Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Κριτική για το Πορτοφόλι Trezor | Χαρακτηριστικά, Ασφάλεια, Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Επανεξέταση του Πορτοφολιού Trezor

Σήμερα, θα εξετάσουμε το Trezor Wallet One και ποιες δυνατότητες έχει αυτό το πορτοφόλι υλικού.

Κριτική για το Πορτοφόλι Trezor: Επισκόπηση

Το Trezor είναι το πρώτο πορτοφόλι υλικού crypto που δημιουργήθηκε ποτέ. Το πορτοφόλι κυκλοφόρησε το 2014 από την Satoshi Labs, μια εταιρεία που εδρεύει στην Τσεχία και έχει παράγει πολλές καινοτομίες όσον αφορά τα προϊόντα κρυπτογράφησης.

Η Satoshi Labs δημιούργησε επίσης μια ομάδα εξόρυξης bitcoin που ονομάζεται Slush, μετά το ψευδώνυμο του CEO Χάρτης νομισμάτων, έναν ψηφιοποιημένο χάρτη που δείχνει ποια μέρη δέχονται πληρωμές μέσω Bitcoin.

Τα δύο μοντέλα πορτοφολιών της εταιρείας, Trezor One και Trezor Model T, είναι συμπαγή κομμάτια υλικού που υποστηρίζουν μια μεγάλη ποικιλία κρυπτογράφησης, διατηρώντας τα ασφαλή εκτός σύνδεσης.

Στη σημερινή κριτική του Trezor, θα εξετάσουμε τις δυνατότητες του Model One ή του T-One Model, όπως είναι γνωστό από πολλούς άλλους.

Υποστηριζόμενα νομίσματα και διαθέσιμες χώρες

Το Trezor One επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν πάνω από 1000 νομίσματα και σχεδόν όλα τα διακριτικά ERC-20, όπως Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, ZCash και πολλά άλλα. Τα EOS, Ripple, Cardano και Monero δεν υποστηρίζονται στο Model One, αλλά είναι διαθέσιμα για το Trezor Model T. Το NEO δεν υποστηρίζεται και στα δύο μοντέλα.

Το Trezor One μπορεί να αγοραστεί από άτομα από όλες τις χώρες, εφόσον αγοράζουν το πορτοφόλι από τον επίσημο ιστότοπο της Trezor ή από εγκεκριμένους πωλητές τρίτων. Μπορείτε να δείτε τη λίστα των εγκεκριμένων μεταπωλητών στους δικτυακός τόπος.

Συμβατότητες με το πορτοφόλι Trezor

Το πορτοφόλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με Windows, Mac OS, Linux, Android, iOS, καθώς και μέσω επεκτάσεων προγράμματος περιήγησης Chrome και Firefox. Μπορείτε να κατεβάσετε τη διεπαφή πορτοφολιού του Trezor για επιτραπέζιους και κινητές συσκευές στο wallet.trezor.io.

Διεπαφή χρήστη και εμπειρία

Η διεπαφή έχει ενημερωθεί αρκετές φορές για να κάνει το πορτοφόλι όσο το δυνατόν πιο φιλικό προς το χρήστη. Ο σχεδιασμός είναι καθαρός και φωτεινός, επιτρέποντας στους χρήστες να βρίσκουν και να διαχειρίζονται εύκολα τις κρυπτογραφίες τους.

Το εξωτερικό του έχει μια μικρή και συμπαγή σχεδίαση, με το Trezor να είναι περίπου του μεγέθους ενός κλειδιού αυτοκινήτου, το οποίο συνδέετε στον υπολογιστή σας μέσω καλωδίου USB.

Το περίβλημα έρχεται είτε σε λευκό, μαύρο ή μεταλλικό, με το τελευταίο να είναι πιο ακριβό καθώς δεν είναι κατασκευασμένο από πλαστικό όπως τα πρώτα δύο, αλλά από ανοδιωμένο αλουμίνιο. Η συσκευή διαθέτει μια φωτεινή οθόνη OLED 128 × 64 pixel, η οποία μπορεί να διαθέτει έως και έξι γραμμές κειμένου και να εμφανίζει όλες τις λεπτομέρειες που απαιτούνται για την επαλήθευση μιας συναλλαγής. Υπάρχουν επίσης δύο κουμπιά που σας βοηθούν να περιηγηθείτε στη διεπαφή του πορτοφολιού.

Πώς να αποκτήσετε το πορτοφόλι Trezor

 1. Μεταβείτε στο trezor.io/start στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού και επιλέξτε Trezor One.
 2. Εγκαταστήστε το Trezor Bridge στον υπολογιστή σας .;
 3. Ανανέωσε τη σελίδα;
 4. Μετά την επαναφόρτωση, συνδέστε τη συσκευή σας στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB που λαμβάνετε από το πακέτο σας.
 5. Κάντε κλικ στην επιλογή “Εγκατάσταση υλικολογισμικού”.
 6. Μετά την εγκατάσταση, η συσκευή θα επανεκκινηθεί και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η προετοιμασία. Αποσυνδέστε και συνδέστε ξανά τη συσκευή και ανανεώστε τον ιστότοπο.
 7. Κάντε κλικ στο “Δημιουργία νέου” στη σελίδα καλωσορίσματος για να δημιουργήσετε ένα νέο πορτοφόλι.
 8. Κάντε κλικ στο “Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας σε τρία λεπτά” για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της φράσης ανάκτησης 24 λέξεων.
 9. Γράψτε τις λέξεις σωστά, πατώντας το κουμπί στη συσκευή για να μετακινηθείτε στις επόμενες. Μπορείτε να γράψετε τις λέξεις στις παρεχόμενες κάρτες ανάκτησης.
 10. Δώστε ένα όνομα στο Trezor.
 11. Ορίστε έναν κωδικό PIN για να κλειδώσετε τη συσκευή σας.

Εάν φτάσατε σε αυτό το μέρος της κριτικής μας, θα πρέπει τώρα να έχετε ένα πορτοφόλι Trezor που λειτουργεί.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Trezor Wallet

Trezor Wallet One

Προσθήκη κρυπτονομισμάτων στο Trezor Wallet

 1. Επιλέξτε ποια κρυπτογράφηση θέλετε να προσθέσετε στο πορτοφόλι σας.
 2. Κάντε κλικ στην καρτέλα “Λήψη”.
 3. Κάντε κλικ στην επιλογή “Εμφάνιση πλήρους διεύθυνσης” για να δείτε τη διεύθυνση πορτοφολιού της συσκευής σας.
 4. Αντιγράψτε αυτήν τη διεύθυνση για να στείλετε τα χρήματά σας από άλλο πορτοφόλι ή λογαριασμό ανταλλαγής.

Πραγματοποίηση πληρωμών στο πορτοφόλι Trezor

 1. Επιλέξτε αυτό που θέλετε να στείλετε.
 2. Κάντε κλικ στην καρτέλα “Αποστολή”.
 3. Εισαγάγετε τη διεύθυνση προορισμού και πόσο θέλετε να στείλετε.
 4. Επιβεβαιώστε τα στοιχεία συναλλαγής και κάντε κλικ στο “Αποστολή”.

Λήψη κρυπτογράφησης στο πορτοφόλι Trezor

 1. Κάντε κλικ στην καρτέλα “Λήψη”.
 2. Αντιγράψτε τη διεύθυνση πορτοφολιού Trezor.
 3. Μοιραστείτε τη διεύθυνση με αυτόν που θέλει να πραγματοποιήσει την πληρωμή / αποστολή κρυπτογράφησης.
 4. Περιμένετε να πιστωθούν τα χρήματα στο πορτοφόλι σας.

Ενσωματωμένη ανταλλαγή

Το Trezor One διαθέτει επίσης μια ενσωματωμένη δυνατότητα ανταλλαγής, η οποία υποστηρίζεται μέσω της συνεργασίας της με τους Changelly και ShapeShift. Αυτό επιτρέπει στους κατόχους πορτοφολιών να πραγματοποιούν συναλλαγές μεταξύ κρυπτογράφησης απευθείας από την Trezor χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο του πορτοφολιού.

Για να πραγματοποιήσετε μια συναλλαγή, θα πρέπει:

 1. Πρόσβαση στο Ιστοσελίδα Trezor Wallet;
 2. Επιλέξτε τι κρυπτονομίσματα θέλετε να πουλήσετε μεταβαίνοντας στην επάνω αριστερή γωνία της σελίδας.
 3. Επιλέξτε τον λογαριασμό σας με τα χρήματα και το νόμισμα που σας ενδιαφέρει να αγοράσετε.
 4. Επιλέξτε σε ποιον λογαριασμό θέλετε να πιστωθούν τα χρήματα.
 5. Επιβεβαιώστε τα στοιχεία συναλλαγής.
 6. Κάντε κλικ στο “Συνέχεια για ανταλλαγή” και επιβεβαιώστε τη μεταφορά στη συσκευή σας Trezor.
 7. Επιλέξτε μια ανταλλαγή (Changelly ή ShapeShift) και δώστε τα υπόλοιπα στοιχεία και μετά επιβεβαιώστε τη συναλλαγή.
 8. Επιβεβαιώστε την ανταλλαγή στο πορτοφόλι υλικού Trezor για να επιτρέψετε τη συνέχιση της συναλλαγής.

Τέλη Πορτοφόλι Trezor

Το πορτοφόλι Trezor δεν χρεώνει καμία αμοιβή όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή εκτός από τα χρήματα που απαιτούνται για την αγορά των πραγματικών τελών συναλλαγής προϊόντος και δικτύου που χρεώνονται κατά την πραγματοποίηση συναλλαγών. Πωλείται σε περίπου $ 50- $ 60 ανάλογα με τους φόρους αποστολής ή τους μεταπωλητές.

μέθοδοι πληρωμής

Το Trezor μπορεί να αγοραστεί μέσω πιστωτικής κάρτας ή ακόμα και με Bitcoin.

Χρόνοι συναλλαγών

Όλες οι μεταφορές κρυπτογράφησης εκτελούνται σχεδόν αμέσως, καθώς και οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της υπηρεσίας ανταλλαγής.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας

Όπως έχουμε αναφέρει σε οποιαδήποτε αναθεώρηση σχετικά με τα κρυπτογραφικά πορτοφόλια, η ασφάλεια είναι ύψιστης σημασίας και το Trezor Wallet προσφέρει κορυφαία ασφάλεια για χρήματα κρυπτογράφησης. Ο πηγαίος κώδικας της Trezor είναι ανοιχτού κώδικα, που σημαίνει ότι όλοι μπορούν να τον επιθεωρήσουν και να τον ελέγξουν.

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του πορτοφολιού είναι ότι διατηρεί χρήματα σε ψυκτική αποθήκευση, κόβοντας συνδέσμους σε οποιαδήποτε σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Όταν ρυθμίζετε το πορτοφόλι σας, η συσκευή θα δημιουργήσει μια φράση αποκατάστασης 24 λέξεων που σας επιτρέπει να επαναφέρετε το πορτοφόλι σε περίπτωση που χάσετε ή σπάσετε τη συσκευή σας.

Ο σπόρος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε άλλα πορτοφόλια για να ανακτήσει τα χρήματά σας εάν το Trezor παύσει να λειτουργεί ως εταιρεία. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια άλλη λέξη στη φράση ανάκτησης για να βελτιώσετε την ασφάλεια του πορτοφολιού σας, έτσι ώστε όταν κάποιος κρατάει το πορτοφόλι και τη φράση ανάκτησης, δεν μπορεί να έχει πρόσβαση χωρίς την 25η λέξη.

Η συσκευή αποτρέπει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση μέσω ενός κωδικού PIN, ο οποίος διαθέτει μια έξυπνη διαδικασία ρύθμισης που συνδυάζει τη χρήση της οθόνης της συσκευής και της οθόνης του υπολογιστή σας, ώστε το PIN σας να παραμένει κρυφό. Το αριθμητικό πληκτρολόγιο που εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή σας εμφανίζει ερωτηματικά, τα οποία θα σας ζητήσουν να ελέγξετε τη συσκευή σας για θέσεις αριθμών. Οι αριθμοί που εμφανίζονται στην οθόνη της συσκευής είναι μικτοί. Θα πρέπει να εισαγάγετε το PIN δύο φορές για να αποκτήσετε πρόσβαση στη συσκευή, με τη σειρά των αριθμών να αλλάζουν μεταξύ των καταχωρήσεων.

Το πορτοφόλι δεν διαθέτει προεγκατεστημένο υλικολογισμικό, επιτρέποντάς σας να εγκαταστήσετε την τελευταία έκδοση της διεπαφής. Το Trezor είναι τόσο ασφαλές που μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί σε υπολογιστές που έχουν ήδη μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό.

Υποστήριξη πελατών

Οι ιδιοκτήτες του Trezor μπορούν να βρουν ερωτήσεις για τα πιο συνηθισμένα προβλήματα ή ερωτήματα, μεταβαίνοντας στην ενότητα Συχνές ερωτήσεις. ο Υποστήριξη Trezor Το Center διαθέτει επίσης μια ενεργή σελίδα Facebook στην οποία η ομάδα υποστήριξης πελατών προσφέρει γρήγορες απαντήσεις στους πελάτες τους.

Φήμη του Πορτοφολιού Trezor

Η Trezor θεωρείται ως ένα από τα πιο ασφαλή πορτοφόλια υλικού στην αγορά και η εταιρεία πίσω από αυτήν θεωρείται σεβαστή επιχείρηση στον κλάδο της κρυπτογράφησης.

Πορτοφόλι Trezor: Ετυμηγορία

Το Trezor One είναι ένα συμπαγές πορτοφόλι που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε και να ανταλλάσσετε το crypto σας με ασφάλεια σε ένα μέρος. Ελπίζουμε ότι η κριτική μας στο Trezor σας έδωσε τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν να μάθετε για το πορτοφόλι.

Επανεξέταση του Πορτοφολιού Trezor: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα:

 • Προσιτη τιμη;
 • 100% ψυκτική αποθήκευση.
 • Η επιβεβαίωση συναλλαγής μπορεί να γίνει μόνο μέσω κουμπιών συσκευής.
 • Συμπαγές μέγεθος;
 • Υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα κρυπτονομισμάτων και διακριτικών.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε υπολογιστή που έχει μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό.

Μειονεκτήματα:

 • Όχι ιεραρχική ντετερμινιστική.
 • Πλαστικό περίβλημα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me