Ο πρωθυπουργός της Μάλτας καλεί τα κρυπτονομίσματα «Το μέλλον του χρήματος» στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών (UNGA)

διαφήμιση Phemex

Η Μάλτα είναι μια χώρα που υποστηρίζει κρυπτονομίσματα, blockchain και κρυπτονομίσματα που βασίζονται στην έκταση και το εύρος της. Η χώρα είναι τόσο αισιόδοξη για τα blockchain και τα κρυπτονομίσματα που ο Πρωθυπουργός της Μάλτας, Joseph Muscat, στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, δήλωσε ότι το cryptocurrency είναι αναπόφευκτο το μέλλον του χρήματος.

Η Μάλτα επαινεί την κρυπτογράφηση σε παγκόσμιο επίπεδο

Η Μάλτα έχει αποκτήσει τη φήμη μιας φιλικής προς την κρυπτογράφηση χώρας. Η χώρα και οι υπουργοί της είναι τόσο αισιόδοξες για το blockchain και τα κρυπτονομίσματα που δεν αφήνουν λίγη προσπάθεια να την επαινέσουν. Την περασμένη εβδομάδα, ο Πρωθυπουργός της Μάλτας, Τζόζεφ Μουσκάτ μίλησε στην 73η σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη. Στην ομιλία του, τόνισε τις δυνατότητες του blockchain και των κρυπτονομισμάτων και το μέλλον που κατέχουν. Αυτός είπε

«Πιστεύω με πάθος ότι η τεχνολογία φέρνει επανάσταση και βελτιώνει τα συστήματα. Γι ‘αυτό, στη Μάλτα, έχουμε ξεκινήσει ως το νησί Blockchain ως η πρώτη δικαιοδοσία που κανονίσαμε μια νέα τεχνολογία που υπήρχε στο παρελθόν σε ένα νομικό κενό. “

Δήλωσε επίσης ότι

«Το Blockchain κάνει τα κρυπτονομίσματα αναπόφευκτα στο μέλλον των χρημάτων. Πιο διαφανές βοηθά στο φιλτράρισμα καλών επιχειρήσεων από κακές επιχειρήσεις.

Ο Πρωθυπουργός δήλωσε στη συνέχεια ότι η τοπική αυτοδιοίκηση είναι παθιασμένη με τις δυνατότητες του blockchain και την ικανότητά της να εξαλείψει τρίτους παρόχους υπηρεσιών για να δώσει στους χρήστες πλήρη ελευθερία για πληροφορίες και χρήματα. Είπε ότι είπε

«Μπορεί να παρέχει νέες λύσεις σε συστήματα υγειονομικής περίθαλψης όπου οι ασθενείς έχουν πραγματική ιδιοκτησία των ιατρικών τους αρχείων. Τα συστήματα εμπορίας εκπομπών μπορούν να μεταφερθούν στο επόμενο επίπεδο. Μπορούμε να βοηθήσουμε να επιβεβαιώσουμε ότι η ανθρωπιστική βοήθεια φτάνει στον προορισμό της. Μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι κανείς δεν στερείται της νόμιμης περιουσίας του λόγω παραβιασμένων δεδομένων. Οι εταιρείες θα είναι σε θέση να γίνουν πιο υπόλογοι στους μετόχους τους. Τα κράτη θα πρέπει να μετακινηθούν από τη συσσώρευση πληροφοριών για τους πολίτες στη ρύθμιση ενός περιβάλλοντος όπου οι πολίτες εμπιστεύονται τη διαχείριση των δεδομένων τους. “

Σύμφωνα με τον Joseph Muscat, υπάρχουν φυσικά ορισμένα προβλήματα που συνδέονται με τη μετάβαση σε μια ψηφιακή οικονομία. Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εμμένουν στις «έννοιες που πιστεύαμε ότι θα μείνουν μαζί μας για πάντα», όπως η έννοια της εργασίας, η αποζημίωση για την εργασία και ο ρόλος της κυβέρνησης στην παροχή διχτυών ασφαλείας για τους πολίτες.

Τόνισε επίσης ότι ορισμένες από τις προκλήσεις θα προκύψουν από την αντίσταση εκείνων που φοβούνται ότι η νέα αναδυόμενη οικονομία θα οδηγήσει σε μαζικές απώλειες θέσεων εργασίας και πρόσθετη φτώχεια.

Επίσης, διαβάστε: Η αργή ανάπτυξη του Crypto παρόμοια με τις πρώτες μέρες του Διαδικτύου & «Δεν έχει σημασία τι». πρόκειται να ρυθμίσει τον συνιδρυτή της Apple

Μάλτα – Το “νησί Blockchain”


Από τις αρχές του 2018, η Μάλτα έχει επικεντρωθεί στη δημιουργία ενός οικοσυστήματος που βελτιώνει σημαντικά τις επιχειρήσεις των κρυπτογραφημένων και των blockchain εταιρειών. Προσπαθώντας να μετατρέψει το μεσογειακό έθνος σε “Νησί Blockchain”, η κυβέρνηση ανοίγει τις πόρτες της σε blockchain και άλλες λεγόμενες τεχνολογίες κατανεμημένων καθολικών. Η Μάλτα πιστεύει ότι το νησί μπορεί να γίνει καταφύγιο για κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin – η πιο γνωστή εφαρμογή τεχνολογιών καθολικών – αλλά πιστεύει επίσης ότι το blockchain μπορεί να βοηθήσει στη μεταμόρφωση των συστημάτων μεταφοράς και εκπαίδευσης της χώρας.

Στο νομοθετικό μέτωπο, τον Ιούλιο, το κοινοβούλιο της Μάλτας ψήφισε τρία νομοσχέδια για τη θέσπιση κανονιστικού πλαισίου και την προώθηση της καινοτομίας σε τεχνολογίες τύπου blockchain με την ελπίδα ότι αυτοί οι νόμοι θα προσελκύσουν ξένες εταιρείες χρηματοοικονομικής τεχνολογίας για να εγκατασταθούν στη χώρα.

Αυτό το υποστηρικτικό περιβάλλον που παρέχει η κυβέρνηση της Μάλτας έχει τραβήξει πολλές επιχειρήσεις κρυπτογράφησης στη χώρα. Διακεκριμένες από αυτές είναι η Binance, η μεγαλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, μετέφερε τα κεντρικά της γραφεία από το Χονγκ Κονγκ στη Μάλτα, μετά από ρυθμιστικά εμπόδια στην Άπω Ανατολή. Όχι μόνο αυτό, η ανταλλαγή σχεδίαζε επίσης να καταστήσει τη Μάλτα το σπίτι της πρώτης αποκεντρωμένης τράπεζας στον κόσμο, την Τράπεζα Ιδρυτών. Η Ιδρυτική Τράπεζα δεν θα έχει καμία κεντρική αρχή. Αντ ‘αυτού, θα ανήκει στην κοινότητα από όλους τους πελάτες της. Η Binance υποστηρίζει την τράπεζα, ως ένας από τους πρώτους επενδυτές της.

Τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους, μια άλλη εξέχουσα ανταλλαγή Cryptocurrency, η ZB.com ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει τις δραστηριότητές της στην Ευρώπη με την έναρξη ενός νέου χρηματιστηρίου στη Μάλτα. Αυτή η τελευταία ανακοίνωση ακολούθησε την ανακοίνωση των OKEx και DQR, που έχουν επίσης ανοίξει γραφεία στο νησί.

Καθώς η επιχείρηση κρυπτογράφησης μεταφέρεται στη Μάλτα, η χώρα δικαιολογεί σίγουρα το όνομα του “Νησί Blockchain” που έχει κερδίσει η χώρα. Και τώρα με την ομιλία στο UNGA, η χώρα ανακοίνωσε την άφιξή της στην παγκόσμια σκηνή. Αυτό σίγουρα θα προκαλέσει πρόκληση σε αυτήν την ευρωπαϊκή γείτονα, την Ελβετία, η οποία επίσης αγωνίζεται για τον αγώνα για να γίνει ένα έθνος που υποστηρίζει την κρυπτογράφηση

Θα είναι η Μάλτα πραγματικός ηγέτης της κρυπτογράφησης; Ενημερώστε μας για τις απόψεις σας σχετικά.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map