Το Citigroup σπάει τον Κρυπτικό Κώδικα για Θεσμικές Επενδύσεις σε Κρυπτονομίσματα

διαφήμιση Phemex

Με το είδος της δημοτικότητας και της μελλοντικής κρυπτογράφησης, τα ιδρύματα φαίνεται προφανώς να ενδιαφέρονται να επενδύσουν. Το μόνο εμπόδιο είναι πώς και πότε μπορεί να αρχίσει να ρέει αυτό το τεράστιο ποσό, μια απάντηση που περιμένει κάθε λάτρης της κρυπτογράφησης. Ενώ όλοι περιμένουν να εισέλθει το Bitcoin ETF, το Citigroup φαίνεται να έχει σπάσει τον κώδικα για να φέρει αυτά τα χρήματα στις αγορές κρυπτογράφησης.

Ψηφιακή απόδειξη περιουσιακών στοιχείων: Ο τρόπος της Citi για τη λήψη θεσμικών χρημάτων σε cryptos

Η Citi, η τράπεζα που εδρεύει στη Νέα Υόρκη έχει βρει τον πιο άμεσο τρόπο για να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα χωρίς να τα κατέχει, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν τα σχέδια. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον τρόπο, η δομή θα τοποθετούσε τα κρυπτονομίσματα εντός των υφιστάμενων κανονιστικών καθεστώτων και θα έδινε στους μεγάλους επενδυτές της Wall Street, όπως οι διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων και τα αντισταθμιστικά κεφάλαια, έναν λιγότερο επικίνδυνο τρόπο επένδυσης στην αρχική κατηγορία περιουσιακών στοιχείων.

Η Citi έχει αναπτύξει ένα όργανο που καλεί μια απόδειξη ψηφιακού στοιχείου ή DAR. Λειτουργεί σαν μια Αμερικανική Απόδειξη Αποθήκης ή ADR, η οποία υπάρχει εδώ και δεκαετίες για να δώσει στους Αμερικανούς επενδυτές έναν τρόπο να κατέχουν ξένες μετοχές που διαφορετικά δεν διαπραγματεύονται σε χρηματιστήρια των ΗΠΑ. Το ξένο απόθεμα διατηρείται από τράπεζα, η οποία στη συνέχεια εκδίδει την απόδειξη του αποθετηρίου.

Σε αυτήν την περίπτωση, η κρυπτογράφηση ανήκει σε θεματοφύλακα και το DAR εκδίδεται από την Citigroup, ανέφεραν οι άνθρωποι. Η τράπεζα θα ενημερώσει προσεκτικά το καταθετικό ταμείο & Η Clearing Corp, ένας μεσάζων της Wall Street που παρέχει υπηρεσίες εκκαθάρισης και διακανονισμού, μόλις εκδώσει την απόδειξη, είπε ένας από τους ανθρώπους. Αυτό προσδίδει ένα σημαντικό επίπεδο νομιμότητας και δίνει στους επενδυτές έναν τρόπο να παρακολουθούν την επένδυση σε ένα σύστημα με το οποίο είναι ήδη εξοικειωμένοι, πρόσθεσε το άτομο.

Αυτές οι ειδήσεις έχουν αφήσει μεγάλο ενθουσιασμό στους κρυπτογράφους και τους επενδυτές Ακόμη και ο Τζόζεφ Γιανγκ έγραψε το ίδιο ρητό

“Η βελτίωση της θεσμικής υποδομής (Coinbase, Goldman, Citigroup) είναι ζωτικής σημασίας για τη συγκέντρωση τεράστιων ποσών κεφαλαίου στην κρυπτογράφηση.”

175 δισεκατομμύρια δολάρια Η Citigroup είναι η τελευταία τράπεζα που προσφέρει λύση κρυπτογράφησης, Business Insider και @fintechfrank κανω ΑΝΑΦΟΡΑ.

Η βελτίωση της θεσμικής υποδομής (Coinbase, Goldman, Citigroup) είναι ζωτικής σημασίας για τη συγκέντρωση τεράστιων κεφαλαίων στο crypto.https://t.co/jhJyum09ZV

– Joseph Young (@iamjosephyoung) 10 Σεπτεμβρίου 2018

Επίσης, διαβάστε: Το θεσμικό ενδιαφέρον εκρήγνυται στο Seams, Bitcoin & Το Altcoins ξεδιπλώνει το κόκκινο χαλί


Θεσμικά χρήματα που περιμένουν να εισέλθουν σε cryptos

Οι έμποροι κρυπτονομισμάτων ελπίζουν για τη συμπερίληψη των θεσμικών χρημάτων για το ήμισυ του έτους, ελπίζοντας να βελτιώσουν τα πιθανά κέρδη τους με νέες επιλογές fiat. Κάθε νέα που είναι υπέρ των θεσμικών χρημάτων που εισέρχονται στα κρυπτονομίσματα αυξάνει την αγορά. Παρόλο που τέτοιες ειδήσεις παρέχουν μια προσωρινή ώθηση στις τιμές, όλοι εξακολουθούν να βρίσκονται σε δίλημμα ότι γιατί χρειάζονται τόσο πολύς χρόνος για να έρθουν. Τα θεσμικά χρήματα μπορεί να έρθουν σε μεγάλο βαθμό, αλλά συμμορφώνονται με πολλούς κανονισμούς και μέτρα ελέγχου πριν επενδύω. Τα πράγματα θα πρέπει να καταρτιστούν πριν εισέλθουν αυτά τα τεράστια χρήματα στην αγορά. Το πρώτο βήμα προς τη σύνδεση αυτών των νομισμάτων θα είναι η ρύθμιση, την οποία πολλές χώρες προσπαθούν να δημιουργήσουν. Μία από τις σημαντικότερες ανησυχίες είναι να υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο για τις επενδυτικές τους ευκαιρίες. Ο Nick Cowan, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος του Gibraltar Blockchain Exchange (GBC), σχολίασε το μέλλον του Bitcoin.

«[Ο GBX] πιστεύει ουσιαστικά ότι η τεχνολογία είναι εδώ για να μείνει», ξεκινά ο Nick Cowan, στο bitcoin. «Πιστεύουμε θεμελιωδώς στην υιοθέτηση… ιδιαίτερα θεσμική, αλλά αυτό που θα επιταχύνει είναι, νομίζω, ότι είναι η εφαρμογή ορισμένων κανονισμών: εμπιστοσύνη των καταναλωτών, προστασία των επενδυτών, διαφάνεια και τέτοια θέματα, τα οποία, επί του παρόντος, έχουν συγκρατήσει μια σειρά από σημαντικούς παίκτες που μπορεί να έρθουν σε αυτήν την αγορά. ”

Μετά τη ρύθμιση, έρχεται η ασφάλεια. Οι θεσμικοί επενδυτές χρειάζονται ένα ισχυρότερο επίπεδο ασφάλειας που τους παρέχει οικονομικές λύσεις, οι οποίες πρέπει να περιλαμβάνουν υπηρεσίες φύλαξης. Η Kimley Kadoche, η οποία είναι επικεφαλής των επενδυτικών σχέσεων για το LGO και είναι έτοιμη να ξεκινήσει την ανταλλαγή θεσμικών επενδύσεών τους, δήλωσε ότι αυτοί οι τύποι επενδυτών δεν έχουν πίστη στην υποδομή τους. Για αυτούς τους επενδυτές, η αγορά δεν είναι σωστά προετοιμασμένη.

«Πάντα υπάρχει ένα ζήτημα με τον θεματοφύλακα, οι διαδικασίες KYC δεν είναι πολύ ασφαλείς και περιμένουμε επίσης ότι η SEC θα είναι πλήρως διαφανής σχετικά με το τι κανονισμού και τις ενέργειες που θέλουν να κάνουν σχετικά με τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία»,

Είπε ο Κάδοτσε.

Το τρίτο βήμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η ρευστότητα. Οι θεσμικοί έμποροι θέλουν να κάνουν μεγάλες αγορές και πολλά κρυπτονομίσματα δεν έχουν το σωστό ποσό νομίσματος για να υποστηρίξουν τις επενδύσεις τους. Μεγάλα ονόματα όπως το Bitcoin και το Ethereum έχουν τη μεγαλύτερη πιθανότητα ρευστότητας, αλλά μια μεγάλη συνεισφορά κάνει ένα σημαντικό κύμα στα κρυπτογραφημένα αποθέματα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, ακόμη και μετά από τις απόψεις και τις κριτικές, το θεσμικό χρήμα εξακολουθεί να απέχει πολύ από τις αγορές κρυπτογράφησης. Φαίνεται ότι η Citigroup είχε μια λύση τώρα, το μόνο πράγμα που πρέπει να παρακολουθήσει κανείς είναι πόσα από τα ιδρύματα θα χρησιμοποιήσουν αυτήν τη διαδρομή και πόσα θα περιμένουν ένα Bitcoin ETF.

Η ψηφιακή απόδειξη στοιχείων θα ανοίξει πόρτες για θεσμικά χρήματα ή ο κόσμος θα περιμένει το Bitcoin; Επιτρέψτε μου να ξέρω τις απόψεις σας για το ίδιο. 

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map