Αξιολόγηση LocalBitcoins | Τέλη, Ασφάλεια, Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Αναθεώρηση LocalBitcoins

Το LocalBitcoins είναι μια γνωστή αγορά peer-to-peer για συναλλαγές Bitcoin. Σήμερα θα εξετάσουμε τις δυνατότητες που προσφέρει η ανταλλαγή και εάν είναι κατάλληλη για τις ανάγκες συναλλαγών σας.

Αναθεώρηση LocalBitcoins: Επισκόπηση ανταλλαγής

τοπικά bitcoin

Το LocalBitcoins ιδρύθηκε το 2012 από τον Jeremiah Kangas, στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, με τον σημερινό CEO να είναι ο Nikolaus Kangas. Η πλατφόρμα κέρδισε γρήγορα δημοτικότητα, με την υπηρεσία να είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 240 χώρες.

Πρόσφατα, η εταιρεία ξεκίνησε μια αδελφή τοποθεσία που ονομάζεται LocalEthereum, η οποία υποστηρίζει τις ανταλλαγές Ethereum P2P. Αυτό που είναι ενδιαφέρον για αυτήν την εταιρεία είναι το γεγονός ότι δεν έχει λάβει οικονομική υποστήριξη από επιχειρηματίες.

Η πλατφόρμα διευκολύνει προσωπικές συναντήσεις ή απευθείας διαπραγματεύσεις για αγοραστές και πωλητές, οι οποίοι είναι σε θέση να χρησιμοποιούν πάνω από 40 μεθόδους πληρωμής. Αυτή η πτυχή θα συζητηθεί αργότερα στην κριτική LocalBitcoins.

Υποστηριζόμενα νομίσματα και διαθέσιμες χώρες

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το LocalBitcoins υποστηρίζει μόνο την ανταλλαγή και ανταλλαγή Bitcoin.

Ο ιστότοπος επιτρέπει στους εμπόρους να χρησιμοποιούν μια μεγάλη ποικιλία νομισμάτων fiat, όπως BTC / USD, BTC / EUR, BTC / GBP, BTC / AUD, BTC / CAD, BTC / CNY, BTC / INR και 120 άλλα νομίσματα.

Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη σε 248 χώρες και 7789 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Οι χώρες στις οποίες δεν είναι δυνατή η πρόσβαση λόγω κανονιστικών προβλημάτων και διεθνών οικονομικών περιορισμών περιλαμβάνουν τις ΗΠΑ, την Κίνα, την Ινδονησία, τη Συρία, το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα.

Συμβατότητες αξιολόγησης LocalBitcoins

Η διεπαφή LocalBitcoins μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης ιστού, καθώς και σε λειτουργικά συστήματα υπολογιστών και tablet, όπως Windows και Mac. Η εφαρμογή για κινητά είναι διαθέσιμη μόνο για χρήστες Android.

Διεπαφή χρήστη και εμπειρία

Η διεπαφή της ανταλλαγής έχει καθαρό σχεδιασμό με όλες τις πληροφορίες να εμφανίζονται καλά, καθιστώντας εύκολη τη χρήση και την εύρεση όσων χρειάζονται χωρίς να χρειάζεται να πλοηγηθείτε σε άλλα μέρη του ιστότοπου.

Η εφαρμογή Local Trader για κινητές συσκευές LocalBitcoins είναι ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα για συσκευές Android. Η εφαρμογή έχει αναφερθεί ότι έχει πολλά σφάλματα και προβλήματα σύνδεσης.


Διεπαφή χρήστη LocalBitcoins

Πώς να αποκτήσετε έναν λογαριασμό LocalBitcoins

Διαδικασία εγγραφής

 1. μεταβείτε στο Τοπικά Bitcoin ιστοσελίδα και κάντε κλικ στο “Εγγραφή”.
 2. Συμπληρώστε τη φόρμα με το όνομα χρήστη, το email, τον κωδικό πρόσβασής σας και περάστε το captcha.
 3. Ανεβάστε ένα έγγραφο ταυτότητας, όπως διαβατήριο ή εθνική ταυτότητα.
 4. Συνιστάται να συμπληρώσετε το προφίλ σας μόλις ανοίξετε τον λογαριασμό σας. Οι περισσότεροι έμποροι θα αρνηθούν να πραγματοποιήσουν συναλλαγές μαζί σας εάν έχετε ελλιπές προφίλ.

Τρόπος χρήσης του LocalBitcoins Exchange

Αγορά και πώληση Bitcoin

 1. Μεταβείτε στις καρτέλες “Γρήγορη αγορά” ή “Γρήγορη πώληση” για να δείτε τις προσφορές.
 2. Για αγορά / πώληση BTC, μεταβείτε στην επιλογή “Γρήγορη αγορά” / “Γρήγορη πώληση” και επιλέξτε τη χώρα σας από το αναπτυσσόμενο μενού.
 3. Επιλέξτε τον προτιμώμενο τρόπο πληρωμής στην αναπτυσσόμενη λίστα “Όλες οι διαδικτυακές προσφορές” (οι μέθοδοι πληρωμής θα συζητηθούν αργότερα στην κριτική LocalBitcoins).
 4. Θα εμφανιστεί μια λίστα εμπόρων που ταιριάζουν με την επιλογή φίλτρου σας.
 5. Επιλέξτε μια προσφορά από τη λίστα.
 6. Δίπλα σε κάθε προσφορά, υπάρχει ένα κουμπί “Αγορά” ή “Πώληση”. Κάντε κλικ στο κουμπί για να μεταβείτε στη σελίδα πληροφοριών χρήστη. Εδώ μπορείτε να δείτε τη φήμη του πωλητή / αγοραστή του ατόμου και να δείτε πόσες συναλλαγές έχει κλείσει και τιμήσει, τη συνολική βαθμολογία σχολίων και την κατάσταση επαλήθευσης προφίλ.
 7. Συνεχίστε με τη συναλλαγή μία φορά, εσείς και ο πωλητής / αγοραστής έχετε συμφωνήσει με όλους τους όρους της συναλλαγής. Μπορείτε να μιλήσετε απευθείας στον έμπορο για να διαπραγματευτείτε όρους, όπως η συναλλαγματική ισοτιμία, ο χρόνος και ο τόπος συνάντησης (εάν αυτοπροσώπως) κ.λπ.
 8. Αφήστε σχόλια όταν ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας.

Εάν θέλετε να κάνετε τη δική σας προσφορά συναλλαγών, μεταβείτε στην ενότητα “Δημοσίευση συναλλαγής”.

Τέλη ανταλλαγής LocalBitcoins

Το LocalBitcoins χρεώνει κατ ‘αποκοπή χρέωση 1% για πωλητές, χωρίς χρεώσεις για αγοραστές. Οι υπηρεσίες τιμολόγησης εμπόρου που προσφέρονται από την πλατφόρμα επιβαρύνονται με χρέωση 0,5% που θα ληφθεί από κάθε τιμολόγιο που θα γίνει.

Εάν μια εξωτερική συναλλαγή χρησιμοποιείται για την πληρωμή του τιμολογίου, τότε θα πρέπει να πληρώσετε το τέλος κατάθεσης δικτύου Bitcoin, το οποίο θα αφαιρεθεί από το ποσό του τιμολογίου.

Δεν υπάρχουν χρεώσεις για την εγγραφή λογαριασμού, την αγορά και πώληση συναλλαγών Bitcoin και το πορτοφόλι LocalBitcoins.

Θα πρέπει να πληρώσετε όποια χρέωση συναλλαγής εφαρμόζεται από το δίκτυο Bitcoin τη δεδομένη στιγμή.

Τοπικά bitcoin μέθοδοι πληρωμής Ανασκόπηση

Οι χρήστες έχουν πρόσβαση στη λίστα με τους ευρύτερους τρόπους πληρωμής που έχουν προσφερθεί ποτέ από μια ανταλλαγή. Μερικές από τις περιλαμβανόμενες μεθόδους είναι:

 • Τραπεζική μεταφορά (ACH / SEPA)
 • Μετρητά;
 • Πιστωτική κάρτα;
 • Κρυπτονόμισμα;
 • Δωροκάρτα Amazon;
 • Πορτοφόλι Google;
 • PayPal;
 • Τετραγωνικά μετρητά;
 • Βένεμο;
 • Δυτική Ένωση;
 • Ζουμ.

Χρόνοι συναλλαγών

Οι χρόνοι επεξεργασίας των καταθέσεων για πληρωμές fiat εξαρτώνται από τον επιλεγμένο τρόπο πληρωμής. Το Bitcoin αποδεσμεύεται από το escrow όταν ο πωλητής επιβεβαιώσει ότι έχει λάβει την πληρωμή. Αυτό μπορεί να είναι προβληματικό, καθώς βασίζεστε όταν ο πωλητής επιλέγει να επιβεβαιώσει την πληρωμή.

Όρια μεταφοράς

Οι χρήστες του LocalBitcoins δεν έχουν όρια στους λογαριασμούς τους. Τα μέλη μπορούν να ορίσουν τα δικά τους όρια πώλησης ή αγοράς.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας

Σε αυτό το Localbitcoins Review ενδέχεται να διαπιστώσετε ότι η πλατφόρμα ανταλλαγής περιλαμβάνει λειτουργίες ασφαλείας, όπως έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, κρυπτογράφηση ιστού HTTPS, ειδοποιήσεις SMS και email, Guard Guard, κρυπτογράφηση PGP για επικοινωνία email και υπηρεσία escrow.

Το χρηματικό ποσό διατηρεί τα χρήματα που έστειλε ο αγοραστής και τα χρήματα αποδεσμεύονται όταν ο πωλητής επιβεβαιώσει ότι η συναλλαγή ήταν επιτυχής.

Η πλατφόρμα συναλλαγών παραβιάστηκε το 2015 μέσω του λογαριασμού της στο LiveChat, χάνοντας περίπου 17 BTC από τα πορτοφόλια πελατών. Ένα χρόνο πριν, ένας χάκερ εισέβαλε στους διακομιστές του, αλλά το LocalBitcoins ισχυρίστηκε ότι δεν κλαπεί κανένα στοιχείο πελάτη. Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, η ανταλλαγή υπέστη παραβίαση ασφαλείας που διήρκεσε περίπου 5 ώρες, με τους εισβολείς να εισέρχονται σε έξι λογαριασμούς χρηστών και να κλέβουν περισσότερα από BTC 7,9.

Παρόλο που, σε αντίθεση με άλλα χρηματιστήρια, το LocalBitcoins δεν χρειάζεται να διατηρεί το cryptocurrency στην πλατφόρμα για αγοραστές, οι πωλητές πρέπει να χρησιμοποιούν το εσωτερικό τους σύστημα πορτοφολιών για τις υπηρεσίες escrow της πλατφόρμας.

Τοπικά Bitcoin Υποστήριξη πελατών Ανασκόπηση

Η ομάδα υποστήριξης του LocalBitcoins μπορεί να προσεγγιστεί 24 ώρες το 24ωρο μέσω ενός συστήματος έκδοσης εισιτηρίων μέσω email, αλλά έχει βαθμολογηθεί ότι δεν ανταποκρίνεται, με τους χρήστες να παραπονιούνται ότι δεν έλαβαν απάντηση στα email τους.

Σε μια επισκόπηση ανταλλαγής, η υποστήριξη είναι μια πολύ σημαντική πτυχή, καθώς πολλές πλατφόρμες αντιμετωπίζουν προβλήματα σε αυτόν τον τομέα.

Φήμη αξιολόγησης του LocalBitcoins Exchange

Πολλοί πελάτες ανέφεραν να έρθουν σε επαφή με δόλιους χρήστες ή απάτες στην πλατφόρμα.

Υπάρχουν πολλές διαδικτυακές κριτικές που περιγράφουν τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες δέχτηκαν απάτη, γεγονός που επηρέασε εγκαίρως τη φήμη της ανταλλαγής. Στην πραγματικότητα δεν ευθύνεται το LocalBitcoins εάν οι απατεώνες χρησιμοποιούν την πλατφόρμα για να εξαπατήσουν ανθρώπους. Το πρόβλημα είναι ότι η διαπραγμάτευση peer-to-peer έρχεται με πολλούς κινδύνους και οι έμποροι πρέπει να λάβουν όλες τις προφυλάξεις ασφαλείας.

Η πλατφόρμα διαθέτει επίσης μια ενότητα όπου οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν προειδοποιήσεις απάτης και απάτης, να ειδοποιούν άλλους εμπόρους για την εμπειρία τους και να αποφεύγουν τις συναλλαγές με αυτούς τους χρήστες.

Το LocalBitcoins.com αντιμετώπισε μια τεράστια αντίδραση από την κοινότητα όταν άρχισε να εφαρμόζει αυστηρότερα πρωτόκολλα Know-Your-Customer (KYC) στις αρχές του 2018. Καθώς ένα από τα σημεία πώλησης ήταν η ανωνυμία του χρήστη, καθώς θα χρειαζόσασταν μόνο ένα email για να εγγραφείτε, πολλά Οι χρήστες ήταν αναστατωμένοι που η πλατφόρμα P2P επέβαλε αυτούς τους κανόνες.

Στην ενότητα 2.4 αναφέρεται ότι «η επαλήθευση λογαριασμού με αναγνωριστικό είναι προς το παρόν υποχρεωτική για όλους τους διαφημιζόμενους και τους χρήστες των οποίων ο όγκος συναλλαγών υπερβαίνει [a] ένα ορισμένο όριο». Η εταιρεία υποστηρίζει ότι η κίνηση έγινε για την προστασία των χρηστών από απάτη, ξέπλυμα χρήματος, εγκληματικές δραστηριότητες και άλλες παράνομες δραστηριότητες.

Αξιολόγηση LocalBitcoins: Ετυμηγορία

Το LocalBitcoins είναι μια πλατφόρμα ανταλλαγής που διευκολύνει τις συναλλαγές Bitcoin peer-to-peer. Η δομή των τελών είναι επωφελής για τους αγοραστές, αλλά το μειονέκτημα είναι ότι υπάρχουν πολλοί απατηλοί έμποροι που κάνουν κατάχρηση της πλατφόρμας και θέλουν να εξαπατήσουν τα χρήματά τους.

LocalBitcoins Exchange: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα:

 • Μεγάλη γκάμα επιλογών πληρωμής.
 • Ευρεία γεωγραφική κάλυψη.
 • Οι όγκοι αγοράς / πώλησης δεν έχουν όρια.
 • Απλή δομή τελών;
 • Δεν υπάρχουν χρεώσεις για αγοραστές.

Μειονεκτήματα:

 • Οι απαιτήσεις του KYC θέτουν σε κίνδυνο την ανωνυμία.
 • Οι έμποροι απάτης είναι συνηθισμένοι.
 • Εξαρτάτε από τον πωλητή για να επιβεβαιώσετε την πληρωμή.
 • Μπορεί να πάρει τιμές υψηλότερες από την αγοραία αξία του Bitcoin.

Χαρακτηριστικά εικόνας: wethecryptos.net

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map