B2BinPay Review: Μια ασφαλής και βολική λύση Crypto Payment για επιχειρήσεις

B2BinPay

B2BinPay είναι μια λύση πληρωμών σε κρυπτογράφηση all-in-one που επιτρέπει σε εμπόρους και επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο να πραγματοποιούν συναλλαγές, να αποθηκεύουν και να δέχονται διαδικτυακές πληρωμές σε μια μεγάλη ποικιλία κρυπτονομισμάτων και διακριτικών, με βολικές χρεώσεις.

Η πλατφόρμα δημιουργήθηκε το 2014 από το B2Broker εταιρεία, ένας κορυφαίος πάροχος ρευστότητας και τεχνολογίας που διευκολύνει τις παγκόσμιες πληρωμές κρυπτογράφησης. Η εταιρεία έχει γραφεία στην Εσθονία, το Χονγκ Κονγκ και τη Ρωσία.

Το B2BinPay αναπτύχθηκε για την εξυπηρέτηση μιας μεγάλης ποικιλίας πελατών, όπως μεσίτες forex, hedge funds, ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων και διαδικτυακοί έμποροι που θέλουν να δεχτούν πληρωμές με κρυπτογράφηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

1. Χαμηλότερες χρεώσεις στον κλάδο

Η B2BinPay προσφέρει στους πελάτες της πλεονεκτικές χρεώσεις που είναι πολύ χαμηλές σε σύγκριση με τον μέσο όρο της αγοράς που χρεώνουν οι περισσότεροι επεξεργαστές κρυπτογράφησης. Υπάρχουν διαφορετικές χρεώσεις που ισχύουν για εμπορικούς και εταιρικούς λογαριασμούς, ανάλογα με τον όγκο, τον τύπο του νομίσματος και τη συναλλαγή, αλλά οι χρεώσεις συνήθως βρίσκονται κάτω από 0,5%.

Για τους εμπόρους, το τέλος επεξεργασίας νομισμάτων για τη λήψη πληρωμών είναι 0,5% και οι εξερχόμενες συναλλαγές δεν επιβαρύνονται με κόστος. Για σταθερά νομίσματα και διακριτικά, ισχύει χρέωση 1% για εισερχόμενες συναλλαγές, με 0 χρεώσεις για εξερχόμενες συναλλαγές.

Όλες οι συναλλαγές με το εγγενές διακριτικό της πλατφόρμας, B2BX Token, δεν έχουν καμία χρέωση.

Τα τέλη επεξεργασίας κερμάτων για εταιρικούς λογαριασμούς έχουν ως εξής:

 • 40% < 1 εκατ
 • 25% 1 – 2Μ
 • 20% 2 – 5Μ
 • 15% 5 – 10 εκατ
 • 10% 10 – 50Μ
 • 05% 50+ Μ

Τα τέλη επεξεργασίας για σταθερά νομίσματα & Τα κουπόνια B2BX, BNB είναι:

 • 1% < 1 εκατ
 • 9% 1 – 2Μ
 • 7% 2 – 5Μ
 • 5% 5 – 10 εκατ
 • 3% 10 – 50Μ
 • 1% 50+ Μ

Χρέωση επεξεργασίας υγρών διακριτικών:

 • 40% < 1 εκατ
 • 25% 1 – 2Μ
 • 20% 2 – 5Μ
 • 15% 5 – 10 εκατ
 • 10% 10 – 50Μ
 • 05% 50+ Μ

Μπορείτε να συμβουλευτείτε τους δικτυακός τόπος για να δείτε τις τιμές.

2. Πάνω από 888 νομίσματα, μάρκες και στάβλο

Το B2BinPay επιτρέπει στους πελάτες να δέχονται 13 κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, XRP, DASH, Litecoin, Monero, NEM, NEO, Stellar, Zcash και Cardano, καθώς και μάρκες όπως το Binance Coin, B2BX. Λόγω της ενσωμάτωσής του με τόσα πολλά κορυφαία blockchain, είναι σε θέση να υποστηρίζει όλα τα διακριτικά που εκδίδονται από την Ethereum.

3. Έμποροι & Λογαριασμοί εταιρικών πελατών


Το B2BinPay διαθέτει δύο τύπους λογαριασμών – έμπορο και επιχείρηση – που μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν μέσω ενός μόνο API που μπορεί να συνδεθεί σε λιγότερο από μία ώρα.

Οι έμποροι μπορούν να επωφεληθούν από λογαριασμούς που δεν έχουν επαναλαμβανόμενες χρεώσεις ή κρυφές χρεώσεις, χαμηλές χρεώσεις, ενημερωμένο υπόλοιπο σε πραγματικό χρόνο και ιστορικό συναλλαγών, καθώς και εξαιρετικά ασφαλείς συναλλαγές. Τα εργαλεία ενοποίησης επιτρέπουν στους εμπόρους να ενσωματώνουν εγκαίρως το B2BinPay στον ιστότοπό τους και να αρχίζουν να δέχονται πληρωμές σε κρυπτογράφηση.

Οι εταιρικοί πελάτες, όπως μεσίτες και χρηματιστήρια, έχουν πρόσβαση σε ένα πολύ ασφαλές, αξιόπιστο και επεκτάσιμο πορτοφόλι. Άλλες λειτουργίες που περιλαμβάνονται είναι οι αυτόματες αναλήψεις για πελάτες, το ασφαλές API και το περιβάλλον δοκιμών για ανάπτυξη εφαρμογών, καθώς και προηγμένες αναφορές σε πραγματικό χρόνο.

4. Αναλήψεις Crypto-Crypto και Crypto-Fiat

Υπάρχουν δύο επιλογές πληρωμής που έχουν ενσωματωθεί στην υπηρεσία: crypto to crypto και crypto to fiat. Οι πληρωμές Crypto to crypto σάς επιτρέπουν να λαμβάνετε κρυπτογράφηση για τα προϊόντα του ιστότοπού σας, με τα χρήματα να πιστώνονται απευθείας στο πορτοφόλι κρυπτογράφησης. Η επιλογή crypto / fiat επιτρέπει στον πελάτη να πληρώνει σε κρυπτογράφηση και ο έμπορος να λαμβάνει νόμισμα fiat (USD, EUR) το οποίο στη συνέχεια κατατίθεται απευθείας στο υπόλοιπό του.

5. 24/7 ανταποκρινόμενη υποστήριξη

Η ομάδα υποστήριξης του B2BinPay είναι διαθέσιμη σε 24ωρη βάση, σε 8 γλώσσες: Κινέζικα, Αγγλικά, Ισπανικά, Ρωσικά, Χίντι, Περσικά, Ουρντού και Αραβικά.

Για πελάτες που έχουν πρόβλημα με μια συγκεκριμένη επέκταση (WooCommerce, Ματζέντο, PrestaShop, συνιστάται να επικοινωνούν απευθείας με έναν προγραμματιστή. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με όλους τους προγραμματιστές μέσω της αναφερόμενης διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υποστήριξης.

Η πλατφόρμα μπορεί επίσης να προσεγγιστεί μέσω τριών αριθμών τηλεφώνου: +44 207 043-71-76 (GB), +7 495 108-04-71 (RU) και +357 250-308-82 (CY). Άλλες ερωτήσεις ή ζητήματα σχετικά με λογαριασμό ή πληρωμές μπορούν να σταλούν στην ακόλουθη διεύθυνση e-mail: [προστασία μέσω email]

6. Καταθέσεις Άμεσης Τράπεζας

Οι έμποροι έχουν τη δυνατότητα να λάβουν τα χρήματα fiat απευθείας στο τραπεζικό τους υπόλοιπο και να αποσύρουν το εν λόγω κεφάλαιο μέσω SEPA Transfers (0,5% χρέωση) και SWIFT Transfers (2% τέλη).

7. Εξαιρετικά ασφαλείς συναλλαγές

Το B2BinPay επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αποθηκεύουν με ασφάλεια, να μεταφέρουν και να δέχονται διαδικτυακές πληρωμές σε κρυπτονομίσματα. Η πλατφόρμα ενσωματώνει μια ποικιλία μέτρων ασφαλείας που διασφαλίζουν ότι οι λογαριασμοί προστατεύονται από διάφορους τύπους απάτης και επιθέσεων DDoS, καθιστώντας τους πολύ πιο αξιόπιστους από τα παραδοσιακά συστήματα πληρωμών..

8. Παγκόσμια προσβάσιμη

Το B2BinPay επιτρέπει στους εμπόρους και τις επιχειρήσεις να πραγματοποιούν συναλλαγές με ένα παγκόσμιο δίκτυο πελατών. Οι συναλλαγές επιβαρύνονται με τέλη, τα οποία είναι μόνο ένα μέρος των παραδοσιακών διαδικτυακών πυλών πληρωμής. Το υψηλό επίπεδο αυτοματισμού και οι υψηλές ταχύτητες συναλλαγών έως και 20 δευτερόλεπτα επιτρέπουν σε χρήστες από όλο τον κόσμο να πληρώνουν για προϊόντα και υπηρεσίες με βολικό τρόπο.

Ετυμηγορία

Το B2BinPay είναι μια πύλη κρυπτογράφησης που επιτρέπει στις επιχειρήσεις και τους εμπόρους να λαμβάνουν και να στέλνουν μια ποικιλία ψηφιακών στοιχείων προς και από πελάτες ανεξάρτητα από την τοποθεσία τους, με πολύ χαμηλό κόστος.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map