Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Binance Academy | Πλήρως δωρεάν εκπαιδευτική πύλη χωρίς διαφημίσεις

Ακαδημία Binance

Ο χώρος κρυπτογράφησης είναι γεμάτος παραπλανητικές πληροφορίες και μπορεί να γίνει λίγο συγκεχυμένο για τους νέους εμπόρους να επενδύσουν σε κρυπτογράφηση. Υπάρχουν πολλά θέματα που είναι πιο περίπλοκα και απαιτούν εκτενή εξήγηση και η εύρεση μιας πηγής που προσφέρει μια «αμερόληπτη» προσέγγιση είναι πραγματικά χρήσιμη. Εδώ μπαίνει η Binance Academy.

Τι είναι η Ακαδημία Binance?

Αποτέλεσμα εικόνας για το Binance Academy

Πηγή: Twitter

Η Binance, η δημοφιλής εταιρεία ανταλλαγής κρυπτογράφησης, είναι γνωστή για τη δημιουργία νέων κλάδων και πλατφορμών που εξυπηρετούν διάφορους σκοπούς στο τεράστιο οικοσύστημα τους. Στις 12 Δεκεμβρίου 2018, αποφάσισαν να προσθέσουν στη λίστα προσφορών τους μια ειδική πλατφόρμα αφιερωμένη σε χρήστες που θέλουν να μάθουν περισσότερα σχετικά με την τεχνολογία blockchain και άλλα θέματα που σχετίζονται με τα cryptos και τη χρήση τους.

Η πλατφόρμα περιέχει περισσότερα από 500 διαφορετικά άρθρα που παρέχουν αμερόληπτες πληροφορίες για διάφορα θέματα που σχετίζονται με τον κόσμο της κρυπτογράφησης.

Τα άρθρα που παρουσιάζονται είναι συνήθως επεξηγηματικά κομμάτια και σεμινάρια, με τα κύρια θέματα να εξηγούν σε βάθος τη διαδικασία εξόρυξης, ανταλλαγές κρυπτογράφησης, καθώς και ποια είναι τα κρυπτογραφικά στοιχεία και πώς λειτουργούν γενικά. Το Binance Academy δεν διαθέτει διαφημίσεις στα βίντεο ή στην πλατφόρμα του, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν τη μαθησιακή τους εμπειρία χωρίς διακοπή.

Ο Ted Lin, ο Διευθύνων Σύμβουλος Ανάπτυξης της Binance, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την πλατφόρμα και τον σκοπό της:

«Η εκπαίδευση είναι ο αναπόσπαστος πυλώνας για τον πολλαπλασιασμό της χρήσης κρυπτογράφησης και blockchain. Με την υιοθέτηση ακόμη στα σπάργανα, ο κόσμος χρειάζεται μια ενοποιημένη, εύχρηστη και αξιόπιστη πηγή γνώσεων για να προωθήσει την κατανόηση της κρυπτογράφησης και της τεχνολογίας κατανεμημένων καθολικών. “

«Με την Binance Academy, στόχος μας είναι να παρέχουμε μια εντελώς ουδέτερη πλατφόρμα με μια ποιοτική, αμερόληπτη, εκπαιδευτική πλατφόρμα. Οι χρήστες μπορούν να μάθουν τα πάντα για το Blockchain, την Ασφάλεια και τα Οικονομικά, εκτός από χρήσιμους οδηγούς και οδηγούς, στις προτιμώμενες γλώσσες τους. “

Διαθέσιμες κατηγορίες

Για να διευκολύνει την εύρεση πραγμάτων για χρήστες που έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα, η Binance Academy έχει χωρίσει τα άρθρα της σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες: blockchain, οικονομικά, ασφάλεια και σεμινάρια. Υπάρχει επίσης μια ενότητα βίντεο που εξηγεί γρήγορα θέματα σε σύντομα βίντεο.

Κατηγορία Binance

ο Οικονομικά της Binance Academy Η ενότητα εξηγεί σε βάθος όλα τα πράγματα που σχετίζονται με τις συναλλαγές. Εδώ μπορείτε να μάθετε για τεχνικούς δείκτες και πώς χρησιμοποιούνται στην ανάλυση, μοτίβα κηροπηγίων, γραφήματα, ρευστότητα και άλλους όρους.

ο Blockchain Η ενότητα εξηγεί τι είναι το blockchain, τις περιπτώσεις χρήσης του, τα πιρούνια, τους τύπους blockchain και τα πρωτόκολλα συναίνεσης, καθώς και άλλες τεχνολογίες που βασίζονται σε αυτό, όπως oracle, SegWit, έξυπνες συμβάσεις, Mimble Wimble, atom swaps, ψηφιακές υπογραφές και πολλά άλλα θέματα.

Με την πρόσβαση στο Ασφάλεια κατηγορία, οι χρήστες μπορούν να μάθουν περισσότερα σχετικά με την αποθήκευση κρυπτογράφησης και ποιες τεχνολογίες εφαρμόζουν τα πορτοφόλια προκειμένου να λειτουργήσουν και να διατηρήσουν την κρυπτογράφηση ασφαλή. Υπάρχουν επίσης άρθρα σχετικά με την κρυπτογραφία, διάφορες επιθέσεις ασφαλείας και εργαλεία για την ενίσχυση του απορρήτου και της ασφάλειας των αποθηκευμένων στοιχείων κρυπτογράφησης.

Σε Σεμινάρια, Ο ιστότοπος σας διδάσκει πώς να χρησιμοποιείτε διάφορες δυνατότητες του οικοσυστήματος Binance, όπως δανεισμός, διαπραγμάτευση περιθωρίου, απόσυρση, πραγματοποίηση εντολών αγοράς, πώς να χρησιμοποιήσετε την προηγμένη διεπαφή τους, αποκεντρωμένη ανταλλαγή και αλυσίδα εξερευνητών. Υπάρχουν επίσης άρθρα που δείχνουν πώς να χρησιμοποιείτε διάφορα πορτοφόλια.

ο βίντεο Η ενότητα έχει έναν Οδηγό για αρχάριους Binance, ο οποίος αποτελείται από μια σειρά από εννέα βίντεο αφιερωμένα στην εισαγωγή νέων χρηστών σε στοιχεία κρυπτογράφησης. Άλλα βίντεο που εμφανίζονται στην πλατφόρμα περιλαμβάνουν “Margin Trading Guide”, “What is PGP”, “What are Perpetual Futures Contracts”.

Εκτός από όλα αυτά, υπάρχει ένα FAQ και Γλωσσάριο ενότητα που καλύπτει μια μεγάλη ποικιλία ερωτήσεων σχετικά με την κρυπτογράφηση και το blockchain.

Ο Binance κυκλοφόρησε επίσης έναν πίνακα αιτήσεων χαρακτηριστικών, όπου οι αναγνώστες μπορούν να ψηφίσουν ποιες δυνατότητες προστίθενται δίπλα στο Academy. Η πλατφόρμα κυκλοφόρησε επίσης τρία διασκεδαστικά και συναρπαστικά κουίζ, με περισσότερα να έρθουν στο μέλλον.

Στατιστικά

Αναφέρθηκε ότι οι χρήστες έχουν αφιερώσει στο Binance Academy συνολικά 6.450.000 λεπτά διαβάζοντας τα άρθρα τους κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 12 μηνών. Αυτό είναι το ισοδύναμο των 13 ετών αφιερωμένο στην εκμάθηση σχετικά με το blockchain και τα cryptos. Τα βίντεό τους στο YouTube έχουν καταγράψει συνολικά 12.515 ώρες (521 ημέρες) αναπαραγωγής.

Διεπαφή χρήστη

Από την κυκλοφορία του πριν από ένα χρόνο, η ομάδα της Binance Academy προσθέτει συνεχώς περισσότερα μέλη και εργάζεται σκληρά για να αυξήσει τον αριθμό των εκπαιδευτικών άρθρων υψηλής ποιότητας. Ωστόσο, η συμβολή της ομάδας δεν περιορίζεται μόνο στη δημιουργία νέου περιεχομένου.

Οι προγραμματιστές του Binance εργάζονται επίσης το 2019 για να ξαναχτίσουν ολόκληρο τον ιστότοπό τους από το μηδέν, προκειμένου να κάνουν την πλατφόρμα πιο αξιόπιστη και ταχύτερη. Η διεπαφή επανασχεδιάστηκε επίσης για να παρουσιάσει ένα από τα πιο απαιτούμενα χαρακτηριστικά από τους χρήστες τους, το φως & σκοτεινή λειτουργία. Αυτή η ενημέρωση αποδείχθηκε πολύ ευπρόσδεκτη, καθώς αξιολογήθηκε μεταξύ των 3 κορυφαίων προϊόντων ProductHunt.

Διεπαφή χρήστη Binance

Υποστηριζόμενες γλώσσες

Η πλατφόρμα δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει τα πολλά άρθρα της σε διαφορετικές γλώσσες προκειμένου να καταστήσει τις πληροφορίες της διαθέσιμες σε ένα παγκόσμιο κοινό, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει άτομα που δεν μιλούν αγγλικά ή άλλες μεγάλες γλώσσες. Με αυτόν τον τρόπο, η Binance Academy μπορεί να προσεγγιστεί και να γίνει κατανοητή από μια μεγαλύτερη βάση χρηστών που θέλει να εκπαιδευτεί σχετικά με εικονικά νομίσματα και τεχνολογία κατανεμημένου καθολικού.

Η διεπαφή της πλατφόρμας είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε 17 κύριες γλώσσες:

Το 2019, επέκτειναν το περιεχόμενό τους σε δύο ακόμη γλώσσες, την Ινδονησία και την Ιαπωνία. Η ομάδα έχει επίσης βελτιώσει την προσβασιμότητα του ιστότοπού της εφαρμόζοντας κείμενο-σε-ομιλία σε όλα τα άρθρα τους.

Μέρος του περιεχομένου που εμφανίζεται στην Ακαδημία έχει ήδη μεταφραστεί στις προαναφερθείσες γλώσσες, ενώ άλλο υλικό μεταφράζεται από μια ομάδα μεταφραστών από το Πρόγραμμα Μεταφραστικών Μπόνους τους.

Οι εφαρμογές

Για να αυξήσει την προσβασιμότητα του περιεχομένου τους, η Binance Academy έχει επίσης αναπτύξει και ξεκίνησε πολλές εφαρμογές. Στις αρχές του 2019, ξεκίνησαν την εφαρμογή Progressive Web, η οποία επιτρέπει την εγκατάσταση του Binance Academy σε επιτραπέζιους υπολογιστές και επιτρέπει στους χρήστες να διαβάζουν τα άρθρα εκτός σύνδεσης.

Αργότερα εκείνο το έτος, η Binance Academy πρόσθεσε δύο εφαρμογές για κινητά, μία για iOS και μία για συσκευές Android. Μπορείτε να κατεβάσετε τις εφαρμογές από τα αντίστοιχα καταστήματά τους.

Εφαρμογή ακαδημίας Binance

Πώς μπορούν να συνεισφέρουν οι χρήστες?

Το Binance δημιούργησε ένα πρόγραμμα όπου οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ένα από τα προκαθορισμένα θέματα, να δημιουργήσουν το περιεχόμενο για αυτό και στη συνέχεια να το υποβάλουν για να κερδίσουν έως και 50 μάρκες BNB ως ​​ανταμοιβή. Το περιεχόμενο πρέπει να πληροί τους ακόλουθους κανόνες για να λάβει την υπόσχεση ανταμοιβής και να δημοσιεύεται στην πλατφόρμα:

  • Δεν υπάρχουν διαφημίσεις στα βίντεο.
  • Χρησιμοποιήστε το Binance σε όλα τα παραδείγματα.
  • Το βίντεο πρέπει να είναι στα Αγγλικά.
  • Όλα τα βίντεο που υποβάλλονται πρέπει να υπογράφουν δικαιώματα χρήσης στο Binance.
  • Το περιεχόμενο που υποβάλλεται πρέπει να είναι πρωτότυπο.

συμπέρασμα

Το Binance Academy είναι μια πλατφόρμα που διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία εκπαιδευτικού περιεχομένου για χρήστες που θέλουν να μάθουν περισσότερα σχετικά με την κρυπτογράφηση και το blockchain, ενώ η πρόσβαση σε όλα είναι δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις.

Προτεινόμενη εικόνα: Binance.vision

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me