Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

CoinRabbit Review: Πώς να επωφεληθείτε από το Hodling Your Crypto;

Το πρόβλημα με τα Bitcoin στο πορτοφόλι κρυπτογράφησης είναι ότι δεν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε αν έχετε μακροπρόθεσμη επενδυτική στρατηγική. Η πώληση του Bitcoin σας σήμερα για άμεση ικανοποίηση θα σας έδινε χαρά βραχυπρόθεσμα, αλλά είναι πιθανό να χάσετε μεγάλα κέρδη στο μέλλον που βασίζατε.

Πώς να αποφύγετε τον πειρασμό να πουλήσετε Bitcoin για γρήγορη απόλαυση; Πώς να πείσετε τον εαυτό σας να μην εξαργυρώσει ενώ το BTC σημειώνει νέα υψηλά επίπεδα?

Εδώ είναι η απάντηση – δεν χρειάζεται να πουλήσετε το Bitcoin ή το Ethereum για να το κάνετε τώρα. Υπάρχει ένας τρόπος για να πάρετε κάποιο ψηφιακό χρήμα για τις τρέχουσες ανάγκες σας χωρίς να πουλήσετε κανένα Satoshi.

Ας σας παρουσιάσουμε τα άμεσα δάνεια κρυπτογράφησης. Δείτε πώς λειτουργούν: εμπιστεύεστε μια πλατφόρμα δανεισμού κρυπτογράφησης για να αποθηκεύσετε αυτήν τη στιγμή το Bitcoin ή το Ethereum σε ασφαλή χώρο αποθήκευσης και να λάβετε ένα δάνειο κρυπτογράφησης με stablecoins (USDT ή USDC) για ό, τι χρειάζεστε. Το Stablecoin είναι ένα ευέλικτο περιουσιακό στοιχείο που μπορείτε να ανταλλάξετε, να ανταλλάξετε, να επενδύσετε ή απλά να εξαργυρώσετε για USD και να αγοράσετε κάτι. 

Η όλη διαδικασία διαρκεί 10 λεπτά και δεν απαιτεί πιστωτικούς ελέγχους – απλώς δείξτε το Bitcoin σας και κερδίστε τα χρήματα. Όποτε θέλετε να επιστρέψετε το Bitcoin σας, επικοινωνήστε με την υπηρεσία δανεισμού κρυπτογράφησης, αποπληρώστε το δάνειο σας και έναν μικρό τόκο και λάβετε αμέσως το Bitcoin σας χωρίς καμία απορία.

Ετσι CoinRabbit έργα. Πιστεύουμε ότι οι χρήστες θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το Bitcoin τους όχι μόνο κοιτάζοντας το υπόλοιπο στα πορτοφόλια τους, αλλά αξιοποιώντας στο έπακρο αυτό εδώ και τώρα. Ζούμε μόνο μια φορά!

Γιατί πρέπει να σε εμπιστευτώ?

Η διαδρομή που περιγράφεται παραπάνω μπορεί να φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή. Ακολουθούν ορισμένες από τις ερωτήσεις σας: Πώς διασφαλίζετε την ασφαλή αποθήκευση χρημάτων; Είναι νόμιμο; Εάν το Bitcoin ανεβεί, δεν θα πάρετε τα κέρδη μου?

Εδώ είναι οι απαντήσεις μας:

 • Ασφάλεια αποθήκευσης. Για λόγους ασφαλείας, δεν μπορούμε να σας πούμε πώς και πού ακριβώς αποθηκεύουμε χρήματα, αλλά εδώ είναι η υπόδειξη: συνεργαζόμαστε στενά με Αλλαγή ΤΩΡΑ υπηρεσία ανταλλαγής κρυπτογράφησης και Γκουάρντα πορτοφόλι κρυπτογράφησης – έμπιστος πλατφόρμες που κυκλοφορούν στην αγορά εδώ και αρκετό καιρό και μοιράζονται μαζί μας την εμπειρία και την υποδομή τους.
 • Νομική συμμόρφωση. Το CoinRabbit συμμορφώνεται με όλους τους κανονισμούς που υπάρχουν εκεί έξω στον χώρο κρυπτογράφησης. Το σύστημα διαχείρισης κινδύνων της ChageNOW μας βοηθά να καταπολεμήσουμε τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
 • Δεν παίρνουμε κέρδη από το Bitcoin σας. Ανεξάρτητα από το πόσο ψηλά πηγαίνει, θα λάβετε το crypto σας πίσω στην τρέχουσα τιμή.

Γιατί το CoinRabbit?

BitcoinΠηγή: Μεσαίο

Τώρα που έχουμε καλύψει τις ανησυχίες ασφαλείας, προκύπτει το ακόλουθο πακέτο ερωτήσεων: Γιατί ακριβώς πρέπει να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία σας; Πώς είναι καλύτερο από τις άλλες πλατφόρμες δανείων Bitcoin?

Το καλύψαμε!

 • Απεριόριστες περίοδοι δανείου χωρίς μηνιαίες πληρωμές τόκων. Παίρνετε το δάνειο σας για όσο χρονικό διάστημα θέλετε και πληρώνετε τον τόκο μόνο όταν αποφασίσετε να πάρετε πίσω το Bitcoin σας.
 • Μόνο τώρα – ετήσιος τόκος 5%. Πάρτε την ευκαιρία σας να πάρετε ένα δάνειο στην καλύτερη τιμή! Το 5% είναι πολύ χαμηλότερο από τη χρέωση άλλων πλατφορμών δανεισμού Bitcoin. Ωστόσο, θα αυξηθεί σύντομα, οπότε βιάσου!
 • Τόκοι και μια μικρή χρέωση συναλλαγής είναι το μόνο που πληρώνετε. Δεν εξασφαλίζουμε κρυφές χρεώσεις. Παρακολουθήστε το ποσό των τόκων στον λογαριασμό σας – θα το προσθέτουμε κάθε μήνα.
 • Χαμηλά ελάχιστα ποσά δανείου. Λάβετε 30 USDT / USDC για ETH ως εξασφάλιση και 80 USDT / USDC για ασφάλεια δανεισμού Bitcoin.
 • Απεριόριστα δάνεια. Αποκτήστε όσα περισσότερα νομίσματα θέλετε – ποιοι είμαστε για να περιορίσουμε τα όνειρά σας!
 • 10 λεπτά για να το πάρετε. Χωρίς πιστωτικούς ελέγχους, χωρίς γραφειοκρατία, χωρίς γραμμές και άλλα χαρακτηριστικά τράπεζας – ελάτε και πάρτε το δάνειο σας αμέσως!

Πως δουλεύει

 1. Πηδάω σε CoinRabbit και χρησιμοποιήστε αυτήν την αριθμομηχανή για να δείτε πόσα θέλετε να λάβετε:

 1. Όταν επιλέξετε το νόμισμα και το μέγεθος του δανείου, επιβεβαιώστε τον αριθμό τηλεφώνου σας και ορίστε τη διεύθυνση USDT / USDC, ώστε να γνωρίζουμε πού θα σας στείλουμε χρήματα. Όχι KYC εδώ!
 2. Στείλτε το ποσό της ασφάλειας που επιλέξατε στην παρεχόμενη διεύθυνση.
 3. Αφού επεξεργαστούμε την ασφάλεια σας, το δάνειο θα προσγειωθεί στο πορτοφόλι σας. Το stablecoin σας είναι έτοιμο να ξοδευτεί!

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν τη διαδικασία ή αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας υποστήριξη ανά πάσα στιγμή – θα το χειριστούμε.

Μπορείτε να αυξήσετε το μέγεθος του δανείου σας ανά πάσα στιγμή – αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη στον λογαριασμό σας. Σε αυτήν την περίπτωση, η τιμή εκκαθάρισης θα μειωθεί (μάθετε για αυτό παρακάτω).

Τι θα συμβεί εάν η τιμή της εξασφάλισης σταματήσει?

Αν και το crypto βρίσκεται σε άνοδο τώρα, το Bitcoin και άλλα cryptos εξακολουθούν να είναι ασταθή. Δεν είμαστε ασφαλείς από σημαντικές πτώσεις τιμών.

Σε περίπτωση που συμβούν, θα αρχίσουμε να σας προειδοποιούμε ότι η εγγύησή σας κινδυνεύει. Εάν η τιμή πέσει πολύ χαμηλά, δυστυχώς, θα πρέπει να πουλήσουμε την εγγύησή σας σε περίπτωση που δεν την εξοφλήσετε ξανά. Σε αυτήν την περίπτωση, τα σταθερά νομίσματά σας θα μείνουν μαζί σας.

Είμαστε ένας δανεισμός σε κρυπτονομίσματα με χαμηλό λόγο δανείου προς αξία 50% – αυτό σημαίνει ότι το νόμισμά σας ασφάλειας πρέπει να μειωθεί κατά 50% για να ρευστοποιηθεί (πουλήθηκε από εμάς). Αυτό σημαίνει επίσης ότι για 1 BTC, θα λάβετε μόνο 11.000 USDT ως δάνειο με επιτόκιο Bitcoin 22.000 $ – αλλά για να εκκαθαριστεί, πρέπει να μειωθεί στα 11.000 $, κάτι που είναι απίθανο στο προβλέψιμο μέλλον. Αυτό είναι το ανάποδο ενός χαμηλού επιτοκίου δανείου προς αξία.

Τι μπορείτε να κάνετε με το δάνειο Tether σας?

Δεν δανείζουμε το Bitcoin, αλλά το Stablecoin επειδή είναι καθολικό. Το USDT / USDC είναι προσβάσιμο σε πολλές πλατφόρμες, συμβατό με εκατοντάδες μάρκες κρυπτογράφησης και εύκολα ανταλλάξιμο και εμπορεύσιμο. Εδώ μπορείτε να κάνετε με αυτό:

 • Πληρωμή σε εκατοντάδες πλατφόρμες φιλικές προς την κρυπτογράφηση που δέχονται stablecoin.
 • Στείλετε στην οικογένεια και τους φίλους σας. Υπερβολικές συναλλαγές σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.
 • Εμπορικές συναλλαγές USDT / USDC έναντι άλλων περιουσιακών στοιχείων για γρήγορη κέρδη. Να είστε προσεκτικοί και να κάνετε την έρευνά σας πριν από αυτήν την εξαιρετικά επικίνδυνη δραστηριότητα!
 • Πουλώ για fiat και απολαύστε μερικά νέα πράσινα μετρητά.

Μην περιμένετε μια καλύτερη στιγμή

Γνωρίζοντας ότι έχετε πολλά Bitcoin ή Ethereum που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρειάζεστε πολλή ενέργεια. Στρέψτε αυτήν την ενέργεια προς τη σωστή κατεύθυνση – πάρτε ένα εύκολο δάνειο USDT / USDC στο CoinRabbit και απολαύστε τα οφέλη που προσφέρει. Και βιάσου – τώρα είναι οι τελευταίες ημέρες όταν υπάρχει χαμηλός ετήσιος τόκος 5% για όλα τα δάνεια. Θα αυξήσουμε σύντομα αυτό το ποσοστό!

Ευχαριστώ για την ανάγνωση! Τα δάνεια κρυπτογράφησης ενδέχεται να μην είναι σχετικά για εσάς αυτήν τη στιγμή, αλλά ας μείνουμε σε επαφή – μη διστάσετε να εγγραφείτε στις κοινότητές μας Κελάδημα και Τηλεγράφημα. Αν αποφασίσετε κάποτε να λάβετε δάνειο, είμαστε πάντα ανοιχτοί. Τα λέμε και περάστε μια υπέροχη μέρα!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me