Κεντρικό αποφασιστικό μέλλον του αποκεντρωμένου, ερωτήσεις σχετικά με τα οφέλη του Cryptocurrency έναντι του δολαρίου που αυξάνονται ξανά

Κυβέρνηση των ΗΠΑ Οι νομοθέτες απέτυχαν για άλλη μια φορά να κατανοήσουν τα βασικά των κρυπτονομισμάτων καθώς η επιτροπή ακρόασης συζήτησε ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον των κρυπτονομισμάτων ως χρήματα.  

Στις 18 Ιουλίου οι νομοθέτες στις Ηνωμένες Πολιτείες συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν τα κρυπτονομίσματα σε μια ακρόαση γνωστή ως «Ψηφιακό νόμισμα: Το μέλλον του χρήματος». Και καθώς οι μαρτυρίες και οι ερωτήσεις προχωρούσαν, ολόκληρη η συζήτηση κινήθηκε προς την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο τα Bitcoin ή τα κρυπτονομίσματα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως νομίσματα και υπάρχει πιθανότητα να αντικαταστήσουν το “δολάριο” στο μέλλον.

Οι μάρτυρες μαρτυρούν διάφορες πτυχές του ψηφιακού νομίσματος

Η ακρόαση άρχισε να ανοίγει σχόλια από τους γερουσιαστές που βασικά περιστρέφονται γύρω από το μέλλον του χρήματος και πώς μπορεί να εμφανίζεται το ψηφιακό νόμισμα σε αυτό όταν συζητάμε για το μέλλον του χρήματος. ο νομοθέτες Προσπάθησε επίσης να εκτιμήσει εάν ήταν απαραίτητο να έχει μια σταθερή κατανόηση ορισμένων από τα καθοριστικά χαρακτηριστικά των εικονικών νομισμάτων, δηλαδή το κατάστημα της αξίας, μια μονάδα λογαριασμού και ένα μέσο ανταλλαγής. ο μαρτυρία από κάθε ένα από τα μαρτυρικά δώρα έδωσε μια διαφορετική οπτική γωνία των ψηφιακών νομισμάτων προσπαθώντας έτσι να καλύψει κάθε πιθανή πτυχή που χρειάζεται να κατανοήσει τη νέα τεχνολογία.

Η μαρτυρία του Rodney J. Garratt, Maxwell C. και Mary Pellish Chair, Ο καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια Santa Barbara, μίλησε για το πώς η ευκολία και η ταχύτητα των ηλεκτρονικών μεταφορών οδήγησαν σε μείωση παγκοσμίως στη χρήση μετρητών. Και με φθίνουσα μετρητά, οι άνθρωποι μπορεί να υποχρεωθούν να χρησιμοποιούν εναλλακτικά συστήματα πληρωμών που θα μπορούσαν είτε να είναι κρυπτονομίσματα είτε ψηφιοποιημένα νομίσματα που εκδίδονται από κεντρικές τράπεζες.

Ο επόμενος να καταθέσει ήταν Norbert J. Michel, Διευθυντής, Κέντρο Ανάλυσης Δεδομένων, Το Ίδρυμα Κληρονομιάς, ο οποίος μίλησε για το πώς τα κρυπτονομίσματα έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφώσουν τον χρηματοπιστωτικό κλάδο και γιατί η κρυπτογράφηση θα πρέπει να ενσωματωθεί ως ένα εναλλακτικό σύστημα πληρωμών χωρίς μεγάλη κρατική παρέμβαση

Επόμενο, Eswar S. Prasad, Ανώτερος συνεργάτης του ιδρύματος Brookings σχολίασε τον οικονομικό αντίκτυπο και τις συνέπειες που έχουν τα κρυπτονομίσματα για την Fed όσον αφορά τη νομισματική πολιτική της, τους στόχους του χαμηλού πληθωρισμού, την υψηλή απασχόληση και το πιο σημαντικό χρηματοοικονομική σταθερότητα εάν τα ψηφιακά νομίσματα γίνουν ευρέως διαδεδομένα, προσπάθησε επίσης να κάνει διάκριση μεταξύ ψηφιακών νομισμάτων κεντρικής τράπεζας που θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν την ίδια κρυπτογραφική τεχνολογία και μη επίσημα κρυπτονομίσματα.

Ακολούθησε Alex J. Pollock, Διακεκριμένος ανώτερος συνεργάτης, Ινστιτούτο R Street, ο οποίος κατέθεσε πτυχές σχετικές με τη χρησιμότητα των κρυπτονομισμάτων που περιλάμβαναν χρήση σε πληρωμές και διακανονισμούς ή χρησιμοποιούσαν την ονομασία χρέους και άλλες εκτελεστές συμβάσεις.

Επίσης, διαβάστε: Ο πρόεδρος της Fed Powell καταθέτει ότι τα Cryptos δεν έχουν εγγενή αξία

Το καλό, κακό & Άσχημο της συζήτησης του Κογκρέσου των ΗΠΑ για το «Μέλλον του Cryptocurrency» ως χρήμα

Καθώς οι νομοθέτες αμφισβήτησαν τους μάρτυρες να κατανοήσουν, εάν τα ψηφιακά νομίσματα ήταν απλά ένας νέος τρόπος για να κρατήσουν και να μεταφέρουν αξία που θα έχει περιορισμένο αντίκτυπο και εξειδικευμένη έκκληση ή θα έχει ένα εκτεταμένο μετασχηματιστικό αποτέλεσμα που θα αλλάξει την οικονομία μας για πάντα, πολύ ενδιαφέροντα σημεία εμφανίστηκαν.

Πολλοί από τους νομοθέτες αμφισβήτησαν εάν τα κρυπτονομίσματα είχαν τη δυνατότητα αντικαταστήστε τις ομοσπονδιακές σημειώσεις αποθεματικών ή έχετε τις δυνατότητες να μειώσετε τη χρήση αυτών των σημειώσεων. Η απάντηση σε αυτό σύμφωνα με ειδικούς μάρτυρες ήταν ότι τα κρυπτονομίσματα ήταν κακά «Μέσο ανταλλαγής» και τα κρυπτονομίσματα που υποστηρίζονται από fiats όπως το tether κερδίζουν έλξη ως μέσο ανταλλαγής επιτρέποντας στο δολάριο ΗΠΑ να διατηρήσει τον κυρίαρχο ρόλο και τη θέση του μέσω των θεσμικών οργάνων των ΗΠΑ και της εμπιστοσύνης στην Federal Reserve.

Ποια πλεονεκτήματα έχουν τα κρυπτονομίσματα για τους κοινούς χρήστες, εκτός από τους εγκληματίες και τους φοροαποφυγείς?

Η συζήτηση έβαλε περαιτέρω φως στις τεχνολογικές αδυναμίες που είναι δυνητικά εκεί έξω, οι οποίες αποτελούν σημείο ανησυχίας για την αποδοχή των κρυπτονομισμάτων ως νομισμάτων από τις κεντρικές τράπεζες. Στην οποία Δρ. Prasad απάντησε ότι οι ίδιες ευπάθειες υπάρχουν και με τα fiats, όπου η παραχάραξη χαρτονομισμάτων είναι ένα μεγάλο ζήτημα.


Η συζήτηση περιελάμβανε επίσης σημεία όπως το ζήτημα ότι τα κρυπτονομίσματα προσφέρουν απαράμιλλα πλεονεκτήματα σε άτομα που πραγματοποιούν παράνομες δραστηριότητες, φοροδιαφυγές και εγκληματίες πριν επιστρέψουν σε αυτό που καθιστά το κρυπτονομίσμα νόμισμα.

Η επιτροπή μίλησε για την επανεξέταση αυτής της συζήτησης και ζήτησε από τα μέλη να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους γραπτώς τις επόμενες 5 εργάσιμες ημέρες.

Τι πιστεύετε για αυτήν τη συζήτηση; Ήταν αρκετά πειστικό για να κατευθύνει τους αμερικανούς νομοθέτες στη ρύθμιση των κρυπτογράφησης; Ενημερώστε μας για τις απόψεις σας σχετικά.

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map