προϊόντων λιανικής έως τη δημοσίευση νέων βιβλίων έως τη δημιουργία περιεχομένου βίντεο έως την ανάπτυξη πρωτοποριακών ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων, γίνεται σταδιακά ένα ενιαίο κατάστημα για τις ανάγκες των καταναλωτών. Στον κόσμο της κρυπτογράφησης, το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για το Binance, το οποίο μετατρέπεται σε παγκόσμια αυτοκρατορία κρυπτογράφησης με έξυπνες στρατηγικές επέκτασης της CZ.

Ένα δάχτυλο σε κάθε πίτα

Το Binance έχει περισσότερες προσφορές προϊόντων από ό, τι μπορεί κανείς να βασιστεί στα δάχτυλα και των δύο χεριών. Δεν είναι απλώς μια ανταλλαγή blockchain και crypto-aset, αλλά συμμετέχει επίσης σε επενδύσεις και συγκέντρωση χρημάτων, έρευνα ψηφιακών στοιχείων και υποστήριξη και υιοθέτηση blockchain και crypto.

Πηγή: Binance

Η ποικιλία των πλατφορμών του υποστηρίζει spot trading, margin trading, derivatives trading και p2p trading και απολαμβάνουν τον υγιή όγκο συναλλαγών. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα δεδομένα στις Κοινίκκο, Η Binance διαθέτει 570 ζεύγη συναλλαγών διαθέσιμα για spot spot.

Διαθέτει ένα πρόγραμμα δανεισμού και ένα πρόγραμμα στοιχηματισμού που επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν τόκους και ανταμοιβές αντίστοιχα για τις κρυπτονομιστικές συναλλαγές τους. Το Binance Academy προσφέρει εκπαιδευτικό περιεχόμενο σε crypto και blockchain στους χρήστες. Το Binance Charity χρησιμοποιεί blockchain για την προώθηση φιλανθρωπικών αιτιών.

Το Binance Info είναι μια εγκυκλοπαίδεια κρυπτονομισμάτων. Εργαστήρια Binance είναι ένα ταμείο επιπτώσεων υποδομής που επωάζει, επενδύει και ενισχύει έργα blockchain. Binance Launchpad είναι μια πλατφόρμα για την παρουσίαση των πολλά υποσχόμενων, νέων έργων blockchain.

Έρευνα Binance παρέχει ανάλυση, αναφορές και πληροφορίες βάσει δεδομένων σε ενδιαφερόμενους φορείς της αγοράς κρυπτογράφησης. Εμπιστευτικό πορτοφόλι είναι το επίσημο ψηφιακό πορτοφόλι του Binance. Αλυσίδα Binance είναι ένα κοινοτικό σύστημα λογισμικού blockchain με προγραμματιστές από όλο τον κόσμο που συμβάλλουν σε αυτό, και το Binance DEX έχει αναπτυχθεί πάνω από αυτό.

Με τόσες πολλές προσφορές προϊόντων, η Binance έχει αναδειχθεί ως σημαντική κινητήρια δύναμη για ανάπτυξη και υιοθέτηση κρυπτογράφησης στο οικοσύστημα κρυπτογράφησης.

Η τοπική παρουσία είναι το κλειδί, Binance Going Global

Ωστόσο, το Binance δεν είναι έτοιμο να σταματήσει εδώ. Δεν επεκτάθηκε μόνο οριζόντια, αλλά και κάθετα. Μεταξύ των στρατηγικών της Binance που τη βοηθούν να γίνει παγκόσμια αυτοκρατορία στον χώρο κρυπτογράφησης είναι η υποστήριξη που επεκτείνει για συναλλαγές fiat-to-crypto. Περισσότερες πύλες fiat θα φέρουν τεράστια ανάπτυξη στη βάση χρηστών του Binance.

Πρόσφατα, Binance ανακοίνωσε με το οποίο είχε συνεργαστεί Ευχάριστο, που επιτρέπει την πλατφόρμα P2P ως πύλη Binance. Έτσι, οι χρήστες του Binance θα μπορούν πλέον να αγοράζουν κρυπτονομίσματα μέσω της Paxful χρησιμοποιώντας 167 νομίσματα fiat. Τα νομίσματα fiat που θα υποστηρίξει τώρα η Binance περιλαμβάνουν ρωσικό ρούβλι, dong Βιετνάμ, ρουπία Ινδονησίας, νιγηριανό νάιρα, πέσο Κολομβίας, βρετανική λίρα, πέσο Μεξικού, καναδικό δολάριο, ευρώ και πέσο Αργεντινής.


Νωρίτερα, ο Binance είχε κοινόχρηστο ότι είχε ανοίξει πραγματικές πύλες και βραζιλιάνικες πύλες fiat fiat για χρήστες Binance συνεργαζόμενοι με Λαταμέξ. Σύμφωνα με ένα blog της Binance, το Latamex / Settle Network είναι ένα ψηφιακό δίκτυο Διακανονισμού περιουσιακών στοιχείων που λειτουργεί σε όλη τη Λατινική Αμερική για ανταλλαγές και διασυνοριακές πληρωμές. “

Τον Νοέμβριο, ο Binance είχε προσθέσει υποστήριξη για την ινδική ρουπία έως συνεργαζόμενος με μια τοπική ανταλλαγή κρυπτογράφησης, Βαζιράχ. Η επέκταση στην Ινδία ήταν μια τολμηρή κίνηση καθώς η χώρα επέβαλε τραπεζική απαγόρευση στο crypto από τον Απρίλιο του 2018. Αν και η crypto δεν έχει ακόμη επίσημα κηρυχθεί παράνομη στη χώρα, η κεντρική τράπεζα RBI της χώρας είναι δεν θέλω πολύ να νομιμοποιήσω τυχόν ιδιωτικά ψηφιακά νομίσματα.

Οι πολλαπλές πλευρές της επέκτασης Fiat-to-Crypto

Το Binance’s σκοπός είναι να υποστηρίξουμε και τα 180 νομίσματα του κόσμου τους επόμενους έξι έως εννέα μήνες και το Binance είναι πολύ κοντά στην επίτευξή του.

Η επέκταση της πύλης fiat της Binance δημιουργεί πολλαπλά οφέλη για τους διάφορους ενδιαφερόμενους στη βιομηχανία κρυπτογράφησης. Πρώτα απ ‘όλα, για τη βιομηχανία στο σύνολό της, είναι θετικά νέα, καθώς θα συμβάλουν στην προώθηση της υιοθέτησης κρυπτογράφησης. Οι περισσότερες πύλες fiat σημαίνουν ότι περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούν να επενδύουν στο crypto με ευκολία, μαζί με τη διαβεβαίωση ότι οι συναλλαγές τους είναι ασφαλείς επειδή υποστηρίζονται από την Binance.

Με τη γκάμα των προϊόντων που προσφέρει η Binance και έσοδα από εκατομμύρια δολάρια από αυτά, η Binance είναι ήδη μια εταιρεία μεγάλης σημασίας στον κόσμο της κρυπτογράφησης. Η κίνηση ενισχύει περαιτέρω τη θέση του Binance ως μια πραγματικά παγκόσμια δύναμη κρυπτογράφησης στον κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η στρατηγική επέκτασης είναι επίσης αρκετά έξυπνη, επειδή βοηθάει την Binance να μετακινηθεί πιο εύκολα σε νέες αγορές. Αντί να διαπραγματεύεται με τις αρχές διαφορετικών δικαιοδοσιών, να επενδύει σε νέες υποδομές και ομάδες, η Binance συνεργάζεται με υπάρχουσες εταιρείες σε αυτές τις δικαιοδοσίες, αξιοποιώντας έτσι τους πόρους και μοιράζοντας τους κινδύνους σε περίπτωση που υπάρχει κανονιστική καταστολή.

Για τις εταιρείες, οι συνεργασίες μεταφράζονται σε μεγαλύτερη προβολή στην αγορά κρυπτογράφησης εξαιτίας της ισχύος της επωνυμίας Binance και περισσότερων πόρων για τη λειτουργία της επιχείρησης, ειδικά σε αυτήν την περίοδο αβεβαιότητας και ανοχής.

Είναι μια win-win κατάσταση για όλους, ειδικά το Binance, το οποίο φαίνεται έτοιμο να γίνει ο Αμαζόνιος του κόσμου κρυπτογράφησης.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map