Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Ινδικές κρυπτογραφικές ανταλλαγές χωρίς αμφιβολία από την άρνηση του Ανώτατου Δικαστηρίου να άρει την απαγόρευση RBI

διαφήμιση Phemex

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας αρνήθηκε να χορηγήσει προσωρινή παραμονή στην απαγόρευση κρυπτογράφησης που επέβαλε η κεντρική τράπεζα της χώρας, RBI. Ωστόσο, οι ανταλλαγές κρυπτογράφησης όπως το WazirX, το PocketBits, το Coindelta και το Bitbns είναι αδιακρίτως.

Crypto ανταλλαγές για να συνεχίσετε την ανάληψη ή όχι

Στη σημερινή ακροαματική διαδικασία όπου το Ανώτατο δικαστήριο άκουσε μια αναφορά κατά της απαγόρευσης κρυπτογράφησης που επέβαλε η κεντρική τράπεζα της χώρας Reserve Bank of India (RBI), το δικαστήριο αρνήθηκε να χορηγήσει προσωρινή παραμονή.

Η αναφορά έχει κατατεθεί από το Ίντερνετ και Κινητή Ένωση της Ινδίας (IAMAI), η οποία περιλαμβάνει και ορισμένες ανταλλαγές κρυπτογράφησης της χώρας. Το δικαστήριο αποφάσισε τώρα να ακούσει την αναφορά του IAMAI μεταξύ άλλων στις 20 Ιουλίου. Πριν από τη σημερινή ακρόαση, οι χρήστες κρυπτογράφησης ήταν αισιόδοξοι ότι το δικαστήριο θα μπορούσε να επιβάλει αναστολή. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι απροσδιόριστες από αυτό και έχουν βρει εναλλακτικούς τρόπους.

Ένα από τα ανταλλακτικά κρυπτονομισμάτων, το PocketBits έχει αυτό το καρφιτσωμένο Tweet στην επίσημη λαβή του στο Twitter.

Οι καταθέσεις INR ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες μετά τις 5 Ιουλίου, αλλά οι αναλήψεις INR θα είναι διαθέσιμες ακόμη και μετά από αυτό. Οι χρήστες μπορούν να αποσύρουν το INR τους ανά πάσα στιγμή. Οι αναλήψεις και οι καταθέσεις Crypto είναι πάντα διαθέσιμες χωρίς περιορισμούς.

– PocketBits (@PocketBitsIndia) 3 Ιουλίου 2018

Ωστόσο, αργότερα, το PocketBits μοιράστηκε ένα άλλο Tweet που δηλώνει,

«Επαναλαμβάνοντας το σημείο ανάληψης INR, οι τρέχουσες τράπεζες μας μας έδωσαν παράταση για την εκταμίευση όλων των χρημάτων, αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχουμε λειτουργικούς τραπεζικούς λογαριασμούς επ ‘αόριστον. Θα ειδοποιήσουμε τους χρήστες μας ημέρες νωρίτερα πριν σταματήσουν εντελώς οι αναλήψεις. “

Λοιπόν, αυτή είναι σίγουρα μια αλλαγή στο Pinned Tweet, αλλά η ανταλλαγή θα ενημερώσει τους χρήστες της. Ωστόσο, μια άλλη ανταλλαγή Bitbns φαίνεται να είναι πιο τολμηρή.

Ανταλλαγή ενημερώσεων

Η Bitbns επιβεβαίωσε ότι η ανταλλαγή θα συνεχίσει τόσο τις καταθέσεις INR όσο και τις αναλήψεις μετά τις 5 Ιουλίου 2018.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Επιβεβαιώθηκε από έναν συνιδρυτή για τη νομισματική κρίση της Ινδίας.

– Coin Crunch India (@coincrunchin) 3 Ιουλίου 2018

Αυτό σίγουρα φέρνει την ελπίδα πίσω στους ανθρώπους, αλλά όπως πολλοί άλλοι χρήστες, αναρωτιόμαστε επίσης πώς θα το κάνει αυτό το ανταλλακτικό. Ένας χρήστης CRYPTO BAT, ξεπέρασε μια ατημέλητη εικασία καθώς σχολίασε,

“Πιθανό μόνο εάν ολόκληροι οι εργαζόμενοι και οι συγγενείς τους, τα μέλη της οικογένειας βάλουν όλο τον τραπεζικό τους λογαριασμό σε αυτό.”

Αφού επιβεβαιώσει σε έναν χρήστη ότι αυτό που έχει κάνει tweet είναι αλήθεια, η εξήγησή του για το γιατί ήταν

«Προς το παρόν οι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν τις συναλλαγές. Θα διασφαλίζαμε ότι οι χρήστες ενημερώθηκαν σχετικά με τα τελευταία γεγονότα είτε πρόκειται για ανάληψη ή κατάθεση INR. “

Σίγουρα θα έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας για το πώς σκοπεύει να το επιτύχει αυτή η ανταλλαγή.

Προτεινόμενο άρθρο: Γιατί η 5η Ιουλίου είναι σημαντική για τις επιχειρήσεις Crypto και τους επενδυτές στην Ινδία

Εναλλακτικές λύσεις

Εν τω μεταξύ, παρά το δυσμενές αποτέλεσμα από το δικαστήριο, προς το παρόν, η Coindelta ξεκίνησε την εφαρμογή για κινητές συσκευές για τους χρήστες Android.

Η αναμονή τελείωσε! # Κοιντέλτα έχει ξεκινήσει το #κινητό αίτηση για #android χρήστες!

Αποκτήστε το εδώ τώρα: https://t.co/D46rsujTyA pic.twitter.com/n4TNMmfD45

– Coindelta (@coindelta_) 2 Ιουλίου 2018

Ο χρόνος της κυκλοφορίας λέει σίγουρα κάτι, χτυπήστε το χτύπημα στη μέση της απαγόρευσης RBI. Αλλά η αισιοδοξία της ανταλλαγής είναι αξιέπαινη, αν και πάρα πολύ. Στη μέση όλων αυτών, το WazirX, ένα γνωστό κρυπτογραφικό χρηματιστήριο έχει βρει τον «πιο νόμιμο τρόπο αγοράς / πώλησης κρυπτογράφησης στην Ινδία μετά την απαγόρευση του RBI».

Πολλοί από εσάς ρωτάτε με αγωνία, «Τι θα συμβεί μετά τις 5 Ιουλίου;» Εργαζόμαστε για μια λύση και είμαστε έτοιμοι να την αποκαλύψουμε! ?

Σας παρουσιάζουμε τον ασφαλέστερο και πιο νόμιμο τρόπο εξαργύρωσης / εξαργύρωσης κρυπτογράφησης στην Ινδία – μεταφορά P2P! ⚡️https://t.co/NLhygPWhOd

– WazirX (@WazirXIndia) 27 Ιουνίου 2018

Λίγες μέρες πριν, το χρηματιστήριο μοιράστηκε αυτό το ιστολόγιο όπου μιλά για την εναλλακτική λύση στην οποία εργάζονται για να διασφαλίσει ότι ο χρήστης μπορεί να συνεχίσει να αγοράζει / πωλεί κρυπτογράφηση ακόμη και μετά την απαγόρευση του RBI στις 5 Ιουλίου.

Στη λύση ανταλλαγής κρυπτογράφησης P2P, αναφέρουν,

«Στη μεταφορά Peer-to-Peer, μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε κρυπτογράφηση για INR απευθείας μεταξύ τους χωρίς καμία ταλαιπωρία. Είναι μια ματιά στο αποκεντρωμένο μέλλον! ”

Όλοι είναι αισιόδοξοι παρά την απόφαση του δικαστηρίου σήμερα, καθώς οι αναφορές θα συνδυαστούν για τις 20 Ιουλίου, η RBI πρέπει να απαντήσει σε 7 ημέρες και οι πιθανότητες είναι τόσο ευνοϊκές όσο και δυσμενείς. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, καταρτίζονται κανονισμοί από τις αρχές και αναμένεται να παρουσιαστούν τους επόμενους μήνες. Ωστόσο, σε μια απαισιόδοξη σημείωση, εάν οι δικαστικές εντολές δεν λειτουργούν υπέρ της κρυπτογράφησης, οι ανταλλαγές κρυπτογράφησης στην Ινδία φαίνεται να έχουν βρει τον τρόπο τους να διασφαλίσουν ότι η αγορά κρυπτογράφησης συνεχίζει να λειτουργεί στη χώρα.

Ποιες είναι οι απόψεις σας σχετικά με τις εναλλακτικές λύσεις στις οποίες προέρχονται οι ανταλλαγές; Ενημερώστε μας για τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me