Αναθεώρηση Margex Exchange: Είναι ένα ασφαλές Exchange;

Margex

Margex είναι μια πλατφόρμα συναλλαγών παραγώγων που βασίζεται σε Bitcoin επόμενης γενιάς, όπου μπορείτε να κάνετε συναλλαγές με μόχλευση έως και 100x σε όλα τα διαθέσιμα ζευγάρια, όπως Bitcoin, Ethereum, Yearn.finance και πολλά άλλα έναντι του USD. Η Margex εισάγει μια προσαρμοσμένη ανταλλαγή κατασκευασμένη από το μηδέν για να παρέχει την απόλυτη εμπειρία συναλλαγών. Συνοδευόμενη από μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή, η πλατφόρμα καταφέρνει να προσφέρει μια μηχανή γρήγορης διαπραγμάτευσης, τεράστια ρευστότητα και ένα σύστημα προστασίας από παραβίαση.

Σε σύγκριση με όλες τις άλλες πλατφόρμες διαπραγμάτευσης παραγώγων και τα προβλήματα που υποφέρουν, όπως το πάγωμα και οι χειριστές της αγοράς, υπάρχει σαφώς η ανάγκη για μια πλατφόρμα διαπραγμάτευσης υψηλότερης ποιότητας στην αγορά. Η Margex φαίνεται να έχει τη δυνατότητα να είναι μία από αυτές, καθώς προσφέρει μια προσαρμοσμένη μηχανή συναλλαγών που μπορεί να επεξεργαστεί έως και 100.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο.

Τι προσφέρει η Margex?

  • Γρήγορη εκτέλεση παραγγελίας
  • Χωρίς υπερφόρτωση
  • Ανταγωνιστικές αμοιβές
  • Ρυθμιζόμενη μόχλευση έως 100x
  • Εύκολο στη χρήση διεπαφή
  • Όλα σε ένα περιβάλλον συναλλαγών
  • Διαχωρισμένη ρευστότητα από 12 παρόχους
  • Προστασία χειραγώγησης τιμών, προστατεύοντας τους χρήστες από αθέμιτες εκκαθαρίσεις
  • Χωρίς KYC

Εγγραφή

Margex

Η εγγραφή στο Margex διαρκεί περισσότερο από ένα λεπτό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισαγάγετε το email σας, να επιβεβαιώσετε ότι δεν είστε κάτοικος συγκεκριμένων χωρών και κάντε κλικ στο register. Μετά από αυτό, μπορείτε να καταθέσετε και να ξεκινήσετε τις συναλλαγές αμέσως.

Καταθέσεις και αναλήψεις

καταθέσεις

Οι διαθέσιμες μέθοδοι κατάθεσης στο Margex αυτήν τη στιγμή είναι Bitcoin ή Πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες και άλλα κρυπτονομίσματα που παρέχονται από την Changelly. Οι αναλήψεις υποβάλλονται σε επεξεργασία σε Bitcoin, χειροκίνητα, από μια ομάδα ταμείων διαιρεμένη με διαχωρισμό καθηκόντων και κρύα πορτοφόλια πολλαπλών υπογραφών, προκειμένου να εξαλειφθεί ο κίνδυνος των χάκερ και των εκμεταλλευτών.

Συναλλαγές στη Margex

εμπορία

Συναλλαγές στις Margex έχει σχεδιαστεί για να είναι απλή, καθώς η πλατφόρμα προσφέρει μία από τις πιο καθαρές τυποποιημένες διατάξεις στον κλάδο για συναλλαγές με μόχλευση.

Η αριστερή πλευρά προορίζεται για την καρτέλα παραγγελιών όπου προσαρμόζετε τις λεπτομέρειες της θέσης σας όπως – ποσότητα, οριακή τιμή και μόχλευση. Στην ενότητα συναλλαγών μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες όπως το αναγνωριστικό συμφωνίας, την ημερομηνία, τον τύπο, το περιουσιακό στοιχείο, την ποσότητα, το περιθώριο, το stop loss, το κέρδος και πολλά άλλα.

Το γράφημα βρίσκεται στη μέση που τροφοδοτείται από το TradingView με μια πλήρη σειρά δεικτών διαπραγμάτευσης. Το βιβλίο παραγγελιών και οι τελευταίες συναλλαγές βρίσκονται στα δεξιά όπου μπορείτε να ελέγξετε το βάθος μιας αγοράς.

Ρύθμιση Stop Loss και Take Profit

κέρδος

Η ρύθμιση του stop loss και του take profit είναι αρκετά εύκολη, κάντε κλικ στους αριθμούς που έχουν οριστεί για stop loss και take profit και θα εμφανιστεί ένα παράθυρο όπου θα χρειαστεί να εισαγάγετε το επιθυμητό επίπεδο τιμών. Αν και, μπορεί να προκαλέσει σύγχυση την πρώτη φορά, καθώς δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι αυτό είναι ένα κουμπί.

Κλείσιμο θέσης ή παραγγελίας

Οι θέσεις κλεισίματος πραγματοποιούνται κάνοντας κλικ στο κουμπί Κλείσιμο στην αριστερή πλευρά. Μπορείτε είτε “Κλείσιμο αγοράς” είτε “Κλείσιμο ορίου”.


Ασφάλεια

Οι λογαριασμοί πελατών στο Margex προστατεύονται από έλεγχο ταυτότητας 2FA, επιβεβαιώσεις email, κρυπτογράφηση SSL, ειδοποίηση μέσω email και ειδοποιήσεις. Η Margex αποθηκεύει το 100% των χρημάτων χρηστών στο Cold Storage για να μεγιστοποιήσει το επίπεδο ασφάλειας των χρημάτων. Αυτό το σύστημα συνοδεύεται από παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο για κάθε κίνηση περιουσιακών στοιχείων που πραγματοποιείται στην πλατφόρμα.

Υποδομή συναλλαγών

Η Margex διαθέτει μια ελαστική υποδομή διακομιστή που παρέχει τη δυνατότητα κλιμάκωσης κατ ‘απαίτηση με τη μηχανή συναλλαγών ικανή να χειρίζεται έως και 100.000 trx / s. Αυτό διασφαλίζει ότι η πλατφόρμα θα συνεχίσει να εκτελεί άμεση εκτέλεση παραγγελιών ακόμη και σε στιγμές πολύ υψηλής εμπορικής δραστηριότητας και αστάθειας.

Χειρισμός τιμών και πρόληψη απάτης

Η Margex έχει ενσωματώσει ένα προσαρμοσμένο σε πραγματικό χρόνο σύστημα βασισμένο σε AI που παρακολουθεί ύποπτες εμπορικές δραστηριότητες και τη συνέπεια της ροής τιμών. Υπάρχει επίσης ένα σύστημα συγκέντρωσης ρευστότητας που προσελκύει ρευστότητα από διάφορους παρόχους ρευστότητας χάρη στο οποίο η Margex στοχεύει να εξασφαλίσει τις καλύτερες τιμές εισόδου και εξόδου για τους χρήστες της.

Πάνω απ ‘όλα, η Margex εφαρμόζει ένα σύστημα προστασίας συμπίεσης τιμών για την εκτέλεση εντολών στο αναμενόμενο επίπεδο τιμών.

Υποστήριξη

Η πλατφόρμα διαθέτει 24/7 ζωντανή υποστήριξη, η οποία θα απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις μέσα σε λίγα λεπτά.

Αμοιβές

Τα τέλη συναλλαγών στο Margex είναι στο χαμηλότερο φάσμα σε σύγκριση με την πλειονότητα των πλατφορμών συναλλαγών. Η χρέωση λήψης είναι 0,060% και η χρέωση κατασκευαστή είναι 0,019%. Υπάρχει ένα τέλος χρηματοδότησης που είναι ο κανόνας για όλες τις πλατφόρμες συναλλαγών μόχλευσης.

αμοιβές

συμπέρασμα

Margex είναι μια από τις πιο εύχρηστες πλατφόρμες συναλλαγών από τις πολλές στον κλάδο της κρυπτογράφησης. Αυτή είναι η πλατφόρμα όπου μπορείτε κυριολεκτικά να εγγραφείτε και να ξεκινήσετε τις συναλλαγές σε λίγα λεπτά χωρίς να χάνετε χρόνο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map