Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Ο Vitalik Buterin λέει πολύ έμφαση στο Bitcoin ETF, η υιοθέτηση χρειάζεται προσοχή

διαφήμιση Phemex

Vitalik βουτερίνη επισήμανε ότι αν και το Bitcoin ETF είναι καλό, το μόνο καλό είναι να ανεβάσουμε την τιμή. Σύμφωνα με τον ίδιο, η υιοθέτηση των κρυπτονομισμάτων στις κυριότερες επιχειρήσεις είναι πιο σημαντική ουσιαστικά από την αύξηση των τιμών. Ενώ οι επενδυτές και ο κόσμος σε γενικές γραμμές κοιτάζουν τους επενδυτές σε πιθανές ημερομηνίες για μια πολυαναμενόμενη έγκριση του Bitcoin ETF από τη SEC, ο Vitalik έρχεται με την άποψή του, σίγουρα με ένα μάτι ενός επιχειρηματία blockchain. 

Το Bitcoin ETF είναι καλό μόνο για αύξηση των τιμών – Vitalik

Το Cryptocurrency και η υποκείμενη τεχνολογία του, το blockchain είναι λέξεις-κλειδιά από πέρυσι. Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο βιβλιογραφία σχετικά με το πώς αυτές οι νέες τεχνολογίες έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης – παρέχοντας μεγαλύτερη διαφάνεια, ταχύτητα και ναι σε περιπτώσεις ανωνυμίας.

Αλλά καθώς οι τιμές αυτών των κρυπτονομισμάτων αυξήθηκαν κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2018, τα πλήρη μέσα ενημέρωσης άρχισαν να επικεντρώνονται στην αύξηση των τιμών και πώς η επένδυση σε κρυπτονομίσματα έχει νόημα αφήνοντας πίσω τις βασικές αρχές της για το πώς θα υιοθετηθεί από τις επιχειρήσεις. Εάν κάποιος ρωτηθεί σήμερα για τις τιμές του Bitcoin και για διάφορα altcoins θα είναι σε θέση να απαντήσει, αλλά αν τους ρωτήσει σχετικά με τη θήκη χρήσης του ή την τεχνολογία πίσω από το altcoin, πολλοί δεν θα ήταν σε θέση να απαντήσουν.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι άνθρωποι απομακρύνονται αργά από την πραγματική φιλοσοφία πίσω από αυτές τις τεχνολογίες και γιατί δημιουργήθηκαν στην πρώτη θέση. Αυτό επισημαίνει ο Vitalik.

Νομίζω ότι υπάρχει πάρα πολύ έμφαση στα BTC / ETH / οτιδήποτε ETF, και όχι αρκετή έμφαση στο να διευκολύνεται ο κόσμος να αγοράζει 5 έως 100 $ σε κρυπτογράφηση μέσω καρτών σε γωνιακά καταστήματα. Το πρώτο είναι καλύτερο για την τιμή άντλησης, αλλά το δεύτερο είναι πολύ καλύτερο για την πραγματική υιοθέτηση.

– Vitalik Non-pemberτής του Ether (@VitalikButerin) 29 Ιουλίου 2018

Εάν το tweet του είναι επεξεργασμένο, αυτό που λέει έχει νόημα σαν κάτι που πρέπει να αλλάξει το μέλλον των κρυπτονομισμάτων, πρέπει να είναι η τεχνολογία και η υιοθέτησή του και όχι ένα χρηματοοικονομικό προϊόν που προσελκύει επενδύσεις και παίρνει την τιμή υψηλότερη. Επειδή όλα τα νέα γύρω ξεθωριάζουν, το πραγματικό πράγμα που θα απαιτούσαν οι τιμές να διατηρηθούν και οι επενδυτές να κερδίσουν χρήματα στις αγορές κρυπτογράφησης θα ήταν τα θεμέλια κάθε νομίσματος ή token- ποια είναι η τεχνολογία του και πώς γίνεται αποδεκτό από το επιχειρήσεις για γενική χρήση.

Εάν αγνοηθούν τα θεμελιώδη στοιχεία, αυτό που θα μείνει πίσω είναι μια κερδοσκοπική αγορά που θα γεμίσει με αστάθεια κάτι που κρατάει πολλούς επενδυτές σε κάθε περίπτωση. Ως εκ τούτου, ακόμη και ένα Bitcoin ETF δεν θα ήταν σε θέση να συγκρατήσει τους επενδυτές στο παιχνίδι εάν τα κέρματα δεν παραδοθούν ουσιαστικά.

Επίσης, διαβάστε: Ο ιδρυτής του Ethereum Vitalik Buterin μοιράζεται τις ιδέες του για την Cryptoeconomics

Ο Vitalik αντανακλά το συναίσθημα του Jeffrey Wernick και του Brad Armstrong σχετικά με τα cryptos

Ο πρώην επενδυτής του Jeffery Wernick στο Bitcoin, στις συνεντεύξεις του με την Sara Silverstein της Business Week, σχολίασε επίσης τις ίδιες γραμμές που προσπαθεί να επισημάνει η Vitalik, ότι στη βιασύνη να κερδίζει γρήγορα χρήματα στις αγορές οι περισσότεροι σήμερα, είτε έχουν παραμελήσει να θυμηθούν ή ξεχάσαμε εντελώς τον φιλοσοφικό σκοπό που υπογράμμισε τη δημιουργία του Bitcoin. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται τώρα δεν ήταν εκεί το 2009 και το 2010 και ως εκ τούτου δεν ενδιαφερόταν για τη φιλοσοφία και ως εκ τούτου ολόκληρος ο σκοπός των κρυπτονομισμάτων στρέφεται αργά από τη χρησιμότητά του στις επιχειρήσεις σε περισσότερο από ένα επενδυτικό εργαλείο.

Ο Μπραντ Άρμστονγκ είχε επίσης σχολιάσει το ίδιο, ενώ μίλησε με το προσωπικό του τον περασμένο μήνα. Σύμφωνα με τον ίδιο, η αστάθεια στις τιμές των κρυπτονομισμάτων οφείλεται κυρίως σε κερδοσκόπους και σε ανθρώπους που καταλάβαιναν τις επιχειρήσεις τεχνολογίας και κρυπτογράφησης το λιγότερο.

Ενώ η Vitalik προσπάθησε να προσελκύσει την προσοχή των επενδυτών στα βασικά στοιχεία για τους οποίους κάποιος πρέπει να επενδύσει σε blockchains και όχι μόνο να ρίξει τα χρήματά σας λόγω της ροής ειδήσεων, θα ήταν ακόμα δύσκολο να πείσει πολλούς ανθρώπους που παρασύρονται από πολλοί βομβαρδισμοί στα μέσα ενημέρωσης και επενδύουν για λόγους που μπορεί να μην είναι τόσο αποτελεσματικοί για τις τιμές κρυπτογράφησης μακροπρόθεσμα

Οι προσπάθειες όπως αυτή του Vitalik θα αλλάξουν τις απόψεις των επενδυτών ή θα συνεχίσουν τα μέσα ενημέρωσης να κυριαρχούν; Ενημερώστε μας για τις απόψεις σας σχετικά.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me