Αναθεώρηση ανταλλαγής Binance Dex | Τέλη, Ασφάλεια, Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Binance Dex

Στο σημερινό άρθρο, θα εξετάσουμε το Ανταλλαγή Binance Dex, ρίξτε μια ματιά σε τι χαρακτηριστικά προσφέρει αυτή η πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης.

Επισκόπηση Binance Dex

Αποκεντρωμένη ανταλλαγή | DEX | Binance DEXΗ δημοφιλής ανταλλαγή Binance κυκλοφόρησε στις 20 Φεβρουαρίου 2019, το testnet για το Binance DEX, μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα αντιστοίχισης παραγγελιών βασισμένη στην τεχνολογία Binance Chain. Το Binance Chain είναι ένα νέο σύστημα διανομής blockchain και peer-to-peer που δημιουργήθηκε από την ομάδα για να χρησιμεύσει ως περιβάλλον όπου η αντιστοίχιση παραγγελιών πραγματοποιείται στους κόμβους blockchain. Όλες οι συναλλαγές καταγράφονται στην αλυσίδα για να εξασφαλίσουν ένα πλήρως ελεγχόμενο καθολικό και να επιτρέπουν τη μετατροπή μεταξύ των ψηφιακών στοιχείων που εκδίδονται και αναφέρονται στο DEX.

Μέσω της Binance Chain, εταιρείες και άλλα έργα μπορούν να εκδώσουν το δικό τους ψηφιακό στοιχείο. Τα έργα μπορούν να προτείνουν την εισαγωγή νέων ζευγών συναλλαγών μεταξύ δύο διαφορετικών μαρκών στο Dex και επίσης να περιλαμβάνουν παραγγελίες για αυτά τα νέα ζεύγη.

Υποστηριζόμενα νομίσματα και διαθέσιμες χώρες

Η πλατφόρμα διαθέτει 135 ζεύγη, τα οποία χωρίζονται σε 4 αγορές: αγορές BNB, αγορές BTC, αγορές Altcoin και Fiat Markets. Στις αγορές BNB, τα ακόλουθα περιουσιακά στοιχεία διαπραγματεύονται έναντι του Binance Coin: VRAB, AVA, AERGO, RUNE, TRXB, ARN, CRPT, CAS, UND και EOSBEAR.

Το BTC διαπραγματεύεται έναντι BNB, ANKR, BOLT και COS. Το μόνο ζεύγος στην αγορά ALTS είναι το BNB / ETH. Οι αγορές fiat διαπραγματεύονται κρυπτονομίσματα έναντι σταθερών νομισμάτων, όπως το Rupiah Token (IDRT), το Binance USD (BUSD) και το StableUSD (USDS). Όλα τα BTC, ETH, LTC, BCH και BNB διαπραγματεύονται έναντι του BUSD.

Οι χρήστες από τις ακόλουθες χώρες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Binance DEX: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Αλβανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Λευκορωσία, Κονγκό (ΛΔΚ), Ακτή Ελεφαντοστού, Κριμαία, Κούβα, Ιράκ, Ιράν, Βόρεια Κορέα, Λιβερία, Μακεδονία , Μιανμάρ, Σερβία, Σουδάν, Συρία, Ζιμπάμπουε.

Συμβατότητες συστήματος

Η πλατφόρμα συναλλαγών μπορεί να προσεγγιστεί και να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης που έχει ανοιχτεί σε οποιοδήποτε επιτραπέζιο σύστημα. Δεν υπάρχει εφαρμογή για κινητά για το Binance DEX. Ωστόσο, η λειτουργικότητα συναλλαγών DEX ενσωματώθηκε στην εφαρμογή Mobile πορτοφόλι Trust.

Διεπαφή χρήστη και εμπειρία

Το περιβάλλον εργασίας χρήστη της πλατφόρμας DEX είναι παρόμοιο με αυτό του Binance.com, με διαγράμματα TradingView και πολλούς τεχνικούς δείκτες.

Οθόνη συναλλαγών Binance DEX

Η διεπαφή χρήστη επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν πορτοφόλια χωρίς φύλαξη και επίσης υποστηρίζουν εξωτερικά πορτοφόλια λογισμικού και υλικού, με ενσωμάτωση με το Trust Wallet και το Ledger Nano S.


Πώς να αποκτήσετε λογαριασμό Binance Dex

 • Μεταβείτε στη διεύθυνση https://binance.org/ και κάντε κλικ στο “Δημιουργία Πορτοφολιού” που βρίσκεται στην επάνω δεξιά πλευρά της οθόνης.
 • Θα έχετε τρεις εναλλακτικές μεθόδους μέσω των οποίων μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο πορτοφόλι σας:
 1. Αρχείο Keystore + κωδικός πρόσβασης;
 2. Μνημονική φράση;
 3. Ιδιωτικό κλειδί.

 • Το αρχείο Keystore + ο κωδικός πρόσβασης ζητείται από όλους τους χρήστες του Binance. Θα πρέπει να επιλέξετε μεταξύ της μνημονικής φράσης ή ενός ιδιωτικού κλειδιού ως δευτερεύουσα μέθοδος.
 • Για να δημιουργήσετε και να κατεβάσετε το αρχείο Keystore, εισαγάγετε έναν κωδικό πρόσβασης τουλάχιστον οκτώ χαρακτήρων με κεφαλαίο γράμμα, σύμβολο και αριθμό.
 • Γράψτε τη μνημονική φράση που εμφανίζεται και κρατήστε την κάπου ασφαλή.
 • Θα σας δοθεί η επιλογή να δείτε το ιδιωτικό σας κλειδί. Επίσης, γράψτε το και αποθηκεύστε το κάπου ασφαλές.
 • Επιβεβαιώστε ότι έχετε εισαγάγει τα στοιχεία Keystore και ιδιωτικού κλειδιού.
 • Ξεκλειδώστε το πορτοφόλι σας κάνοντας κλικ σε οποιαδήποτε από τις σχετικές καρτέλες.

 • Ανεβάστε το αρχείο Keystore και εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας, εισαγάγετε τη μνημονική φράση 24 λέξεων ή το ιδιωτικό σας κλειδί.

Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν λογαριασμό Binance Dex

Πραγματοποίηση κατάθεσης

 • Αποκτήστε πρόσβαση στη βρύση και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Binance.

 • Εισαγάγετε τη διεύθυνσή σας και κάντε κλικ στο “+ Προσθήκη διεύθυνσης”.
 • Κάντε κλικ στην επιλογή “Υποβολή”.
 • Τα χρήματα θα σταλούν στην ενότητα «Συναλλαγές» στο DEX.
 • Αφού επιβεβαιωθεί η απόδειξη, μπορείτε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές.

Εμπορία

 • Βρείτε τα ζεύγη συναλλαγών που προτιμάτε από το πλαίσιο στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.
 • Κάντε κλικ στο ζεύγος με το οποίο θέλετε να ανταλλάξετε.
 • Κάντε μια παραγγελία ορίου.

 • Κάντε κλικ στην καρτέλα “Αγορά” ή “Πώληση”.
 • Οι πληροφορίες σχετικά με τις ανοιχτές παραγγελίες, τις παραγγελίες και το ιστορικό συναλλαγών και τα υπόλοιπα εμφανίζονται στο κάτω αριστερό μέρος της διεπαφής.

Τέλη Binance Dex

Ισχύει η αποκεντρωμένη ανταλλαγή αμοιβές βασίζεται σε ένα σύστημα λήψης κατασκευαστών, αλλά είναι λίγο πιο περίπλοκο από αυτό.

Τα τέλη συναλλαγών για συναλλαγές εκτός BNB είναι 0,10% και οι συναλλαγές που πληρώνονται στην BNB έχουν προμήθεια 0,04%, που είναι το ήμισυ της αμοιβής του Binance.com.

Τέλη Binance DEX στο Mainnet

Η πλατφόρμα χρεώνει χρέωση 0,000375 BNB ανά συναλλαγή κατά την εκτέλεση ανάληψης. Δεν πραγματοποιούνται χρεώσεις όταν κάνετε καταθέσεις.

μέθοδοι πληρωμής

Όπως και άλλες αποκεντρωμένες ανταλλαγές, το Binance DEX δεν δέχεται καμία μορφή νομίσματος. Μπορείτε να κάνετε καταθέσεις μόνο στα υποστηριζόμενα cryptos.

Χρόνοι συναλλαγής

Οι χρόνοι συναλλαγής ποικίλλουν ανάλογα με τα αντίστοιχα δίκτυα των νομισμάτων που χρησιμοποιείτε στην συναλλαγή σας.

Όρια συναλλαγών

Δεν υπάρχουν όρια στο ποσό που μπορείτε να καταθέσετε, να κάνετε ανάληψη ή να κάνετε συναλλαγές.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας

ασφαλήςΚαθώς η πλατφόρμα δεν διαθέτει χρήματα χρηστών, μόνο οι έμποροι έχουν τον πλήρη έλεγχο των ιδιωτικών τους κλειδιών. Το Binance Chain εφαρμόζει έναν μηχανισμό συναίνεσης που βασίζεται σε ένα Βυζαντινό Σφάλμα Ανοχής (BFT) και Proof of Stake (PoS), ο οποίος επικυρώνει συναλλαγές μέσω ενός δικτύου ειδικευμένων επικυρωτών. Το blockchain χρησιμοποιεί αρκετούς μηχανισμούς κατά της μπροστινής λειτουργίας για να διατηρήσει την ακεραιότητα των συναλλαγών του.

Η ομάδα διαθέτει επίσης μια ενότητα που εξηγεί τα πρωτόκολλα αποκατάστασης καταστροφών και έκτακτης ανάγκης, τα οποία ισχύουν για διάφορες περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Υποστήριξη πελατών

Εικονίδιο υποστήριξης πελατώνΩς αποκεντρωμένη ανταλλαγή, το Binance DEX δεν διαθέτει σύστημα εισιτηρίων υποστήριξης πελατών όπως το Binance.com και το Binance.US. Αντ ‘αυτού, ο χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με την ομάδα μέσω του επίσημου τηλεγράφου ή του Twitter της ανταλλαγής σχετικά με ζητήματα DEX. Υπάρχει επίσης μια σελίδα Github και μια ενότητα FAQ που μπορείτε να συμβουλευτείτε για ορισμένα βασικά θέματα.

Ωστόσο, καθώς το Binance είναι μια μεγάλη ανταλλαγή με υποστήριξη σε ένα ευρύ φάσμα χωρών, η ομάδα είναι σε θέση να παρέχει υψηλότερο επίπεδο υποστήριξης σε σύγκριση με άλλες αποκεντρωμένες ανταλλαγές.

Binance Dex Φήμη

Λόγω της γενικής φήμης που περιβάλλει το έργο Binance, το Binance DEX θεωρείται επίσης ως αξιόπιστη πλατφόρμα.

Αναθεώρηση Binance Dex: Ετυμηγορία

Το Binance DEX είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους εμπόρους κρυπτογράφησης που αναζητούν έναν αποκεντρωμένο τρόπο ανταλλαγής διαφορετικών μαρκών, καθώς έχει χαμηλές χρεώσεις και την υποστήριξη μιας αξιόπιστης εταιρείας κρυπτογράφησης. Ωστόσο, η πλατφόρμα μπορεί να μην είναι για όλους, καθώς υπάρχουν λίγα ζευγάρια και οι αρχάριοι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το fiat για να κάνουν την πρώτη τους αγορά κρυπτογράφησης.

Προτεινόμενη εικόνα: blockonomi.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map