Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Η κριτική Ultimate CoinPayments

Πηγή: Google Play

Στην κριτική CoinPayments θα μάθετε για τις δυνατότητες που παρέχει, τις χρεώσεις, καθώς και τον τρόπο χρήσης της πλατφόρμας.

Σχετικά με το CoinPayments

Πληρωμές με κέρματα είναι μια εταιρεία που ξεκίνησε το 2013 στον Καναδά και επεξεργάζεται πληρωμές με κρυπτονομίσματα.

Εφαρμόζοντας έναν αριθμό πρόσθετων, API και διεπαφών POS, επιτρέπουν στους εμπόρους να δέχονται Bitcoin και πάνω από 600 altcoins ως πληρωμή για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Το δίκτυο των προμηθευτών της αποτελείται από 2.000.000 εμπόρους λιανικής πώλησης που είναι κατανεμημένες σε 182 χώρες σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας την την πιο περιεκτική πλατφόρμα πολλαπλών κρυπτονομισμάτων στην αγορά.

Ενσωματώνουν επίσης πολλά πρόσθετα καλαθιών αγορών που χρησιμοποιούνται από καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως τα Woo Commerce, PrestaShop, Opencart και Magento.

Εκτός από αυτό, διαθέτουν επίσης τερματικούς σταθμούς PoS (σημείο πώλησης) για αποδοχή προσωπικών πληρωμών σε φυσικά καταστήματα.

Η πλατφόρμα έχει φτάσει στη δημοτικότητα μεταξύ των ιδιοκτητών καταστημάτων, τόσο στο διαδίκτυο όσο και εκτός σύνδεσης, οι οποίοι θέλουν να αποδεχτούν τα cryptos ως πληρωμή στην επιχείρησή τους, αλλά προτιμούν να απλοποιήσουν τη διαδικασία αποδοχής κάθε crypto ξεχωριστά.

Χαρακτηριστικά

Το CoinPayments διαθέτει πολλές δυνατότητες για την επεξεργασία πληρωμών:

 • Πορτοφόλι πολλαπλών κερμάτων Το διαδικτυακό πορτοφόλι του CoinPayments επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν και να διαχειρίζονται περισσότερους από 600 τύπους κερμάτων.
 • Οικισμοί Fiat: Οι έμποροι από τις Η.Π.Α. ή την Ευρώπη μπορούν να διευθετήσουν τις συμμετοχές τους σε απευθείας σύνδεση στους συνδεδεμένους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.
 • Σημείο πώλησης (PoS): Το CoinPayments διαθέτει μια εύχρηστη διεπαφή που μπορεί να ενσωματωθεί στο κατάστημα ή την επιχείρησή σας για αποδοχή προσωπικών πληρωμών.
 • Προσθήκες καλαθιού αγορών: Το CoinPayments διαθέτει πρόσθετα για όλα τα δημοφιλή υπάρχοντα διαδικτυακά καροτσάκια.
 • Άμεσες επιβεβαιώσεις GAP600: Υποστηρίζονται στιγμιαίες επιβεβαιώσεις GAP600 που κάνουν τις πληρωμές Bitcoin πιο γρήγορα.
 • Αυτόματες μετατροπές νομισμάτων: Το CoinPayments υποστηρίζει μια δυνατότητα που μετατρέπει ορισμένα νομίσματα μεταξύ τους, εξοικονομώντας έτσι χρήματα και την ταλαιπωρία της ανταλλαγής από μόνοι σας.
 • $ PayByName: Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους εμπόρους να δημιουργήσουν το δικό τους μοναδικό όνομα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να δεχτούν κέρματα και fiat.
 • Θόλος: Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ασφαλίσουν τα κέρματά τους αποθηκεύοντάς τα σε ένα κρύο πορτοφόλι και ορίζοντας ένα χρονικό διάστημα που απαιτείται πριν να έχουν πρόσβαση για δαπάνες.
 • Εφαρμογές για κινητά: Υπάρχουν εφαρμογές CoinPayments που είναι διαθέσιμες για συσκευές iOS και Android που προσφέρουν ευκολία και ευκολία στη χρήση εν κινήσει.
 • CoinPayments ICO Marketplace: Διατίθεται μια πλατφόρμα φιλοξενίας ICO που προσφέρει λύσεις πληρωμής, η οποία περιλαμβάνει επίσης ένα σύστημα μεσεγγύησης.
 • AirDrops: Το CoinPayments βοηθά τα νέα έργα που θέλουν να αναδείξουν τα νέα τους κέρματα και μάρκες σε νέους χρήστες.

Αμοιβές

Η CoinPayments ισχυρίζεται ότι έχει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά. Η δομή των τελών τους είναι η ακόλουθη:

 • Οι εισερχόμενες πληρωμές επιβαρύνονται με 0,50%
 • Εισερχόμενες πληρωμές – ASAP / Nightly (τα χρήματα αποστέλλονται σε εξωτερική διεύθυνση) έχουν χρέωση 0,50% + τέλος TX νομίσματος
 • Οι εμπορικές καταθέσεις (οι διευθύνσεις επιστροφής κλήσεων που δημιουργούνται με το API τους) χρεώνουν χρέωση 0,50%
 • Αναλήψεις: Χρέωση συναλλαγής νομισμάτων (Tx).
 • Προσωπικές καταθέσεις (Διευθύνσεις που γίνονται στη σελίδα του πορτοφολιού σας ή Διευθύνσεις κατάθεσης στο API τους) είναι δωρεάν για τα πρώτα μηνιαία ισοδύναμα 30.000 USD, μετά την οποία χρεώνεται 0,50%.
 • Μετατροπές: χρέωση νομίσματος TX + χρεώσεις συνεργάτη μετατροπής

CoinPayments Controversy Over Hacked Ripple

Το CoinPayments αντιμετώπισε τον Ιούνιο του 2017 ένα τεχνικό ζήτημα το οποίο αντιμετώπισε την απώλεια μεγάλου αριθμού χρηστών του Ripple.

Η εταιρεία δήλωσε ότι αυτό συνέβη λόγω ενός σφάλματος στο ζεστό πορτοφόλι τους, το οποίο άλλοι χρήστες του CoinPayments εκμεταλλεύτηκαν για να αποσύρουν XRP από άλλους λογαριασμούς στην πλατφόρμα. Τεράστια ποσά Ripple λήφθηκαν από τα ανυποψίαστα πορτοφόλια χρήστη. Μόνο αυτοί που κράτησαν τα νομίσματά τους XRP σε θησαυροφυλάκια γλίτωσαν από την επίθεση.

«Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι οποιοδήποτε κέρμα αποθηκεύεται για μεγάλο χρονικό διάστημα θα πρέπει πάντα να είναι θολωτό». – πρόσθεσε το CoinPaymentsto σε ένα από τα σημειώματά τους.

Η εταιρεία αναγνώρισε το πρόβλημα και άρχισε να εργάζεται για την επίλυση του ζητήματος και την επιστροφή χρημάτων σε όλους τους χρήστες που έχασαν το XRP.

“Έχουμε πραγματοποιήσει μια πλήρη επισκόπηση των συστημάτων μας και προσθέσαμε επιπλέον ελέγχους και προστατευτικά μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι παρόμοια προβλήματα δεν θα εμφανιστούν στο μέλλον.”

Έγιναν επιπλέον δηλώσεις και μετά από 6 μήνες από την παραβίαση, τον Δεκέμβριο του 2017, η εταιρεία κατάφερε να επιστρέψει όλους τους επηρεαζόμενους χρήστες.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το CoinPayments

Αφού εισέλθετε στον ιστότοπο CoinPayments, εγγραφείτε για λογαριασμό χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό email και το όνομά σας. Θα λάβετε ένα email που θα πρέπει να επιβεβαιωθεί, μετά το οποίο πρέπει να συνδεθείτε με τον κωδικό ελέγχου ταυτότητας 2-FA.

Στον λογαριασμό σας, μπορείτε να εξερευνήσετε την ενότητα πορτοφολιών, να δημιουργήσετε το $ PayByName ή να χρησιμοποιήσετε άλλες διαθέσιμες λειτουργίες στην ενότητα “Εργαλείο εμπόρων”.

Συμπέρασμα επισκόπησης CoinPayments

Με αυτό ολοκληρώνουμε την αναθεώρηση CoinPayments, και αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι ένας επεξεργαστής πληρωμών για κρυπτονομίσματα που προσφέρει πολλές δυνατότητες που είναι χρήσιμες για εμπόρους που θέλουν να επεκτείνουν τις επιλογές πληρωμής.

Το μόνο σφάλμα της θα ήταν η παραβίαση της ασφάλειας που υπέστη το 2017, η οποία έχει προκαλέσει πολλούς να μην εμπιστεύονται την υπηρεσία και τις εφαρμογές ασφαλείας της.

Πηγή εικόνας: Google Play

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me