Μάθετε να κάνετε συναλλαγές σε Bitcoin Futures σε 5 λεπτά

Τι είναι το Bitcoin Futures?

Το Bitcoin futures είναι ένα παράγωγο συμβόλαιο το οποίο έχει καθορισμένη ημερομηνία λήξης και κατά τη λήξη, τα συμφωνηθέντα μέρη εκτελούν τους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζονται στη σύμβαση. Για παράδειγμα, θα πουλήσετε το bitcoin σας στα 15.000 $ μετά από 1 μήνα, αλλά η τιμή του bitcoin μετά από 1 μήνα είναι 12.000 $ θα κερδίσετε ένα γρήγορο κέρδος των $ 3000, αλλά από την άλλη πλευρά αν θα λέγατε ότι θα αγοράσετε το BTC στα 15.000 $ μετά από ένα μήνα και η τιμή είναι 10.000 $, καταλήγοντας λοιπόν να πληρώσετε 5000 $ επιπλέον για την απώλειά σας στον ισολογισμό σας.

Το Bitcoin που εισέρχεται στα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης είναι μια υπόσχεση ότι οι τιμές θα σταθεροποιηθούν λόγω της ρευστότητας που παρέχεται από τα μεγάλα χρηματιστήρια και την καλή υποστήριξη μετρητών. Αυτό θα μεταφέρει το bitcoin σε μια γενική αγορά για περαιτέρω υποστήριξη του νομίσματος.

Η JP Morgan είπε ότι «το Bitcoin θα αυξηθεί σε ένα αναδυόμενο ενεργητικό της κατηγορίας».

Η μόνη διαφορά μεταξύ των προηγούμενων ανταλλαγών και των νέων ρυθμιστικών ρυθμίσεων είναι το δίχτυ ασφαλείας και η ασφάλεια, ακόμη και σε περίπτωση hack, τα χρήματά σας είναι ασφαλή. Σε αντίθεση με άλλα ανταλλακτικά bitcoin για να παίξετε με συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, χρειάζεστε μετρητά και αρχικό περιθώριο που ενεργεί σαν ένα ταμείο που παρέχεται για την αγορά Bitcoin, δεν χρειάζεται να βάλετε όλα τα χρήματα που σας δίνουν τη δυνατότητα να αγοράσετε περισσότερα συμβόλαια.

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε Bitcoin για να παίξετε στην αγορά μελλοντικών συμβολαίων, είναι απλώς μια υπόσχεση στο σημείωμα ότι σας χρωστάμε ένα Bitcoin. Ένα άλλο πλεονέκτημα που παρέχουν οι ρυθμιζόμενες ανταλλαγές είναι λιγότερα τέλη, επί του παρόντος, εάν πραγματοποιείτε συναλλαγές σε μη ρυθμιζόμενες ανταλλαγές καταλήγετε να πληρώνετε. 2% έως 0,5% ενώ πληρώνετε 1 $ για μελλοντικές συναλλαγές.

Υπάρχουν διάφορα είδη συμβολαίων διαθέσιμα στην αγορά, όπως τα συμβόλαια κβάντο και xbt, όπου η σύμβαση τιμολογείται σε Bitcoin, είναι θέμα κατανόησης του συμβολαίου που θέλετε να ανταλλάξετε, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς..

Πώς να επενδύσετε στο Bitcoin Futures?

Επί του παρόντος, υπάρχουν πολλές ανταλλαγές που προσφέρουν διάφορα είδη συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin όπου μπορούν να κάνουν κράτηση με αρχικό περιθώριο.

Εντάξει υπόσχεται το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας τύπου τράπεζας, χρηματιστήρια με βάση το Χονγκ Κονγκ που επιτρέπουν περιθώριο 10x σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin.

CME είναι ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια στον κόσμο όπου μπορεί κανείς να ανταλλάξει τουλάχιστον 5 BTC με ελάχιστη διακύμανση 5 $ ανά συμβόλαιο και έχουν συγκεκριμένες ώρες συναλλαγών.

CBOE προσφέρει υποστήριξη για εβδομαδιαίες, μηνιαίες και τριμηνιαίες συμβάσεις μεγέθους 1 BTC με χρέωση 0,25 $ ανά συναλλαγή. Η CBOE υποστηρίζει το 44% του περιθωρίου της σύμβασης.

Bitmex ιδρύθηκε από έναν πρώην έμπορο της Citi Bank Arthur Hayes, όπου μπορεί κανείς να πάρει θέσεις με 100x και προσφέρει μόνο BTC κατάθεση. Αυτή είναι η μόνη ανταλλαγή που δεν έχει παραβιαστεί ποτέ.

Εδώ είναι η πρώτη σας στρατηγική που μπορείτε να ακολουθήσετε για να κάνετε το πρώτο σας συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης!


Συναλλαγές με σταθερό περιθώριο και Cross Margin?

Το σταθερό περιθώριο είναι σταθερό ποσοστό που χρησιμοποιείται έναντι των θέσεων όταν χρησιμοποιηθεί το σταθερό περιθώριο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το υπόλοιπο. Θα χρησιμοποιήσει τόσο πολύ μόλις εκκαθαριστεί η θέση σας.

Το διασταυρούμενο περιθώριο μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο εκείνη τη στιγμή, είναι σαν να βάζετε τα πάντα ταυτόχρονα εάν η αγορά κινείται ενάντια στη θέση σας, είστε υποχρεωμένοι να χάσετε τα πάντα.

Ξεκινήστε το μικρό

Το Bitmex προσφέρει 100x, αλλά μάλλον πηγαίνετε όλα, μπορείτε να ξεκινήσετε το μικρό, όπως η κράτηση συμβολαίου 1000 $ για συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα ότι έχω χρησιμοποιήσει απομονωμένο περιθώριο 2x. Αυτό μου επιτρέπει να χρησιμοποιώ σωστά τα χρήματά μου.

futures bitcoinfutures bitcoin

Από την άλλη πλευρά, όπως μπορείτε να δείτε αν θα χρησιμοποιούσα διασταυρούμενο περιθώριο τότε όλα τα χρήματά μου διακυβεύονται

Σε περίπτωση CME και CBOE πρέπει να έρθετε σε επαφή με προμηθευτές ή χρηματιστές που έχουν πρόσβαση στη ροή Bloomberg. Η CME και η CBOE απαιτούν το 44% του περιθωρίου σε μετρητά να κατατεθεί πρώτα εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, ας πούμε ότι η τιμή του BTC είναι 14000 $ τώρα και στη συνέχεια πρέπει να χρησιμοποιήσετε μετρητά αξίας 6000 $ για να πραγματοποιήσετε συναλλαγές και μετά από αυτό πρέπει να πληρώσετε ή πάρτε σύμφωνα με τη στρατηγική σας.

Απώλειες

Στο μέλλον οι Longs πληρώνουν σορτς και οι σορτς πληρώνουν Longs, έτσι το σύστημα δημιουργεί κέρδη και ζημίες, αλλά σε περίπτωση που η αγορά κινείται τόσο γρήγορα που τα περιθώριά σας καλούνται, τότε το σύστημα συναλλαγών λαμβάνει την παραγγελία επειδή δεν έλαβε την εντολή εκκαθάρισης εκπληρώθηκε. Έτσι, κατά τη στιγμή του διακανονισμού, οι ανεκπλήρωτες απώλειες εκκαθάρισης θα αφαιρεθούν από τα κέρδη όλων των εμπόρων πριν διανεμηθεί. Αυτό είναι γνωστό ως κοινωνικοποιείται απώλειες.

Η CME χρησιμοποιεί τη δική της μέθοδο που είναι γνωστή ως εξωχρηματιστηριακή εκκαθάριση, επομένως η CME ενεργεί ως αγοραστής για κάθε πωλητή και πωλητή σε αγοραστή που διασφαλίζει οικονομικό κίνδυνο και κίνδυνο ασφάλειας. Το σύστημα CME είναι ένα κεντρικό σύστημα όπου φροντίζει για όλες τις απώλειες και τους κινδύνους.

Όνομα ανταλλαγής Μόχλευση Τύποι συμβολαίων Μοντέλο εκκαθάρισης Μήκος
Bitmex 100χ Αντίστροφος Αυτόματη απομόχλευση Μηνιαία, Τριμηνιαία
Εντάξει νόμισμα 20χ Αντίστροφος Κοινωνικοποιημένες απώλειες Εβδομαδιαία, Τριμηνιαία, Μήνας
CME Οχι Αντίστροφος Εκκαθάριση OTC Μηνιαία, Τριμηνιαία

Επιτέλους μια συμβουλή!

Παρακολουθήστε την αγορά

Επενδύστε σε παράγωγα με την έρευνα και την κατανόηση ορισμών και σημαντικών λέξεων-κλειδιών καλέστε τους φίλους σας που γνωρίζουν τα βασικά του οικονομικού κόσμου που μπορούν να σας βοηθήσουν να μετριάσετε μερικές από τις άγνωστες ποσότητες. Μπορείτε να ξεκινήσετε παρακολουθώντας γραφήματα, υπάρχουν διαθέσιμα εργαλεία στο διαδίκτυο, όπως το tradingview όπου μπορείτε να σχεδιάσετε γραμμές και διαφορετικές τάσεις με βάση την κίνηση της αγοράς.

futures bitcoin

Παρακολουθώντας την αγορά θα γνωρίσετε την κατεύθυνση της αγοράς, θα σταματήσετε τις απώλειες, τις περιοχές-στόχους σας. Πάνω από το γράφημα που έχει συντάξει ένας αναλυτής δείχνει εκτιμήσεις ότι πώς μπορεί να κινηθεί η αγορά. Δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη, είναι όλα τα μοτίβα το πολύ που μπορείτε να γνωρίσετε τον στόχο σας που πρέπει να πάτε.

συμπέρασμα

Αυτός είναι ένας μικρός οδηγός για να επενδύσετε σε μελλοντική αγορά, εάν θέλετε να κάνετε συναλλαγές σε ιστότοπους όπως το Bitmex, θα πρέπει πρώτα να δοκιμάσετε το testnet όπου μπορείτε να δοκιμάσετε την αγορά και μόλις είστε έτοιμοι μπορείτε να μεταβείτε στον ζωντανό ιστότοπο. Η CME και η CBOE έχουν ξεκινήσει τις συναλλαγές, αλλά μπορείτε να κάνετε συναλλαγές μόνο μέσω μεσίτη, οπότε θα υπάρχει μεσίτης που μπορεί να σας βοηθήσει, αλλά τελικά πρέπει να επιλέξετε τη στρατηγική και να καλέσετε εάν θα αγοράσετε ή να πουλήσετε.

Έχετε τη δική σας έρευνα πριν βάλετε χρήματα. Μη διστάσετε να μας πείτε τις απόψεις σας στα παρακάτω σχόλια ή να μας γράψετε στο [προστασία μέσω email]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map