Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

HashFlare Review: Εισαγωγή στην Cloud Mining Platform

Πηγή: hashflare.io

Τι είναι το HashFlare?

HashFlare είναι μια πλατφόρμα εξόρυξης cloud που ιδρύθηκε το 2015 από HashCoins, μια εταιρεία κρυπτογράφησης και τεχνολογίας που εδρεύει στο Ταλίν της Εσθονίας. Μέχρι τον Ιούνιο του 2015, η Hashflare είχε πάνω από δέκα χιλιάδες χρήστες που εξόρυξαν Bitcoin.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιστότοπος είχε κάποια στιγμή μια σελίδα ομάδας, αλλά τώρα φαίνεται ότι το HashFlare προφανώς το έχει καταργήσει για κάποιο λόγο.

Το Hashflare διαθέτει διάφορες υπηρεσίες εξόρυξης που μπορούν να χωριστούν στις ακόλουθες κατηγορίες:

 • Scrypt cloud mining LTC
 • Ethereum (ETHASH) εξόρυξη cloud για εξόρυξη ETH
 • Εξόρυξη cloud Zchash (EQUIHASH) για εξόρυξη ZEC
 • Εξόρυξη cloud Dash (X11) για εξόρυξη DASH
 • SHA-256 cloud mining για εξόρυξη BTC

Όλες οι συμβάσεις είναι για περίοδο ενός έτους.

Από τον Ιούλιο του 2018, η HashFlare ανακοίνωσε ότι δεν θα προσφέρει πλέον υπηρεσίες εξόρυξης και θα τερματίζει τη δραστηριότητα υλικού για συμβόλαια SHA-256 λόγω της αστάθειας της τιμής και της δυσκολίας του Bitcoin.

Διαθέσιμα κρυπτονομίσματα

Το HashFlare διαθέτει προγράμματα εξόρυξης για Bitcoin Ethereum, Zcash, DASH και Litecoin, αλλά προς το παρόν, ο ιστότοπός τους δείχνει ότι το μόνο διαθέσιμο σχέδιο για αγορά είναι το ETH.

Πληρωμές Hashflare

Το κέρδος ενός χρήστη υπολογίζεται αφαιρώντας το κόστος υλικού από το εισόδημα. Τα έξοδα της υπηρεσίας μπορούν να υπολογιστούν με το HashFlare, το οποίο διαθέτει α αριθμομηχανή για να εκτιμήσετε το εισόδημά σας χρησιμοποιώντας το hashrate. Από αυτό το εισόδημα προκύπτει αφαιρείτε το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας και συντήρησης.

Τα τέλη για την ηλεκτρική ενέργεια και τη συντήρηση έχουν ως εξής:

 • Οι ανθρακωρύχοι Scrypt έχουν χρέωση 0,005 $ ανά 1 MH / s
 • Οι ανθρακωρύχοι EQUIHASH, X11 και ETHASH δεν έχουν κανένα κόστος συντήρησης.
 • SHA-256, η χρέωση είναι 0,0035 $ ανά 10 GH / s,

Για να κάνετε ανάληψη, πρέπει να έχετε ήδη προσθέσει ένα πορτοφόλι στο σύστημα, γιατί εκεί πρέπει να κάνετε ανάληψη. Οι πληρωμές πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση.

Οι αναλήψεις επιβαρύνονται με τις ακόλουθες χρεώσεις:

 • Οι αναλήψεις συμβάσεων Scrypt πραγματοποιούνται μόνο σε BTC.
 • Το ελάχιστο όριο για το Ethereum είναι 0,1006 ETH (περιλαμβάνονται προμήθειες).
 • Το ελάχιστο όριο για X11 0.1003 DASH (περιλαμβάνονται προμήθειες).
 • Οι αναλήψεις συμβάσεων X11 πραγματοποιούνται μόνο σε DASH.
 • Οι αναλήψεις συμβάσεων ETHASH πραγματοποιούνται μόνο στο Ethereum.

Μέθοδοι αγοράς

Οι τραπεζικές μεταφορές σε Δολάρια και Ευρώ γίνονται δεκτές, αλλά οι αγορές κάτω των 50 EUR επιβαρύνονται με προμήθεια 10 EUR, χωρίς να αφήνουν μεγάλη ευελιξία στον χρήστη.

Μπορείτε να αγοράσετε κατακερματισμό και συμβόλαια χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες (Mastercard και VISA), αλλά για να μπορέσετε να τη χρησιμοποιήσετε, πρέπει πρώτα να επαληθευτεί. Υπάρχει επίσης ένα άβολο ημερήσιο όριο 3000 $ στις αγορές. Εάν αγοράσατε hash power χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες, δεν θα μπορείτε να αποσύρετε τα νομισματοκοπεία σας για 14 ημέρες από τον λογαριασμό σας.

Λάβετε υπόψη ότι το HashFlare χρεώνει αμοιβές εξόρυξης σε καθημερινή βάση. Αυτό οδηγεί σε υψηλά τέλη εάν σκοπεύετε να εξορύξετε πολλά νομίσματα ταυτόχρονα και για υψηλότερα ποσοστά κατακερματισμού.

Είναι το HashFlare νόμιμο?

Όταν το HashFlare αποφάσισε ξαφνικά να σταματήσει όλη τη σύμβαση Bitcoin SHA-256 λόγω της αστάθειας της αγοράς Bitcoin, δημιούργησε αρκετή σύγχυση. Αυτό συμβαίνει επειδή οι αγορές κρυπτονομισμάτων έχουν διακυμάνσεις από τότε που η BTC μπήκε στη σκηνή.

Η υπηρεσία φέρεται να ξαναρχίζει μια εβδομάδα αργότερα, αλλά προέκυψαν περισσότερα ζητήματα καθώς η εταιρεία ζήτησε από τους πελάτες να αρχίσουν να επαληθεύουν την ταυτότητά τους λόγω της απαίτησης KYC / AML, η οποία εξοργίζει πολλούς πελάτες καθώς δεν απαιτείται ταυτοποίηση κατά την αρχική εγγραφή τους. Πρόκειται για μια στρατηγική που χρησιμοποιείται από σκιερά ανταλλακτικά που στην αρχή δεν έχουν επαλήθευση από τον αποκλεισμό χρηστών όταν προσπαθούν να κάνουν ανάληψη.

Επίσης, η Trustpilot (ο ιστότοπος επιχειρηματικών κριτικών) δήλωσε ότι οι περισσότερες κριτικές σχετικά με την υπηρεσία ήταν ψεύτικες και έχουν αφαιρέσει ορισμένες από αυτές.

Ασφάλεια

Το HashFlare κρυπτογραφεί τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του χρήστη με τεχνολογία SSL και όλες οι συναλλαγές υποβάλλονται σε επεξεργασία από έναν πάροχο πρόσβασης, καθώς κανένας από τους διακομιστές τους δεν τις επεξεργάστηκε ούτε αποθηκεύτηκε.

Το HasFlare συμμορφώνεται με τον νόμο προστασίας της ιδιωτικής ζωής της Carlifonia Online, τον νόμο για την ιδιωτική ζωή των παιδιών στο διαδίκτυο, τον νόμο CAN-SPAM και τον νόμο περί αρχών ορθών πληροφοριών σχετικά με τις πρακτικές. Το HashFlare ισχυρίζεται ότι δεν παρακολουθεί σήματα ή ενσωματώνει cookie.

Ο έλεγχος ταυτότητας 2 παραγόντων μπορεί να ενεργοποιηθεί κατά την εγγραφή λογαριασμού χρησιμοποιώντας το Google Authenticator, Microsoft Authenticator ή Authy.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το HashFlare?

 • Πρόσβαση στον ιστότοπο
 • Εγγραφείτε για λογαριασμό
 • Επιβεβαιώστε το email σας
 • Ενεργοποιήστε τον έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων
 • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας με διαπιστευτήρια
 • Μεταβείτε στη σελίδα “Αγορά Hashrate” για να αγοράσετε hash power
 • Επιλέξτε ένα συμβόλαιο και πόσα θέλετε να ξοδέψετε
 • Κάντε κλικ στο “Συνέχεια” μετά από αυτό
 • Πληρώστε μια από τις μεθόδους που αναφέρονται παραπάνω.

Ετυμηγορία αναθεώρησης Hashflare

Υπάρχουν πολλές κόκκινες σημαίες σχετικά με αυτήν την εταιρεία. Τα αρνητικά σχόλια σχετικά με την κερδοφορία, τα σημάδια του προγράμματος Ponzi, τα ψεύτικα σχόλια πελατών, τα συμβόλαια εξόρυξης αποθεμάτων και η ανύπαρκτη υποστήριξη πελατών είναι όλα σαφή προειδοποιητικά σημάδια για να μείνετε μακριά από το HashFlare (ή να είστε πολύ προσεκτικοί εάν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες της εταιρείας).

Πηγή εικόνας: hashflare.io

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me