Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Αναθεώρηση πορτοφολιού Coinomi | Χαρακτηριστικά, Ασφάλεια, Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Αναθεώρηση Coinomi

Αν ψάχνετε για ένα καλό πορτοφόλι για να αποθηκεύσετε το crypto σας, ελέγξτε την κριτική μας στο Coinomi για να μάθετε αν τα χαρακτηριστικά του είναι κατάλληλα για τις ανάγκες αποθήκευσης.

Επισκόπηση Coinomi: Επισκόπηση Πορτοφολιού

Το Coinomi είναι ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων πολλαπλών νομισμάτων με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους, το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2014 από τον Γιώργο Κίμιον, έναν βετεράνο των Ειδικών Δυνάμεων που είναι επίσης πτυχιούχος μηχανικής από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ.

Τα άλλα έργα της Kimionis περιλαμβάνουν το Cryptean, μια πλατφόρμα επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα που λειτουργεί ξεχωριστά από την Coinomi.

Σχετική εικόνα

Κοινόμι αναπτύχθηκε για να λειτουργεί μόνο σε συσκευές Android, υποστηρίζοντας αρχικά μόνο δημοφιλή κρυπτονομίσματα, όπως Bitcoin, Litecoin και Ethereum. Στη συνέχεια, η εφαρμογή αύξησε τις επιλογές αποθήκευσης με την πάροδο του χρόνου και τελικά ξεκίνησε την έκδοση iOS με τις ίδιες δυνατότητες με το αντίστοιχο Android.

Η Coinomi άρχισε να αναπτύσσεται αργά στην κοινότητα κρυπτονομισμάτων λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας και των μοναδικών χαρακτηριστικών της. Το ενσωματωμένο χρηματιστήριο ήταν από τα πρώτα στον κλάδο κρυπτογράφησης πορτοφολιών, που ήταν διαθέσιμο πριν από τη μεγάλη άνοδο της αγοράς κρυπτογράφησης το 2017.

Επί του παρόντος, η Coinomi είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πορτοφόλια για κινητά στην αγορά, με όλο και περισσότερους χρήστες να εγγράφονται για να χρησιμοποιούν την υπηρεσία κάθε μέρα.

Υποστηριζόμενα νομίσματα και διαθέσιμες χώρες

Το πορτοφόλι έχει επεκτείνει σταδιακά τη λίστα κερμάτων του για να συμπεριλάβει εγγενή υποστήριξη για περισσότερα από 125 στοιχεία blockchain. Επιτρέπει επίσης την αποθήκευση 382 tokens, συμπεριλαμβανομένων αυτών που βασίζονται στο πρότυπο ERC-20.

Αναθεώρηση Coinomi

Οι χρήστες από όλο τον κόσμο μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πορτοφόλι. Για να εξυπηρετήσει τη διεθνή βάση χρηστών της, η Coinomi υποστηρίζει πολλές γλώσσες, όπως Αγγλικά, Κινέζικα, Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ρωσικά και πολλές άλλες γλώσσες με περισσότερες προσθήκες σε τακτική βάση μέσω της βοήθειας των χρηστών.

Συμβατότητες πορτοφολιού Coinomi

Όπως αναφέραμε στην αρχή της επισκόπησης Coinomi, το πορτοφόλι αναπτύχθηκε για πρώτη φορά για κινητές συσκευές. Ως εκ τούτου, είναι συμβατό με συστήματα Android και iOS. Το 2019, η Coinomi κυκλοφόρησε επίσης μια επιτραπέζια έκδοση που είναι συμβατή με λειτουργικά συστήματα macOS, Windows και Linux.

Αναθεώρηση Coinomi

Διεπαφή χρήστη και εμπειρία

Η διεπαφή χρήστη τους έχει επαινηθεί για το ότι είναι μία από τις πιο διαισθητικές διεπαφές που βασίζονται σε κινητά για πορτοφόλια κρυπτογράφησης. Το Coinomi είναι κατάλληλο τόσο για προχωρημένους όσο και για αρχάριους χρήστες, καθώς μπορούν εύκολα να περιηγηθούν στις δυνατότητες του πορτοφολιού.

Πώς να αποκτήσετε το πορτοφόλι Coinomi

Λήψη και εγκατάσταση

 • Κάντε κλικ στο κουμπί “λήψη” (πάνω δεξιά μέρος του παραθύρου).

Θα ανακατευθυνθείτε σε ένα παράθυρο όπου θα επιλέξετε την έκδοση του λειτουργικού σας συστήματος. Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορες εκδόσεις Android, iOS, Windows, macOS και Linux.

Για αυτό το σεμινάριο, θα προχωρήσουμε με την έκδοση των Windows:

 • Κάντε κλικ στο κουμπί “λήψη” του λειτουργικού σας συστήματος.
 • Εκτελέστε το ληφθέν αρχείο.
 • Αποδοχή νομικών όρων του προγράμματος.
 • Επιλέξτε τη θέση εγκατάστασης.
 • Επιλέξτε αν θέλετε ένα εικονίδιο επιφάνειας εργασίας και ολοκληρώστε την εγκατάσταση.

Δημιουργία πορτοφολιού

Τώρα στην κριτική Coinomi, θα σας δείξουμε πώς να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι:

 • Θα σας δοθούν δύο επιλογές κατά την εκτέλεση του πορτοφολιού για πρώτη φορά: να δημιουργήσετε ένα νέο πορτοφόλι (Δημιουργία νέου πορτοφολιού) και να επαναφέρετε ένα πορτοφόλι που δημιουργήσατε προηγουμένως (Επαναφορά Πορτοφολιού). Θα επιλέξουμε την πρώτη επιλογή.
 • Η φράση ανάκτησης θα εμφανίζεται σε αυτό το σημείο, οπότε φροντίστε να την γράψετε και να την αποθηκεύσετε κάπου ασφαλή.
 • Θα σας ζητηθεί να επαληθεύσετε τη φράση ανάκτησης και εάν έχει σωθεί σωστά.
 • Επιβεβαιώστε τη φράση.
 • Επιλέξτε έναν κωδικό πρόσβασης για το πορτοφόλι. Ο κωδικός πρόσβασής σας πρέπει να έχει τουλάχιστον δέκα χαρακτήρες και πρέπει να αποτελείται από κεφαλαία, πεζά, αριθμούς και σύμβολα.
 • Επιλέξτε ποια κρυπτονομίσματα θέλετε να προσθέσετε στο πορτοφόλι σας.
 • Αποδεχτείτε τις νομικές βάσεις του προγράμματος και συνεχίστε.
 • Τώρα δημιουργήσατε το πορτοφόλι κρυπτογράφησής σας, τα οποία είναι έτοιμα για χρήση.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι Coinomi

Λήψη κερμάτων

 • Μεταβείτε στην επάνω αριστερή γωνία, από το αναπτυσσόμενο μενού, κάντε κλικ στα νομίσματα που έχετε στο πορτοφόλι σας για να δείτε τη διεύθυνση του πορτοφολιού τους.
 • Αντιγράψτε τη διεύθυνση και στείλτε την στο άτομο από το οποίο θέλετε να λάβετε κέρματα.

Αποστολή κερμάτων

 • Μεταβείτε στην επάνω αριστερή γωνία, κάτω από το πορτοφόλι και κάντε κλικ στο νόμισμα από το οποίο θέλετε να στείλετε κέρματα.
 • Κάντε κλικ στο κουμπί “Αποστολή”.
 • Εισαγάγετε τη διεύθυνση του παραλήπτη και τον αριθμό των κερμάτων που θέλετε να στείλετε.

Πορτοφόλι σε ανταλλαγή

Μέσω της συνεργασίας της με το ShapeShift και το Changelly, οι χρήστες μπορούν να μετατρέψουν τα ψηφιακά τους στοιχεία σε άλλα χωρίς να χρειάζεται να αφήσουν το πορτοφόλι (τα τέλη για αυτήν την υπηρεσία θα συζητηθούν αργότερα στην κριτική μας στο Coinomi).

Προμήθειες πορτοφολιού Coinomi

Η Coinomi δεν χρεώνει καμία αμοιβή για τις υπηρεσίες αποθήκευσής της και δεν έχει καμία χρέωση συναλλαγής. Οι εξερχόμενες συναλλαγές ενδέχεται να χρεώνουν το τέλος εξόρυξης δικτύου του νομίσματος που επιλέξατε.

Καθώς το πορτοφόλι είναι ενεργοποιημένο στο SegWit, αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες έχουν την επιλογή να κάνουν τις συναλλαγές «ελαφρύτερες». Για αυτές τις συναλλαγές, μπορείτε να ορίσετε δυναμική (η οποία σας δίνει την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής) ή προσαρμοσμένες χρεώσεις (που μπορούν να οριστούν σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις).

Χρόνοι συναλλαγών

Οι χρόνοι συναλλαγής εξαρτώνται από την κυκλοφορία δικτύου του νομίσματος που χρησιμοποιείτε.

Όρια συναλλαγών

Δεν υπάρχουν όρια στο ποσό που μπορείτε να καταθέσετε και να κάνετε ανάληψη από το πορτοφόλι σας.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας

ασφάλειαΗ Coinomi έχει επαινεθεί για το ότι είναι από τα πιο ασφαλή κινητά πορτοφόλια, διαθέτει ισχυρή κρυπτογράφηση και βελτιωμένα μέτρα προστασίας της ιδιωτικής ζωής.

Το Coinomi είναι ένας «Ιεραρχικός ντετερμινιστικός», που σημαίνει ότι χρησιμοποιεί έναν ειδικό τύπο αλγορίθμου για τη δημιουργία της φράσης σπόρου του πορτοφολιού σας. Η αρχική φράση προσθέτει επιπλέον προστασία στον λογαριασμό σας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποκατάσταση της πρόσβασης στα χρήματά σας σε περίπτωση απώλειας ή ζημιάς του τηλεφώνου σας.

Τα πορτοφόλια HD δημιουργούν επίσης μια νέα διεύθυνση πορτοφολιού κάθε φορά που πραγματοποιείτε μια συναλλαγή, η οποία ενισχύει το απόρρητο, καθώς οι συναλλαγές σας δεν μπορούν να συνδεθούν με μία διεύθυνση πορτοφολιού.

Η ταυτότητα του κατόχου πορτοφολιού παραμένει ιδιωτική, καθώς οι διακομιστές της Coinomi ανωνυμοποιούν τις διευθύνσεις IP τους. Αυτό αποτρέπει την έκθεση προσωπικών δεδομένων και λεπτομερειών συναλλαγών σε τεχνολογία παρακολούθησης ή διαδικτυακούς εισβολείς.

Η Coinomi έχει διαθέσει ορισμένα μέρη του πηγαίου κώδικα της στο κοινό, πράγμα που σημαίνει ότι οι προγραμματιστές είναι ελεύθεροι να εξετάσουν το υποκείμενο λογισμικό και να εμπλακούν επιλύοντας σφάλματα ή τυχόν δυσλειτουργίες που ενδέχεται να ανακαλύψουν.

Η κριτική μας στο Coinomi δεν θα ήταν δίκαιη αν δεν αναφέραμε το περιστατικό του Φεβρουαρίου 2019, στο οποίο ένας χρήστης ανέφερε ότι έχασε κρυπτονομίσματα αξίας 60.000 $ λόγω ενός ζητήματος που σχετίζεται με την ασφάλεια. Το πρόβλημα ήταν ότι η Coinomi έστειλε εισαγόμενες φράσεις σπόρου σε μια διεύθυνση API Google για ορθογραφικό έλεγχο. Ο χρήστης ισχυρίστηκε ότι ένας υπάλληλος της Google ήταν αυτός που έκλεψε τα χρήματά του.

Ωστόσο, αυτό είναι πολύ απίθανο, καθώς τα αιτήματα που στάλθηκαν στην Google απορρίφθηκαν, επειδή δεν διαθέτουν κλειδί API. Επίσης, η αρχική φράση δεν ήταν σε απλό κείμενο, καθώς είχε κρυπτογράφηση TLS.

Η Coinomi διόρθωσε το σφάλμα μέσα σε λίγες ώρες μετά την ενημέρωση για αυτό το πρόβλημα. Μέχρι στιγμής, η Coinomi έχει δηλώσει ότι «κανένα από τα πορτοφόλια τους που βασίζονται στο τηλέφωνο δεν έχει ποτέ παραβιαστεί ή αλλιώς παραβιαστεί». Είναι αλήθεια ότι δεν έγιναν άλλοι ισχυρισμοί σχετικά με την απώλεια κεφαλαίων λόγω του σφάλματος.

Υποστήριξη πελατών

Υποστήριξη πελατών Πορτοφόλι CoinomiΜπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης της Coinomi στέλνοντας ένα εισιτήριο μέσω της διαδικτυακής πύλης τους. Οι χρήστες λαμβάνουν έναν αριθμό εισιτηρίου αφού υποβάλουν τις ερωτήσεις τους. Αυτό το εισιτήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί αν αποφασίσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μέσω των άλλων καναλιών τους.

Η επίσημη πύλη υποστήριξης του πορτοφολιού διαθέτει επίσης πολλούς οδηγούς χρήσης και μια ενότητα “Συχνές ερωτήσεις”. Η Coinomi έχει επίσης ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανταποκρίνεται πολύ στους λογαριασμούς Twitter, Telegram, Reddit και Facebook, απαντώντας τακτικά στις ερωτήσεις των χρηστών τους..

Σημαντικές ανακοινώσεις και κυκλοφορίες εμφανίζονται στο επίσημο ιστολόγιό τους. Σύμφωνα με τους χρήστες, οι χρόνοι απόκρισης ποικίλλουν από μερικές ώρες έως την ημέρα.

Φήμη πορτοφολιού Coinomi

Η Coinomi έχει μια πολύ ενεργή διαδικτυακή κοινότητα, όπου το προσωπικό υποστήριξης στα κανάλια κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης αλληλεπιδρά με τους χρήστες του και επιλύει τα προβλήματά τους.

Αυτή η ανταπόκριση εκτιμάται πολύ από την κοινότητα κρυπτογράφησης, με εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες να αναφέρουν ότι θεωρούν την υπηρεσία αξιόπιστη και, βασικά, οποιαδήποτε κριτική Coinomi την αξιολογεί ως αξιόπιστη υπηρεσία.

Το πορτοφόλι έχει ως επί το πλείστον θετικές κριτικές στο διαδίκτυο, σημειώνοντας βαθμολογία 4,6 τόσο στο Google Play store όσο και στο Apple iTunes App store, από περισσότερες από 16.000 κριτικές για το Play store.

Επανεξέταση Coinomi: Ετυμηγορία

Το Coinomi είναι ένα εξαιρετικό πορτοφόλι για κινητά που προσφέρει βελτιωμένες δυνατότητες ασφάλειας και φιλική προς το χρήστη διεπαφή, επιτρέποντάς σας να αποθηκεύετε εύκολα ένα πλήθος κρυπτογράφησης. Αυτό είναι το καλύτερο πορτοφόλι κρυπτογράφησης για χρήστες κινητών.

Πορτοφόλι Coinomi: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα:

 • Υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα κρυπτογράφησης.
 • Ισχυρή ασφάλεια
 • Ενεργή κοινότητα;
 • Ανταποκριτικό προσωπικό υποστήριξης.
 • Ελεύθερος;
 • Αξιόπιστος;
 • Ενσωματωμένη ανταλλαγή.

Μειονεκτήματα:

 • Όχι πλήρως ανοιχτού κώδικα.
 • Δεν υπάρχουν επιλογές αγοράς fiat για το crypto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me