Counos Review: Ένα πλήρες οικοσύστημα Crypto για άτομα και επιχειρήσεις

Κόνους

Το Counos είναι ένα οικοσύστημα κρυπτογράφησης που συνδυάζει τις εγκαταστάσεις μιας αποκεντρωμένης υπηρεσίας ανταλλαγής και πορτοφολιών με μια ποικιλία επενδυτικών στοιχείων.

Τι είναι το Counos DEX?

Counos DEX είναι μια αποκεντρωμένη ανταλλαγή με έδρα την Εσθονία που ξεκίνησε την 01/10/2019, τη διαχείριση και τη διαχείριση της Counos OÜ, μιας εταιρείας που είναι εγγεγραμμένη και έχει άδεια να λειτουργεί νόμιμα στη ζώνη της ΕΕ. Αυτή η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει αποκεντρωμένες συναλλαγές peer to peer και κοινότητας σε ένα ασφαλές περιβάλλον που δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους εμπόρους κρυπτογράφησης.

ανταλλαγή χωρών

Οι υπηρεσίες αυτής της ανταλλαγής είναι διαθέσιμες σε 248 χώρες από όλο τον κόσμο. Οι χρήστες όχι μόνο μπορούν να ανταλλάξουν μια ποικιλία κρυπτογράφησης, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τα κοινά νομίσματα fiat για να αγοράσουν και να πουλήσουν ψηφιακά νομίσματα.

Η Counos DEX διαθέτει τις άδειες FRK000735 και FVR000842, με την πρώτη να επιτρέπει στην εταιρεία να προσφέρει υπηρεσίες εικονικού πορτοφολιού νομίσματος και η δεύτερη για την παροχή υπηρεσιών ανταλλαγής κρυπτογράφησης και fiat.

Οι χρήστες δεν χρειάζεται να παρέχουν προσωπικές πληροφορίες για την πραγματοποίηση συναλλαγών κρυπτογράφησης σε κρυπτογράφηση στο Counos DEX, αλλά για τη μετατροπή κρυπτογράφησης με χρήματα fiat, πρέπει να διαθέτουν KYC προκειμένου να προστατεύσουν την ασφάλειά τους και να αποτρέψουν οποιαδήποτε απάτη και απάτη.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία blockchain και τα κρυπτονομίσματα, τόσο τα άτομα όσο και οι επιχειρήσεις μπορούν να είναι η ανταλλαγή τους χωρίς να εξαρτάται από οποιαδήποτε οικονομική μεταφορά ή υποχρεώσεις από τρίτους μεσάζοντες, χωρίς κίνδυνο απάτης.

Ως αποκεντρωμένη ανταλλαγή, το Counos DEX δεν διατηρεί κανένα από τα περιουσιακά στοιχεία των χρηστών, αντί να χρησιμοποιεί μια υπηρεσία escrow που ενεργοποιείται από ένα πορτοφόλι MultiSig (ένα πορτοφόλι πολλαπλών υπογραφών), το οποίο περιορίζει την πρόσβαση σε δύο μόνο ιδιοκτήτες ιδιωτικών κλειδιών.

Το Counos DEX εγγυάται την ασφάλεια των παγκόσμιων διαδικτυακών ανταλλαγών μέσω ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων Counos SSO (Ενιαία είσοδος).

Στην πλατφόρμα, οι χρήστες μπορούν να ανταλλάσσουν ή να αποθηκεύουν με Counos Coin (CCA), Counos X, Counos E, Counos U, Bitcoin, Litecoin και άλλα.

Υπηρεσία Escrow

Υπηρεσία ESCROW

Counos Escrow Το σύστημα χρησιμοποιεί ένα πορτοφόλι πολλαπλών sig για να αποτρέψει μόνο ένα μέρος από την πρόσβαση στα χρήματα. Το πορτοφόλι multi-sig απαιτεί τρία ξεχωριστά ιδιωτικά κλειδιά για άνοιγμα, με ένα αξιόπιστο τρίτο μέρος, τον πράκτορα escrow, διατηρώντας ένα κλειδί και τα άλλα δύο κρατούνται από τον πωλητή και τον αγοραστή.


Το crypto escrow είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν πρόκειται για μεγάλο χρηματικό ποσό, καθώς οι πωλητές θα θέλουν να είναι σίγουροι ότι η πληρωμή πραγματοποιείται πριν από την αποστολή του προϊόντος τους και οι αγοραστές θα διστάσουν να κάνουν την πληρωμή πριν βεβαιωθούν για την παράδοση. Η εγγύηση επιλύει αυτήν την κατάσταση, εξαλείφοντας τον κίνδυνο απάτης και τυχόν αβεβαιότητες μεταξύ των δύο συμβαλλομένων μερών.

Το Counos Escrow είναι διαθέσιμο για συναλλαγές υψηλού όγκου, crypto-to-crypto, Bitcoin OTC, real estate και οποιοδήποτε άλλο είδος χρηματοοικονομικής συναλλαγής.

Οι Escrow Agents, οι οποίοι διαχειρίζονται τα συμβόλαια και το βλέπουν μέχρι την ολοκλήρωσή τους, είναι άτομα και δικηγόροι νομικών εταιρειών, όπως το επίσημο εγγεγραμμένο νομικό γραφείο της ΕΕ, η Gh Legal S.R.O και ο Cedric Schmid, επίσημος δικηγόρος της Ελβετίας.

Πύλη Πληρωμών

Πύλη Πληρωμών Counos

Οι επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Πύλη Πληρωμών Counos να αποδεχτούν τα κρυπτονομίσματα ως πληρωμή για τα αγαθά και τις υπηρεσίες τους. Το Counos Payment Gateway λειτουργεί όπως και άλλοι επεξεργαστές πληρωμών, επιτρέποντας στους αγοραστές να επιλέξουν Payment Gateway για την πραγματοποίηση πληρωμών κατά τις online αγορές.

Οι διαδικτυακές επιχειρήσεις και οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν τον τύπο κρυπτονομίσματος που θέλουν να χρησιμοποιήσουν με Counos Payment Gateway, επιτρέποντας στους πελάτες να επιλέξουν από Counos Coin, Counos Cash, Counos E, ακόμη και κρυπτονομίσματα όπως Bitcoin, Litecoin και Ethereum.

Οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τα δεδομένα τους, καθώς δεν θα απαιτούνται πληροφορίες ή θα αποθηκεύονται από την εταιρεία πληροφορίες πορτοφολιού, ούτε θα ανακατευθύνονται σε ιστότοπο τρίτων. Οι πωλητές θα μπορούν επίσης να τακτοποιούν και να στέλνουν αποδείξεις μετά την επιβεβαίωση των συναλλαγών.

Counos X (CCXX)

Συμβούλια ΧΣυμβούλια Χ είναι μια απόδειξη της κρυπτογράφησης του Stake που αναπτύχθηκε για το περιβάλλον Counos και σχεδιάστηκε για να έχει μια σταθερή τιμή προσφοράς και ζήτησης. Καθώς η τιμή είναι πάντα σταθερή, τόσο οι λιανοπωλητές όσο και οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν με ασφάλεια το νόμισμα στις πληρωμές.

Η απόδειξη του αλγορίθμου πονταρίσματος επιτρέπει στους κατόχους CCXX να αυξήσουν το υπόλοιπο των κεφαλαίων τους, καθώς λαμβάνουν ετήσιο επιτόκιο 5%. Το στοίχημα Counos X για τουλάχιστον 6 μήνες θα δημιουργήσει ενδιαφέρον 2% και για τρεις μήνες – 0,75%. Οι πληρωμές CCXX διευθετούνται αμέσως λόγω της ενσωμάτωσης του Lightning Network στην πλατφόρμα.

Το νόμισμα μπορεί να μετατραπεί σε fiats όπως USD, CHF, EUR ή άλλα κρυπτονομίσματα. Το CCXX είναι το πρώτο κρυπτονομίσμα που μπορεί να αγοραστεί απευθείας από οποιαδήποτε τοπική τράπεζα. Οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν το νόμισμα από οποιαδήποτε τράπεζα επικοινωνώντας με τον σύμβουλο και την πρόσβαση Ελβετικό ISIN.

Νόμισμα U

Counos UΤο Counos U είναι ένα bankable stablecoin που υποστηρίζεται 100% με USD, έχει σταθερή αξία 100 $. Το σύστημα υποστήριξης περιλαμβάνει 4 διαχειριστές, μια ελβετική τράπεζα και επτά άλλους δικηγόρους που διασφαλίζουν ότι το Counos U υποστηρίζεται 100% με το δολάριο ΗΠΑ.

Οι κάτοχοι του Counos U που στοιχηματίζουν για περισσότερο από ένα χρόνο λαμβάνουν απόδοση 3,9%. Το νόμισμα μπορεί επίσης να αγοραστεί από οποιαδήποτε τράπεζα μέσω του Swiss ISIN, και μπορεί επίσης να ανταλλαχθεί με fiat όπως USD, CHF, EUR ή άλλα κρυπτονομίσματα.

Σύστημα στοιχήματος

Οι χρήστες λογαριασμών Counos Platform SSO, που καταθέτουν το Counos Coin ή Counos X σύμφωνα με το απλό συνθήκες πονταρίσματος, θα λάβει ένα ποσοστό των κερμάτων τους με βάση την περίοδο και το σχέδιο που επέλεξαν.

Προκειμένου να ποντάρουν κέρματα και να αποκομίσουν ανταμοιβές, οι χρήστες θα πρέπει να επιλέξουν μεταξύ ετήσιων προγραμμάτων από 3 μηνών έως και να αποθηκεύουν κέρματα σε ειδικά πορτοφόλια στα οποία έχουν μόνο πρόσβαση.

Ψηφιοποίηση περιουσιακών στοιχείων

Άτομα και επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα Counos (Counos.io) για να δημιουργήσουν τα δικά τους ψηφιακά και εύχρηστα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Οι πελάτες μπορούν να τιτλοποιήσουν και να κωδικοποιήσουν κάθε περιουσιακό στοιχείο, με την πλατφόρμα που προσφέρει λύσεις έκδοσης στα ακόλουθα επενδυτικά προϊόντα: Πιστοποιητικά ενεργής διαχείρισης, πιστοποιητικά παρακολούθησης, μη τραπεζικά περιουσιακά στοιχεία, ιδιωτικό χρέος, ιδιωτικά κεφάλαια, ακίνητα, προστατευόμενα κεφάλαια, πιστωτικές σημειώσεις και Τίτλοι που συνδέονται με την ασφάλιση.

Πορτοφόλια

Η Counos έχει αναπτύξει μια σειρά υπηρεσιών πορτοφολιού, στις οποίες οι πελάτες μπορούν να αποθηκεύουν κέρματα για στοιχήματα ή συναλλαγές. Η εταιρεία διαθέτει πορτοφόλι web browser, πορτοφόλι πυρήνα καθώς και την επιλογή δημιουργίας χαρτοφυλακίων. Για χρήστες εν κινήσει, υπάρχει το Κινητό πορτοφόλι Counos, που είναι συμβατό με συσκευές Android και iOS.

συμπέρασμα

Το Counos είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα κρυπτογράφησης που επιτρέπει τόσο σε μεμονωμένους χρήστες όσο και σε επιχειρήσεις να επενδύσουν και να αξιοποιήσουν τις συναλλαγές κρυπτογράφησης, την ολοκλήρωση πληρωμών και το στοίχημα. Η ανταλλαγή επιτρέπει σε όλους από όλο τον κόσμο να αγοράζουν σταθερά και ασφαλή ψηφιακά νομίσματα από οποιαδήποτε τράπεζα με ευκολία.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map