Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Decentraland Review: Εισαγωγή στο MANA

Ανασκόπηση Decentraland Πηγή: medium.com/decentraland

Εάν έχετε τη συνήθεια να ενημερώνεστε για τα τελευταία γεγονότα στην κρυπτοσφαίρα και έχετε ακόμη και το παραμικρό πάθος για τυχερά παιχνίδια γενικά, ίσως έχετε ακούσει για το Decentraland, μια μοναδική πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας που δημιουργήθηκε πάνω από το blockchain Ethereum.

Στον οδηγό μας, θα σας παρουσιάσουμε στο Decentraland. θα συζητήσουμε τι είναι, πώς λειτουργεί, θα μιλήσουμε για το διακριτικό της πλατφόρμας (το διακριτικό MANA) και θα παράσχουμε ακόμη και ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αγοράς, αποθήκευσης και διαχείρισης της MANA.

Τι είναι το Decentraland?

Οπως προαναφέρθηκε, Αποκεντρωτική είναι μια μοναδική, υπερσύγχρονη πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας που υποστηρίζεται από το Ethereum και υποστηρίζει την ανάπτυξη και φιλοξενία στοιχείων εικονικής πραγματικότητας. Αυτά τα στοιχεία μπορούν να αγοραστούν εντός του χώρου και το blockchain χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό της εικονικής τους ιδιοκτησίας. Στο Decentraland, μπορείτε να αγοράσετε οικόπεδα και να αναπτύξετε τη δική σας «επιχείρηση». Μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα “αξιοθέατα” στη γη (κυρίως εφαρμογές) και να τα δημιουργήσετε έσοδα.

Το έργο είναι το πνευματικό τέκνο δύο εμπειρογνωμόνων blockchain με τα ονόματα των Ari Meilich και Esteban Ordano. Το έργο ήρθε στην τρέχουσα μορφή του, αφού οι δύο προγραμματιστές ξεκίνησαν με επιτυχία την πλατφόρμα ροής βίντεο blockchain που ονομάζεται Streamium, και αργότερα με την ολοκλήρωση της Εποχής του Χαλκού.

Πώς λειτουργεί το Decentraland?

Σε πρακτικό επίπεδο, το Decentraland λειτουργεί επιτρέποντάς σας να αλληλεπιδράτε με το LANDs, τα μη εύχρηστα ψηφιακά στοιχεία που μπορείτε να αγοράσετε στο παιχνίδι. Η πλατφόρμα επιτρέπει στους ιδιοκτήτες LAND να δημιουργούν παιχνίδια, εφαρμογές, υπηρεσίες τζόγου, δημιουργικές σκηνές 3D, ενημερωτικούς ιστότοπους, κυριολεκτικά, οτιδήποτε μπορεί να σκεφτεί κάποιος.

Δεδομένου ότι ο αριθμός LAND είναι περιορισμένος, κάθε οικόπεδο LAND έχει την ακόλουθη προκαθορισμένη αναλογία: 33 πόδια έως 33 πόδια. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει όριο στο ύψος μιας Γης. Διάφορα τοπικά εδάφη δημιουργούν περιοχές, οι οποίες μπορούν να θεωρηθούν ως μικρές κοινότητες που περιστρέφουν ένα κοινό θέμα. Δεδομένου ότι η Decentraland διαθέτει dApp ψηφοφορίας, ο καθένας μπορεί να ψηφίσει σχετικά με διάφορα θέματα της περιοχής. Το ποσό της γης που κατέχει είναι σύμφωνα με το βάρος της ψήφου του.

Η πλατφόρμα τροφοδοτείται από τη MANA, το επίσημο διακριτικό κρυπτογράφησης. Είναι ένα διακριτικό ERC-20 που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά οικόπεδων LAND καθώς και για την αγορά οποιωνδήποτε άλλων αγαθών και υπηρεσιών με βάση το Decentraland.

Το Decentraland λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο όπως τα περισσότερα έργα blockchain. Το πρωτόκολλό του έχει τρία επίπεδα: το επίπεδο συναίνεσης, το επίπεδο περιεχομένου γης και ένα επίπεδο πραγματικού χρόνου. Το πρώτο χρησιμοποιεί έξυπνα συμβόλαια Ethereum για να παρακολουθεί και να διέπει την απόδειξη της ιδιοκτησίας γης. Το δεύτερο επίπεδο χρησιμοποιεί ένα αποκεντρωμένο σύστημα διανομής για την απόδοση του περιεχομένου στον εικονικό κόσμο. Το τελευταίο και τελευταίο επίπεδο είναι υπεύθυνο για την παροχή συνδέσεων peer-to-peer για τους χρήστες να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

Πώς να αγοράσετε, να ανταλλάξετε και να αποθηκεύσετε MANA?

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το Decentraland εξακολουθεί να είναι ένα σχετικά νέο έργο, τα διακριτικά του δεν είναι τόσο δημοφιλή όσο μερικά άλλα κρυπτονομίσματα. Ωστόσο, γίνεται όλο και πιο εύκολο να αγοράσετε MANA.

Μια γρήγορη αναζήτηση στο CoinMarketCap θα δείξει ότι το διακριτικό της Decentraland κατατάσσεται αυτή τη στιγμή στην 82η θέση με όριο αγοράς, κάτι που είναι πολύ καλό, δεδομένου ότι χρησιμοποιείται για την αγορά αγαθών και υπηρεσιών στον κόσμο.

Ευτυχώς, το να αποκτήσετε κάποιο MANA δεν είναι πλέον δύσκολο έργο, καθώς υποστηρίζεται από τις πιο σχετικές ανταλλαγές κρυπτογράφησης. Στα δημοφιλή ονόματα περιλαμβάνονται οι Binance, DragonEX, OKEx, Bittrex, Huobi Global, Bibox, Bitso και Coinbase Pro. Μπορείτε να βρείτε μια πλήρη λίστα ανταλλαγών κρυπτογράφησης που υποστηρίζει το MANA Ενότητα CoinMarketCap’s Markets. Απροσδόκητα, τα πιο δημοφιλή ζεύγη συναλλαγών είναι MANA / BTC και MANA / ETH.

Η διαδικασία διαφέρει από ανταλλαγή σε ανταλλαγή, αλλά οι αρχές ισχύουν για τα περισσότερα από αυτά. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό σε μια συγκεκριμένη ανταλλαγή, επαληθεύστε αυτόν τον λογαριασμό μέσω email, ρυθμίστε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων εάν είναι διαθέσιμος, καταθέστε χρήματα στο λογαριασμό σας και, στη συνέχεια, αγοράστε MANA.

Δεδομένου ότι το MANA είναι ένα διακριτικό ERC-20, η αποθήκευση δεν αποτελεί πρόβλημα, καθώς υπάρχουν πολλές καλές επιλογές πορτοφολιού εκεί έξω. Φυσικά, αν η ασφάλεια είναι αυτό που σας ενδιαφέρει, συνιστάται ιδιαίτερα η επιλογή πορτοφολιού υλικού. Μπορείτε να επιλέξετε οτιδήποτε από το Ledger Nano S έως το Trezor. Μια άλλη δημοφιλής επιλογή είναι το MyEtherWallet, ένα πορτοφόλι ιστού με μια μοναδική προσέγγιση ασφάλειας.

συμπέρασμα

Το Decentraland είναι αναμφίβολα ένα μοναδικό έργο στην κρυπτοσφαίρα αυτή τη στιγμή, το οποίο πιθανότατα θα ανοίξει το δρόμο μέσα από μια νέα γενιά παιχνιδιών που βασίζονται σε AI, dApps εναλλακτικής ζωής και οικοσυστήματα 3D / VR. Πρόκειται για μια πλατφόρμα που επιτρέπει σε οποιονδήποτε, είτε είναι παίκτες, είτε επιχειρηματίες με χρήματα, να αγοράσει το LAND και να κάνει ό, τι τους αρέσει.

Φυσικά, το έργο έχει ακόμη κάποιο δρόμο να διανύσει μέχρι την ωρίμανση, αλλά οι δυνατότητες είναι αρκετά σαφείς. Το MANA μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διεκδίκηση LAND σε πλατφόρμα Decentraland ή για αγορά tokens, αγαθών και υπηρεσιών.

Πηγή εικόνας: medium.com/decentraland

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me