Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Αξιολόγηση εμπιστευτικών πορτοφολιών | Χαρακτηριστικά, Ασφάλεια, Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Εμπιστευτικό πορτοφόλι

Σήμερα, θα εξετάσουμε τις δυνατότητες, την ασφάλεια, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του πιο δημοφιλούς πορτοφολιού ERC20, Trust Wallet.

Επισκόπηση εμπιστευτικού πορτοφολιού

Εμπιστευτικό πορτοφόλι είναι ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης που έχει σχεδιαστεί για χρήστες κινητών συσκευών, επιτρέποντάς τους να στέλνουν, να λαμβάνουν και να αποθηκεύουν διακριτικά που βασίζονται σε crypto και Ethereum.

Λογότυπο Trust WalletΟ ιδρυτής της εταιρείας, Viktor Radchenko, στόχευε να δημιουργήσει ένα πορτοφόλι που θα διαθέτει απρόσκοπτη συμβατότητα με μάρκες ERC20. Η εταιρεία πίσω από το προϊόν πορτοφολιού Trust ονομάζεται Six Days LLC.

Με άλλα πορτοφόλια, η προσθήκη διακριτικών ERC20 με μη αυτόματο τρόπο είναι μια περίπλοκη διαδικασία, αλλά η Trust τα εντόπισε αυτόματα και επέτρεψε την εύκολη ενσωμάτωση, γεγονός που έκανε το προϊόν να κερδίσει μερικές χιλιάδες χρήστες σε λίγες μόνο εβδομάδες.

Η εφαρμογή Trust Wallet είναι σταθερή και ελαφριά, καθώς γράφτηκε εξ ολοκλήρου σε Java για Android και Swift για iOS. Όταν ξεκίνησε, θεωρήθηκε τότε ένα μοναδικό προϊόν.

Το πορτοφόλι ενσωμάτωσε αργότερα αποκεντρωμένες εφαρμογές ή DApps προκειμένου να επιτρέψει στους χρήστες να αλληλεπιδράσουν με τα διακριτικά τους, οπότε ξεκίνησαν μια άλλη εγγενή λύση για να συνδέσουν το πορτοφόλι με αυτά τα dapps. Θα επικεντρωθούμε σε αυτήν την πτυχή αργότερα στην κριτική του Πορτοφολιού εμπιστοσύνης.

Το Wallet έχει επίσης ενσωματώσει μια αποκεντρωμένη ανταλλαγή μέσω της συνεργασίας της με το Kyber Network καθώς και με ένα πρόγραμμα περιήγησης Web3, το οποίο διευκολύνει την αλληλεπίδραση με αποκεντρωμένες εφαρμογές απευθείας από το πορτοφόλι.

Επίσης, οι χρήστες Android μπορούν να αγοράσουν απευθείας ETH από το πορτοφόλι μέσω Coinbase, Shapeshift ή Changelly.

Υποστηριζόμενα νομίσματα και διαθέσιμες χώρες

Αρχικά, το πορτοφόλι Trust υποστήριξε μόνο τα Ethereum ERC20 και ERC223 tokens, αλλά τώρα λειτουργεί επίσης για Bitcoin, XRP, Monero, Binance Coin, Stellar Lumens, Zcash, Dogecoin, Bitcoin Cash, Παύλα, Litecoin, και άλλοι.

Άλλα διακριτικά που υποστηρίζει το πορτοφόλι Trust είναι:

Αιώνια Aion Αλγόριθμος Μαντεύω
Καλλιστώ Σύμπαν Αποκλεισμένο Digibyte
Αιθέριο Κλασικό Ethereum Groestlcoin ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ
IoTeX Συγγενείς Κατασκευαστής Νάνο
Νεφέλοι Νίμικ OmiseGO Οντολογία
Πυκνοκατοικημένος Qtum Ραβενκοίν Κατάσταση
Τέζος ΘΗΤΑ Τόουντ Κουκ TomoChain
Τρόν VeChain Μέσω Bitcoin Wanchain
Κυματιστά Zcoin Ζίλικα

Το πορτοφόλι μπορεί να ληφθεί και να χρησιμοποιηθεί από άτομα από όλες τις χώρες, εφόσον είναι νόμιμο σύμφωνα με τη δικαιοδοσία του έθνους τους. Το πορτοφόλι υποστηρίζει επίσης κρυπτογράφηση staking, συμπεριλαμβανομένων των VeChain, Tron, Callisto, TomoChain, Tezos, Cosmos, IoTeX, Algorand και Digibyte.

Εμπιστευτείτε τις συμβατότητες πορτοφολιού

Το πορτοφόλι εμπιστοσύνης είναι συμβατό με κινητές συσκευές που εκτελούνται σε εκδόσεις Android 5.0 και νεότερες, καθώς και σε εκδόσεις iOS 10.0 ή νεότερες.

Διεπαφή χρήστη και εμπειρία

Το πορτοφόλι έχει καθαρή και απλή διάταξη. Η παλέτα χρωμάτων είναι ουδέτερη και όλα τα χαρακτηριστικά είναι εύκολα κατανοητά, καθώς όλα εξηγούνται με απλούς όρους, χωρίς τεχνικούς ή κρυπτονομικούς όρους.

Μπορείτε εύκολα να πλοηγηθείτε προς και από την αρχική σελίδα και τις άλλες λειτουργίες της εφαρμογής. Έχει επίσης ενσωματώσει ζωντανές τιμές στην αρχική σελίδα, η οποία δείχνει τις τρέχουσες τιμές της αγοράς κρυπτογράφησης.

Σχετική εικόνα

Πηγή: Github

Πώς να αποκτήσετε το πορτοφόλι εμπιστοσύνης

 • Μεταβείτε στο κατάστημα της εφαρμογής σας και κατεβάστε την εφαρμογή Trust Wallet για την έκδοση Android ή iOS.
 • Μετά τη λήψη, θα πρέπει να εκτελέσετε την εφαρμογή.
 • Μετά την εγκατάσταση, θα πρέπει να δημιουργήσετε ή να εισαγάγετε ένα πορτοφόλι.
 • Όταν επιλέγετε να δημιουργήσετε ένα νέο πορτοφόλι, θα πρέπει να επιλέξετε 12 λέξεις για τη φράση σας.
 • Γράψτε τα και αποθηκεύστε το χαρτί κάπου ασφαλές.
 • Κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου που λέει, “Κατανοώ ότι εάν χάσω τις λέξεις ανάκτησης, δεν θα μπορώ να έχω πρόσβαση στο πορτοφόλι μου.”

Τρόπος χρήσης του Trust Wallet

Προσθήκη κρυπτογράφησης στο πορτοφόλι σας:

 • Συνδεθείτε στο πορτοφόλι σας.
 • Πατήστε “Λήψη”.
 • Σαρώστε τον κωδικό QR ή αντιγράψτε τη διεύθυνση του πορτοφολιού σας.
 • Επικολλήστε αυτήν τη διεύθυνση στο εξωτερικό πορτοφόλι σας στην ενότητα που απαιτεί διεύθυνση παραλήπτη.
 • Μεταβείτε στην καρτέλα “Συναλλαγές” για να δείτε εάν οι συναλλαγές σας έχουν ολοκληρωθεί.

Αποστολή κρυπτογράφησης:

 • Πρόσβαση στο πορτοφόλι σας.
 • Πατήστε το κουμπί “Αποστολή”.
 • Αντιγράψτε και επικολλήστε τη διεύθυνση πορτοφολιού του παραλήπτη στο κενό πεδίο ή σαρώστε τον κωδικό QR.
 • Πληκτρολογήστε πόσα θέλετε να στείλετε και πατήστε “Επόμενο”.
 • Ελέγξτε τα στοιχεία της συναλλαγής.
 • Πατήστε “Αποστολή”.

Αμοιβές εμπιστοσύνης πορτοφολιού

Μπορείτε να κατεβάσετε το Trust Wallet δωρεάν από το Google Play και το App Store της Apple και δεν υπάρχουν χρεώσεις για καμία από τις υπηρεσίες του.

Το κόστος συναλλαγής ορίζεται σε τρεις κατηγορίες Φτηνές, Κανονικές, & Γρήγορα. Θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τις χρεώσεις δικτύου και φυσικού αερίου κατά τη συναλλαγή, αλλά αυτές είναι χρεώσεις που χρεώνονται από το blockchain και όχι από το Trust Wallet.

μέθοδοι πληρωμής

Όταν χρησιμοποιείτε τη δυνατότητα αγοράς της εφαρμογής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα για την αγορά κρυπτογράφησης Νομισματική βάση.

Εμπιστευτείτε το πρόγραμμα περιήγησης DApp

Το Trust κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος Πρόγραμμα περιήγησης DApp, επιτρέποντας στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με αποκεντρωμένες εφαρμογές απευθείας από το πορτοφόλι τους.

Μια άλλη λύση που διευκολύνει την αλληλεπίδραση εφαρμογών είναι MetaMask, αλλά η εφαρμογή είναι μόνο για χρήστες ιστού, οπότε οι προγραμματιστές Trust δημιούργησαν τη δική τους ιδιόκτητη λύση.

Το πρόγραμμα περιήγησης Web3 είναι πλήρως λειτουργικό και μπορεί να αλληλεπιδράσει με οποιαδήποτε αποκεντρωμένη εφαρμογή μέσω μιας ενσωματωμένης διεπαφής βελτιστοποιημένης για κινητά.

Οι Dapps περνάνε πρώτα μια διαδικασία ελέγχου και βελτιστοποίησης προτού ενσωματωθούν στην εφαρμογή Trust Wallet. Το dapp εμφανίζεται στη συνέχεια στο Marketplace, όπου κάθε προγραμματιστής μπορεί να δημοσιεύσει το δικό του DApp για χρήση και αξιολόγηση από όλους.

Εμπιστευτείτε το πρόγραμμα περιήγησης DApp

Χαρακτηριστικά ασφαλείας

Το πορτοφόλι εμπιστοσύνης είναι ένα πορτοφόλι που δεν διατηρεί το νόημα που σημαίνει ότι δεν διατηρεί κανένα από τα κλειδιά των χρηστών, με τα κλειδιά να παραμένουν ανά πάσα στιγμή στις συσκευές των χρηστών.

Το πορτοφόλι διαθέτει επίσης μια εφεδρική δυνατότητα που σας επιτρέπει να ανακτήσετε το πορτοφόλι και τα χρήματά σας.

Δεν απαιτούνται προσωπικά στοιχεία κατά τη δημιουργία ενός νέου Wallet εμπιστοσύνης και η ομάδα πίσω από την εφαρμογή ισχυρίζεται ότι δεν αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα. Ο κώδικας είναι επίσης ανοιχτού κώδικα, που σημαίνει ότι μπορεί να ελεγχθεί από οποιονδήποτε προγραμματιστή και μπορεί να υποβληθεί σε ελέγχους από ειδικούς ασφαλείας.

Το σύστημα του πορτοφολιού ελέγχθηκε τον πιο πρόσφατο πέρυσι από μια κορυφαία εταιρεία ασφαλείας που ονομάζεται Stateful, η οποία έλεγξε την πλήρη ακεραιότητα των δεδομένων και μπορείτε επίσης να βρείτε ολόκληρη την κριτική στην επίσημη ιστοσελίδα τους. Η εταιρεία εξετάζει διάφορες πτυχές του πορτοφολιού, όπως βάση κώδικα και αρχιτεκτονική, καθώς και δοκιμές εφαρμογών.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε διαφορετικά συστήματα βιομετρικών δεικτών για έλεγχο ταυτότητας, όπως σάρωση δακτυλικών αποτυπωμάτων ή PIN.

Εμπιστευτείτε την ασφάλεια του Πορτοφολιού

cheddur.com

Υποστήριξη πελατών

Το Trust Wallet μπορεί να επικοινωνήσει με τους χρήστες μέσω ενός συστήματος έκδοσης εισιτηρίων για ζητήματα σχετικά με τις λειτουργίες του πορτοφολιού, τις προσφορές, τα θέματα εφαρμογής και άλλα θέματα. Η απόκριση υποστήριξης έχει αξιολογηθεί ως αρκετά αργή.

Εμπιστευτείτε τη φήμη του Πορτοφολιού

Η εφαρμογή έλαβε 4,5 αστέρια στα πέντε στο Google Play από 10k κριτικές και 4,8 αστέρια στο Apple Store από 3,8k αξιολογήσεις. Συνολικά, η εφαρμογή βαθμολογείται θετικά, με την ομάδα Trust να ανταποκρίνεται σε όλα τα ζητήματα που δημοσιεύονται στην ενότητα σχολίων του Google Play και του Apple Store.

Αξιολόγηση εμπιστευτικού πορτοφολιού: Ετυμηγορία

Το Trust Wallet είναι ένα εύχρηστο και υψηλής φήμης πορτοφόλι πολλαπλών κρυπτογράφησης που ενσωματώνει χρήσιμες δυνατότητες ανταλλαγής που επιτρέπουν στον χρήστη να αγοράζει απευθείας κρυπτογράφηση με πιστωτικές κάρτες.

Αξιοπιστία Wallet Review: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα:

 • Προσιτη τιμη;
 • 100% κρύα αποθήκευση.
 • Η επιβεβαίωση συναλλαγής μπορεί να γίνει μόνο μέσω κουμπιών συσκευής.
 • Συμπαγές μέγεθος;
 • Υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα κρυπτονομισμάτων και διακριτικών.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε υπολογιστή που έχει μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό.

Μειονεκτήματα:

 • Όχι ιεραρχική ντετερμινιστική.
 • Πλαστικό περίβλημα.

Προτεινόμενη εικόνα: Asia Crypto Today

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me