Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Crypto Flashback 2018 – Πτώση ICO, οι τιμές μειώθηκαν αλλά η βιομηχανία Crypto παραμένει ισχυρότερη από ποτέ

διαφήμιση Phemex

Το 2018 ήταν ένα έτος πραγματικού ελέγχου. Όλη η διαφημιστική εκστρατεία, όλα τα νέα υψηλά και οι μη ρεαλιστικές προβολές σταμάτησαν καθώς οι αγορές άρχισαν να πέφτουν. Αλλά στο φόντο αυτής της αιμορραγικής αγοράς, υπήρξε κάποια πραγματική θεμελιώδης ανάπτυξη. Οι επιχειρήσεις αναπτύχθηκαν, οι πιο κατάλληλοι επέζησαν, ενώ οι αδύναμοι σταμάτησαν και τώρα η σκηνή είναι έτοιμη για το 2019. Ας εκτιμήσουμε τα σκαμπανεβάσματα που έκαναν το 2018 ένα έτος για #BUIDL στη βιομηχανία κρυπτογράφησης.

Ιανουάριος 2018

Ο Ιανουάριος ξεκίνησε με ένα χτύπημα καθώς η BTCC ανακοίνωσε την εξαγορά επενδυτικού κεφαλαίου Blockchain με έδρα το Χονγκ Κονγκ. Οι ρυθμιστικές αρχές στη Σουηδία άρχισαν να σκέφτονται το δικό τους εθνικό κρυπτονόμισμα e-Krona, ενώ οι ινδοί ομόλογοι τους εξέδωσαν φορολογικές ειδοποιήσεις σε εμπόρους κρυπτογράφησης. Για τα έργα, η IOTA αντιμετώπισε εισβολή 4 εκατομμυρίων δολαρίων, φέρνοντας ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια σχετικά με το έργο

Φεβρουάριος 2018

Περισσότερες θήκες χρήσης και περισσότερος φόβος από τον παραδοσιακό κόσμο των οικονομικών και της τεχνολογίας για το κρυπτογράφηση. Ενώ η Ισλανδία άρχισε να σκέφτεται τη φορολόγηση της βιομηχανίας εξόρυξης κρυπτονομισμάτων, η Volkswagen και η Porsche εισήλθαν στη βιομηχανία blockchain. Για ανταλλαγές, οι Coinbase και Bitfinex άρχισαν να χρησιμοποιούν την ενημέρωση Segwit Bitcoin. Ο παραδοσιακός κόσμος της τεχνολογίας και των χρηματοοικονομικών εξακολουθεί να μην υποστήριζε τα νεογέννητα “χρήματα” με τον Baidu και τον Weibo της Κίνας να τραβάει χορδές στις διαφημίσεις κρυπτογράφησης, ενώ η Bank of America ανακοίνωσε ότι η κρυπτογράφηση είναι μια αυξανόμενη απειλή για τις τράπεζες

Μάρτιος 2018

Εισαγάγετε τον Μάρτιο και η θετική ροή ειδήσεων ξεκινά με το Paypal να υποβάλει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ταχύτερη πληρωμή κρυπτογράφησης. Στην Κίνα, το PBOC ανακοίνωσε ένα κινεζικό ψηφιακό νόμισμα που ονομάζεται «DCEP». Στη δυτική πλευρά του πλανήτη, η Ripple συνεργάστηκε με την κοινοπραξία Hyperledger blockchain, ενώ το Tennessee πέρασε ένα νομοσχέδιο για τη νομιμοποίηση του blockchain και της έξυπνης σύμβασης. Ο Μάρτιος είδε επίσης το Facebook να αντιμετωπίζει χρεώσεις παραβίασης δεδομένων και η έκκληση για τεχνολογίες βασισμένες σε blockchain έγινε πιο δυνατά.

Απρίλιος 2018

Ο Απρίλιος αγόρασε από μόνη της μια σύγκρουση μεταξύ των ρυθμιστικών αρχών. Ορισμένες χώρες αγόρασαν τους κανονισμούς υπέρ, άλλες απλώς τράβηξαν τις χορδές. Στηρίζοντας, η Αυστραλία καθόρισε νέους κανόνες AML / CTF για ανταλλαγές κρυπτογράφησης, ενώ η Γαλλία μείωσε τον φόρο κρυπτογράφησης σε 19%. Σε αντίθεση με τα cryptos, οι κεντρικές τράπεζες στο Ιράν και την Ινδία αλλά απαγόρευση της χρήσης κρυπτονομισμάτων. Ενώ το Ιράν απαγόρευσε πλήρως, η Κεντρική Ινδική τράπεζα απαγόρευσε στις τράπεζες να βοηθούν τις κρυπτονομικές συναλλαγές στην Ινδία. Ο Απρίλιος είδε επίσης την Yahoo Japan να αγοράζει μερίδιο 40% στην ιαπωνική ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων BitArg

Μάιος 2018

Ήδη τέσσερις μήνες μέσα στο έτος, και η περίπτωση χρήσης Bitcoin άρχισε να αυξάνεται. Οι κυβερνητικές αρχές της Φλόριντα άρχισαν να δέχονται φόρους μέσω της BTC και της BCH, ενώ η Πράγα, στην Τσεχική Δημοκρατία, εγκατέστησε Bitcoin ATM για την κοινή χρήση κρυπτονομισμάτων. Οι ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο παρέμειναν σκεπτικιστές με την κρυπτογράφηση καθώς η FSA της Ιαπωνίας ζήτησε από την ανταλλαγή κρυπτογράφησης να διαγράψει τις ZCash, Monero και Dash και την Κεντρική Τράπεζα της Ζιμπάμπουε που απαγορεύουν τα κρυπτονομίσματα. Το Ethereum συνέχισε να #BUIDL καθώς κυκλοφορεί την ενημέρωση του πρωτοκόλλου Casper.

 Ιούνιος 2018

Τον Ιούνιο, περισσότερες mainstream εταιρείες άρχισαν να αγκαλιάζουν cryptos. Το NASDAQ Powered DX Exchange ανακοίνωσε την κυκλοφορία του με τα Top Coins, ενώ η Akon ξεκίνησε το AKoin για να χτίσει μια φουτουριστική πόλη. Για έργα, το EOS χαρακτηρίστηκε ως το καλύτερο blockchain από την κινεζική κυβέρνηση, ενώ ο Tether προσπάθησε να ξεκαθαρίσει το έδαφος του, δημοσιεύοντας μια έκθεση σχετικά με τα αποθέματά του σε δολάρια ΗΠΑ.

Ιούλιος 2018

Καθώς τον Ιούλιο έφτασε, η ρυθμιστική αρχή της Ινδικής Τραπεζικής ενέτεινε τον τραπεζικό αποκλεισμό της στο κρυπτογραφικό επιχειρηματικό αποτέλεσμα της οποίας η Zebpay έπρεπε να απενεργοποιήσει τις καταθέσεις και τις αναλήψεις της. Η Ταϊλάνδη, από την άλλη πλευρά, εξέδωσε δύο διατάγματα έκτακτης ανάγκης ως νομιμοποιημένα κρυπτονομίσματά της. Ενώ οι χώρες είχαν τη δική τους άποψη για τα cryptos, έναν διεθνή οργανισμό, η G20 δέχτηκε τη σύσταση του Financial Stability Board σχετικά με τα Crypto Assets. Για έργα, η Litecoin ενοποιήθηκε με το HTC Exodus ενώ η Vitalik, υποστηρίζοντας το DEX, κάλεσε κεντρικές ανταλλαγές στο “Burn in Hell”

Αύγουστος 2018

Με τον Αύγουστο να μπαίνει, όλα τα μάτια στράφηκαν προς το SEC και το Bitcoin ETF. Αν και η SEC απογοήτευσε τους λάτρεις της κρυπτογράφησης απορρίπτοντας ξανά το ETF, συνεχίστηκαν οι προσπάθειες για τη δημιουργία θεσμικών χρημάτων. Η CBOE ήταν επίσης αρκετά αισιόδοξη για το ETF να διασχίζει τη γραμμή αυτή τη φορά, αλλά τα πράγματα δεν βγήκαν καρποφόρα. Ενώ τα πράγματα ήταν μέσα στη φασαρία στη Δύση, η Κίνα απαγόρευσε πάλι τα cryptos. Μεταξύ των έργων, οι συνομιλίες σχετικά με το XRP είναι ασφάλεια ή όχι με τον Joseph Lubin να ισχυρίζεται ότι το XRP δεν είναι καθόλου τεχνολογία blockchain.

Σεπτέμβριος 2018

Το παιχνίδι μπλοκ των ινδικών ρυθμιστικών αρχών είχε την πρώτη του καταστροφή με το Zebpay να κλείνει τις δραστηριότητές του καθώς δεν θα μπορούσε να διατηρηθεί χωρίς την υποστήριξη fiat. Λίγο απαισιοδοξία αγοράστηκε από τον Vitalik όταν ανέφερε ότι δεν υπήρχε θέση ανάπτυξης 1000x σε κρυπτογράφηση, αλλά η Goldman μπήκε με θετική ανακοίνωση ότι εργάζεται σε παράγωγα Bitcoin. Η συζήτηση του XRP συνεχίστηκε με το BIS να καλεί το XRP να συγκεντρωθεί. Στην Κίνα, η Bitmain ανακοίνωσε τα σχέδιά της για δημοσιοποίηση.

Οκτώβριος 2018

Ο Οκτώβριος φέρνει υποστήριξη από τον Jack Ma και τον Elon Musk. Ενώ ο Ma πιστεύει ότι το bitcoin και το blockchain θα μπορούσαν να είναι βασικοί συντελεστές σε μια κοινωνία χωρίς μετρητά, η βαρετή εταιρεία της Musk αρχίζει να δέχεται BTC, LTC, BCH και ETH. Ο Tim Draper κάνει μια ασυνήθιστα ανοδική πρόβλεψη για το Bitcoin που στοχεύει να φτάσει τα 250000 USD έως το 2022, ενώ η Tron αρχίζει να αυξάνεται με το MainNet.

Νοέμβριος 2019

Χρειάζεται σχεδόν ένας χρόνος από το υψηλό όλων των εποχών για να γίνει αποδεκτό το Bitcoin ως “Asset Class” από τη Wall Street, αλλά ο Jay Clayton της SEC συνεχίζει τη θέση του λέγοντας ότι η επιτροπή θα υποστηρίξει ένα BTC ETF μόνο όταν αντιμετωπίζονται χειρισμοί της αγοράς. Η BCH παίρνει σκληρά διχάλα με τον πιο δραματικό τρόπο με το Bitcoin Cash ABC να νικήσει το Bitcoin Cash SV που αποδεικνύεται ότι είναι κυρίαρχη αλυσίδα των δύο. Με την υιοθέτηση να αυξάνεται στη Νότια Αμερική, ο όγκος συναλλαγών Bitcoin των Τοπικών bitcoin φτάνει στο υψηλό όλων των εποχών στη Χιλή, την Κολομβία Αργεντινή και τη Βενεζουέλα ενώ στην Ευρώπη η Ελβετία εγκαινιάζει το πρώτο crypto ETP.

Δεκέμβριος 2018

Το τέλος του έτους πλησιάζει με το BTC να αγγίζει τα χαμηλότερα ετήσια επίπεδα των 3000 USD και το Ethereum να χάνει το 90% της αξίας του, καθώς έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών. Υπάρχουν ελπίδες και θετικά για το 2019 ότι είναι καλύτερα χρόνια η Binance σχεδιάζει να λανσάρει το πρώτο της DEX, ενώ το Facebook συνεχίζει την πρόσληψή του για θέσεις blockchain. Η βιομηχανία γίνεται επίσης πιο καθαρή με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Mt Gox να έχει 10ετή θητεία.

Εδώ φτάνουμε στο τέλος του 2018. Η ελπίδα 2019 φέρνει περισσότερο μεσημεριανό γεύμα και ενθουσιασμό και ναι κυριαρχία στη βιομηχανία κρυπτογράφησης.

Θα είναι το 2019 μια καλύτερη χρονιά από τα cryptos; Ενημερώστε μας για τις απόψεις σας σχετικά.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me