Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Η ανταλλαγή Fiat-to-Crypto της Binance στην Ουγκάντα ​​ξεκινά τη σύζευξη με το Shilling Ουγκάντα ​​με BTC και ETH

διαφήμιση Phemex

Η 15η Οκτωβρίου θα ήταν μια ημέρα που θα θυμόταν στην ιστορία των κρυπτονομισμάτων στην Ουγκάντα ​​και την Αφρική, καθώς η Binance ανακοίνωσε την έναρξη της ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων fiat-to-cryptocurrency στην Ουγκάντα. Η ανταλλαγή θα είναι η πρώτη που παρέχει ζεύγη BTC και ETH με τοπικό νόμισμα, το σελλίνια της Ουγκάντα.

Περισσότερα ζεύγη κρυπτονομισμάτων με σελλίνια Ουγκάντα ​​θα προστεθούν τους επόμενους μήνες

Η Binance Uganda είναι η πρώτη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων fiat-crypto που ξεκίνησε η Binance, η μεγαλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων με βάση τον όγκο συναλλαγών. Χτισμένο πάνω από την τεχνολογία που αναπτύχθηκε από την Binance, η Binance Uganda είναι σε θέση να επεξεργάζεται 1,4 εκατομμύρια συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο και θα διαθέτει 24/7 ζωντανή υποστήριξη πελατών.

Το χρηματιστήριο θα υποστηρίξει αρχικά συναλλαγές σελλίνια Ουγκάντα ​​(UGX) με Bitcoin (BTC) και Ethereum (ETH), ενώ θα προστεθούν περισσότερα ζεύγη συναλλαγών. Οι χρήστες εξαιρούνται από τα τέλη συναλλαγών κατά τον πρώτο μήνα.

«Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που εγκαινιάζουμε επίσημα την πρώτη μας ανταλλαγή fiat-crypto στην Ουγκάντα», δήλωσε ο Wei Zhou, CFO στο Binance. «Έχουμε προετοιμαστεί επιμελώς για αυτήν την ανταλλαγή με τους τοπικούς μας εταίρους από την πρώτη μας ομάδα που επισκέφθηκε την Ουγκάντα ​​τον Απρίλιο του 2018. Αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα στις προσπάθειές μας να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία blockchain για τη στήριξη της βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης στην Αφρική και ανυπομονούμε να φέρουμε περισσότερες καινοτομίες στην περιοχή. “

Το Binance είναι το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα ανταλλαγής νομισμάτων στον κόσμο, με τον 24ωρο όγκο BTC αξίας περίπου 1,97 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με στοιχεία της Coinmarketcap. Η εταιρεία αποκάλυψε σχέδια για άνοιγμα ανταλλαγών με δυνατότητα fiat στο Λιχτενστάιν, τη Μάλτα και τη Σιγκαπούρη. Μέχρι τώρα, η ανταλλαγή είχε βελτιστοποιηθεί μόνο για συναλλαγές crypto-to-crypto.

Στην Ουγκάντα, η υιοθέτηση και η ανάπτυξη κρυπτονομισμάτων και blockchain συνεχίζουν να βλέπουν ανάπτυξη. Η χώρα των 44 εκατομμυρίων ανθρώπων φιλοξενεί διάφορα συνέδρια, ενώσεις και κοινότητες blockchain, με υποστήριξη σε επίπεδο Υπουργικού Συμβουλίου.

Η ομάδα Binance έχει επίσης αγγίξει τη δημοφιλή πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων του Telegram, για να παρέχει μια ομάδα συνομιλίας όπου οι νέοι χρήστες μπορούν να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με τις εγγραφές και άλλα ζητήματα που σχετίζονται με τους πελάτες.

Οι επενδυτές στην Αφρική χαιρέτησαν τη μετακίνηση του Binance στην Ουγκάντα. Ο Michael Kimani, κορυφαίος Κένυος υποστηρικτής της Κένυας, είπε: «Είναι υπέροχα νέα!» όπως έγραψε στο Twitter,

Αυτά είναι υπέροχα νέα!

Θα πυροδοτήσει έναν αγώνα μεταξύ των αφρικανικών χωρών για τη δημιουργία ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος για συναλλαγές κρυπτονομισμάτων έναντι αφρικανικών νομισμάτων

muhimu για διασυνοριακό εμπόριο, ενδοαφρικανικό εμπόριο, διαδικτυακές πληρωμές, εμβάσματα, συναλλαγές, κερδοσκοπικές επενδύσεις https://t.co/mjV48DwoH8

– Michael Kimani (@pesa_africa) 15 Οκτωβρίου 2018

Η Blockchain Africa τόνισε επίσης ότι αυτή η κίνηση του Binance δημιουργεί πραγματικά ευκαιρίες απασχόλησης στην Ουγκάντα. Αυτό είναι το tweet,

Χαίρομαι που βλέπω το μεγαλύτερο στον κόσμο #κρυπτονόμισμα ανταλλαγή, @Binance δημιουργία πολύ αναγκαίων ευκαιριών απασχόλησης για # ΟυγκάνταΗ νεολαία μέσα # μπλοκ αλυσίδας! #BlockchainInAfrica #Αφρική https://t.co/FcQqCaVo7k pic.twitter.com/mtWWB1Ai7b

– Blockchain Africa (@BlockchainZA) 21 Αυγούστου 2018

Η Ουγκάντα, ως έθνος, είχε μια μικτή άποψη για τα κρυπτονομίσματα. Ο Πρόεδρος της Ουγκάντας Yoweri Museveni μίλησε θετικά για την τεχνολογία blockchain – αλλά όχι για τα κρυπτονομίσματα. Είπε στο συνέδριο Africa Blockchain που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Blockchain της Ουγκάντα ​​στην Καμπάλα τον Μάιο για την ανάγκη «να αναζητηθεί μια νέα τεχνολογία που θα επιτρέπει στα πράγματα να κινούνται γρηγορότερα και νέα συστήματα που ταιριάζουν».

Ο κυβερνήτης της κεντρικής τράπεζάς του, Εμμανουήλ Τουμουσίμ-Μουτέμπιλ, προφανώς μίλησε για το αντίθετο σε προηγούμενη ομιλία του στο ίδιο συνέδριο. Η Mutebile κατηγόρησε την τεχνολογία blockchain ότι δεν είχε την απαραίτητη υποστήριξη για τη διατήρηση ενός νομίσματος. Όμως οι Ουγκάντα, ως επί το πλείστον επαγγελματίες, προτιμούν τα εικονικά χρήματα, ειδικά το bitcoin.

Τώρα με την παρουσία του Binance στο έθνος της Ανατολικής Αφρικής αναμένεται να ενισχύσει την οικονομική ένταξη σε μια χώρα όπου μόνο το 33% των πολιτών χρησιμοποιούν εγγεγραμμένους οικονομικούς λογαριασμούς. Αλλά αυτό είναι ένα μέρος όπου το bitcoin φαίνεται πιθανό να ανθίσει ανεμπόδιστα. Ορισμένα καταστήματα και εστιατόρια στην Καμπάλα – την πρωτεύουσα της Ουγκάντα ​​- δέχονται πλέον το bitcoin ως μέσο πληρωμής.  

Αυτή η κίνηση από την Binance θα ανοίξει πόρτες για κρυπτογράφηση στην Αφρική; Ενημερώστε μας για τις απόψεις σας σχετικά.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me