Αναθεώρηση Bitfinex Exchange | Τέλη, Ασφάλεια, Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Αναθεώρηση Bitfinex

Bitfinex είναι ένα πολύ γνωστό όνομα στην κοινότητα κρυπτογράφησης, αλλά βλέποντας ότι έχει το δίκαιο μερίδιο της διαμάχης, εξακολουθεί να είναι ασφαλές αυτό το ανταλλακτικό; Στην κριτική μας, θα σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε πώς λειτουργεί αυτή η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, αναλύοντας τα χαρακτηριστικά, την ασφάλεια, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της.

Το χρηματιστήριο είναι γνωστό ότι προσφέρει πολλά ζεύγη συναλλαγών και υποστηρίζει τα πιο δημοφιλή ψηφιακά στοιχεία. Σε αυτήν την κριτική Bitfinex, θα μοιραστούμε επίσης μαζί σας ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση αυτής της πλατφόρμας. Το άρθρο θα κάνει μια γενική επισκόπηση των υπηρεσιών που παρέχονται από αυτήν την ανταλλαγή κρυπτογράφησης.

Επισκόπηση Bitfinex: Επισκόπηση Exchange

Bitfinex ιδρύθηκε στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, το 2012, από τον Raphael Nicolle, Γάλλο που ήταν επίσης μέρος του iFinex.inc. Βρίσκεται στο Χονγκ Κονγκ και ξεκίνησε για πρώτη φορά ως πλατφόρμα δανεισμού περιθωρίων P2P μόνο για Bitcoin.

Εκείνη την εποχή, υπήρχαν λίγες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων και η βιομηχανία άρχισε να προχωρά. Έτσι, το Bitfinex έπαιξε σημαντικό ρόλο προκειμένου να βοηθήσει τα κρυπτονομίσματα να προσεγγίσουν νέους χρήστες. Αυτή η απόφαση επέτρεψε στο Bitfinex να γίνει μια από τις μεγαλύτερες και πιο αναγνωρισμένες πλατφόρμες για τον εντοπισμό κρυπτονομισμάτων στον κόσμο.

Το Bitfinex σχετίζεται επίσης με το Tether (USDT), το μεγαλύτερο stablecoin στον κόσμο. Αυτό το ψηφιακό στοιχείο επιτρέπει στους χρήστες να αντισταθμίζουν την αστάθεια στην αγορά από τα παραδοσιακά cryptos. Η Tether έχει αξία 1 $ και η εταιρεία πίσω από το χρηματιστήριο ισχυρίζεται ότι υποστηρίζεται από διαφορετικά περιουσιακά στοιχεία.

Η ανταλλαγή αποκάλυψε το 2018 ότι θα μετεγκατασταθεί στην Ελβετία.

Η πλατφόρμα διαχειρίζεται επίσης το ETHfinex, ένα ανάλογο χρηματιστήριο που υποστηρίζει συναλλαγές διακριτικών ERC-20.

Αναφέρθηκε ότι το Bitfinex χτίστηκε πάνω από ένα πρώην χρηματιστήριο που ονομάζεται Bitcoinica, το οποίο ξεκίνησε ένα χρόνο πριν από το Bitfinex. Η Bitcoinica είχε πολλά προβλήματα, καθώς παραβιάστηκε δύο φορές μέσα σε λίγες εβδομάδες και έχασε 61.000 BTC, η οποία θα ανερχόταν σήμερα 600.000.000 εκατομμύρια δολάρια.

Το Bitfinex είναι ένα από τα πιο ρευστά χρηματιστήρια στην αγορά, συνήθως με υψηλό όγκο και χαμηλά spread (η διαφορά μεταξύ της καλύτερης τιμής προσφοράς και ζήτησης).

Τώρα θα συνεχίσουμε την αναθεώρησή μας εξετάζοντας όλες τις δυνατότητες που παρέχονται από το Bitfinex.

Υποστηριζόμενα νομίσματα και διαθέσιμες χώρες

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Bitfinex είναι το γεγονός ότι διαθέτει μεγάλο αριθμό ζεύγη συναλλαγών. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για άτομα και λάτρεις που θέλουν να έχουν ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο κρυπτογράφησης. Επιπλέον, αυτό ήταν πολύ χρήσιμο για εμπόρους και επενδυτές που απολάμβαναν την έκρηξη της αρχικής προσφοράς νομισμάτων (ICO).

Η ανταλλαγή υποστηρίζει περισσότερα από 200 κρυπτονομίσματα, πράγμα που σημαίνει


Οι έμποροι μπορούν να κάνουν συναλλαγές με κορυφαία νομίσματα, όπως Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ethereum Classic (ETC), Bitcoin Cash (BCH), Dash (DASH), Ripple (XRP), TRON ( TRX), Zcash (ZEC), NEO (NEO), Monero (XMR), καθώς και περισσότερα εξωτικά νομίσματα, όπως Augur (REP), Bitcoin Gold (BTG), Golem (GNT), Qtum (QTUM), Κατάσταση ( SNT), Bytom (BTM), Verge (XVG), Storj (STORJ), Basic Attention Token (BAT), 0x Project (ZRX), FunFair (FUN) και Tezos (XTZ).

Υποστηρίζονται επίσης τέσσερα νομίσματα fiat: USD, EUR, GBP και JPY.

Η πλατφόρμα είναι προσβάσιμη από τις περισσότερες χώρες του κόσμου εκτός από:

• Μπαγκλαντές

• Βολιβία;

• Εκουαδόρ

• Κιργιζία

• Ηνωμένες πολιτείες Αμερικής;

Συμβατότητες Bitfinex

Η διεπαφή ιστού του Bitfinex μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα περισσότερα μεγάλα λειτουργικά συστήματα υπολογιστών και tablet, συμπεριλαμβανομένων των Windows και Mac, καθώς και σε φορητές συσκευές που λειτουργούν σε Android και iOS.

Διεπαφή χρήστη και εμπειρία

Η Bitfinex ανέπτυξε τη διεπαφή της για έμπειρους εμπόρους, με προχωρημένες επιλογές συναλλαγών και διαγράμματα. Εξαιτίας αυτού, η πλατφόρμα της μπορεί να φαίνεται συγκεχυμένη για τους αρχάριους εμπόρους, επομένως προτείνουμε μόνο ειδικούς εμπόρους να χρησιμοποιούν αυτήν την ανταλλαγή.

Το GUI μπορεί να προσαρμοστεί από τον χρήστη ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες συναλλαγών του, έχοντας μια ποικιλία τύπων παραγγελιών. Περιλαμβάνονται επίσης προηγμένες λειτουργίες χαρτογράφησης και πρόσβαση API.

Αναθεώρηση Bitfinex

Εφαρμογή για κινητό

Η Bitfinex ανέπτυξε επίσης μια εφαρμογή για κινητά που μπορεί να ληφθεί και να εγκατασταθεί σε συσκευές iOS και Android. Και οι δύο εφαρμογές βαθμολογούνται θετικά στα αντίστοιχα καταστήματα εφαρμογών τους και φαίνεται ότι η εταιρεία παρέχει συνεχώς νέες ενημερώσεις για αυτές.

Επιλογές συναλλαγών

Οι χρήστες έχουν μια ποικιλία τύπων συναλλαγών, όπως:

• Πάνω από το μετρητή (OTC).

• Οριακή παραγγελία.

• Παραγγελία αγοράς

• Διακοπή παραγγελίας.

• Εντολή Stop-Limit.

• Τελική παραγγελία;

• Παραγγελία Συμπλήρωσης ή Kill (FOK).

• Άμεση ή ακύρωση παραγγελίας (IOC).

• Κλιμακούμενες παραγγελίες.

• Παραγγελία «Μείωση μόνο».

• Ένα ακυρώνει άλλη επιλογή παραγγελίας (OCO).

• Κρυφή επιλογή παραγγελίας.

• Επιλογή περιορισμένης παραγγελίας μόνο μετά την αποστολή.

Λύσεις στο Bitfinex

Οι χρήστες στο χρηματιστήριο μπορούν επίσης να μειώσουν τις θέσεις τους, στοιχηματίζοντας σε μελλοντικές κινήσεις τιμών κρυπτογράφησης.

Διαπραγμάτευση περιθωρίου

Η διαπραγμάτευση περιθωρίων είναι επίσης διαθέσιμη, προσφέροντας μόχλευση 3,3x μέσω της πλατφόρμας χρηματοδότησης περιθωρίου P2P (Peer to Peer) του ιστότοπου. Το ποσό, η διάρκεια και ο τόκος των όρων δανεισμού μπορούν να καθοριστούν από τον χρήστη ή μέσω του Bitfinex.

Η διαπραγμάτευση περιθωρίου είναι ειδικά χρήσιμη για εμπόρους που θέλουν να αυξήσουν τα κέρδη τους. Αν και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο, μπορεί να είναι πολύ επικερδές για τους ειδικούς στο εμπόριο που γνωρίζουν πού κατευθύνεται η αγορά. Κατά τη χρήση περιθωρίου για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, οι χρήστες θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιούν εντολές stop-limit για να μειώσουν την έκθεσή τους.

Εκτός από τις προαναφερθείσες υπηρεσίες, οι χρήστες μπορούν επίσης να δανείζουν τα εικονικά τους νομίσματα. Αυτό θα παράσχει στους επενδυτές περιθωρίων ορισμένα κεφάλαια σε αντάλλαγμα για ένα μικρό ενδιαφέρον. Οι δανειστές μπορούν να προσφέρουν τα χρήματά τους για οποιαδήποτε περίοδο θέλουν και για το επιτόκιο που επιθυμούν. Αυτός μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε κάποιο επιπλέον εισόδημα με χρήματα που είναι αποθηκευμένα στην πλατφόρμα.

Αξίζει να σημειωθεί σε αυτήν την ανασκόπηση του Bitfinex ότι το χρηματιστήριο έχει δημιουργήσει μια εξωχρηματιστηριακή αγορά (OTC). Αυτή είναι μια εξαιρετική λύση για εμπόρους που θέλουν να χειριστούν μεγάλες συναλλαγές. Αυτό θα μείωνε τις μαζικές παραγγελίες στο spot exchange, οι οποίες θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά την αστάθεια.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της αγοράς OTC θα παρέχουν πρόσβαση σε μεγαλύτερη ρευστότητα. Αυτή είναι μια δυνατότητα που είναι διαθέσιμη για εμπόρους Binance.

Πώς να αποκτήσετε έναν λογαριασμό Bitfinex

Για να εγγραφείτε στον ιστότοπο, πρέπει να ακολουθήσετε μερικά βήματα:

 1. Μεταβείτε στον ιστότοπο και κάντε κλικ στο κουμπί “ΕΓΓΡΑΦΗ” από την επάνω δεξιά γωνία της σελίδας.
 2. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης, τη ζώνη ώρας, τη διεύθυνση email και αποδεχτείτε τους όρους για να συνεχίσετε.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί “Άνοιγμα λογαριασμού” αφού ολοκληρώσετε το captcha και αποδεχτείτε τους όρους.
 4. Περιμένετε την επιβεβαίωση από την ομάδα του Bitfinex.
 5. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο “Επιβεβαίωση διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου”.

Τρόπος χρήσης του Bitfinex Exchange

Κατάθεση κρυπτογράφησης

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Bitfinex.

2. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο “Κατάθεση” επάνω δεξιά.

3. Επιλέξτε το crypto σας και αποδεχτείτε τους όρους χρέωσης.

4. Επιλέξτε οποιοδήποτε από τα πορτοφόλια (ανταλλαγή / περιθώριο / χρηματοδότηση) σύμφωνα με τον λογαριασμό σας.

5. Κάντε κλικ στο “Κάντε κλικ για δημιουργία διεύθυνσης”.

6. Κάντε κλικ στο “Αντιγραφή στο Πρόχειρο” και επικολλήστε αυτήν τη διεύθυνση στο πορτοφόλι από όπου θα μεταφέρετε τα χρήματά σας.

7. Για να καταθέσετε νομίσματα fiat, επαληθεύστε τον λογαριασμό σας υποβάλλοντας τα απαιτούμενα έγγραφα.

Πώς να κάνετε αγορές

1. Από τον λογαριασμό σας, κάντε κλικ στην επιλογή «Συναλλαγή» από πάνω αριστερά.

2. Επιλέξτε το ζεύγος με το οποίο θέλετε να ανταλλάξετε.

3. Μεταβείτε στο “ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ” και επιλέξτε την καρτέλα “Ανταλλαγή”.

4. Επιλέξτε τον τύπο της παραγγελίας σας (π.χ. Αγορά) το ποσό που θέλετε να αγοράσετε.

5. Κάντε κλικ στο κουμπί “Αγορά Αγοράς” για να κάνετε την παραγγελία.

Ανάληψη χρημάτων

1. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο “Απόσυρση” πάνω δεξιά.

2. Επιλέξτε το crypto που θέλετε να αποσύρετε.

3. Εισαγάγετε τη διεύθυνση πορτοφολιού που θέλετε να στείλετε τα χρήματά σας, το ποσό ανάληψης και επιλέξτε το πορτοφόλι (ανταλλαγή / συναλλαγή / χρηματοδότηση) από την οποία θα αποσύρετε τα χρήματα.

4. Κάντε κλικ στο κουμπί “Αίτημα ανάληψης”.

Απαιτήσεις επαλήθευσης

Για τη λειτουργία κρυπτογράφησης στο Bitfinex δεν χρειάζεται να περάσετε από επαλήθευση. απλώς επιβεβαιώστε τη διεύθυνση email σας. Αλλά για τις λειτουργίες fiat, θα πρέπει να παρουσιάσετε τα έγγραφα ταυτότητας KYC (Γνωρίστε τον Πελάτη σας) (διαβατήριο, άδεια οδήγησης κ.λπ.).

Μπορεί να χρειαστούν έως και 6 ή 8 εβδομάδες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία επαλήθευσης.

Τέλη ανταλλαγής Bitfinex

Το σύστημα χρεώσεων του Bitfinex βασίζεται σε μια δομή κατασκευαστή, η οποία ισχύει για τον όγκο συναλλαγών μιας περιόδου 30 ημερών.

Εκτέλεση παραγγελίας:

Εκτέλεση παραγγελίας Bitfinex

Εκτέλεση εντολής παραγώγων:

Εκτέλεση εντολών παραγώγων

Τέλη κατάθεσης

 • Κατάθεση Fiat: 0,1% χρέωση;
 • Κατάθεση κρυπτονομισμάτων: Δωρεάν για καταθέσεις άνω των 1.000 $. Οι ονομαστικές χρεώσεις (λιγότερο από $ 1) ισχύουν διαφορετικά.
 • Κατάθεση Tether (USDT): Δωρεάν για καταθέσεις άνω των 1.000 $. 20 USDT διαφορετικά.

Τέλη ανάληψης

 • Ανάληψη Fiat μέσω τραπεζικού εμβάσματος: 0,1%;
 • Ανάληψη Fiat μέσω τραπεζικού εμβάσματος: 1%;
 • Απόσυρση Fiat μέσω τραπεζικού καλωδίου υψηλής συχνότητας / όγκου: 3%;
 • Απόσυρση κρυπτονομισμάτων: εξαρτάται από την κρυπτογράφηση, συνήθως λιγότερο από 1 ισοδύναμο US $.
 • Απόσυρση κρυπτονομισμάτων Tether (USDT): 20 USDT.

Τέλη συναλλαγών περιθωρίου

 • Χρέωση για τέλη που εισπράττονται από πάροχους συναλλαγών περιθωρίου: 15%
 • Χρέωση για τέλη που εισπράττονται από πάροχους συναλλαγών περιθωρίου όταν ανοίγουν με κρυφή προσφορά: χρέωση 18%.
 • Χρέωση για χρηματοδότηση που δανείζεται και επιστρέφεται χωρίς να χρησιμοποιείται σε θέση περιθωρίου: Έως 1 ολόκληρος τόκος.

μέθοδοι πληρωμής

Οι χρήστες του Bitfinex έχουν δύο διαθέσιμους τρόπους πληρωμής: τραπεζικό έμβασμα και crypto.

Μέσω τραπεζικών εμβασμάτων, οι χρήστες μπορούν να καταθέσουν τα ακόλουθα νομίσματα fiat: EUR, JPY, GBP και USD. Δεν υποστηρίζονται πληρωμές με πιστωτική / χρεωστική κάρτα.

Χρόνοι συναλλαγών

Οι καταθέσεις Bitcoin μπορεί να διαρκέσουν έως και 30 λεπτά ή περισσότερο, ανάλογα με την κίνηση του δικτύου.

Όρια μεταφοράς

Οι καταθέσεις Fiat δεν έχουν ελάχιστα ή μέγιστα όρια. Κατά την πραγματοποίηση αναλήψεων fiat, υπάρχει ένα ελάχιστο όριο ποσού 200 $ και ένα όριο χρέωσης 20 US $. Δεν υπάρχουν διαθέσιμα όρια συναλλαγών στο Bitfinex.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας

Το Bitfinex έχει εμπλακεί σε μια σειρά από hacks και διαμάχες που κάνουν τις εφαρμογές ασφαλείας τους αμφισβητήσιμες.

Το Exchange χρησιμοποίησε τον σοβαρά ελαττωματικό κώδικα του Bitcoinica για να βασίσει την πλατφόρμα του. Όπως αναφέραμε στην αρχή της αναθεώρησης Bitfinex, πριν από το κλείσιμό της, η Bitcoinica υπέστη πολλές παραβιάσεις.

Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί, το 2015, ο ιστότοπος υπέστη παραβίαση 1500 BTC. Αλλά τον επόμενο χρόνο τον Αύγουστο του 2016, έχασε, ακόμη περισσότερα, 100.000 BTC, σε ένα άλλο περιστατικό εισβολής – ένα ποσό που εκτιμάται σε περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια σύμφωνα με τα σημερινά πρότυπα.

Ακολούθησαν περισσότερα προβλήματα καθώς η ανταλλαγή ήταν ανίκανη να αντιμετωπίσει τις απώλειες χωρίς να κάνει τους πελάτες της να υποφέρουν. Προκειμένου να καλύψει τις απώλειες, η πλατφόρμα πήρε το 36% από το υπόλοιπο των χρηστών της, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν επηρεάστηκαν από την επίθεση. Το Bitfinex έδωσε στους πελάτες σε αντάλλαγμα ένα διακριτικό μεριδίου εσόδων που ονομάζεται BFX. Οι ανταλλαγές εξαναγκάστηκαν και πολλοί χρήστες δεν ήταν ικανοποιημένοι με την κατάσταση, πολλοί ισχυρίστηκαν ότι η πλατφόρμα πλαστογράφησε ολόκληρη τη δοκιμασία για να πάρει τα χρήματά τους.

Υποστηρίχθηκε ότι ένα χρόνο αργότερα, όλοι οι πελάτες έλαβαν πλήρη αποζημίωση εάν διατηρούσαν τα κουπόνια τους BFX.

Μετά από αυτό, η Bitfinex είχε προβλήματα με τους τραπεζικούς της εταίρους, την Wells Fargo και μια ταϊβανέζικη τράπεζα, καθώς και οι δύο έπαψαν τις σχέσεις τους με το χρηματιστήριο το 2017, το οποίο με την πάροδο του χρόνου χιονίστηκε σε μια από τις μεγαλύτερες ειδήσεις κρυπτογράφησης του 2019. Δεν ήταν δυνατή η εξασφάλιση ενός κανονικού τραπεζική σχέση, το χρηματιστήριο κατέθεσε 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε έναν επεξεργαστή πληρωμών της Παναμάς που ονομάζεται Crypto Capital Corp. Υποστηρίχθηκε ότι το 2018, η Bitfinex γνώριζε ή υποψιαζόταν ότι η Crypto Capital διέφυγε με τα χρήματα, αλλά ποτέ δεν ενημέρωσε τους επενδυτές για την απώλεια τους.

Τον Απρίλιο του 2019, ο Γενικός Εισαγγελέας της Νέας Υόρκης, Letitia James, κατηγόρησε την Bitfinex ότι χρησιμοποιεί χρήματα από τα αποθεματικά της Tether για να καλύψει μια απώλεια 850 εκατομμυρίων δολαρίων..

Τα δολάρια ΗΠΑ και οι πελάτες των ΗΠΑ δεν έγιναν πλέον αποδεκτά από την ανταλλαγή λόγω τραπεζικών ζητημάτων.

Η Bitfinex ισχυρίζεται ότι το 99,5% των χρημάτων του πελάτη αποθηκεύονται σε ένα κρύο πορτοφόλι που χρησιμοποιεί μια λειτουργία πολλαπλών υπογραφών στην οποία τα κλειδιά κατανέμονται γεωγραφικά σε διάφορες ασφαλείς τοποθεσίες.

Οι λογαριασμοί των χρηστών έχουν 2FA και U2F, καθώς και κρυπτογράφηση email PGP. Οι λογαριασμοί παρακολουθούνται και έχουν εφαρμόσει προηγμένες δυνατότητες επαλήθευσης, όπως:

• ανάλυση των αποθηκευμένων δεδομένων σύνδεσης.

• σύστημα που ανακαλύπτει αλλαγές στη διεύθυνση IP και αποτρέπει την παραβίαση συνεδρίας.

• ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με σύνδεσμο για άμεσο πάγωμα του λογαριασμού σας σε περίπτωση ύποπτης δραστηριότητας λογαριασμού.

• Παρακολούθηση διευθύνσεων IP.

Υποστήριξη πελατών

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης του Bitfinex 24/7 μέσω συστήματος εισιτηρίων. Για πρόσβαση σε αυτό, μετακινηθείτε προς τα κάτω και μεταβείτε στην ενότητα “Υποστήριξη”. Τα εισιτήρια αποκρίνονται εντός 12 ωρών, αλλά μερικά έχουν αναφέρει ότι μερικές φορές χρειάζονται περισσότερα για να απαντήσουν. Δεν υπάρχει ζωντανή, συνομιλία ή αριθμός τηλεφώνου.

Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης μια Γνωσιακή Βάση που καλύπτει σχεδόν θέματα που σχετίζονται με τις λειτουργίες του λογαριασμού και τις συναλλαγές.

Bitfinex Exchange Φήμη

Ο χώρος κρυπτογράφησης είναι γεμάτος εικασίες σχετικά με τη συμμετοχή των Bitfinex και Tether στη χειραγώγηση των τιμών. Υπήρξαν πολλοί χρήστες που έχουν επισημάνει μια συσχέτιση μεταξύ των δύο οντοτήτων και των διακυμάνσεων των τιμών του bitcoin, των αντλιών και των απορρίψεων, καθώς και των ψεύτικων όγκων.

Στις 24 Απριλίου 2018, η ανταλλαγή κατηγορήθηκε από το γραφείο του γενικού εισαγγελέα της Νέας Υόρκης για κάλυψη ζημιών 850 εκατομμυρίων δολαρίων:

«Η έρευνά μας διαπίστωσε ότι οι φορείς εκμετάλλευσης της πλατφόρμας συναλλαγών« Bitfinex », οι οποίοι ελέγχουν επίσης το εικονικό νόμισμα« tether », έχουν εμπλακεί σε μια κάλυψη για να κρύψουν την φαινομενική απώλεια 850 εκατομμυρίων δολαρίων από συγχωνευμένα κεφάλαια πελατών και εταιρειών.»

Η εταιρεία αρνήθηκε αυτές τις κατηγορίες, αλλά οι χρήστες είναι πλέον επιφυλακτικοί για την αξιοπιστία της ανταλλαγής.

Πολλοί ιστότοποι ή άτομα έχουν δημοσιεύσει τη δική τους κριτική αναφέροντας τις εμπειρίες τους με το Bitfinex. Η γενική γνώμη είναι διχασμένη, επομένως δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε εάν η ανταλλαγή είναι πραγματικά κακή ή καλή.

Αναθεώρηση Bitfinex: Ετυμηγορία

Το Bitfinex είναι μια ανταλλαγή για προχωρημένους εμπόρους, με μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές κρυπτογράφησης και σχετικά χαμηλές χρεώσεις, αλλά πρέπει να λάβετε υπόψη τα προηγούμενα ζητήματα ασφαλείας και τις γύρω διαμάχες προτού συνεχίσετε με αυτήν την ανταλλαγή. Ελπίζουμε ότι η κριτική μας για το Bitfinex σας βοήθησε να αποφασίσετε εάν είναι η κατάλληλη ανταλλαγή για εσάς.

Bitfinex Exchange Review: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα:

 • Χαμηλές χρεώσεις
 • Προηγμένες επιλογές συναλλαγών;
 • Πολλοί τύποι παραγγελιών.
 • Μεγάλη επιλογή κρυπτογράφησης.

Μειονεκτήματα:

 • Ζητήματα διαφάνειας;
 • ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ;
 • Αμφιλεγόμενες συνδέσεις;
 • Περιορισμένος αριθμός επιλογών πληρωμής fiat.

Προτεινόμενη εικόνα: bitstat.top

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map