Επανεξέταση ανταλλαγής Binance | Τέλη, Ασφάλεια, Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Σήμερα, θα επανεξετάσουμε την ανταλλαγή Binance, μια δημοφιλή πλατφόρμα που διαθέτει μια ποικιλία ζευγών κρυπτογράφησης και είναι σεβαστή στην κοινότητα για τη διαφανή της προσέγγιση. Θα σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη διαχείριση των κρυπτονομισμάτων σας.

Επισκόπηση ανταλλαγής Binance

Το Binance είναι ένα γνωστό χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων που ήρθε στο φως το 2017 μετά από μια επιτυχημένη ICO στην Κίνα, η οποία προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να ανταλλάσσουν μεγάλο αριθμό στοιχείων κρυπτογράφησης. Ο Binance αρχικά εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ, στη συνέχεια μετεγκαταστάθηκε στο Τόκιο. Πρόσφατα, το χρηματιστήριο μετέφερε την έδρα του στη Μάλτα, ένα πολύ φιλικό έθνος προς το crypto.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ανταλλαγής είναι ο Zhao Changpeng, ο οποίος είναι πολύ δραστήριος σε λογαριασμούς κοινωνικών μέσων και γρήγορα ειδοποιεί την κοινότητα για οποιαδήποτε δραστηριότητα του Binance. Πριν ξεκινήσει μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες συναλλαγών στον χώρο κρυπτογράφησης, ο Διευθύνων Σύμβουλος εργαζόταν στο Χρηματιστήριο του Τόκιο και στο Bloomberg.

Η εταιρεία έχει ξεκινήσει πολλές άλλες υποδιαιρέσεις, όπως Binance ΗΠΑ, Binance Ουγκάντα, και έχει επίσης αναπτύξει αρκετές πλατφόρμες για δανεισμό, στοιχηματισμό και εμπορία περιθωρίων.

Binance DEX και Binance Chain

Εάν διαβάζετε αυτήν την κριτική Binance, είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι το Binance είναι μια αποκεντρωμένη ανταλλαγή. Εκτός από αυτό, η πλατφόρμα κυκλοφόρησε επίσης το δικό της δίκτυο blockchain που ονομάζεται Αλυσίδα Binance.

Ενώ οι κεντρικές ανταλλαγές είναι γρήγορες και φιλικές προς τον χρήστη, οι αποκεντρωμένες πλατφόρμες υστερούν. Η Binance προσπαθεί να το αλλάξει με τη λύση Binance DEX. Αυτή η πλατφόρμα έχει ήδη κυκλοφορήσει στην αγορά και έχει προσελκύσει αρκετούς εμπόρους.

Το Binance Chain είναι επίσης ένα τεράστιο έργο για το Binance. Ορισμένες εταιρείες κυκλοφορούν ήδη τα διακριτικά τους πάνω από αυτό το ανεξάρτητο δίκτυο blockchain.

Σήμερα, τα έργα μπορούν απλώς να αρχίσουν να εργάζονται στο Binance Chain και να δημιουργήσουν τις δικές τους λύσεις. Ορισμένες εταιρείες έχουν ήδη κυκλοφορήσει σταθερά νομίσματα και ολόκληρο το Binance DEX λειτουργεί πάνω από αυτό.

Υποστηριζόμενα νομίσματα και διαθέσιμες χώρες

Το Binance διαθέτει μια ευρεία γκάμα κερμάτων, μετρώντας εκατοντάδες κρυπτονομίσματα στην πλατφόρμα. Μερικά από τα υποστηριζόμενα νομίσματα περιλαμβάνουν Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Dash, EOS, Ethereum, Ethereum Classic, IOTA, Litecoin, NEO, Ripple και OmiseGo.

Η ανταλλαγή έχει επίσης αφαιρέσει πολλά νομίσματα και ζεύγη από την πλατφόρμα, όπως ANKR / PAX, ANKR / TUSD, ANKR / USDC, BCPT / PAX, BCPT / TUSD, BCPT / USDC, BTT / BTC, DENT / BTC, DOGE / PAX, DOGE / USDC, ERD / PAX, ERD / USDC, FTM / PAX, FTM / TUSD, FUEL / ETH, GTO / PAX, GTO / TUSD, GTO / USDC, LUN / ETH, NCASH / BNB, NPXS / BTC, ONE / PAX, ONE / TUSD, PHB / PAX, PHB / USDC, TFUEL / PAX, TFUEL / TUSD, TFUEL / USDC, WAVES / PAX, WIN / BTC. Το Bitcoin SV καταργήθηκε επίσης.


Το Binance διατίθεται σε όλες τις χώρες σε όλο τον κόσμο, εκτός από τα ακόλουθα:

 • Αφγανιστάν;
 • Κίνα;
 • Κονγκό (Μπραζαβίλ);
 • Κονγκό (Κινσάσα);
 • Κούβα;
 • Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας;
 • Ερυθραία;
 • Ιράν;
 • Ιράκ;
 • Ακτή Ελεφαντοστού;
 • Κιργιστάν;
 • Λίβανος;
 • Λιβύη;
 • Νότιο Σουδάν;
 • Σουδάν.

Επίσης, οι υπηρεσίες Binance δεν είναι διαθέσιμες σε κατοίκους των ΗΠΑ από τις ακόλουθες πολιτείες: Νέα Υόρκη, Κονέκτικατ, Χαβάη, Γεωργία, Νέο Μεξικό και Ουάσιγκτον.

Οι Binance Jersey και Binance US υποστηρίζουν όλη την κατοικία των ΗΠΑ.

Συμβατότητες

Το exchange έχει αναπτύξει εφαρμογές για επιτραπέζιους υπολογιστές για την πλατφόρμα συναλλαγών του, οι οποίες είναι συμβατές με λειτουργικά συστήματα Microsoft και MAC, καθώς και εφαρμογές για κινητά για συσκευές Android και iOS. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλατφόρμα ανοίγοντας οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στο Web.

Διεπαφή χρήστη και εμπειρία

Η πλατφόρμα έχει δύο διαθέσιμες επιλογές για εμπόρους: βασικές και προχωρημένες.

Η σύνθετη έκδοση επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν μια τεχνική ολοκληρωμένη ανάλυση της τιμής του ψηφιακού νομίσματος με την πάροδο του χρόνου. Ο πίνακας ελέγχου της βασικής έκδοσης διαθέτει πολλά γραφήματα και γραφήματα για ζεύγη συναλλαγών, εκτός από βιβλία παραγγελιών και το ιστορικό συναλλαγών του νομίσματος.

Η βασική επιλογή έχει μια αισθητική και καθαρή διεπαφή, εμφανίζοντας στις αριστερές τιμές, γραφήματα στη μέση και στα δεξιά τα κουτιά αγοράς και πώλησης καθώς και το ιστορικό συναλλαγών.

Οθόνη συναλλαγών Binance

Η σύνθετη προβολή έχει ένα σκοτεινό θέμα, τα διαγράμματα διαπραγμάτευσης διευρύνονται και οι τρέχουσες τιμές συναλλαγών είναι στα δεξιά με τα πλαίσια αγοράς-πώλησης να εμφανίζονται κάτω από αυτά.

λογαριασμός binanceΠώς να αποκτήσετε έναν λογαριασμό ανταλλαγής Binance

 • Μεταβείτε στον ιστότοπο Binance και κανω ΕΓΓΡΑΦΗ για λογαριασμό.
 • Δώστε ένα έγκυρο email και κωδικό πρόσβασης.
 • Κάντε κλικ στο σύνδεσμο επαλήθευσης που στάλθηκε στη διεύθυνση email σας.
 • Επαληθεύστε την ταυτότητα ανεβάζοντας το εθνικό σας αναγνωριστικό. Συνιστάται μια selfie με την ταυτότητά σας και μια σημείωση.
 • Περιμένετε έως ότου η εταιρεία σας στείλει ένα email επιβεβαίωσης που αναφέρει ότι η ταυτότητά σας έχει επαληθευτεί.

Τρόπος χρήσης του Binance Exchange

Αγορά κρυπτογράφησης

 • Επιλέξτε το crypto που θέλετε να καταθέσετε στο λογαριασμό σας στο Binance.
 • Η διεύθυνση κατάθεσης για την αποστολή των κερμάτων σας θα εμφανίζεται στη λίστα επιλογών. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε κορυφαία νομίσματα, όπως BTC ή ETH με πιστωτική κάρτα.
 • Κάντε κλικ στο “Exchange” και επιλέξτε “Basic”. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο νόμισμα που θέλετε να ανταλλάξετε από τη λίστα στο μέσο της οθόνης για να εμφανιστεί η κύρια σελίδα συναλλαγών.
 • Επάνω αριστερά στην οθόνη, θα εμφανιστεί το ζεύγος που σας ενδιαφέρει να διαπραγματευτείτε. Το βιβλίο παραγγελιών για προσφορές αγοράς και πώλησης θα εμφανίζεται παρακάτω.
 • Κάντε κλικ στην τιμή που θέλετε να αγοράσετε το κέρμα και η φόρμα παραγγελίας θα συμπληρωθεί αυτόματα. Μπορείτε επίσης να πληκτρολογήσετε στο πλαίσιο εντολής συναλλαγής (αγορά, όριο ή εντολή stop-limit) το ποσό που θέλετε.
 • Περιμένετε να εκτελεστεί η παραγγελία και τα νέα νομίσματα θα κατατεθούν στο πορτοφόλι σας Binance.

Ανάληψη χρημάτων

 • Κάντε κλικ στο “Ανάληψη” που βρίσκεται κάτω από το “Funds” στο πάνω μέρος της οθόνης.
 • Επιλέξτε το crypto που θέλετε να πραγματοποιήσετε ανάληψη και επικολλήστε τη διεύθυνση πορτοφολιού.
 • Πληκτρολογήστε πόσα θέλετε να κάνετε ανάληψη και κάντε κλικ στην επιλογή “Υποβολή”.
 • Στείλτε τον κωδικό ταυτότητας Google δύο παραγόντων.
 • Κάντε κλικ στον σύνδεσμο επιβεβαίωσης που στάλθηκε στο email.
 • Επιβεβαιώστε την απόσυρση.

Τέλη ανταλλαγής Binance

Η Binance έχει μέση χρέωση 0,1% για τις συναλλαγές της. Οι χρήστες που θέλουν να κάνουν πληρωμές με το Binance Coin (BNB) μπορούν να μειώσουν σημαντικά τις χρεώσεις τους.

Οι πληρωμές με πιστωτική κάρτα σε άλλα fiats εκτός από το USD ή EUR θα έχουν τυπική χρέωση επεξεργασίας 3,5% (ελάχιστο 10 $) για τη συναλλαγή.

Τα τέλη ανάληψης ποικίλλουν ανάλογα με το νόμισμα που διαπραγματεύεται.

μέθοδοι πληρωμής

Η πλατφόρμα Binance υποστηρίζει καταθέσεις και αναλήψεις κρυπτογράφησης, αλλά τα τελευταία χρόνια, έχει προσθέσει επίσης αγορές και αναλήψεις μέσω πιστωτικών καρτών. Ωστόσο, η επιλογή πιστωτικής κάρτας περιορίζεται σε έναν αριθμό κρυπτογράφησης:

 • Bitcoin;
 • XRP;
 • Κέρμα Binance;
 • Αιθέριο;
 • Litecoin;
 • Bitcoin Cash ABC.

Μπορείτε επίσης να πληρώσετε χρησιμοποιώντας το Binance Coin, το εγγενές νόμισμα της πλατφόρμας, για τα έξοδα συναλλαγών σας. Αυτό σας προσφέρει έκπτωση 25%, πράγμα που σημαίνει ότι από το 0,1% συνήθης χρέωση συναλλαγών, θα πρέπει να πληρώσετε μόνο 0,075%. Τα μειωμένα τέλη θα μειωθούν με την πάροδο του χρόνου, με το 12,5% να είναι το επόμενο ποσοστό που θα αφαιρεθεί.

Χρόνοι συναλλαγών

Οι χρόνοι κατάθεσης ποικίλλουν ανάλογα με την κίνηση του δικτύου του νομίσματος που χρησιμοποιείτε στη λειτουργία σας. Οι αναλήψεις μπορεί να διαρκέσουν έως και 12 ώρες, καθώς η εταιρεία δηλώνει ότι δεν είναι σε θέση να παρέχει άμεσες αναλήψεις.

Όρια συναλλαγών

Προς το παρόν δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των κερμάτων που μπορείτε να καταθέσετε στον λογαριασμό σας. Οι χρήστες που δεν έχουν επαληθεύσει τον λογαριασμό τους έχουν όρια ανάληψης, ενώ οι επαληθευμένοι χρήστες «επιπέδου δύο» δεν είναι περιορισμένοι.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας

Η πλατφόρμα Binance έχει εφαρμόσει πρωτόκολλα ασφαλείας ISO / ICO_27001: 2013 και CCSS. Οι λογαριασμοί χρησιμοποιούν ένα σύστημα ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων SMS και τον Επαληθευτή Google για επαλήθευση ανάληψης και αλλαγές ασφαλείας. Οι χρήστες πρέπει να έχουν ενεργοποιήσει μία από αυτές τις δυνατότητες για να επαληθευτεί ο λογαριασμός τους.

Η πολιτική απορρήτου της Binance δηλώνει ότι η ανταλλαγή αποθηκεύει πληροφορίες χρήστη, όπως διευθύνσεις IP, και αποθηκεύει τα δεδομένα στους διακομιστές της.

Η πλατφόρμα ήταν ο στόχος μιας εισβολής τον Μάρτιο του 2018, στην οποία οι εισβολείς προσπάθησαν να κλέψουν τα χρήματα των χρηστών, αλλά τα αυτοματοποιημένα συστήματά της απέτρεψαν την προσπάθεια. Για μήνες, οι εισβολείς μαζεύουν τις συνδέσεις ατόμων μέσω ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού ψαρέματος που εγκατέστησε κρυφά πρόσβαση API στους μολυσμένους λογαριασμούς. Τα χρήματα στους λογαριασμούς των θυμάτων μετατράπηκαν στη συνέχεια σε BTC και επενδύθηκαν σε Viacoin, κάνοντας το κέρμα να αυξηθεί. Μετά από αυτό, οι χάκερ συνέχισαν να πωλούν τη δική τους προμήθεια Viacoin στην υψηλότερη τιμή τους, προτού προσπαθήσουν να μεταφέρουν το BTC στα δικά τους πορτοφόλια.

ασφάλεια binance

Αλλά ευτυχώς, δεν κατάφεραν να κλέψουν χρήματα, καθώς πιάστηκαν εγκαίρως, με τα χρήματα των χάκερ να διανέμονται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Βλέποντας ότι αυτή η παραβίαση πραγματοποιήθηκε εξαιτίας των ατόμων που εισήγαγαν τις συνδέσεις του ιστότοπού τους και τις πληροφορίες 2FA σε έναν ψεύτικο ιστότοπο, ελέγχετε πάντα εάν έχετε τη σωστή διεύθυνση URL Binance πριν συνδεθείτε.

Μετά από αυτήν την απόπειρα εισβολής, η Binance εισήγαγε το Secure Asset Fund για χρήστες (SAFU) το 2018. Η λειτουργία SAFU ενεργεί είναι ένα αποθεματικό ταμείο που υπάρχει για να καλύψει τις πιθανές απώλειες ενός hack. Το αποθεματικό SAFU παίρνει το 10% του συνόλου των τελικών συναλλαγών της Binance.

Τον Μάιο του 2019, η πλατφόρμα παραβιάστηκε, με τους hackers να κλέβουν 7.000 Bitcoin, το οποίο εκτιμάται ότι ήταν περίπου 40 εκατομμύρια δολάρια. Όμως, καθώς η ανταλλαγή είχε τον λογαριασμό SAFU για την κάλυψη των ζημιών, κανένας από τους επηρεαζόμενους πελάτες Binance δεν έχασε χρήματα.

Σύμφωνα με τις κανονιστικές ρυθμίσεις, το Binance ρυθμίζεται στη Μάλτα και λειτουργεί βάσει του νόμου περί εικονικών χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων (VFA). Η πλατφόρμα συμμορφώνεται με τις υποχρεώσεις κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, αλλά δεν διαθέτει άδεια από άλλους ρυθμιστικούς φορείς.

Για τις άλλες πλατφόρμες της, Binance US και Binance Jersey, η εταιρεία έχει υποβάλει αίτηση και έχει λάβει τις απαραίτητες άδειες για να προσφέρει κρυπτογράφηση για fiat και αντίστροφα στις χώρες στις οποίες λειτουργούν αυτές οι πλατφόρμες.

Υποστήριξη πελατών

Εικονίδιο υποστήριξης πελατών

Η υποστήριξη του Binance προσφέρεται με τη μορφή εισιτηρίων υποστήριξης, τα οποία αποστέλλονται μέσω μιας ηλεκτρονικής φόρμας που είναι διαθέσιμη στον ιστότοπό τους και οι απαντήσεις δίνονται μέσω email. Η επίσημη σελίδα του Reddit της ανταλλαγής αναφέρει ότι τα εισιτήρια θα απαντηθούν από έναν αντιπρόσωπο υποστήριξης που γνωρίζει το σύστημα που χρησιμοποιείτε. Η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας και ο αριθμός τηλεφώνου δεν είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή.

Ωστόσο, η πλατφόρμα είναι πολύ ενεργή σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, όπως το Telegram και το Twitter, οπότε ενδείκνυται επίσης να ακολουθεί αυτούς τους λογαριασμούς και για πληροφορίες. Το blog τους και Συχνές ερωτήσεις Η ενότητα στον κύριο ιστότοπο απαντά επίσης σε ένα ευρύ φάσμα ερωτήσεων και παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με την εταιρεία, τις πλατφόρμες, τα ζεύγη και άλλα θέματα.

Φήμη ανταλλαγής Binance

Παρά τις παραβιάσεις του, το Binance θεωρείται ιδιαίτερα από τα καλύτερα χρηματιστήρια στον κόσμο της κρυπτογράφησης, καθώς κατάφερε να χειριστεί πολύ καλά όλες τις απώλειές του και να είναι εντελώς διαφανές όταν συμβαίνει κάτι στην πλατφόρμα.

Ανασκόπηση ανταλλαγής Binance: Ετυμηγορία

Το Binance είναι ένα από τα πιο γνωστά χρηματιστήρια κρυπτογράφησης, το οποίο έχει αναπτυχθεί για να προσφέρει μια ποικιλία πλατφορμών και προϊόντων που απευθύνονται σε εμπόρους κρυπτονομισμάτων Η ανταλλαγή είναι βολική στη χρήση και έχει αποδειχθεί αξιόπιστη.

Σημείωση: Αυτή η ανάρτηση δημοσιεύθηκε αρχικά στις 29 Οκτωβρίου 2018 και ενημερώθηκε πλήρως για την πληρότητα και την ακρίβεια του περιεχομένου στις 10 Μαρτίου 2020.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map