3commas Review: Εισαγωγή στο Crypto SmartTrading Bot

Τι είναι το 3commas?    

3commas είναι ένα bot συναλλαγών κρυπτογράφησης που βοηθά τους εμπόρους να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους από την κρυπτογράφηση. Το 3comm μεταφράζεται σε bot SmartTrading.

Η πλατφόρμα κυκλοφόρησε το 2014 και εδρεύει στο Μαϊάμι. Από την κυκλοφορία της, η πλατφόρμα κατάφερε να προσελκύσει περισσότερους από 33.000 χρήστες και να επιτύχει ημερήσιο όγκο συναλλαγών 10 εκατομμυρίων $. Το bot συναλλαγών έχει επί του παρόντος στρατηγικές συνεργασίες με περίπου 12 ανταλλαγές, συμπεριλαμβανομένων των Coinbase, Coinbase Pro, Binance, Bitfinex και Huobi. Αυτές οι συνεργασίες καθιστούν δυνατή τη λειτουργία των bots συναλλαγών 3Commas σε μερικά από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια στον κόσμο μέσω πρωτοκόλλου API.

Χαρακτηριστικά 3Commas

Η 3Commas έχει ενσωματώσει στην πλατφόρμα της μια ποικιλία εργαλείων και μοναδικών χαρακτηριστικών για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και των κερδών των εμπόρων της:

– Σταματήστε την απώλεια

Η λειτουργία stop-loss σάς επιτρέπει να προ-προγραμματίσετε ένα ποσοστό απώλειας και όταν επιτευχθεί αυτό το ποσοστό, το bot σας θα σας πουλήσει αυτόματα κρυπτογράφηση. Το Stop loss μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικό και μπορεί να σας σώσει από την απώλεια κερδών.

– Trailing Stop Loss

Το χαρακτηριστικό trailing stop loss είναι παρόμοιο με το stop-loss αλλά έχει επιπλέον παράγοντες. Αυτοί οι παράγοντες μπορεί να περιλαμβάνουν τυχόν κέρδη που έχετε πραγματοποιήσει πριν φτάσετε στο ποσοστό. Η λειτουργία trailing stop loss αναπροσαρμόζει αυτόματα την ποσοστιαία διακοπή από την τιμή αγοράς σας στην υψηλότερη τιμή της ημέρας. Αυτό διασφαλίζει ότι θα λάβετε τα κέρδη που γίνονται όλη την ημέρα.

– Πάρε κέρδος

Η δυνατότητα λήψης κέρδους πωλεί αυτόματα το crypto σας μόλις επιτευχθεί ένα προκαθορισμένο ποσοστό κερδών. Το σύστημα έχει τα πλεονεκτήματά του, αλλά συχνά οδηγεί σε χαμένα κέρδη.

– Ακολουθώντας κέρδος

Η λειτουργία λήψης κέρδους που ακολουθεί προσθέτει επίσης στην εξίσωση τις τάσεις των τιμών της ημέρας κατά την πώληση του crypto σας. Εάν το bot σας έχει οριστεί να λαμβάνει κέρδος σε ένα ορισμένο ποσοστό, αυτή η δυνατότητα θα πάρει το ποσοστό κέρδους σας στο υψηλότερο σημείο της τάσης.

Διαδικασία εγγραφής

1. Εγγραφείτε για λογαριασμό


Η διαδικασία εγγραφής είναι σχετικά απλή. Αφού μπείτε στον ιστότοπο, θα πρέπει να δώσετε το email και τον κωδικό πρόσβασής σας για να εγγραφείτε σε έναν λογαριασμό. Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τον λογαριασμό σας κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο στο email σας. Μόλις κάνετε κλικ στο σύνδεσμο, μεταφερθείτε στον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας.

2. Επιλέξτε τον τύπο bot

Θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερις τύπους bots συναλλαγών, σύντομα, απλά, σύνθετα και σύνθετα σύντομα bot. Ένα απλό bot συναλλαγών χρησιμοποιεί μόνο ένα ζεύγος συναλλαγών και είναι το πιο εύκολο στη ρύθμιση.

3. Συνδεθείτε στο Exchange

Σε αυτό το βήμα, θα πρέπει να ενσωματώσετε την πλατφόρμα 3Commas στις ανταλλαγές σας. Θα σας ζητηθεί να κάνετε κλικ στο κουμπί σύνδεσης και να συμπληρώσετε τις σχετικές πληροφορίες, όπως το API σας, για την ανταλλαγή των προτιμήσεών σας.

4. Έξυπνο εμπόριο

Στη συνέχεια, θα πρέπει να δημιουργήσετε τις λειτουργίες διακοπής και λήψης κερδών. Η πλατφόρμα διαχειρίζεται το χαρτοφυλάκιό σας σε πραγματικό χρόνο σε πολλαπλά χρηματιστήρια. Η λειτουργία έξυπνου εμπορίου διευκολύνει τα πράγματα κλειδώνοντας τα κέρδη σας και περιορίζοντας τις απώλειές σας στο ελάχιστο.

5. Αυτοματοποιημένο εμπορικό σκάφος

Εάν έχετε λογαριασμούς και στα δύο Κάθαρση ή Χούμπι, μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον εισόδημα με τη δυνατότητα αυτόματης συναλλαγής bot. Θα πρέπει να καθορίσετε το ποσοστό απώλειας ή κέρδους που θέλετε να χρησιμοποιήσει το bot σας. Σε αυτήν την ενότητα, μπορείτε πραγματικά να ρυθμίσετε πιο προηγμένες λειτουργίες, όπως το trailing stop loss και το trailing take profit.

Προμήθειες 3Commas

Οι υπηρεσίες της 3Commas διαθέτουν τέσσερα προγράμματα συνδρομής για να διαλέξετε. Τα σχέδια κυμαίνονται από αρχάριους σε επίπεδο επιχειρήσεων. Τα σχέδια έχουν τις ακόλουθες τιμές και χαρακτηριστικά:

– Μίζα

Το πακέτο κοστίζει 29 $ ανά μήνα και διαθέτει πρόσβαση στο έξυπνο τερματικό συναλλαγών, απεριόριστες ενσωματώσεις ανταλλαγής και ειδοποιήσεις σφάλματος και ακύρωσης. Δεν περιλαμβάνει bots.

– Προηγμένο

Στα 49 $ το μήνα, το πρόγραμμα Advanced διαθέτει όλες τις δυνατότητες του πακέτου Starter, καθώς και πρόσβαση σε απλά bots, προσαρμοσμένα σήματα TradingView (ιδιόκτητη διεπαφή συναλλαγών), καθώς και μια διεπαφή διαχείρισης χαρτοφυλακίου.

– Pro

Η συνδρομή Pro είναι 99 $ μηνιαίως και περιλαμβάνει τα πάντα στο πρόγραμμα για προχωρημένους συν απλό, σύνθετο και Bitmex bots. Περιλαμβάνεται επίσης το πλήρες λογισμικό διαχείρισης χαρτοφυλακίου, καθώς και πρόσβαση σε προσαρμοσμένα σήματα TradingView.

– Επιχείρηση

Το σχέδιο επιπέδου επιχείρησης συνοδεύεται από όλα τα bots και τα προσαρμοσμένα χαρακτηριστικά κατόπιν αιτήματος. Δεν υπάρχει τιμή για αυτήν τη συνδρομή, καθώς είναι προσαρμοσμένη για κάθε πελάτη, αλλά πιθανότατα υπερβαίνει τα 99 $.

Επιλογές πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε για τη συνδρομή σας χρησιμοποιώντας: Advcash, Crypto μέσω CoinPayments και Yandex.Checkout. Άλλοι αποδεκτοί τρόποι πληρωμής είναι η πιστωτική κάρτα, η μεταφορά χρημάτων, ακόμη και τα κρυπτονομίσματα.

συμπέρασμα

Τα bots συναλλαγών είναι μάλλον πρόσφατες προσθήκες στην αγορά κρυπτογράφησης, αλλά ο αριθμός των εμπόρων που τα χρησιμοποιούν αυξάνεται με την ημέρα. Είτε σας αρέσει είτε όχι, η ενημέρωση της αγοράς απαιτεί τώρα λίγη βοήθεια από bots, οπότε μείνετε μπροστά από το παιχνίδι με ένα καινοτόμο εμπορικό bot όπως το 3Commas.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map