Ανάλυση τιμών BTC, ETH, XRP για την εβδομάδα 25 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου – Μικτή εβδομάδα με καλά μακροπρόθεσμα θετικά

διαφήμιση Phemex

Αυτή την εβδομάδα ήρθε ως ανακούφιση για πολλούς επενδυτές και λάτρεις της κρυπτογράφησης με κάποιες καλές μακροπρόθεσμες εξελίξεις. Δεν υπάρχουν πολλά θετικά για την τιμή των κυριότερων κρυπτονομισμάτων, αλλά σίγουρα μια ώθηση αγοράς στο τέλος της εβδομάδας που αγόρασε το Bitcoin πίσω από το σημαντικό επίπεδο αντίστασης των 6000 USD. Η κρυπτογράφηση αγορά έχει προσθέσει πάνω από 26 δισεκατομμύρια δολάρια τις τελευταίες 2 ημέρες το Σαββατοκύριακο, καθώς τα κύρια περιουσιακά στοιχεία, όπως το bitcoin, το Ethereum και το Bitcoin Cash αυξήθηκαν σε διψήφια ψηφία.

Με την άνοδο των όγκων και την εισροή δολαρίων σε κρυπτονομίσματα, πολλοί ενθουσιώδεις αναλυτές και υποστηρίγματα έχουν ήδη μιλήσει για το μάρκετινγκ κρυπτογράφησης που εισέρχεται σε μια βραχυπρόθεσμη φάση ταύρου, αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να προβλέψουμε. Αυτή την περασμένη εβδομάδα και μερικές εβδομάδες που θα έρθουν θα είναι κάτι περισσότερο από μια δοκιμασία για τα μεγάλα κρυπτονομίσματα να είναι πάνω από το επίπεδο αντίστασης τους παρά να αυξάνονται εκθετικά. Από το εταιρικό μέτωπο, τα σημαντικότερα νέα που καταγράφηκαν αυτήν την εβδομάδα είναι το Facebook που αντιστρέφει την πολιτική διαφήμισης για κρυπτονομίσματα.

Πηγή Coin360.io, πρόσβαση στο IST 11.11 π.μ. την 01 Ιουλίου

Bitcoin [BTC]

Το Bitcoin, ο ηγέτης του πακέτου, είδε μια σαφή μάχη μεταξύ των ταύρων και των αρκούδων. Καθώς οι αρκούδες σφυρήλασαν στο πρώτο μισό της εβδομάδας ο ταύρος επέστρεψε χτύπησε στο τέλος με την εβδομάδα που τελείωσε με κέρδος 5,65%. Η κεφαλαιοποίηση σήματος ανήλθε σε 106 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Οι τιμές έφτασαν στο υψηλό σημείο των 6465,51 δολαρίων και το χαμηλότερο σημείο των 5835,78 δολαρίων κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, δείχνοντας μια σαφή αναταραχή γύρω από τα επίπεδα αντίστασης των 6000 δολαρίων. Οι ανταλλαγές που ήταν πιο ενεργές, σε όγκους, με BTC σε διάφορα ζεύγη αυτήν την εβδομάδα ήταν Binance (10,36%), CoinEx (7,58%) και ZB.com (4,38%). Ένα ενδιαφέρον γεγονός σχετικά με τον χειρισμό όγκου της ανταλλαγής, το πιο ζεύγος που διαπραγματεύεται φαίνεται να είναι BTC / USDT ένα ενδιαφέρον ζεύγος, όσον αφορά το πιο ευμετάβλητο crypto σε συνδυασμό με το σταθερό δέκτη νομισμάτων.

Μερικές φωνές που σημειώθηκαν μιλούσαν για το Bitcoin. Ο Tyler Winklevoss συνέκρινε το Bitcoin με το Digital Gold. Ο Ron Paul, πρώην μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου και διακεκριμένος σύμβουλος του Ινστιτούτου Mises, αναφέρθηκε ότι το Bitcoin, νομίσματος με χρυσό μπορεί να συνυπάρξει στην ελεύθερη κοινωνία. Ο επικεφαλής οικονομικός σύμβουλος της Allianz, Mohamed El-Erian, δήλωσε ότι το Bitcoin θα βρίσκεται σε μια αγορά όπου θα πέσει 5000 USD.

Επίσης, διαβάστε: Ανάλυση τιμών κρυπτονομισμάτων για την εβδομάδα 18 Ιουνίου έως 24 Ιουνίου – Οι σπείρες προς τα κάτω συνεχίζονται καθώς ισχύουν οι κανονισμοί

Αιθέριο [ETH]

Η Ethereum, η δεύτερη μεγαλύτερη κρυπτογράφηση με κεφαλαιοποίηση της αγοράς, κατάφερε επίσης να εγκαταλείψει την υποστήριξη παρόμοια με την Bitcoin και άλλες κρυπτογράφηση. Είχε πολύ ρηχά κόκκινα χρώματα, αν και αφού είδε πολλές πράσινες κορυφές καθώς τελείωσε η εβδομάδα. Όπως αναφέρουμε, η ETH ήταν λίγο κάτω από το 0,96% αφού είδε κάποια υψηλά που ήταν και πάρα πολύ λόγω του ότι παρατηρήθηκαν. Οι τιμές των αιθέρων, στην κορυφή, αυτή την εβδομάδα ήταν 461,21 USD και ήταν χαμηλότερα των 419,68 USD, δείχνοντας πάλι ένα ευρύ φάσμα στο οποίο αγωνίστηκαν οι ταύροι και οι αρκούδες. Οι ανταλλαγές που ήταν πιο ενεργές, σε όγκους, με ETH σε διάφορα ζεύγη αυτήν την εβδομάδα ήταν CoinEx (5,97%), OKEx (4,42%) και Χρηματοοικονομικά (3,69%). Ζεύγος ETH / USDT που δημιουργεί τον μέγιστο όγκο

Μερικές ειδήσεις αυτή την εβδομάδα γύρω από το Ethereum ήταν ένα αμοιβαίο κεφάλαιο κρυπτογράφησης, με έδρα το Ώστιν, που ονομάζεται Multicoin Capital και υποστηριζόμενο από τον Chris Dixon, το Andreessen Horowitz’s ήταν πολύ θετικό για το μέλλον του Ethereum και το Ripple και το Litecoin. Η Κεντρική Τράπεζα της Νότιας Αφρικής, έχει ολοκληρώσει ένα έργο πολλαπλών τραπεζών για να δοκιμάσει τις μεταφορές πληρωμών από τράπεζα σε τράπεζα χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Ethereum, απαρτία στο “Project Khokha.” Επίσης, η ομάδα μπάσκετ Sacramento Kings αποφάσισε να εξορύξει το Ethereum για να χρηματοδοτήσει υποτροφίες Tech Education.

Κυματισμός [XRP]

Το XRP ακολούθησε επίσης την τάση άλλων νομισμάτων να σπάζουν την φθίνουσα γραμμή τάσης. Υποστήριξε τη δυναμική, αν και είδε επίσης πιέσεις πώλησης σε υψηλότερα επίπεδα καθώς οι αρκούδες άρχισαν να επιτίθενται κλείνοντας την εβδομάδα με κόκκινο χρώμα με πτώση 3,47%. Οι τιμές του XRP, στην κορυφή, αυτή την εβδομάδα ήταν 0,491110 USD και στα χαμηλότερα των 0,427302 USD. Οι ανταλλαγές που ήταν πιο ενεργές, σε όγκους, με XRP σε διάφορα ζεύγη αυτή την εβδομάδα ήταν οι CoinBene (21,86%), Bitbank (12,61%) και Bithumb (8,88%). Το ζεύγος XRP / USDT δημιούργησε τους μέγιστους όγκους ακολουθούμενο από ζεύγη XRP με ιαπωνικά JPY και κορεατικά KRW.


Η XRP συγκέντρωσε ειδήσεις που περιελάμβαναν τον πρόεδρο της SBI Holdings λέγοντας ότι το Ripple (XRP) είναι το επόμενο παγκόσμιο πρότυπο Cryptocurrency And Money. Η Ripple βρήκε επίσης έναν νέο συνεργάτη στο ινδικό τραπεζικό σύστημα με τη μορφή Kotak Mahindra Bank, η οποία θα επιτρέψει στην Kotak να εκμεταλλευτεί το xCurrent για να επιτρέψει γρηγορότερες και πιο αποτελεσματικές πληρωμές εμβασμάτων.

Οι άλλοι μετακινούμενοι και δονητές

Τα Άλλα νομίσματα που έφτασαν στην κορυφή και το κατώτατο σημείο αυτήν την εβδομάδα σύμφωνα με το Coin Market Cap (πρόσβαση την 1η Ιουλίου στις 11:30 μ.μ. IST) ήταν

Μετακινούμενοι

  • SelfKey- Εμφάνιση αύξησης 396,03%
  • SalPay – Εμφάνιση αύξησης 170,11%
  • Whalecoin – Αύξηση 132,34%

Δονητές

  • Peepcoin- Εμφάνιση πτώσης 92,95%
  • Zippie – Εμφάνιση πτώσης 45,59%
  • Token Desk – Εμφάνιση πτώσης 45,57%

Τι πιστεύετε ότι θα ήταν το συναίσθημα των αγορών κρυπτογράφησης την επόμενη εβδομάδα; Ενημερώστε μας για τις απόψεις σας σχετικά.

Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις DeFi σε πραγματικό χρόνο, ανατρέξτε στη ροή ειδήσεων DeFi Εδώ.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map