Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

CryptoBuzz: Γιατί τα Bitcoin, Ethereum & XRP θα συσσωρευτούν παρά την υποχώρηση της Covid-19;

διαφήμιση Phemex

Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο για το Bitcoin και το crypto. Πρώτα απ ‘όλα, δεν απαιτείται κυβερνητική παρέμβαση και Brrrr για να σταθεροποιηθεί το πλοίο. Όταν το USD ανέβηκε στα ύψη – προκαλώντας αναδυόμενα νομίσματα και προσωρινά Bitcoin, χρειάστηκαν περίπου 40 ημέρες για το πιο πολύτιμο ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο στον κόσμο για να αντιστραφεί η απώλεια μιας ημέρας στις 12 Μαρτίου..

Μαζί με το Ethereum (ETH) και το Ripple (XRP), τα τρία κορυφαία ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία αυξήθηκαν κατά περίπου 15 τοις εκατό την τελευταία εβδομάδα, ξεκαθαρίζοντας τα μεγάλα εμπόδια αντίστασης και ενεργοποιώντας το FOMO.

Θα μπορούσε να οφείλεται στο μισό του Bitcoin και στα αναμενόμενα πυροτεχνήματα – τα οποία εάν η ιστορία οδηγεί ρίχνει κρύο νερό στο σκεπτικό των εμπόρων, ή στην κοντινή εκκίνηση του δικτύου ETH 2.0 που τσιμπάει τους ταύρους ETH και τους αυξανόμενους συνεργάτες του Ripple, αλλά υπάρχουν περισσότερα από αυτά που συναντά το μάτι.

1. Η άνοδος των σταθερών νομισμάτων και πιθανώς ένεση σε Bitcoin

Πίσω από την αναβίωση του Bitcoin και το κέρδος 15 τοις εκατό την τελευταία εβδομάδα είναι η προσδοκία από την εμπορική κοινότητα. Το μισό του Bitcoin είναι τεράστιο και με ένα σοκ εκπομπών στις κάρτες, η προκύπτουσα μείωση της προσφοράς με τη συνεχή ζήτηση πιθανότατα θα αυξήσει τις τιμές.

Αλλά αφορά επίσης τις εγγενείς ιδιότητες του Bitcoin που το τοποθετεί μπροστά. Ο κόσμος είναι όλο και πιο αβέβαιος και καθώς οι κεντρικές τράπεζες παρεμβαίνουν, οι δυνατότητες fiat ποτίζονται. Η μετάβαση στο crypto μπορεί να εκτιμηθεί από τη ροή κεφαλαίων σε stablecoins που τους τελευταίους έξι μήνες διπλασιάστηκε από 4,6 δισεκατομμύρια δολάρια σε 9 δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι θεσμικοί έμποροι φαίνεται ότι είναι σε καλή θέση για να πιάσουν τα χαλαρά χτυπήματα και να προσθέσουν τις επιθυμίες τους. Καθώς τα stablecoins λειτουργούν ως αγωγοί για τον κόσμο της κρυπτογράφησης, η συσσώρευση αποκαλύπτει την εμπιστοσύνη του χώρου, έναν παράγοντα που ωθεί τις απαιτήσεις και ως εκ τούτου ταύρους Bitcoin.

Ακριβώς όπως το STABLECOIN-INDEX τώρα φωνάζει ότι τα έξυπνα χρήματα είναι καλύτερα από ποτέ για να πιάσουν όλες τις χαλαρές μάρκες. αδύναμα χέρια που θα πουλούσαν BTC από εδώ έως 20.000 $.

Το ανώτατο όριο αγοράς όλων των σταθερών νομισμάτων διπλασιάστηκε κυριολεκτικά τους τελευταίους 6 μήνες, από 4,6 δισεκατομμύρια δολάρια σε 9 δισεκατομμύρια δολάρια pic.twitter.com/OLfFUlSX1F

– BTC Time Traveller (@BTCTimeTraveler) 28 Απριλίου 2020

2. Η υπόσχεση του Ethereum 2.0 και η τέλεια αποκέντρωση του δικτύου

Από την άλλη πλευρά, οι ταύροι Ethereum είναι επίσης ζωντανές. Η συσχέτιση μεταξύ BTC και ETH θα μπορούσε να εξηγήσει την αντλία, αλλά υπάρχουν και άλλοι θεμελιώδεις λόγοι.

Η έναρξη του ETH 2.0 mainnet μετά την επικύρωση του μπλοκ γενετικής στο Topaz TestNet είναι αναμφίβολα πηγή εμπιστοσύνης.

Εάν το Ethereum σπάσει αυτό, θα σφίξει το κράτημα γύρω από το στέμμα ως ηγέτης στην έξυπνη σύναψη συμβάσεων. Ωστόσο, άλλες λεπτομέρειες προκύπτουν ότι το Ethereum είναι σχεδόν τόσο αποκεντρωμένο όσο το Bitcoin από την προοπτική Proof-of-Work.

8/109

Κορυφαίοι κάτοχοι 10k Bitcoin: 10,54M BTC (57,44%)

Οι κορυφαίοι κάτοχοι 10k της Ethereum: 57,2 εκατ. ETH (56,70%)

Με βάση μεμονωμένους κατόχους, το Ethereum διανέμεται εξίσου με το Bitcoin. pic.twitter.com/sMv43fkNMg

– Adam Cochran (@AdamScochran) 29 Απριλίου 2020

Εάν το Topaz TestNet μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση, το Ethereum θα αποκεντρωθεί επίσης μόλις εφαρμοστεί το Proof-of-Stake καθώς έχουν εγγραφεί περισσότεροι από 22.000 επικυρωτές..

# ΔευτέραNumber: 22.000@ αιθέριο Το 2.0 testnet κυκλοφόρησε στις 16 Απριλίου και συγκέντρωσε περισσότερους από 18.000 επικυρωτές εντός τεσσάρων ημερών. Υπάρχουν τώρα, περίπου 22.000 από αυτούς στο δίκτυο δοκιμών. Το Ethereum 2.0 προορίζεται να αναβαθμίσει το δίκτυο της Ethereum, συμπεριλαμβανομένης μιας απόδειξης πρωτοκόλλου πονταρίσματος ⚡️ pic.twitter.com/WV6WfxioH8

– Blockchain.io (@blockchainio) 27 Απριλίου 2020

3. Binance, Ripple Foothold στη Νοτιοανατολική Ασία

Εν τω μεταξύ, η απάθεια των εμπόρων XRP φαίνεται να έχει τελειώσει. Σε λιγότερο από δύο μήνες μετά τα χαμηλά του 10 σεντ το 2020, οι τιμές υπερδιπλασιάστηκαν στα 21 σεντ. Οι τιμές spot. Από τεχνικής άποψης, υπάρχει περίπτωση περισσότεροι έμποροι να εισχωρήσουν και να αγοράσουν τις πτώσεις καθώς οι απώλειες στις αρχές Μαρτίου έχουν επίσης αντιστραφεί.

Από τη φωτεινή πλευρά, οι μη επιβεβαιωμένες αναφορές του Binance που τελικά χρησιμοποίησαν το καθολικό XRPL για μεταφορές έχουν εμφανιστεί ξανά δύο χρόνια αφότου κυκλοφόρησε για πρώτη φορά.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν εικασίες ότι το Binance θα εκτελείται στο XRP Ledger (υποδείξεις της Katherine Coley)

Το βάζω εκεί έξω ώστε η κοινότητα να μπορεί να ερευνήσει ??

Εχε τα μάτια σου ανοιχτά

– Το Bearable Bull (@thebearablebull) 29 Απριλίου 2020

Εκτός αυτού, το Binance μέσω Binance KR έχει παρουσία στη ΝΑ Ασία, σημείο εστίασης του Ripple. Συγκεκριμένα, η Ripple συνεργάστηκε επίσης με τρεις εταιρείες εμβασμάτων της Νότιας Κορέας. Οποιαδήποτε μορφή συνασπισμού ή XRP που αναφέρεται στο Binance KR μπορεί τελικά να δημιουργήσει σταθερούς λόγους για μια συνεργασία.

# Τραπεζά για να ξεκινήσετε Κορεάτικα # Κρυπτο Ανταλλαγή στο Binance Cloud

Η Binance εισέρχεται στην αγορά της Νότιας Κορέας, μέσω της επικείμενης κυκλοφορίας του Binance KR, της πρώτης παγκόσμιας θήκης χρήσης της λύσης Binance Cloud που παρουσιάστηκε τον περασμένο μήνα.https://t.co/ifHkFHxjls

– Binance (@binance) 31 Μαρτίου 2020

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me